Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από joshua »

Εξτρεμ παντως κυκλοφορουσαν πολλα στην αγορα και πιο ενδιαφεροντα απο τον Τιαμ που εγω απο λιγα βιντεακια που εχω δει δεν τον πολυκοβω για εξτρεμ.Επιθεση τωρα ειναι απο τις πιο δυσκολες αγορες,πιστευω οτι αργησαμε να παρουμε αποφαση,ο χρονος δουλευει υπερ μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ κυριως οσον αφορα ελευθερους και παικτες απο αζητητα.Ντιλς με ομαδες τελευταια στιγμη ευνοουν τους δυνατους,οχι εμας.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ρε παιδιά το αν υπάρχει κενό το λέμε εμείς. Εγώ θα μπορούσα να σου πω ας πουμε κ ο γλυκος κλάιν μάιν, κ ο leovac σίγα καναδυο μηνες προς το τέλος έπαιξε μπάλα της προκοπής, ο τζαβέλας παίζει πολύ με τα χέρια και είναι παλιοχαρακτήρας. Κ ο cimirot καλός κ άγιος αλλά είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και δεν είναι 6ρι αλλά 8ρι, κ ο shakhov δεν έχει δείξει τίποτα κ ο biseswar είναι κοιλαράς κ ο garry καλός κ άγιος αλλά τσαπατσούλης κ ο djalma έχει τελειώματα για τα ανάθεμα και πάει λέγοντας και να βρω δεκα τρυπες, οχι μια...

Το ζήτημα είναι οτι αν ivic και michel είχαν την ίδια άποψη για αθανασιάδη pereyra, θα είχαμε κλείσει σεντερφορ από τον ιούλιο. Το οτι ήρθαμε ως τις 31 αυγούστου μαυτους σημαίνει οτι για αυτους δεν υπαρχει η τρυπα που λέτε εσεις, απλα γινονται προσπαθειες μπας και για να βελτιωθει η ομαδα ακομη περισσοτερο. Κ ο ivic εκτος απο το θελω φορ μαυτα τα χαρακτηριστικα, ειπε κ οτι δε θα παρουμε παικτη αν δεν τα εχει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Τετ 31 Αύγ 2016, 08:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

zarathustra79 έγραψε:Αυτά περί τρύπας κλπ είναι τεχνητά. Τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Εγώ βλέπω οτι στη θέση αυτή υπάρχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στην ομάδα. Και δε βλέπω να υπάρχει στο τραπέζι κάποιο όνομα που στο άκουσμα του σου πέφτει το σαγώνι στο πάτωμα, αλλά παίκτες που είναι στο ίδιο επίπεδο με αθανασιάδη, pereyra (άντε ίσως και ένα παραπάνω).

Φυσικά δεν απαξιώνω τους vazquez και miku, ουτε τους θεωρω παλτά. Αλλά ούτε και θα κράξω αν δεν έρθει κανείς τους...
Ακουγα εχθες μια εκπομπη σε αθηναικο ραδιοφωνο και ειχαν πιασει την κουβέντα για τον ΠΑΟΚ ,και λεγανε οτι δεν υπάρχει παίκτης βαρομετρο που θα σου κάνει 10-15 γκολ. Και ο Αθανασιαδης ρε φίλε τι κάνει τόσα χρόνια. Παίζει λεει μιση σεζον και κατι τετοια, και εγω εχω την ιδια γνώμη με σένα ,ο Κλαους πρέπει να δειξει φέτος αυτο που είναι ,σε μια ομάδα που θα τον ταιζει καλα φετος ,αυτο φαινεται τουλάχιστον μέχρι τώρα. Τώρα για μένα γέρνω περισσοτερο στον Μικου γιατι ειναι πιο δυνατος απο τους άλλους που εχουμε και ισως σε σημεια του παιχνιδιου το θέλεις αυτο στην περιοχη.

Καλυτερη περιπτωση απο ολες νομίζω ειναι να έρθει δανεικός ο Lopez της Πορτο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

zarathustra79 έγραψε:Ρε παιδιά το αν υπάρχει κενό το λέμε εμείς. Εγώ θα μπορούσα να σου πω ας πουμε κ ο γλυκος κλάιν μάιν, κ ο leovac σίγα καναδυο μηνες προς το τέλος έπαιξε μπάλα της προκοπής, ο τζαβέλας παίζει πολύ με τα χέρια και είναι παλιοχαρακτήρας. Κ ο cimirot καλός κ άγιος αλλά είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και δεν είναι 6ρι αλλά 8ρι, κ ο shakhov δεν έχει δείξει τίποτα κ ο biseswar είναι κοιλαράς κ ο garry καλός κ άγιος αλλά τσαπατσούλης κ ο djalma έχει τελειώματα για τα ανάθεμα και πάει λέγοντας και να βρω δεκα τρυπες, οχι μια...
ε ναι με αυτή τη λογική θες 40 παίχτες ρόστερ.
Αλλά δεν ισχύει, οπότε η κοινή λογική, λέει και δείχνει ότι υπάρχει κενό στα φορ/εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε Zara επιμενεις.Ο Ιβιτς 3 τουλαχιστον φορες ειπε οσο πιο εμφατικα μπορουσε οτι θελουμε επιθετικο,τωρα το αν βρηκαν η δεν βρηκαν τον καταλληλο ειναι αλλο θεμα,το κενο ομως υπαρχει και το γνωριζει καλα και ο ιδιος.

Υ.Γ Εκει που υπαρχει αριθμητικο κενο αλλα δεν υπαρχει για τον Ιβιτς ειναι το 6 και θα το βρουμε πιθανοτατα μπροστα μας.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

:pano: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Καλημέρες!!! Υπομονή και ηρεμία σήμερα...

Μια ερώτηση... στο transfermarkt στην θέση του παίχτη για τον Thiam γράφει Striker/Left wing εμείς γιατί έχουμε δέσει κόμπο ότι είναι μόνο εξτρέμ και θα παίζει αλλαγή του Gary (άρα αντι-Jairo) και όχι ο επιθετικος που μπορεί να παίζει και στα άκρα?
Δηλαδή τριάδα Gary - Thiam - Campos δεν μπορεί να σταθεί?
Ρωτάω αυτούς που ξέρουν τον παίχτη...

ΥΣ. Τον παίχτη δεν τον έχω δει... αλλά από ένα video που είδα εντυπωσιάστικα από τα κοντρόλ του...

Ένας γνωστός μου μου είχε πει ότι τον μεγάλο/καλό παίχτη τον καταλαβαίνεις από το κοντρόλ... ούτε από τα γκολ, ούτε από την ταχύτητα, ούτε από τίποτε άλλο... από το κοντρόλ.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Φτάσαμε στην Τελευτεα μέρα τα ψέμματα τελίωσαν μεχρι τις 20,00 σήμερα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πχ πιστευω πως αν στο ροστερ παρεμεναν οι Τζιολης,Χατζη και ισως ο Κωνσταντινιδης θα ημασταν τουλαχιστον ενα 10% πιο ισχυροι και απορω ακομα με τον τροπο αντιμετωπισης τους.
pavlos_nuernberg

Δημοσίευση από pavlos_nuernberg »

Μήπως πρέπει να απασχολήσει λίγο οτι ο ΠΑΟΚ δεν βάζει Έλληνες παίκτες στην βασική ενδεκάδα? Αμα έρθει επιθετικός πότε θα παίξει ο Κουλούρης?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μαλλον δεν καταλαβαινετε τι θελω να πω. Ισως δεν το εξηγω σωστα. Το κενο που λετε εσεις ειναι ποιοτικο, οχι αριθμητικο. Συμφωνουμε;

Υπαρχει ο παικτης που θα το καλυψει αυτο το κενο;;; Ας πουμε για την ευκολία της συζητησης οτι οι vazquez κ miku ειναι αυτοι που θα στο καλυψουν. Ειναι τοσο επιτακτικη η αναγκη που αξιζει να δωσεις γιαυτους οσο κ οσο για να μη ξεμεινεις με αθανασιαδη κ pereyra (για miku ζητανε 6Μ που οσο κ να πεσουν δυσκολα θα φτασει στο 1,5-2Μ που θα ηταν μια λογικη τιμη, ενω ο vazquez ζηταει 1Μ για μισθο);;;

Σαυτο το ερωτημα εγω απαντω, καλύτερα να 'ξεμεινεις' με αθανασιάδη κ pereyra και να χεις το περιθώριο να κάνεις μια μεταγραφαρα το γεναρη, παρα να τα δωσεις τωρα και να κανεις μια μεταγραφη που δεν ειναι κ σιγουρο για το αν καλύπτουν το 'κενο' στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τόσους μήνες υποθετικά ψάχνεις για φορ. Τι σας λέει ότι θα έρθει τον Γενάρη παικταράς;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αύριο θα φέρουμε τον Berbatov και τέλος όλα τα κενά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Η φατσα του Κιντερο ειναι πολυ ΠΑΟΚ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Luiz Andriano υπάρχει η φήμη ότι πάει Ντιναμό Κιέβου δανεικός με οψιον αγοράς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”