Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Gospi έγραψε:
Descartes έγραψε:
Gospi έγραψε:Καλα αυτα περι ροστερ ειναι αστεια!
Ποιό ακριβως είναι το αστείο?

Το ρόστερ διαλύθηκε την επόμενη ημέρα που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Οταν έχεις το Ολιβέιρα, φεύγει και τον αντικαθιστάς με αστείους τι περιμένεις? Ούτε ο Φερέιρα έφταιγε, ούτε ο Πάμπλο, ούτε ο Λουτσέσκου. Όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα, το ρόστερ είναι για 5-6 θέση. Η δεύτερη/τρίτη θέση που ήμασταν, ήταν πλασματική. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι η ομάδα τρύπησε ταβάνι.

Φωνάζετε για τους νέους που πρέπει να παίζουν και να πέρνουν παιχνίδια. Μπαίνουν παίζουν 2-3 παιχνίδια και μετά αρχίζει το πωλητήριο για να τους αντικαταστήσεις με μετριότατους παροπλισμένους βαλκάνιους.
Κρατας βλεπω οτι σε συμφερει.
Εβγαλε ή δεν εβγαλε βιντεακι η ΠΑΕ οπου ο Λουτσε ευχαριστει τον Ιβαν για τους παιχτες που ηρθαν? Στο ιδιο βιντεο δεν δηλωνει με τον Ιβαν πως ο στοχος ειναι το αηττητο πρωτάθλημα?
Οχι απλα αστειο αλλα προσβλητικο. Ηξερε το ροστερ και δηλωνε πως ειμαστε διεκδικητες του πρωταθληματος. Εγω μ αυτο το ρόστερ δεν θα τολμουσα να μιλησω για πρωταθλήματα, και φυσικα θα ενημερωνα τον ιδιοκτητη να μην περιμένει πανω απο 2η-3η θεση.
Εκτος αν ειναι εντιμο να μας παραμυθιαζει εμας αλλα οταν καιει η μπαλα να επικαλειται το ροστερ για να δικαιολογηθει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έχει πει στη διοίκηση.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Εαν ελεγαν, οτι θα εχουμε ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, και θα παμε να κανουμε σταδιακα ομαδα σε βαθος 3ΕΤΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μιλουσε...εαν βλεπαμε και αναλογες κινησεις με μεταγραφες παιχτων νεους, και εξελίξιμους μαζι με καποια παιδια απο τις ακαδιμιες μας ,και 2-3 παικτες ΥΨΗΛΟΥ επιπεδου..
Αντιθετα, ηρθε ο Λουτσε σαν μεσίας, με να <κανει? > οτι θελει με το ροστερ, να παρει οποιους θελει, και ειδαμε τι εγινε..
Δεν ξερω πλεον εαν αυτο το κλιμα μπορει να γυρισει με αυτον....
Ας κατσει 3 χρονια, δεν εχω προβλημα, αλλα να δουμε καποια πραγματα να γινονται....
Εδω και ποσες αγωνιστικες, παμε απο καρπαζια σε καρπαζια, με τους ιδιους ξεζουμισμένους παικτες...
Δεν ξερω...Ας κατσουν κατω ολοι να τα βρουνε....ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ειναι ολοι τους...
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

JohnEconomist έγραψε:Αυτό το παραμύθι με το ρόστερ που δήθεν αδικεί τον Λουτσέσκου, αδικεί όλους εμάς.
Διότι (επιτρέψτε μου να αναπαράγω ένα παλιότερο σχόλιο μου):

ο Λουτσέσκου , επειδή ΔΕΝ είναι χθεσινός, αλλά πολύπειρος, τον λέτε και αλεπού, ΈΠΡΕΠΕ να είχε προσυμφωνήσει πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ για το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας και να μην πάει σαν πρόβατο σε σφαγή. Οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν μόνο τα εξής δυο ενδεχόμενα:
1. Πράγματι πίστευε ότι η ομάδα δεν χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και μάλιστα σημαντική και ότι πρόκειται μόνο για ζήτημα ψυχολογίας των παικτών και κακής τους διαχείρισης από τους προηγούμενους προπονητές
2. Δεν πίστευε πραγματικά την πρώτη εκδοχή, αλλά δελεάστηκε από τα χρήματα και δεν πρόβαλλε τις απαιτήσεις που θα έπρεπε να έχει για να υπογράψει.
Την εκδοχή αυτή, μέχρι στιγμής, δεν θέλω να την υποστηρίξω γιατί δεν μου αρέσει να αποδίδω ταπεινές και υστερόβουλες σκέψεις και πράξεις σε ανθρώπους, χωρίς πραγματικές αποδείξεις. Δεν έχω το δικαίωμα και το θεωρώ μεγάλη κακοήθεια. Όμως, στα πλαίσια μιας συζήτησης την αναφέρω σαν απλή εκδοχή.

Τελικά, όμως, οποιαδήποτε από τις δυο παραπάνω περιπτώσεις είναι η πραγματικότητα, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με τον Λουτσέσκου.
Τζον η απάντηση από εμένα είναι η ίδια με αυτή που σου έγραψα τότε
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οι ασοβαρες δηλωσεις του Λουτσεσκου
απευθυνονται στην ασοβαρη διοικηση
που του υποσχεθηκε παιχτες για να ερθει
και τον αφησε με αυτους που τον αφησε.

Δε μπορω σου λεει με αυτους τους παιχτες
να παιζω Τεταρτη Κυριακη και να ειμαι και στους
τρεις στοχους οπως θελεις. Με ενα δεκαρι
33 χρονων αγυμναστο, με ενα εξτρεμ που
αμα παθει τιποτε θα βγουμε εκτοι,
με ενα πλαγιο μπακ που εχει να παιξει ενα χρονο μπαλα,
με τραυματια τον βασικο φορ, με τραυματια τον
βασικο σεντερ μπακ, και με πεντε
υπερηλικες, κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Shivaspace έγραψε:το θέμα είναι ποιός θα κάνει αυτές τις μεταγραφές..γιατί άν αφήσεις τον προπονητή να φέρει τους παίκτες που θέλει αλλά πχ η ομάδα συνεχίζει να μην αποδίδει, τότε κινδυνεύεις να φορτωθείς με συμβόλαια που θα σου μείνουν αμανάτι άν χρειαστεί να τον απομακρύνεις..

φάυλος κύκλος η κατάσταση όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που δεν θα είναι ταυτόχρονα κοντόφθαλμο. Πιο σοβαρό θα ήταν τον σχεδιασμό να τον κάνει κάποιος που ξέρει από ποδόσφαιρο και μεταγραφές, ένας τεχνικός διευθυντής ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτός ο ρόλος σε συνεργασία με τον προπονητή.

τώρα που λήγουν αρκετά συμβόλαια, μην πετάξουμε κι αυτήν την ευκαιρία να χτίσουμε μια σύγχρονη ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουμε το χατήρι του προπονητή, δεν θα έχουμε συνέχεια τέτοια δυνατότητα..
Σαφώς και επιβάλλεται πλέον να μην κάνει αυτός τις μεταγραφές, ούτε και τις όποιες ανανεώσεις.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Οι ασοβαρες δηλωσεις του Λουτσεσκου
απευθυνονται στην ασοβαρη διοικηση
που του υποσχεθηκε παιχτες για να ερθει
και τον αφησε με αυτους που τον αφησε.

Δε μπορω σου λεει με αυτους τους παιχτες
να παιζω Τεταρτη Κυριακη και να ειμαι και στους
τρεις στοχους οπως θελεις. Με ενα δεκαρι
33 χρονων αγυμναστο, με ενα εξτρεμ που
αμα παθει τιποτε θα βγουμε εκτοι,
με ενα πλαγιο μπακ που εχει να παιξει ενα χρονο μπαλα,
με τραυματια τον βασικο φορ, με τραυματια τον
βασικο σεντερ μπακ, και με πεντε
υπερηλικες, κλπ,κλπ,κλπ,κλπ,κλπ
Λίγο κράττει κάπου.
Ο Λουτσέσκου ουτε στην προηγούμενη θητεία θάμπωσε με την απόδοση της ομάδας Κυριακή και Πέμπτη. Στην Ευρώπη άθλια τα πήγε. Τότε κάποιοι έλεγαν ότι συνειδητά δεν ασχολήθηκε με την Ευρώπη. Ηταν και τότε φανερό ότι έκαναν λάθος, πλέον όμως είναι ολοφάνερο. Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει και οι ποδοσφαιριστές που θέλει φταίνε που δεν μπορεί.

Τωρα έφτασε μπροστά στην πρόκληση: Μπορεί και θέλει να αλλάξει για το καλό του και για το καλό της ομάδας; Η ομάδα ασφαλώς και πρέπει να αλλάξει αρχής γενόμενης από τούτον τον Γενάρη. Αν μπορεί και θέλει, ας ακολουθήσει τις επιταγές των καιρών.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Και αφου ηξερε τι θελει να παιξει,γιατι ξανα *ανανεωσε ο κανουρι, ο μπισε, και εφερε ταυλορ. και μιτριτσα?
Δεν λεω να επερνε παικτες πανω απο μυριο, αλλα δεν υπηρχαν παικτες ταχυδυναμικοι με κασε κοντα στο μυριο?
Εγω λεω οτι εχει πολύ μεγαλη ευθυνη αυτός με την επιλογη παικτων...ειχαμε και την ατυχια με τον ολιβειρα...
αλλα μας εφερε τον ακπομ....
Τελως παντως,,,οπως ειπα, ας κατσουν ΟΛΟΙ μαζι να τα βρουνε, γιατι εχουμε πολυ δρομο ακομα εαν συνεχισουν μαζι..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Από τις δηλώσεις του, όπως τις άκουσα σε λάιβ ροή εκείνη την ώρα:
- έχει σίγουρα καταλάβει πως υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του ρόστερ το καλοκαίρι. Εν μέρει βέβαια, κανείς δεν περίμενε τόσο κακή εικόνα από ορισμένους παίκτες.
- είναι εμφανές πως οι κινήσεις που δεν έγιναν και οι ανισορροπίες μας έχουν κάνει να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα με Μπίσεσβαρ, ο οποίος έχει σκάσει
- το καλοκαίρι η ομάδα δούλεψε πάνω στο ίδιο πλάνο με την προηγούμενη θητεία του προπονητή. Αυτό το πλάνο όμως (κατοχή μπάλας, μπάλανς, 4231 κλπ), αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να το υποστηρίξει η ομάδα ούτε σε ποιότητα, ούτε σε προσωπικότητα, ούτε σε αθλητικότητα.
- Όσο έρχονταν τα αποτελέσματα, ακόμα και χωρίς ωραίο ποδόσφαιρο, η ομάδα πίστευε πως κάτι μπορεί να γίνει. Μόλις ήρθαν οι ήττες, χάθηκε η πίστη στο πλάνο και η όποια αυτοπεποίθηση. Για αυτό νομίζω πως αναφέρθηκε σε πνευματική κατάρρευση.
- γίνανε αρκετές συναντήσεις και υπάρχει προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση.
- η αναφορά για τις δυσκολίες που υπάρχουν με τα διπλά παιχνίδια, ήταν στην έλλειψη επαρκούς χρόνου, για να δουλέψουν πάνω σε αδυναμίες ή να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Προσωπικά, ο μόνος τρόπος που βλέπω να σώζεται η χρόνια είναι :
1. να χτίσει η ομάδα μομέντουμ αρχής γενομένης από το ματς με την Λίνκολν. Είναι μια διαφορετική οργάνωση στην οποία δεν έχει χαθεί ο στόχος ακόμη. Ας δουν το παιχνίδι ως τελικό και ας πάρουν την πρόκριση με κάθε τρόπο.
2. Να έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός της ενίσχυσης του Γενάρη. Πλέον και οι 4 προσθήκες φαίνονται λίγες.
3. Να δοθεί περισσότερος χρόνος σε νεαρότερης ηλικίας παίκτες. Ας προσθέσουμε τουλάχιστον όση αθλητικότητα έχουμε αυτή τη στιγμή για να βγάζει η ομάδα μεγαλύτερη ένταση. Λάθη ούτως ή άλλως βλέπουμε συνεχώς.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Descartes έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Μεγάλε μιας κ πλέον ο ΠΑΟΚ δε κυνηγάει κάτι όπως εσυ είπες για τη περίπτωση τ τζολη ριξε κανα κουτσια κ ντελια ν έχουμε τουλάχιστον ένα λόγο ν παρακολουθήσουμε
Μα και να τους ρίξει, το καλοκαίρι θα ψάχει η ΠΑΕ να τους πουλήσει, με τις ευλογίες του λαού που θέλει "να βλέπει ΠΑΟΚτσάκια να παίζουν έξω".
Το κακό δεν είναι να πουλάς.

Το κακό είναι να μην τους αναπληρώνεις.

Οπως έγινε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Όταν πουλάς τον καλυτερο σου παίκτη πριν κλεισει τα 20 με μια χρονια ολο κι ολο,κακό είναι
Κακο
Πολυύ κακό
Το ποσο κακο το ζούμε

Αλλα σιγά μη μάθουμε απ τα λάθη μας

Μιτρίτσα λέγεται ο παικτης/διάδοχος
"Αναπληρώθηκε"
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ιάσονας έγραψε:
Gospi έγραψε:
Descartes έγραψε: Ποιό ακριβως είναι το αστείο?

Το ρόστερ διαλύθηκε την επόμενη ημέρα που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Οταν έχεις το Ολιβέιρα, φεύγει και τον αντικαθιστάς με αστείους τι περιμένεις? Ούτε ο Φερέιρα έφταιγε, ούτε ο Πάμπλο, ούτε ο Λουτσέσκου. Όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα, το ρόστερ είναι για 5-6 θέση. Η δεύτερη/τρίτη θέση που ήμασταν, ήταν πλασματική. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρσι η ομάδα τρύπησε ταβάνι.

Φωνάζετε για τους νέους που πρέπει να παίζουν και να πέρνουν παιχνίδια. Μπαίνουν παίζουν 2-3 παιχνίδια και μετά αρχίζει το πωλητήριο για να τους αντικαταστήσεις με μετριότατους παροπλισμένους βαλκάνιους.
Κρατας βλεπω οτι σε συμφερει.
Εβγαλε ή δεν εβγαλε βιντεακι η ΠΑΕ οπου ο Λουτσε ευχαριστει τον Ιβαν για τους παιχτες που ηρθαν? Στο ιδιο βιντεο δεν δηλωνει με τον Ιβαν πως ο στοχος ειναι το αηττητο πρωτάθλημα?
Οχι απλα αστειο αλλα προσβλητικο. Ηξερε το ροστερ και δηλωνε πως ειμαστε διεκδικητες του πρωταθληματος. Εγω μ αυτο το ρόστερ δεν θα τολμουσα να μιλησω για πρωταθλήματα, και φυσικα θα ενημερωνα τον ιδιοκτητη να μην περιμένει πανω απο 2η-3η θεση.
Εκτος αν ειναι εντιμο να μας παραμυθιαζει εμας αλλα οταν καιει η μπαλα να επικαλειται το ροστερ για να δικαιολογηθει.

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν το έχει πει στη διοίκηση.
Σε μας γιατι δεν το ειπε και μας πουλουσε παπα οτι διεκδικούμε πρωταθληματα και ότι φετος θα ειμαστε ακρως ανταγωνιστικοι μ αυτο το ροστερ? Εμας να μας παραμυθιαζουν δεν πειράζει ε? Τι ξερουμε εμεις? Βοδια ειμαστε π καταπινουμε οτι μας πετανε...

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Είναι άδικο να τον κρίνουμε με τέτοιο ροστερ

Τον Κλοπ να φέρουμε, αν έχει φορ τον Ακπομ και τον Σφιντερσκι, γκολ δεν θα βάλει
Και τους αλλους μ αυτο το ροστερ τους κριναμε,φιλος
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΠΑΟΚ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 3-1 win/win
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ 1-1 (μαζι με αλλα ματς επισης)
lose/lose
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτη η αλλαγη παντως του Τειλορ που τραβηξε πισω τον Ζιφκοβιτς τον πιο κινητικο μας μεσοεπιθετικο την ωρα που ειχαμε μειωσει και ειχαμε το μομεντουμ πραγματικα με σκοτωσε...
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Είναι άδικο να τον κρίνουμε με τέτοιο ροστερ

Τον Κλοπ να φέρουμε, αν έχει φορ τον Ακπομ και τον Σφιντερσκι, γκολ δεν θα βάλει
Και τους αλλους μ αυτο το ροστερ τους κριναμε,φιλος
Αυτός έλεγε για αήττητο πρωτάθλημα, όχι εγώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”