Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από miburosaito »

Οι δικοι μας ειναι πολυ νεαροι ρε συ... :mrgreen:

Παιδακια ειναι, τι Κ18 λεει εδω? :lol:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Αφού πριν 3 χρόνια φτιάξαμε την ομάδα. Και να σκεφτείς ότι επιστρατεύσαμε πολύ κόσμο από διάφορες ηλικίες για να γίνουν τα τμήματα. Είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τις παραδοσιακές ομάδες που παράγουν παίκτες.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Νίκη με 3-2 και 16-14 στο ται μπρεικ, αυτά γιατί δεν τα λέτε;

Να προσθέσω ότι ο γαύρος κλήθηκε τελικά σε απολογία για τα επεισόδια του Δεκέμβρη και θα εκτίσει την ποινή του προσεχώς.

Κι έτσι έβγαλε ανακοινωση ως θιγόμενος...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δε θα είμαστε συνέχεια πάνω από ένα πληκτρολόγιο. Θα το έγραφα αργότερα. Το έγραψες εσύ, μπράβο σου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

To χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 Αγοριών του ΠΑΟΚ στο F4 της ΕΠΕΣΘ, καθώς επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων με 3-2 σετ (23-25, 25-16, 27-29, 25-13, 16-14) σε ένα δυνατό παιχνίδι και με μεγάλη ανατροπή. Η πορεία των παιδιών του Δημήτρη Γκουτσίδη μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, καθώς το τμήμα διαθέτει παιδιά 14, 15 και 11 χρονών, ενώ έχει ουσιαστικά 3 χρονιά ουσιαστικής λειτουργίας συγκρινόμενο με ομάδες που είναι αφοσιωμένες στην ανάπτυξη όπως ο Πήγασος Πολίχνης.

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Μαλετζιδης Φ, Ευαγγελίδης, Μαλετζιδης Μ, Παντζακης, Μπάρτζας, Δημητριάδης.

ΑΣ Ελπίς (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ιατρού, Στάϊκος, Κλεανθίδης, Ελευθεριάδης, Τζιάφας, λ Στεργίου, Γκανελας, Στέφος.

Oι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γκουτσίδη:

"Το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ήταν κάτι που περίμεναν και ήθελαν πάρα πολύ τα παιδιά και αυτό ήταν κάτι που τους έφερε σε αυτό το σημείο, στο να κάνουν λάθη στα πιο απλά πράγματα, για παράδειγμα σε μία πάσα. Μπράβο τους όμως γιατί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν παρά τη μεγάλη πίεση, ειδικά παιδιά που είναι όλοι τους γεννημένα 2007 και 2008 και μάλιστα είχαμε και αθλητή του 2011 που έφτασε να παίζει σε Final 4. Τα ευχαριστώ για αυτό που μου έδωσαν. Όλα τα παιδιά που είναι στον πάγκο έχουν παίξει 2 μήνες βόλεϊ και μαθαίνουν προς το παρόν πάσα και υποδοχή. Αξίζουν στα παιδιά που αγωνίστηκαν πολλά συγχαρητήρια".

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σπουδαία πορεία τους και εύχομαι να τα δούμε να αγωνίζονται και με την ομάδα ανδρών στο μέλλον!

Υ.Γ. Είναι η τελευταία φορά που βλέπω μέλη του topic να κάνουν υποδείξεις και να κουνάνε το δάκτυλο γιατί δεν έγραψα εγώ ή άλλα μέλη τη μία είδηση ή την άλλη. Δε νομίζω ότι έχω δεσμευτεί να βρίσκομαι πάνω από ένα πληκτρολόγιο 24 ώρες το 24ώρο και 7 μέρες την εβδομάδα για να γράφω την κάθε είδηση ή την άποψή μου. Και δε νομίζω να έχω αφαιρέσει από κάποιον/-α το δικαίωμα να γράψει αυτός/-ή μια είδηση. Έχω προτεραιότητες στη ζωή μου που είναι πολύ σημαντικές από το να βρίσκομαι σε έναν υπολογιστή.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη επτάδα της 13ης αγωνιστικής μετά την εκπληκτική τους απόδοση στο παιχνίδι απέναντι στον Ο.Φ.Η. με τον Κοκκινάκη να παίρνει και το βραβείο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής, που αποτελεί και την πρώτη του βράβευση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Συγχαρητήρια παιδιά για τη διάκρισή σας και ευχόμαστε στο τέλος να ανταμειφθείτε με τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Αναλυτικά η καλύτερη επτάδα για την 13η αγωνιστική:

MVP: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Πασαδόρος: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Διαγώνιος: Μπραμ Βαν ντε Ντρις [Βέλγιο] (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης (Π.Α.Ο.Κ.), Ζίγκα Στερν [Σλοβενία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)
Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης (Π.Α.Ο.Κ.)
Κεντρικοί: Νίκος Ζουπάνης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σάσο Στάλεκαρ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

κουβανε νομιζω παρεξηγησες το παλικαρι που εγραψε το σχολιο πιστευω το εγραψε με χιουμοριστικο υφος επειδη λεγατε οτι τα δικα μας τα παιδια ειναι πολυ μικρα σε ηλικια ,τελος παντων οπως ειπες κανενας δεν εχει δικαιωμα νατην λεει σε αλλον εδω μεσα.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Εννοείται έκανα πλάκα, η εκτίμηση μου και για τους δύο δεδομένη...Σφάλμα μου που δεν έβαλα φατσούλα στο τέλος!

Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ζητώ συγγνώμη που σε παρεξήγησα, αλλά επειδή έγινε και άλλη μία φορά εδώ μέσα πάλι με αποδέκτες εμένα και τον miburosaito, δεν μπορώ να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια σε κάτι που δε θα το έκανα σε κανέναν. Και το μήνυμά μου αφορά γενικά και δε θέλω να στοχοποιήσω εσένα.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο μου. Και εγώ εκτιμάω όχι μόνο εσένα αλλά και όλα τα μέλη του φόρουμ και θέλω να υπάρχουν πάντα οι καλύτερες σχέσεις.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μια λάθος πληροφορία που σου είχα δώσει. Ο Αντωνίου δεν παίζει στην ΑΕΚ αλλά επέστρεψε στον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Στο Κύπελλο έχουμε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο Πήγασος Πολίχνης επικράτησε με 3-2 στα σετ (20-25, 29-27, 14-25, 25-20, 15-11) της Κηφισιάς και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. O Μίλωνας προκρίθηκε άνετα νικώντας 3-0 την Κομοτηνή (16-25, 20-25, 22-25).
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

PaokCuba σ ευχαριστω. Τωρα που παρακολουθω τα παιχνιδια, στον ομιλο ανοδου της pre league, το διαπιστωσα κι εγω. Να εισαι καλα παντως.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

PaokCuba4 έγραψε:Ζητώ συγγνώμη που σε παρεξήγησα, αλλά επειδή έγινε και άλλη μία φορά εδώ μέσα πάλι με αποδέκτες εμένα και τον miburosaito, δεν μπορώ να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια σε κάτι που δε θα το έκανα σε κανέναν. Και το μήνυμά μου αφορά γενικά και δε θέλω να στοχοποιήσω εσένα.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο μου. Και εγώ εκτιμάω όχι μόνο εσένα αλλά και όλα τα μέλη του φόρουμ και θέλω να υπάρχουν πάντα οι καλύτερες σχέσεις.
Δεν υπάρχει θέμα φίλε, που να το καταλάβεις χωρίς καμιά ένδειξη...

Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Και στα άλλα δεν αποκλείονται οι "εκπλήξεις".

Αριστοτέλης Σκύδρας - ΟΦΗ: 1-1

Κέρκης Σάμου - Φίλιππος Βέροιας: 2-1

Είναι φανερό ότι οι ομάδες της PreLeague είναι δυνατές. Ο τελευταίος της VolleyLeague, πιθανότατα ο Φίλιππος Βέροιας, δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.

εδιτ: Ο ΟΦΗ το καθαρίζει το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν περίμενα γενικά εκπλήξεις, αλλά μόνο σε ένα παιχνίδι έπεσα έξω και αυτό με τον Πήγασο Πολίχνης. Δεν περίμενα ότι θα την πατούσε έτσι η Κηφισιά έχοντας στη σύνθεσή της έναν αξιόλογο διαγώνιο όπως ο Μάρκς και παίκτες όπως οι Κωτσάκης, Κασαμπαλής και Κωστόπουλος.

Ο Ο.Φ.Η περίμενα ότι θα περάσει άνετα, ενώ και ο Κέρκης ήταν αναμενόμενο να προκριθεί καθώς Φίλιππος Βέροιας δεν υπάρχει.

Για την ιστορία:

Αριστοτέλης Σκύδρας - Ο.Φ.Η 1-3
Κέρκης Σάμου - Φίλιππος Βέροιας 3-1
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Και τώρα η σειρά του τοπικ να πει ποια ομάδα θα ηθελε για αντίπαλο στην προημιτελική φάση. Να υπενθυμίσω ότι όλοι κληρώνονται με όλους και η ομάδα που θα βγει πρώτη σε κάθε ζευγάρι θα παίξει στην έδρα της εκτός και αν ο αντίπαλος είναι μικρότερης κατηγορίας, και επομένως θα παίξει στην έδρα του αντιπάλου.

Οι ομάδες που είναι στα προημιτελικά είναι:
ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Φοίνικας Σύρου
Πήγασος Πολίχνης
Κέρκης Σάμου
Ο.Φ.Η.
Μίλωνας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 23 Φεβ 2022, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”