Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
τον σαββιδη δεν μπορει να τον διωξει κανενας
μπορει καποιος να διαθεσει τα χρηματα που θα απαιτησει ο σαββιδης σε περιπτωση που θελει να απεμπλακει
μονο θλιψη προκαλουν οσοι λενε οτι ο σαββιδης θα φυγει ετσι απλα χωρις να παρει χρηματα επειδη ακουσον ακουσον καποιοι θα του πουν φυγε
εγω θα του πω φυγε απο το μακεδονια παλας να αναλαβω και αφησε και κανενα ψιλο
και ο σαββιδης θα πει ναι φευγω
ρε τι πινετε?
και λεω θλιψη γιατι η επνευστες αυτων των θεωριων εχουν προκαλεσει την πληρη απαξιωση της παε στα ματι ατου κοσμου και συνεχιζουν απτοητοι
ειναι καιρος να βροντοφωναξουμε ΩΣ ΕΔΩ
μπορει καποιος να διαθεσει τα χρηματα που θα απαιτησει ο σαββιδης σε περιπτωση που θελει να απεμπλακει
μονο θλιψη προκαλουν οσοι λενε οτι ο σαββιδης θα φυγει ετσι απλα χωρις να παρει χρηματα επειδη ακουσον ακουσον καποιοι θα του πουν φυγε
εγω θα του πω φυγε απο το μακεδονια παλας να αναλαβω και αφησε και κανενα ψιλο
και ο σαββιδης θα πει ναι φευγω
ρε τι πινετε?
και λεω θλιψη γιατι η επνευστες αυτων των θεωριων εχουν προκαλεσει την πληρη απαξιωση της παε στα ματι ατου κοσμου και συνεχιζουν απτοητοι
ειναι καιρος να βροντοφωναξουμε ΩΣ ΕΔΩ
Bane 1980, σου ζητώ συγνώμη αν το σχόλιο μου σε έθιξε. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, απλώς ήθελα να καταδείξω την ανάγκη να αποφασίζει,χωρίς πίεση, ακόμη κι αν κάνει λάθη, αυτός που πληρώνει και για τα λάθη του.
Μαζί σου συνονόματε.
Δεν με έθιξε για αυτό και το τόνισα οτι απάντησα επειδή δεν είδα διάθεση ειρωνείας στο σχόλιό σου.
Σαφώς και αυτός θα αποφασίσει.
Απλά α) για την πίεση, με συγχωρείς, αλλά μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ χωρίς πίεση δεν γίνεται...μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες και β) ειδικά στο θέμα του προπονητή οι αποφάσεις του κάθε άλλο παρά ασφάλεια εμπνέουν...
Δεν με έθιξε για αυτό και το τόνισα οτι απάντησα επειδή δεν είδα διάθεση ειρωνείας στο σχόλιό σου.
Σαφώς και αυτός θα αποφασίσει.
Απλά α) για την πίεση, με συγχωρείς, αλλά μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ χωρίς πίεση δεν γίνεται...μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες και β) ειδικά στο θέμα του προπονητή οι αποφάσεις του κάθε άλλο παρά ασφάλεια εμπνέουν...
Μήπως θυμάσαι πως έφυγε ο Ζαγοράκης? Δεν λεω οτι θα ειναι το ιδιο εύκολο, αλλά η ιστορία μας βρίθει περιπτώσεων "μπούκας" και τιμωριών έδρας, όλως τυχαίως.
Ζητώ συγνώμη για την δυσαρέσκεια που προκάλεσε το σχόλιο μου. Δεν γνωρίζω τον bane1980 ούτε σαν χρήστη μέσα από τα posts του, ούτε σε προσωπικό επίπεδο για να γνωρίζω την νοοτροπία του και τις απόψεις του. Αν ο mod δεν επελεγε να αντικαταστήσει το κοσμιτικό επίθετο που χρησιμοποίησε με το username μου για 'ευνόητους λόγους' ίσως καταλάβαινα περισσότερα για το επίπεδο του και τον τρόπο που εκφράζεται. Ίσως και όχι, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό.bane1980 έγραψε:K_geo με πρόλαβες. Είχα ήδη αρχίσει να συντάσσω μία αναλόγου ύφους και εξίσου στοχευμένης προσωπικής επίθεσης απάντηση στον αόρατο, που καλά θα κάνει να υποστηρίξει το nickname του όσον αφορά στα δικά μου σχόλια από εδώ και πέρα.K_geo έγραψε:Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να "ορμάμε" στον bane1980 που απλά εξέφρασε μια άποψη. η οποία μάλιστα, ΕΙΝΑΙ και ποδοσφαιρική.
οπότε ας το κλείσουμε εδώ το θέμα παρακαλώ.
bane1980 δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης πάνω σε αυτό που είπες και ας μην το συνεχίζουμε.
Σέβομαι την έκκλησή σου και τα λιγοστά δυστυχώς πια μέλη του φόρουμ τα οποία 6,5 χρόνια που είμαι εδώ μέσα ποτέ και κανένα δεν έχει κάνει τέτοια προσωπική επίθεση ειρωνείας σε σχόλιό μου.
Στον aoratos απλά προτείνω να διαβάσει άλλα σχόλιά μου και στο παρόν και σε άλλα νήματα για να εξακριβώσει εάν είμαι αυτό ως το οποίο με περιέγραψε.
Εάν θέλει και έχει την ικανότητα και του το επιτρέπει και η agenda του, ευχαρίστως να "αντιπαρατεθούμε" σε ποδοσφαιρικά επίπεδα, αυτά δηλαδή στα οποία κινείτο και το σχόλιό μου.
επεξεργαστηκε για ευνόητους λόγους.
k_geo
Τα γράφω αυτά για να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό και καμία στοχευμένη επίθεση. Το σχόλιο μου είναι καθαρά απέναντι στην αίσθηση που μου δημιούργει το υφος με το οποίο είναι διατυπομένη η άποψη και όχι ο χρήστης. Επίσης λέω να μην κάνω δεχτη την υπόδειξη να είμαι 'αόρατος' στις απόψεις που διατυπώνονται στο forum τόσο του bane όσο και οποιουδήποτε άλλου χρήστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Σάβ 21 Μαρ 2015, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54 έγραψε:Μήπως θυμάσαι πως έφυγε ο Ζαγοράκης? Δεν λεω οτι θα ειναι το ιδιο εύκολο, αλλά η ιστορία μας βρίθει περιπτώσεων "μπούκας" και τιμωριών έδρας, όλως τυχαίως.
ο ζαγορακης δεν εβαλε 1 ευρω
ο ζαγορακης ηταν προεδρος ειπειδη θελαμε εμεις δηλαδη ο ΑΣ
ο ζαγορακης ανανεωνε καθε 6 μηνες και παρανομα κιολας
ο ζαγορακης αφησε χρεη
ο ζαγορακης εχει δικαστηρια για υπαιξερεση αν δεν κανω λαθος
ο ζαγορακης εφυγε ενω η πμαδα δεν θα επαιρνε αδειοδοτηση
ο ζαγορακης πουλησε βιειρινια και αφησε αλλους 4 παιχτες για να μην μας πεταξει εκτος η ουφεα απο την ευρωπη
ο ζαγορακης ανοιξε σαμπανιες μολις του δωθηκε η αφορμη να φυγει βασικα θα εβρισκε κατι να φυγει
ο ζαγορακης ηταν διαχειριστης ο ιβαν ειναι μεγαλομετοχος βουρτσες με ουτσες συγκρινεται
ε ρε ζαγορακη που θελετε μερικοι μερικοι
δεν θα σας αφησουμε ομως
@aoratos
δεν ηταν κατι μεμπτό αλλα θα μπορούσε να οδηγησει σε παρεξηγήσεις και για αυτο το άλλαξα.
παιδες, ολοι ΠΑΟΚ είμαστε, το καλό της ομάδας μας θέλουμε και δεν χρειαζεται να αρπαζόμαστε για ψύλλου πήδημα.
εχουμε ενα όμορφο φορουμ, εχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα, ας ασχοληθούμε δημιουργικά και χωρίς μεταξύ μας "εύκολες" παρεξηγήσεις.
θα δείτε οτι τότε... ο κοσμος θα είναι πολυ πιο όμορφος!

δεν ηταν κατι μεμπτό αλλα θα μπορούσε να οδηγησει σε παρεξηγήσεις και για αυτο το άλλαξα.
παιδες, ολοι ΠΑΟΚ είμαστε, το καλό της ομάδας μας θέλουμε και δεν χρειαζεται να αρπαζόμαστε για ψύλλου πήδημα.
εχουμε ενα όμορφο φορουμ, εχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα, ας ασχοληθούμε δημιουργικά και χωρίς μεταξύ μας "εύκολες" παρεξηγήσεις.
θα δείτε οτι τότε... ο κοσμος θα είναι πολυ πιο όμορφος!
-
τσιριγώτης
Κ η Ξάνθη σοβαρή εταιρία είναι, δεν χρωστάει ένα ευρώ, αλλά από ομάδα τπτ τόσα χρόνια απλά δεν πέφτει κ κάθε πέντε χρόνια μπορεί να βγει κάνα ουεφα. .. Έτσι θέλουμε να γίνουμε κ εμείς; εάν δω γχ πρώτο προπονητή για του χρόνου εκεί θα καταλήξω. .
Ο Θοδωράκης έφυγε γιατί έκανε έκανε χρέη. Και φτωχοκομπίνες με το χοντροφαλάκρα.
Γι'αυτό έφυγε με τον ίδιο τρόπο που έφυγαν οι ΓουμενοΜπατατούδηδες.
** Ο Ιβάν έχει ήδη πληρώσει χρέη. Απλά, τα λέμε "άνοιγμα" για να κοροϊδευόμαστε ότι η επιλογή ΜΑΣ δεν έκανε χρέη...
** Ο πρώτος που ΔΕΝ θέλει να πληρωθούν τα παγωμένα χρέη είναι ο Μπιλ κι ο χασοδίκης του. Χωρίς χρέη μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στο δρόμο. Και άντε να τα βγάλουν πέρα στα δικαστήρια -πχ για την κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή- χωρίς την ασπίδα τού ΠΑΟΚ...
Γι'αυτό έφυγε με τον ίδιο τρόπο που έφυγαν οι ΓουμενοΜπατατούδηδες.
** Ο Ιβάν έχει ήδη πληρώσει χρέη. Απλά, τα λέμε "άνοιγμα" για να κοροϊδευόμαστε ότι η επιλογή ΜΑΣ δεν έκανε χρέη...
** Ο πρώτος που ΔΕΝ θέλει να πληρωθούν τα παγωμένα χρέη είναι ο Μπιλ κι ο χασοδίκης του. Χωρίς χρέη μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν στο δρόμο. Και άντε να τα βγάλουν πέρα στα δικαστήρια -πχ για την κάρτα υγείας ποδοσφαιριστή- χωρίς την ασπίδα τού ΠΑΟΚ...
ωραιος ρε αστροναυτη.αν δεν τρωγουσουν και για Λυσαριδη(μονο στη Μακεδονια υπαρχει ο ανθρωπος) θα σουν ακομα καλυτερος.
ε εντάξει.. αυτό λέγεται διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντία. Δεν νομίζετε οτι φτάνει; Και έχει κουράσει και προφανέστατα είναι προπαγανδιστής και δεν φταίμε σε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι. Γιατί η ασυλία;
Διάβασα τη νέα δήλωση του Ιβάν σχετικά με το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ.
Τελικά, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε όσα κατά καιρούς πράττει και λέει ο «Ιβάν ο Τρομερός», ίσως πρέπει να τον ερμηνεύσουμε ως γνήσιο εκπρόσωπο του Ρωσικού Φορμαλισμού. Ο Φορμαλισμός αναπτύχθηκε παράλληλα, αλλά σε απόλυτη αντιπαράθεση με τον Ρεαλισμό. Στον Φορμαλισμό δεν έχει σημασία η προσήλωση στην πραγματικότητα και βασικός στόχος είναι η δημιουργία σοκ στον θεατή ή αναγνώστη, με την κατάλληλη εναλλαγή εικόνων και την εννοιολογικά πρωτοποριακή χρήση των λέξεων στα κείμενα.
Επειδή όμως κάπου κάπου χρειάζεται και ο Ρεαλισμός, ελπίζω ο Πρόεδρος να μας απαλλάξει τελικά από τα χρέη και να αφήσει επιτέλους τις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με τον ΠΑΟΚ στους ανθρώπους τους οποίους προσέλαβε και θα προσλάβει, επειδή όχι μόνον αφιερώνουν στο αντικείμενο περισσότερο χρόνο από τον ίδιο, αλλά είναι και πιο ειδήμονες από τον ίδιο.
Τελικά, για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε όσα κατά καιρούς πράττει και λέει ο «Ιβάν ο Τρομερός», ίσως πρέπει να τον ερμηνεύσουμε ως γνήσιο εκπρόσωπο του Ρωσικού Φορμαλισμού. Ο Φορμαλισμός αναπτύχθηκε παράλληλα, αλλά σε απόλυτη αντιπαράθεση με τον Ρεαλισμό. Στον Φορμαλισμό δεν έχει σημασία η προσήλωση στην πραγματικότητα και βασικός στόχος είναι η δημιουργία σοκ στον θεατή ή αναγνώστη, με την κατάλληλη εναλλαγή εικόνων και την εννοιολογικά πρωτοποριακή χρήση των λέξεων στα κείμενα.
Επειδή όμως κάπου κάπου χρειάζεται και ο Ρεαλισμός, ελπίζω ο Πρόεδρος να μας απαλλάξει τελικά από τα χρέη και να αφήσει επιτέλους τις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με τον ΠΑΟΚ στους ανθρώπους τους οποίους προσέλαβε και θα προσλάβει, επειδή όχι μόνον αφιερώνουν στο αντικείμενο περισσότερο χρόνο από τον ίδιο, αλλά είναι και πιο ειδήμονες από τον ίδιο.
στα άλλα δεν διαφωνώ ή δεν ξέρω!marley 4 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Μήπως θυμάσαι πως έφυγε ο Ζαγοράκης? Δεν λεω οτι θα ειναι το ιδιο εύκολο, αλλά η ιστορία μας βρίθει περιπτώσεων "μπούκας" και τιμωριών έδρας, όλως τυχαίως.
ο ζαγορακης δεν εβαλε 1 ευρω
ο ζαγορακης ηταν προεδρος ειπειδη θελαμε εμεις δηλαδη ο ΑΣ
ο ζαγορακης ανανεωνε καθε 6 μηνες και παρανομα κιολας
ο ζαγορακης αφησε χρεη
ο ζαγορακης εχει δικαστηρια για υπαιξερεση αν δεν κανω λαθος
ο ζαγορακης εφυγε ενω η πμαδα δεν θα επαιρνε αδειοδοτησηεδώ αλλιώς τα ξέρω άλλος ήρθε και τον έφυγε
ο ζαγορακης πουλησε βιειρινια και αφησε αλλους 4 παιχτες για να μην μας πεταξει εκτος η ουφεα απο την ευρωπηάλλος πούλησε και έδιωξε και προπονητή ενώ μάλλον ήδη ήξερε ότι το καλοκάιρι έρχεται ο ΙΒΑΝ
ο ζαγορακης ανοιξε σαμπανιες μολις του δωθηκε η αφορμη να φυγει βασικα θα εβρισκε κατι να φυγειίσως, ήσουν μαζί του;;
ο ζαγορακης ηταν διαχειριστης ο ιβαν ειναι μεγαλομετοχος βουρτσες με ουτσες συγκρινεται
ε ρε ζαγορακη που θελετε μερικοι μερικοι
δεν θα σας αφησουμε ομως
τι λες?
δεν καταλαβα σε ποιον αλλον αναφερεσαι?
ο ζαγορακης πουλησε βιειρινια για να παιξεις με ουντινεζε και να μην σε πεταξει εκτος η ουεφα γεγονος ειναι δεν ειναι θεμα οπτικης
με ζαγορακη αδειοδοτηση δεν επαιρνες εσκαγαν και προσφυγες εκτος των χρεων και των σαρδελων που αφησε
αδεια πηρες λογω δανειου 2 εκ απο ιβαν γεγονος και αυτο
δεν καταλαβα σε ποιον αλλον αναφερεσαι?
ο ζαγορακης πουλησε βιειρινια για να παιξεις με ουντινεζε και να μην σε πεταξει εκτος η ουεφα γεγονος ειναι δεν ειναι θεμα οπτικης
με ζαγορακη αδειοδοτηση δεν επαιρνες εσκαγαν και προσφυγες εκτος των χρεων και των σαρδελων που αφησε
αδεια πηρες λογω δανειου 2 εκ απο ιβαν γεγονος και αυτο