Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Κάνω μια πρόβλεψη για ομιλία κούλη.
Επειδή πρέπει να έχει χοντρή πίεση στο παρασκήνιο (μαρινάκι, ντόρα και το λοιπό σκυλολόι) θα βγει να κάνει επίδειξη πυγμής μιλώντας για νομιμότητα και μη εξάρτηση από συμφέροντα. Επί της ουσίας μηδέν. Προσωρινή διακοπή ίσως.
Επειδή πρέπει να έχει χοντρή πίεση στο παρασκήνιο (μαρινάκι, ντόρα και το λοιπό σκυλολόι) θα βγει να κάνει επίδειξη πυγμής μιλώντας για νομιμότητα και μη εξάρτηση από συμφέροντα. Επί της ουσίας μηδέν. Προσωρινή διακοπή ίσως.
Το έφαγαν από την Ξάνθη αυτό που σου λεγα.marley 4 έγραψε:θα δουμε .. ελπιζω σε αποκαλυψεις και οχι απλα σχολιασμο εξελιξεων
Αποκαλύψεις θα ακούσεις αν μιλήσει ο Ιβάν.
Σιγά μην τους ετοιμάσουμε και τις απολογίες, για φελλούς τους έχεις;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Προπαγάνδα και
οχι ρε εννοωpilotos έγραψε:Το έφαγαν από την Ξάνθη αυτό που σου λεγα.marley 4 έγραψε:θα δουμε .. ελπιζω σε αποκαλυψεις και οχι απλα σχολιασμο εξελιξεων
Αποκαλύψεις θα ακούσεις αν μιλήσει ο Ιβάν.
Σιγά μην τους ετοιμάσουμε και τις απολογίες, για φελλούς τους έχεις;
τυπου ο αυγενακης στα γραφεια του μαρινακη και τετοια..
Θύελλα για το φιάσκο αυγενακηmarley 4 έγραψε:ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ OPEN ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Πήγε εθιμοτυπική επίσκεψη θα σου πουν.
Δε θα βγάλεις άκρη έτσι
Δε θα βγάλεις άκρη έτσι
- navigator11
Πραγματικά. Ποιούς πήγατε και ξαναψηφίσατε ρε; Ανεξάρτητα από τα του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ, αυτά είναι πιο ήσσονος σημασίας σε σχέση με άλλα. Και να πεις ότι δεν τους ξέρατε!barlow4 έγραψε:
marley 4 έγραψε:τι ψηφισατε ρε μαλακες?
Η ΕΕΑ για ποιο ακριβώς λόγο υπάρχει έτσι και αλλιώς; Διάλυση της χθες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν θα διακοπεί και αν διακοπεί θα πάει μια εβδομάδα πίσω ίσα ίσα να μην παίξει με ΠΑΟΚ μετά από Άρσεναλ μια χαρά.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Επειδή ο μαρλευ θέλει ίντριγκα κι επειδή κάποια πράγματα πίσω από τις γραμμές των ανακοινώσεων, έχουν ίσως κάποια αξία, το κ πριν το όνομα μόνο της Μαρουπα, μου δείχνει ότι είναι ο αδύναμος κρίκος και κελαηδησε....
Κι αφού κελαηδησε στην πρώτη πίεση, δεν έχει τώρα επιστροφή, για αυτό και τα παντελόνια κλπ κλπ
Κι αφού κελαηδησε στην πρώτη πίεση, δεν έχει τώρα επιστροφή, για αυτό και τα παντελόνια κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 30 Ιαν 2020, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνω μια πρόβλεψη για ομιλία κούλη.

Έκτακτη εκπομπή, στο κανάλι του Προέδρου, την ίδια ώρα του Συλλαλητηρίου?marley 4 έγραψε:ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ OPEN ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
Μπας και τις έχουμε πετάξει τόσο έξω, που φτάσαμε να κατουράμε τα πόδια μας?
- PAOK_Antarctica
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουμε σώνει και ντε ο γκέι να έρθει Τούμπα ανάμεσα στα παιχνίδια με Άρσεναλ.
Δεν είναι καλύτερο να έρθει ακριβώς μετα;
Να είναι Πέμπτη Λονδίνο και Κυριακή Τούμπα.
Ταμάμ.
Δεν είναι καλύτερο να έρθει ακριβώς μετα;
Να είναι Πέμπτη Λονδίνο και Κυριακή Τούμπα.
Ταμάμ.
Re: Προπαγάνδα και
Ακριβώς αυτό. Και επιμένω ότι το σκεπτικό δεν βγαίνει μάλλον λόγω κολλήματος/προβλήματος με την κυρία αυτή. Ποιός ξέρει τί γίνεται, τί εκβιασμοί πέφτουν.pilotos έγραψε:Επειδή ο μαρλευ θέλει ίντριγκα κι επειδή κάποια πράγματα πίσω από τις γραμμές των ανακοινώσεων, έχουν ίσως κάποια αξία, το κ πριν το όνομα μόνο της Μαρουπα, μου δείχνει ότι είναι ο αδύναμος κρίκος και κελαηδησε....
Τα τελευταία 50 χρόνια είναι όλοι ίδιοι, δε νομίζω να θέλεις αποδείξεις.navigator11 έγραψε:Πραγματικά. Ποιούς πήγατε και ξαναψηφίσατε ρε; Ανεξάρτητα από τα του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ, αυτά είναι πιο ήσσονος σημασίας σε σχέση με άλλα. Και να πεις ότι δεν τους ξέρατε!barlow4 έγραψε:
marley 4 έγραψε:τι ψηφισατε ρε μαλακες?
Τα κόμματα δεν έχουν θέση στο άθλημα, όπου εσχάτως ανακατεύτηκαν εντονότερα, ούτε στις ΕΔ, ούτε στην δημόσια διοίκηση, ούτε πουθενά από όπου μπλέχτηκαν ... παντού σκ@τ@ τα έκαναν
Μάλλον εννοείς ότι όλοι ήταν σκατα περισσότερο η λιγότερο.
Ίδιοι σε καμία περίπτωση.Το χάος που έχει καταφέρει να προκαλέσει ο Κούλης σε 6 μήνες δεν θα το κατάφερνε ούτε πίθηκος άρτι αφιχθεις από τη ζούγκλα .
Ίδιοι σε καμία περίπτωση.Το χάος που έχει καταφέρει να προκαλέσει ο Κούλης σε 6 μήνες δεν θα το κατάφερνε ούτε πίθηκος άρτι αφιχθεις από τη ζούγκλα .