Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Η ομαδα οτι κερδιζει το κανει στο χορταρι
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εδώ δεν παίζεται άμεσα κάποιος τίτλος (βλ. Βάλνερ και συνεργασία θεατρίνου-κομ$*η).
Φίλε Ρόμαν, είσαι παμπάλαιος εδώ μέσα όπως και εγώ.
Το χτικιό που μας έβγαλαν με εκείνα τα back to back στησίματα, οι σφαγές μετά το διπλό επί ΑΑ στο τηγάνι, και πιο πίσω ο Σπάθ@ς το 2010, μας έχουν στερήσει 2-3 τίτλους.
Πόσα ΠΑΟΚτσάκια έχασαν υγεία, φρένας και ύπνο με το βιασμό του 2018 και το -12 που φάγαμε στο σύνολο ή πόσο στο διαολο ήταν;
Πόσα ΠΑΟΚτσάκια κόντεψαν να πάνε φυλακή με το αρχίδι τον Π@ππά στον ημιτελικό που γύρισε η βίδα;
Σόρρυ φίλε, κατανοώ πλήρως το σκεπτικό σου και το σέβομαι, αλλά αυτά τα καριόλια θέλουν ΠΞΣ και τα ίδια αντίποινα, όχι ανωτερότητες.
Όταν μπει κάποιος σπίτι μου για να με κλέψει και βλάψει την οικογένειά μου, θα τον σφάξω με πλαστικό κουταλάκι.
Ηθικη σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους βιαστές της λογικής και της ηθικής της ίδιας, δεν δένει.
Φίλε Ρόμαν, είσαι παμπάλαιος εδώ μέσα όπως και εγώ.
Το χτικιό που μας έβγαλαν με εκείνα τα back to back στησίματα, οι σφαγές μετά το διπλό επί ΑΑ στο τηγάνι, και πιο πίσω ο Σπάθ@ς το 2010, μας έχουν στερήσει 2-3 τίτλους.
Πόσα ΠΑΟΚτσάκια έχασαν υγεία, φρένας και ύπνο με το βιασμό του 2018 και το -12 που φάγαμε στο σύνολο ή πόσο στο διαολο ήταν;
Πόσα ΠΑΟΚτσάκια κόντεψαν να πάνε φυλακή με το αρχίδι τον Π@ππά στον ημιτελικό που γύρισε η βίδα;
Σόρρυ φίλε, κατανοώ πλήρως το σκεπτικό σου και το σέβομαι, αλλά αυτά τα καριόλια θέλουν ΠΞΣ και τα ίδια αντίποινα, όχι ανωτερότητες.
Όταν μπει κάποιος σπίτι μου για να με κλέψει και βλάψει την οικογένειά μου, θα τον σφάξω με πλαστικό κουταλάκι.
Ηθικη σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τους βιαστές της λογικής και της ηθικής της ίδιας, δεν δένει.
Ακολουθεί χιουμοριστικό διάλειμμα
Διάλογος Κάρυ- Αφεντικού
Κάρυ :Καλημέραα πολυχρονεμένε
Αφεντικό : Τι θέλεις πάλι; Είπαμε Καλά τα πήγες, θα κανονίσω
Κάρυ : I have a money problem my boss
Αφεντικό : Γκρρρρρρ Ακούωωωωω ... (γρυλίζοντας)
Αφεντικό : Γκρρρρρρρ
Κάρυ : Πρέπει να βρούμε άμεσα ..έεεεενα εκατομμυρ...
Αφεντικό : Πόσα;;;; Έχω να πλερώσω αυτόν το μήνα και το δώρο του Αντώνη
Κάρυ : Do not worry, I have a cunning plan
Αφεντικό : Γκρρρρρρρρ
Κάρυ : Τετάρτη θα έχω εισπράξεις κάπου 50 χιλιάδες απο εισπράξεις αγώνα και καπάκι παίζουμε μαζί.
Αφεντικό : Και
Κάρυ : 1:100 το δίνουν. Θα το δικαιολογήσουμε σαν στοιχηματικές επενδύσεις ΠΑΕ στην εφορία. Κι εσύ θα κατηγορήσεις τον κακό Βάνια στα πρόβατα της Θ7
Αφεντικό : @@**** ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!

Διάλογος Κάρυ- Αφεντικού
Κάρυ :Καλημέραα πολυχρονεμένε
Αφεντικό : Τι θέλεις πάλι; Είπαμε Καλά τα πήγες, θα κανονίσω
Αφεντικό : Γκρρρρρρ Ακούωωωωω ... (γρυλίζοντας)
Αφεντικό : Γκρρρρρρρ
Κάρυ : Πρέπει να βρούμε άμεσα ..έεεεενα εκατομμυρ...
Αφεντικό : Πόσα;;;; Έχω να πλερώσω αυτόν το μήνα και το δώρο του Αντώνη
Κάρυ : Do not worry, I have a cunning plan
Αφεντικό : Γκρρρρρρρρ
Κάρυ : Τετάρτη θα έχω εισπράξεις κάπου 50 χιλιάδες απο εισπράξεις αγώνα και καπάκι παίζουμε μαζί.
Αφεντικό : Και
Κάρυ : 1:100 το δίνουν. Θα το δικαιολογήσουμε σαν στοιχηματικές επενδύσεις ΠΑΕ στην εφορία. Κι εσύ θα κατηγορήσεις τον κακό Βάνια στα πρόβατα της Θ7
Αφεντικό : @@**** ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!

Όταν την αφήνουν αυτοί που δεν είναι υπεράνω..ace.79.gr έγραψε:Η ομαδα οτι κερδιζει το κανει στο χορταρι
Ερώτηση προς όλους:
Βγαίνει (λαίμαι τώρα) πιασμένος και μπλεγμένος ο κόραξ με τον Άγιαξ εκεί μέσα ή οτι κάποια χοντρή έχει κάνει η Ολλανδέζα. Εάν κάνεις ένσταση, το παίρνεις στα χαρτιά και αποζημιώνεσαι / μπαινεις ομίλους / έχεις εγγυημένη θέση ομίλους του χρόνου / whatever. Τι κάνεις;
bane1980 δεν εχει καμια σημασια αυτο
εχεις μια ομαδα που ειναι παραρτημα και το μονο που θελουν ειναι να σου κανουν κακο
σπαθας στησιματα ενστασεις
προσπαθησαν να κερδισουν στα χαρτια το ματς στην τουμπα
επικοινωνιακος θορυβος μονο με εσενα πχ ξενους διαιτητες
βγηκε ο προεδρος του στο καναλι του βαγγελα και ελεγε ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ
3 βαθμοι ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ μας εκλεψαν ΤΕΛΟΣ...
εχεις μια ομαδα που ειναι παραρτημα και το μονο που θελουν ειναι να σου κανουν κακο
σπαθας στησιματα ενστασεις
προσπαθησαν να κερδισουν στα χαρτια το ματς στην τουμπα
επικοινωνιακος θορυβος μονο με εσενα πχ ξενους διαιτητες
βγηκε ο προεδρος του στο καναλι του βαγγελα και ελεγε ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ
3 βαθμοι ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ μας εκλεψαν ΤΕΛΟΣ...
εν τω μεταξύ, στα σχόλια στο SDNA κρύος ιδρώτας και για τοςυ οπαδούς της χάρτινης.
Γράφουν αυτολεξί ¨οκ, τα 300 μύρια εφορίες, προς δημόσιο, προμηθευτές, κλπ κλπ κλπ κλπ, χρωστούσαμε και σε παίχτες;¨
Γράφουν αυτολεξί ¨οκ, τα 300 μύρια εφορίες, προς δημόσιο, προμηθευτές, κλπ κλπ κλπ κλπ, χρωστούσαμε και σε παίχτες;¨
- bersekeros
Είμαι υπέρ της ένστασης και το ίδιο πρέπει να κάνει και η Ξάνθη στο κύπελλο. Αν ήμασταν στη θέση τους θα μας είχαν στήσει στον τοίχο. Την Πέμπτη θέλουν να μας ρίξουν στη Γ εθνική με εικασίες και πλαστά έγγραφα ανώνυμων αποστολέων.
Δεν γινόμαστε σαν κι αυτούς όταν κάνουμε ένσταση.
Απλά τους εκδικούμαστε και νομιμότατα.
Όσοι λένε ότι γινόμαστε σαν κι αυτούς, ένα παράδειγμα θα δώσω:
Όταν έρθει κάποιος να σε βιάσει και στην συμπλοκή τον φας, δεν είσαι δολοφόνος-νισσα , είσαι σε νόμιμη αυτοάμυνα.
Όσοι είναι εναντίον της βίας βέβαια, μπορεί να κάτσουν να απολαύσουν τον βιασμό.
Δεν γινόμαστε σαν κι αυτούς όταν κάνουμε ένσταση.
Απλά τους εκδικούμαστε και νομιμότατα.
Όσοι λένε ότι γινόμαστε σαν κι αυτούς, ένα παράδειγμα θα δώσω:
Όταν έρθει κάποιος να σε βιάσει και στην συμπλοκή τον φας, δεν είσαι δολοφόνος-νισσα , είσαι σε νόμιμη αυτοάμυνα.
Όσοι είναι εναντίον της βίας βέβαια, μπορεί να κάτσουν να απολαύσουν τον βιασμό.
- PAOKevolution
Ο Σαββίδης ο μικρός είπε δε θα κάνουμε ένσταση και έτσι πρέπει να γίνει. Καλύτερα να πάθουν οικονομικό πατατράκ που θα εμφανιστεί στο μέλλον πάρα να πάρω σημαδεμενους 3 βαθμούς που στο κάτω κάτω δεν σξιζω κιόλας.
Σημερα τελαιυταιο μου ποστ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αδερφια αμα δεν κανουμε ενσταση !!! Αυτοι μας πολεμανε και εμεις πεταμε χαρταετο !!! (Λιασος Λουκας λεγονταν και μου στερησαν το σεντονι...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΕΓΩ!!!)
:ugeek: :ugeek:
....................................................ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.......................................................

....................................................ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.......................................................
Έγκλημα και προδοσία από την ΠΑΕ αν δεν κυνηγήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ντουρμισάι.
αίσχοςPAOKevolution έγραψε:Ο Σαββίδης ο μικρός είπε δε θα κάνουμε ένσταση και έτσι πρέπει να γίνει.
Η διαφορά είναι ότι δεν έχασες λόγω της παρατυπίας. Υπάρχει διαφορά από "στα χαρτιά" με "στα χαρτιά". Αν κάναν κάτι που αυτό θα οδηγούσε σε ηττα, τοτε 100% μαζί σας.
Για Ίβιτς που αναφέρθηκε είχε ζητηθεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ το ματς χωρίς προπονητή, με τον Ίβιτς στο δρόμο για νοσοκομείο...και αφού στην στην αναμπουμπουλα ο Κομίνης είχε αποβάλει δύο ακόμα παίχτες μας ....
Εκεί πρέπει να είσαι μακακας να δεχτείς αλλοίωση εις βάρους σου. Προχθές Χαριλάου δεν έγινε κάτι...ούτε καν καθοριστική παρουσία δεν είχε ο ντουρμισαι, να πεις ότι έχασες από κάποιο γκολ του.
Αν τιμωρηθούν από ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ είναι άλλο τροπάρι. Ένσταση όμως δε θέλω.
Θέλω όμως να δω που θα βρουν τα 1.2 μύρια.
Θα έχουμε γέλια.
Να υποθέσω ο Κάρυ θα δεχτεί εκείνη την πρόταση των 2μ για Φετφα από Αραβία τώρα.....;
Τι....δεν πιστεύω να μην ανήκει στον Άρη ο παίχτης....τσ...τσ...τσ...κακίες!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για Ίβιτς που αναφέρθηκε είχε ζητηθεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ το ματς χωρίς προπονητή, με τον Ίβιτς στο δρόμο για νοσοκομείο...και αφού στην στην αναμπουμπουλα ο Κομίνης είχε αποβάλει δύο ακόμα παίχτες μας ....
Εκεί πρέπει να είσαι μακακας να δεχτείς αλλοίωση εις βάρους σου. Προχθές Χαριλάου δεν έγινε κάτι...ούτε καν καθοριστική παρουσία δεν είχε ο ντουρμισαι, να πεις ότι έχασες από κάποιο γκολ του.
Αν τιμωρηθούν από ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ είναι άλλο τροπάρι. Ένσταση όμως δε θέλω.
Θέλω όμως να δω που θα βρουν τα 1.2 μύρια.
Θα έχουμε γέλια.
Να υποθέσω ο Κάρυ θα δεχτεί εκείνη την πρόταση των 2μ για Φετφα από Αραβία τώρα.....;
Τι....δεν πιστεύω να μην ανήκει στον Άρη ο παίχτης....τσ...τσ...τσ...κακίες!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΒΓΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ
οπως ειπε και ο κυριος θ. καρυπιδης στο onetv οτι λεει ο νομος...
οπως ειπε και ο κυριος θ. καρυπιδης στο onetv οτι λεει ο νομος...
Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο ε?bane1980 έγραψε:Όταν την αφήνουν αυτοί που δεν είναι υπεράνω..ace.79.gr έγραψε:Η ομαδα οτι κερδιζει το κανει στο χορταρι
Ερώτηση προς όλους:
Βγαίνει (λαίμαι τώρα) πιασμένος και μπλεγμένος ο κόραξ με τον Άγιαξ εκεί μέσα ή οτι κάποια χοντρή έχει κάνει η Ολλανδέζα. Εάν κάνεις ένσταση, το παίρνεις στα χαρτιά και αποζημιώνεσαι / μπαινεις ομίλους / έχεις εγγυημένη θέση ομίλους του χρόνου / whatever. Τι κάνεις;
Ένας πιασμένος διαιτητής διαμορφώνει αποτέλεσμα και παίζει μεγάλο ρόλο στην μη πρόκριση.
Στην αντίθετη δεν χάσαμε λόγω ντουρμισαι
Προσωπικά θα νιώσω πολύ υπερήφανος αν η ομάδα πει ότι αποδέχεται την ήττα στο χορτάρι.
Αντιλαμβάνομαι το μίσος που έχουν γεννήσει οι συμπεριφορές των ποκιτων και των παραρτημάτων τους, αλλά είναι μεγάλη νίκη να καταφέρεις να μην γίνεις σαν κ αυτούς.
Και στο κάτω κάτω δεν έχω την ανάγκη αυτών των τριών βαθμών για να τους πάρω και πάλι το πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 13 Ιαν 2020, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εχει καμια σημασια και ενα δευτερολεπτο να ειχε παιξει ο Ντουρμισαι. Τα νομιμα θελουμε, αν δεν υπερασπιστει τα νομιμα δικαιωματα της η ΠΑΕ κανει εγκλημα εις βαρος του ΠΑΟΚ και του κοσμου του.