Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Ο Μπίσεβαρ δε φαίνεται να είναι σε τραγική κατάσταση πάντως, ήταν ενεργός κανονικά και ηγετικός στην Κασέρι, σίγουρα δεν θα ναι ο παικταράς που ήταν κάποτε στη Φέγενορντ αλλά ο τότε Μπίσεβαρ ούτε καν θα πλησίαζε προς Ελλάδα.
Ο Κρέσπο εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ, δεν είναι παράπονο προς τον Σαββίδη αυτό μάλλον προς το όποιο scouting που κάνουμε...ήθελα πολύ να πιστέψω ότι τα δημοσιεύματα ήταν κάτι σαν πίεση προς τη Στεάουα, μάλλον έκανα λάθος δυστυχώς...φυσικά μακάρι να πιάσει και να βγάλει μάτια, το τελευταίο που μ απασχολεί είναι να γίνω κωλοτούμπας
Ο Κρέσπο εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ, δεν είναι παράπονο προς τον Σαββίδη αυτό μάλλον προς το όποιο scouting που κάνουμε...ήθελα πολύ να πιστέψω ότι τα δημοσιεύματα ήταν κάτι σαν πίεση προς τη Στεάουα, μάλλον έκανα λάθος δυστυχώς...φυσικά μακάρι να πιάσει και να βγάλει μάτια, το τελευταίο που μ απασχολεί είναι να γίνω κωλοτούμπας
omerta76 έγραψε:4 χρόνια είναι ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ και κούρασε κιόλας; Να δείτε πώς θα κουραζοσασταν αν ακολουθούσαμε την μοίρα άλλων ομάδων που δεν είχαν μαντήλι να κλαψουν....άντε με τον μηδενισμό βραδυατικα.....
Συμφωνω,πρεπει να καταλαβουμε οτι χωρις Σαββιδη ο ΠΑΟΚ θα ειχε ασχημη καταληξη,το πιο σημαντικο ομως που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι σε ενα καθαρο πρωταθλημα τα χρηματα που διαθετει ο ο Ιβαν θα μπορουσαν να μας δωσουν εστω εναν τιτλο τα τεσσερα αυτα χρονια της παρουσιας του.
Το 90% οσων γραφουν εδω μεσα δεν θα εγραφαν αν ο ΠΑΟΚ ειχε την καταληξη της ΑΕΚ προ τριετιας η του Αρη της γειτονιας.
Και εγω περιμενα και περιμενω περισσοτερα απο τον Ιβαν γιατι ξερω οτι μπορει,αλλα ας μην ειμαστε αγνωμονες.
Υ.Γ simba μεγαλο φαουλ για μενα το πορτοφολακι με τα ψιλα.
μονοετες τετοια σπαταλη ... εξαμηνο σαν το νατχο και μετα θα εχουμε τον πρωτο λογοKsenitemenos4 έγραψε:δεν νομιζω ρε τσε να χρειαζεσαι και κανα τρομερο επιχειρημα περα απο απλη λογικη για να απαντησεις στο 'γιατι του εκαναν τριετες ενω δεν στεριωσε σε καμια ομαδα΄' και να πεις οτι ειναι γκρινια...γιατι γκρινια ειναι και μονο γκρινια...τι να του εκαναν? σε 29χρονο παικτη μονοετες? η με το μηνα? να πεις δεν τον θεωρεις καλο παικτη να σου πω οκ, αν σε ενοχλει το τριετες ε μην σοκαρεσαι αν 'αντιγκρινιαξουν' καποιοι....che4 έγραψε:γιατι οι αλλοι οι αντιγκρινιαριδες τι ακρθβως επιχειρηματα εχουν...περιοδο , δεν ξερεις εσυ , κτλ κτλobanebane έγραψε:Τσε δεν το εχεις με το τρολαρισμα ρε,αστο καλυτερα.
πραγματικα φιλε ξενιτεμενε εχω σκασει μαυτη τη μεταγραφη δεν ακουω τιποτα και αν δεν ηταν ο μπανε το μπαν θα το χα φαει για πλακα...
οχι τριετες διετες μονοετες αλλα καθολου ουτε εξω απ την τουμπα δε θα πρεπε να περνανε κατι τετοιοι
μην ξαναπω παγκο σε ομαδες που πεφτουν κατηγορια μιλαμε για γουινερ ποιοτικη πινελια
αλλα ως εκει ο μπανε ειναι γουρλης και αν ανοιξει το τοπικ τον βλεπω να μεταμορφωεται σε μιξη καναβαρο και καιζερ

Παντως η κασέρι πρεπει να επεσε οταν της δανείσαμε το τζιολη νομιΖω
Το Δεκέμβρη να τους δώσουμε κρεσπο

Το Δεκέμβρη να τους δώσουμε κρεσπο
Θα σου πω εγώ τους παίχτες που ονειρεύονται μερικοί:nothu έγραψε:Πείτε μας ρε παιδιά ποιους παιχτες θέλετε να σας φέρουνε για να είστε ευχαριστημένοι; Πετατε τα εκατομμυρια και τις εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ λες και τα βγαζετε κάθε μέρα. Επίσης έχετε την εντύπωση ότι οι παιχτες που ονειρευεστε θα θέλουν σαν τρελοί να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Κι εγώ θέλω να δω παιχταραδες επιπέδου τσ λ αλλά δεν γίνονται έτσι εύκολα αυτα. Δεν έχουμε παίξει ποτε τσ λ και ο τρίτος προκριματικός δεν είναι το τεράστιο δέλεαρ που νομίζετε για παιχτες παραπανω επιπέδου. Αμα περασεις και τρακαρεις σε καμια σιτυ τι κανεις μετα; Το σταυρο σου. Καλο γιουροπα. Μπορούν αυτοι παιχτες να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες που μπορούν να δώσουν και πιο πολλά λεφτά και έχουν κι εξασφαλισμενο τσ λ.
Έχουμε νεο τεχνικό διευθυντή, έχουμε νεο προπονητη και είναι 100% σίγουρο οτι θα κανουν και λάθη στις επιλογές τους. Αλλά εμείς πρεπει ντε και καλά να τους βγάλουμε άχρηστους ενω δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά η μεταγραφική περίοδος.
Γράφετε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια και ορισμένοι έχετε και μια έπαρση στα γραπτά σας λες και τα ξέρετε όλα κι έχετε παντα δίκιο. Και μόλις σας απαντήσουν αρχιζετε τα σεντόνια και την ντεμεκ εξυπνη ειρωνία σας. Εντάξει το καταλαβαμε δεν είσαστε ευχαριστημένοι με τπτ. Έλεος όμως...
Αμυντικό δίδυμο: Βαρελα-Νταγκλας
Τερμα: Μπουκο
Αμυντικό χαφ, τουλάχιστον Καμπορε
Δεκαρι: Ραμιρεζ
Εξτρέμ: Ζιφκοβιτς
Επιθετικό: κάποιον καλύτερο από τον Κλαους, που να παίζει με πλάτη,να μπορεί να ντριμπλαρει, να έχει σουτ, καλή τεχνική, ν δημιουργεί φάσεις, να είναι ταχύτατους και φυσικά να έχει το 1 εναντίον 1.Α και να μην Σαλπιγγιδοφερνει......
Τελικά μ αυτά και μ αυτά πάει πάλι η μέρα τζάμπα...
Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε επιτέλους βρε???

Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε επιτέλους βρε???

++++++++++++obanebane έγραψε:omerta76 έγραψε:4 χρόνια είναι ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ και κούρασε κιόλας; Να δείτε πώς θα κουραζοσασταν αν ακολουθούσαμε την μοίρα άλλων ομάδων που δεν είχαν μαντήλι να κλαψουν....άντε με τον μηδενισμό βραδυατικα.....
Συμφωνω,πρεπει να καταλαβουμε οτι χωρις Σαββιδη ο ΠΑΟΚ θα ειχε ασχημη καταληξη,το πιο σημαντικο ομως που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι σε ενα καθαρο πρωταθλημα τα χρηματα που διαθετει ο ο Ιβαν θα μπορουσαν να μας δωσουν εστω εναν τιτλο τα τεσσερα αυτα χρονια της παρουσιας του.
Το 90% οσων γραφουν εδω μεσα δεν θα εγραφαν αν ο ΠΑΟΚ ειχε την καταληξη της ΑΕΚ προ τριετιας η του Αρη της γειτονιας.
Και εγω περιμενα και περιμενω περισσοτερα απο τον Ιβαν γιατι ξερω οτι μπορει,αλλα ας μην ειμαστε αγνωμονες.
Υ.Γ simba μεγαλο φαουλ για μενα το πορτοφολακι με τα ψιλα.
goran 64 έγραψε:Τελικά μ αυτά και μ αυτά πάει πάλι η μέρα τζάμπα...![]()
![]()
Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε επιτέλους βρε???![]()
![]()
![]()
![]()
γκρινιαρη ε γκρινιαρη
-
τσε και για μενα ειναι καπως σαν παραφωνια αυτη η μεταγραφη σε σχεση με τις αλλες αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να συζηταμε ακομα και για το αν του πληρωσαν τα αεροπορικα...γιατι μονο αυτο το θεμα δεν πιασαμε ακομα....εγω θελω να πιστευω οτι ο κρεσπο ειναι ο αντισκονδρας η τελος παντων ενα γεμισμα του ροστερ, και οχι ο αντι-βαρελα πχ, εξαλλου ειναι τελειως διαφορετικοι ως παικτες, δεν νομιζω οτι δεν το βλεπουν ατομα που ξερουν δεκαπλασια μπαλα απο εμας...ας περιμενουμε και αν τελικα μεινουμε με κρεσπο μονο ας κριτικαρουμε ολοι, αλλο αυτο ομως και αλλο να ασχολουμαστε με το αν του εκαναν τριετες....
- efthimis_paok
Ο μπεν αρφα στη Παρί Ε, μη μην ξεχνιώμαστε.
Να ξέρουμε τι λέμε κ τι θελουμε εδώ μέσα.
3ο σεντόνι στην σειρά βλέπω...MANIAKOS έγραψε:Είδα. 25 λεπτά ματς με Μπεσίκτας επαιζε δεκαρ κ επιτα μπήκε ενα σ Ισπανός κ επαιζε αριστερΑ
Βαρύς μου φανηκε αλλα φαινεται οτι οταν θελει εχει το ξεπέταγμα ...
Ακομα κ σαν δεκαρ έκλεινε προς τα αρ για να χει χωρο με το δεξί ποδάρ
Δυνατος φαινεται χτισμνος
Βαζει κωλο αλά σαλπι
Δοκίμασε κ Σουτ κα φαινεται να χει ποιοτητα χωρις κατι εντυπωσιακό
Επισης παίκτη με τετοιο μαλλί δεν ειχαμε ποτες
Για μενα καλη κίνηση συνεπή νουμερα χωρις κατι σουπερ αλλα φαινεται να μπορει να παιξει δεκαρ κ αν ειναι ενα στοιχείο που ξεζψριζε μου θύμισε λιγο Επαλέ

-
-
-
-
-
-
-
-
-
..............................κοίτα μωρέ μην πάθεις καμιά θλάση στα δάχτυλα βραδιάτικα!!!!

- paokovios1974
Τον κρεσπο ειναι μαλλον στοιχηματική απάτη θα τον δανείζουμε τρια χρονια κ θα ποντάρουμε για υποβιβασμό
- paokovios1974
Ποια παρι μωρε.efthimis_paok έγραψε:Ο μπεν αρφα στη Παρί Ε, μη μην ξεχνιώμαστε.
Κούρασε ο Σαββίδης;Να πας παραδίπλα αδερφέ,κάνουν έρανο για να ανανεώσουν τον Μπουκουβάλα.
Άιντε βραδιάτικα.
Άιντε βραδιάτικα.