Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
elvetos giatros

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από elvetos giatros »

DC έγραψε:Έχω εντυπωσιαστεί. Είχαμε τόσους βολεϊκούς στο φόρουμ αλλά χρειάστηκαν δύο αποκλεισμοί από τον γάβρο για να γεμίσουν 20 σελίδες για έναν αγώνα, εκφέροντας απόψεις για τους πάντες και τα πάντα.
Να πω την αλήθεια, άμα με ρωτήσει κάποιος με πόσους παίκτες παίζεται το βόλεϊ, ίσως να απαντήσω και λάθος. Δεν ξέρω καν τι είναι ο διαγώνιος, ο κεντρικός και ο λίμπερο. Ακούω που τα λένε αλλά δεν καταλαβαίνω. Όταν δε, μιλάνε και για περιστροφές ...
Οπότε, όσοι θέλετε προσπεράστε το ποστ γιατί το γράφει άσχετος.

Τελικά, όλοι κρύβουμε έναν γάβρο μέσα μας. Θέλουμε τα πάντα και κάθε χρονιά. Πέρυσι πήραμε νταμπλ, φέτος είμαστε λούζερς και βγάζουμε "λίγους", παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί και να ισχύει. Δεν ξέρω.
Αλλά ... θέλουμε να γίνουμε γάβρος στην θέση του γάβρου; Πρέπει ΚΑΘΕ χρονιά να παίρνουμε τίτλους; Αθλητισμός είναι ρε παιδιά. Κάποτε θα νικάς, κάποτε θα χάνεις. Δεχτείτε το.

PS1: Έχοντας διαβάσει κατά καιρούς ΤΑ μπινελίκια και ΤΑ απαξιωτικά σχόλια στα τόπικ των παικτών και των προπονητών μας στο ποδόσφαιρο, με φαίνεται αστείο να μας πειράζει το μπινελίκι στην φαμίλια αντιπάλου, δεδομένου ότι είμαστε σε οπαδικό φόρουμ.
Θα το δεχόμουν αν υπήρχε το ίδιο μέτρο παντού ... και γνωρίζετε όλοι το ύφος μου.

PS2: Πολύ κρίμα για χθες. Άντεξα μέχρι και το 4ο σετ και μετά γύρισα κανάλι. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον γάβρο και ότι ο χθεσινός αποκλεισμός ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας.
Ακόμα και αν η χρονιά χάθηκε σε ότι αφορά τους τίτλους, έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Κάλμα και περιμένω πολλά για του χρόνου. Αρκεί να μην γίνει το λάθος του καλοκαιριού.
ωραία τα λες :pano:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Επειδή κάποιοι παραπονέθηκαν για απρεπείς χαρακτηρισμούς και για πεσμένο επίπεδο του forum, θα παραθέσω έναν στίχο του Δάντη Αλιγκιέρι από την Κόλαση, για να περιγράψω τον αθλητή Κοκκινάκη: «έκανε τον κώλο του τρομπέτα».

Η βωμολοχία είναι κατανοητή, όταν είναι απότοκο μιας έντονης συναισθηματικής έκρηξης. Όταν δε αυτή η έκρηξη προήλθε από κατάφωρη αδικία, πρόκληση ή προσωπική προσβολή σε βάρος του βωμολόχου, τότε η βωμολοχία είναι και ηθικά δικαιολογημένη, αν μη τι άλλο, ως μέσο εκτόνωσης και εναλλακτικό της βίας.

Αν υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες, που μετά από τέτοια εξέλιξη κρίσιμου αγώνα δεν βρίσκουν λόγο για «συναισθηματική έκρηξη», τουλάχιστον ας μην παριστάνουν τους υπεράνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostomanolis έγραψε:
DC έγραψε:Έχω εντυπωσιαστεί. Είχαμε τόσους βολεϊκούς στο φόρουμ αλλά χρειάστηκαν δύο αποκλεισμοί από τον γάβρο για να γεμίσουν 20 σελίδες για έναν αγώνα, εκφέροντας απόψεις για τους πάντες και τα πάντα.

Odi έγραψε:Επειδή από χθες διαβάζω και δεν γράφω,για να δω τι παίζει από απόψεις:

α)Πότε γέμισε τόσους fans το βόλλευ χαμπάρι δεν πήρα.Όλη την χρονιά γράφουμε εδώ μέσα εγω,ο roman,ο Pilotos και δυο μέλη ακόμη και ξαφνικά γεμίσαμε διψασμένους οπαδούς για τίτλο και αναλυτές παικτών που έχουν πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.Καλά άσε για το γήπεδο.Εκεί είμαστε 200 άτομα Max και ξαφνικά γεμίσαμε χιλιάδες κριτές και μάλιστα στο άθλημα που σου έδωσε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας σου.
Ε, ενταξει ρε παιδια, γραψανε πολλοι αλλα τα 3/4 τα εγραψε ο goran :o :o :o

Υ.Γ. Γρηγορη χωρις παρεξηγηση, ελπιζω...
:roll:

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Καμία παρεξήγηση αδερφέ...Φταίει όμως μάλλον η μεγάλη γραμματοσειρά!!!

Αν π.χ. μετρήσεις του φίλου @ Παλαιολόγου είναι σίγουρα περισσότερα σε απόλυτο αριθμό (μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα όμως)!!! ;)

Υ.Γ. Αν τυχόν τα διαβάσεις κιόλας θα διαπιστώσεις ότι "στάζουν μέλι" για πουστόγ@υρους και σκουληκαντέρες και απαξίωση για το looser D.N.A. του Π.Α.Ο.Κ., απ την δεκαετία του '80 και του '90 μάλιστα!!! :x
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παλαιολόγος έγραψε:
RoMaN έγραψε:Όσο για τη παρουσία Τσουκαλά & άλλων συνδεσμιτών... Οι άνθρωποι δεν είχαν βγάλει δημοτικό, τώρα πηγαίνουν ξανά...γι'αυτό και μπόρεσαν να μπουν, μαθητές είναι κανονικά.
:lol: :lol:

Μη γελάς καθόλου και μόλις είδα video που λέει "μέχρι την 4η δημοτικού έβγαλα"!! :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=gqPsrfimR5Q Στο 1:00...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Othin έγραψε:Επειδή κάποιοι παραπονέθηκαν για απρεπείς χαρακτηρισμούς και για πεσμένο επίπεδο του forum, θα παραθέσω έναν στίχο του Δάντη Αλιγκιέρι από την Κόλαση, για να περιγράψω τον αθλητή Κοκκινάκη: «έκανε τον κώλο του τρομπέτα».

Η βωμολοχία είναι κατανοητή, όταν είναι απότοκο μιας έντονης συναισθηματικής έκρηξης. Όταν δε αυτή η έκρηξη προήλθε από κατάφωρη αδικία, πρόκληση ή προσωπική προσβολή σε βάρος του βωμολόχου, τότε η βωμολοχία είναι και ηθικά δικαιολογημένη, αν μη τι άλλο, ως μέσο εκτόνωσης και εναλλακτικό της βίας.

Αν υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες, που μετά από τέτοια εξέλιξη κρίσιμου αγώνα δεν βρίσκουν λόγο για «συναισθηματική έκρηξη», τουλάχιστον ας μην παριστάνουν τους υπεράνω.
+ + + +

Ας είχαμε εδώ μέσα καμιά δεκαριά σαν εσένα ρε αδερφέ!!! Ευλογία Κυρίου!!! Να είσαι πάντα καλά!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η βωμολοχία προέρχεται από οργή και είναι στιγμή αδυναμίας, γιατί σ' αυτήν δεν υπάρχει αυτοέλεγχος. Το λέω εγώ, που έχω βρίσει αρκετές φορές, και πρόσφατα έχω βριστεί με συναδέλφους μου με τους οποίος περνάω στο 1/3 της καθημερινότητάς μου (μετά τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ). Ο ένας μάλιστα με τον οποίο μοιραζόμασταν το ίδιο γραφείο, μετακόμισε σε άλλο!
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η βωμολοχία προέρχεται από οργή και είναι στιγμή αδυναμίας, γιατί σ' αυτήν δεν υπάρχει αυτοέλεγχος. Το λέω εγώ, που έχω βρίσει αρκετές φορές, και πρόσφατα έχω βριστεί με συναδέλφους μου με τους οποίος περνάω στο 1/3 της καθημερινότητάς μου (μετά τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ). Ο ένας μάλιστα με τον οποίο μοιραζόμασταν το ίδιο γραφείο, μετακόμισε σε άλλο!
Αυτη ειναι η αλήθεια τη στιγμη που συνυπαρχεις με γαυροβαζελους. Δοκιμαζεις τα ψυχικα σου αποθεματα καθημερινα. Εγω για να μη βριστω εκοψα επαφες με ατομο που γνωριζω καλα επι δεκαετιας. Αιτια ηταν η ψαγμενη αναλυση που πηγε να κανει μετα τον ημιτελικό ΠΑΟΚ γκευ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Αποστόλη ανέκδοτα τον έλεγες και μετακόμισε? :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Γαμιεται ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Περασαν δυο μερες και ακομα δεν μπορω να χωνεψω τι κυπελλο χασαμε..δν μιλαω για το σαββατο που βγηκα μια βολτα να ξεθολωσω και σκεφτομουνα πως γινεται με 21-24 να μην παιρνεις εναν ποντο...τεσπα οτι εγινε εγινε..και συγγνωμη αλλα ειναι προτιμοτερο να προσπαθησουμε να συζητησουμε με οσο βολλευ μαθαμε-ξερουμε τι φταιει παρα να γεμιζουμε τοσες σελιδες με τους gayρους...
Ημουνα απο αυτους που στηριξα την επιλογη ζελιασκοφ..αλλα τελικα το μεγαλο λαθος εγινε το καλοκαιρι..οντως ο καλμα δεν επρεπε να φυγει..ουτε ο σαφρανοβιτς..αυτα τα δυο πληρωσαμε με δυο τιτλους..
Στα αξιοσημειωτα ειναι ο προεδρος μας ο οποιος μου εδειξε οτι θα πεισμωσει κ αλλο απο αυτες τις ατυχιες-αποτυχιες..ελπιζω το λαθος το περσινο να μην επαναληφθει και με την παραμονη καλμα-κουβανων-γκαρα-λι-τακουριδη και με την προσθηκη ενος αντι-σαφρανοβιτς και ενος παιχταρα πασαδορου η ομαδα θα παει τρενο
Βεβαια το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα..εγω (πειτε με χαζο η τρελο) πιστευω οτι μπορουμε να τους παρουμε...και να τους βουλωσουμε τα στοματα γιατι πολυ πλακα μας κανανε..και πιστεψτε με το μεγαλυτερο τσιμπουκι θα ειναι το πρωταθλημα..
Τωρα που το ξαναθυμηθηκα δε γινεται να χανεις απο σουλτανοπουλο και στιβαχτη...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ..ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΟΥΠΑ ΡΕ...ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Δημητρη δεν αμφιβαλω οτι μπορουμε να σπασουμε την εδρα του γκευ
απλα ετσι οπως παιζει σταθερα αυτος, κι εμεις με σκαμπανεβασματα και χωρις ψυχολογια, τα πραγματα ειναι δυσκολα
μακαρι να βρεθει καλος μαεστρος-πασαδορος για του χρονου, γιατι τον Βασιλη τον βλεπω να αποσυρεται..
απο αυτα που ειπες βασικοτατο ο καλος ακραιος με υποδοχη
χθες στον τελικο οποιος ξερει απο βολλευ και εβλεπε υποδοχες του 39χρονου!! Χριστοφιδελη θα καταλαβαινε τι εκανε τη διαφορα σε μια μετρια επιθετικα ομαδα
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ετσι ακριβως θανο...καπου ειχε παρει το ματι μου η το αυτι μου οτι ειμασταν αναμεσα σε πριντυ και γιαμπλονσκι για τη θεση του ακραιου κ μαλιστα ειμασταν κοντα στον πριντυ αλλα τελευταια στιγμη μας εειξε ακυρο διοτι εκλεισε στη λουμπε απο ιταλια...και
Ειναι συμπαιχτης με τον καλυτερο βολευμπολιστα του κοσμου (για μενα) τον μιλκοβιτς που ειχε περασει απο τον γκει...βλεποντας λοιπον ενα ματς των ιταλων με την τουρκικη χαλκμπανκ για το τσου λου καταλαβα οτι εαν παιρναμε τον πριντυ θα καναμε παρτυ..απιστευτη υποδοχη αλλα υστερει στην επιθεση..αλλα εμεις αυτο θελαμε..οχι καλο επιθετικο αλλα εξαιρετικο υποδοχεα..
Επισης η ηλικια στο βολευ για εναν ακραιο δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο οσο για εναν πασαδορο..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν μπορώ να σας καταλάβω μερικούς.
Χάσαμε δικό μας κύπελο σαν μ@λ@κες* απ τους χειρότερους εχθρούς μας ανεξαρτήτος αθλήματος.
Είναι το δεύτερο τρόπαιο που χάνουμε φέτος σα μ@λ@κες απ τους χειρότερους εχθρούς μας ανεξαρτήτος αθλήματος.
Και το τρίτο κατά σειρά που χάνουμε απ αυτούς με περίπου παρόμοιο τρόπο.

Ε, ναι θα βρίσεις και θα πεις και μια κουβέντα παραπάνω για την καταφανέστατη λουζεριά ακόμα κι αν νομίζεις ότι μπορεί και στο βόλεϋ να έχει offside κι ακόμα κι αν δεν έχεις πατήσει ποτέ σε βόλευ (ανδρών), γιατί γυναικών έχει κάτι κωλάρια που αξίζει να πληρώσεις για να τα δεις.

Κι όχι και μη, δεν είναι σωστό, δεν έχετε δικαιώμα και τέτοια. Πφφφ, σιγά.

Και δεν είναι ότι δεν μπορούν. Έχουν πάθει μπλόκο. Θα πάρουν το πρωτάθλημα και θα τους φύγει.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους, πως να το κάνουμε δηλαδή.

*Σαν μ@λ@κες=δικό μας ματς, για την αποφυγή παρεξηγήσεων του αυτονόητου.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

palok έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Off topic:
@Palok, γειτονες ειμαστε; Και εγω γεννημα θρεμα Ιλισσιωτης ειμαι.... Παιζει να εχουμε παιξει και κανα μπασκετ μαζι...

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
έχουμε γνωριστεί ρε στο μαρούσι σε ένα ματς με Olivares. anyway, όχι δεν είμαι ιλισιώτης απλά έμενα εκεί (κοντά μιχαλακοπούλου) 5 χρόνια.
Τωρα που το λες δικιο εχεις. Σε εκεινο το ματς φευγοντας μου την πεσαν καμια τριανταρια "Αμαρουσιωτες" και με φυγαδεψε ενας ΠΑΟΚτσης μπατσακος...Εχω να το λεω δεν φαγαμε ξυλο αλλου και αλλου και παρα λιγο να φαμε στο Μαρουσι
giannina4 έγραψε:
palok έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Off topic:
@Palok, γειτονες ειμαστε; Και εγω γεννημα θρεμα Ιλισσιωτης ειμαι.... Παιζει να εχουμε παιξει και κανα μπασκετ μαζι...

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
έχουμε γνωριστεί ρε στο μαρούσι σε ένα ματς με Olivares. anyway, όχι δεν είμαι ιλισιώτης απλά έμενα εκεί (κοντά μιχαλακοπούλου) 5 χρόνια.
συνεχιζω το off-topic, κι εγω εμενα ιλισια 5 χρονια, στο σπιτικο εδεσμα διπλα.κοιτα να δεις,ειχαμε φωλια τελικα :mrgreen:
Εγω μενω απεναντι απο το Σπιτικο...
Λιγο πιο πανω ειναι και ο Εκατ

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ενταξει. καθε χρονο νταμπλ θα το βαριομασταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”