Πιθανός Νέος Προπονητής
-
giannistoumpa4
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Και το 24 εγραφε κατι για θολα τοπια με αρνεσεν..κ αρθρο του κλοκα στο εσντιενει εγραφε οτι θα ερθει απο εβδομαδα..κ ο πετρωτος ελεγε απο εβδομαδα..γενικα ολοι αυτοι π ασχολουνται με Π.Α.Ο.Κ πανω κατω λεγανε την επομενη εβδομαδα κ τους εσκασε σημερα..αρα δεν ξερουν τι τους γινετε κ αυτο με χαροποιει ιδιαιτερα..
Π.Α.Ο.Κ 1926
Π.Α.Ο.Κ 1926
είχα πει και χθές ότι πιστεύω με το φτωχό μου το μυαλό, ότι πριν παει ο Φρανκ να σχολιάσει το Δανία-Σερβία θα έχουμε το όνομα του νεου Προπονητή και πιθανόν μια πρωτη του εμφάνιση στη θεσ.νίκη για μια πρώτη γνωριμία μέχρι να γυρίσει και ο δανός και να κάνουν την συν.τύπου που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα είναι αυτή η "επίσημη" αρχή του νέου ΠΑΟΚ. 
υγ: ace ρε συ, για αυτό είμαστε και εμείς, για να κρίνουμε αν κάποιος ππρολογεί ή όχι. άστο να το πάρει το ποτάμι να 'ούμε σήκωσες μπαϊράκι ρε περίπτωση... και στην τελική, μπορεί να έχει και δίκαιο το παλικάρι. να σου λέγανε οι αρδ ότι απο εβδομάδα, σου είπε ο θανιξ στα κοντά και να που ο Φράνκ είναι εδω/....
υγ: ace ρε συ, για αυτό είμαστε και εμείς, για να κρίνουμε αν κάποιος ππρολογεί ή όχι. άστο να το πάρει το ποτάμι να 'ούμε σήκωσες μπαϊράκι ρε περίπτωση... και στην τελική, μπορεί να έχει και δίκαιο το παλικάρι. να σου λέγανε οι αρδ ότι απο εβδομάδα, σου είπε ο θανιξ στα κοντά και να που ο Φράνκ είναι εδω/....
- thanos-xanthi
εδω ελεγαν οτι θα αρχισει να ασχολειται με τον ΠΑΟΚ μετα τις 16 του μηνα
γιατι εχει ως τις 15 συμβολαιο ως σχολιαστης...
γελουσαν και τα τσιμεντα
γιατι εχει ως τις 15 συμβολαιο ως σχολιαστης...
γελουσαν και τα τσιμεντα
- Kostas_Peraia4
το μεγα θέμα με τους αρδ μας είναι ότι ΠΟΤΕ κανείς τους δεν έστησε ενα μαγαζί, μια δουλειά δική του αλλά και όταν το έκαναν, το φουντάρανε μετά απο λίγο καιρό.
θέλω να πω ότι έννοιες όπως προγραμματισμός, στόχοι, περιθώρια σφάλματος κτλ κτλ είναι εντελώς άγνωστες σε αυτούς και είναι "λογικό" σε μια παε που πάει να λειτουργήσει ΟΡΘΑ να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
πρίν ήξεραν ότι και ο ΠΑΟΚ ότι να ναι είναι και έβγαζαν άκρη, τώρα;;; τώρα μπορούν με άνεση να χαρούν τον δήμαρχο βόλου...
θα είναι ένα όμορφο καλοκαίρι με αυτά που θα διαβάζουμε απο τη μια και θα γίνονται απο την άλλη...
υγ: για Γκοντσαρένκο και εγω σκέπτομαι απο το πρωί που είπε ο θανιξ τα δικά του, είναι και...νεαρός (38 ετών, 1.67 ύψος)... φαλακρίτσα τείνει να κάνει, σακάκια φοράει, για θρήσκευμα δεν ξερω, ο άμπαλος καμόρας σιγα μην τον ξερει θα κράζει, ρε λες;

θέλω να πω ότι έννοιες όπως προγραμματισμός, στόχοι, περιθώρια σφάλματος κτλ κτλ είναι εντελώς άγνωστες σε αυτούς και είναι "λογικό" σε μια παε που πάει να λειτουργήσει ΟΡΘΑ να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
πρίν ήξεραν ότι και ο ΠΑΟΚ ότι να ναι είναι και έβγαζαν άκρη, τώρα;;; τώρα μπορούν με άνεση να χαρούν τον δήμαρχο βόλου...
θα είναι ένα όμορφο καλοκαίρι με αυτά που θα διαβάζουμε απο τη μια και θα γίνονται απο την άλλη...
υγ: για Γκοντσαρένκο και εγω σκέπτομαι απο το πρωί που είπε ο θανιξ τα δικά του, είναι και...νεαρός (38 ετών, 1.67 ύψος)... φαλακρίτσα τείνει να κάνει, σακάκια φοράει, για θρήσκευμα δεν ξερω, ο άμπαλος καμόρας σιγα μην τον ξερει θα κράζει, ρε λες;
- dravinosRa
- Kostas_Peraia4
O Πετρουλακης λεει οτι δεν θα υπαρξει σημερα συμφωνια με τον προπονητη!!!!
Αυτο σημαινει οτι....Αιντε παοκτσακια μου,απο σημερα θα εχουμε προπονητη

Αυτο σημαινει οτι....Αιντε παοκτσακια μου,απο σημερα θα εχουμε προπονητη
- Dimitris97
Παράλληλα τώρα γράφουν ότι ήρθε χωρίς προπονητή όλοι. Λες και δεν υπάρχει η πιθανότητα να έρθει ο μανατζερ του ή να έχει προσύμφωνο.
Πάλι ρόμπες τους βλέπω να γίνονται!!!

Πάλι ρόμπες τους βλέπω να γίνονται!!!
ο πετρωτος ειπε οτι σημερα μπορει να βγει κατι , οποτε να παραμεινουν οι ακροατες συντονισμενοι.. Ηρθε ο αρνι εε??
Πριν απο λιγο
Πριν απο λιγο
Ας γράφουν. Και ο προπονητης απο το πρωι εδω ειναι!
Sent from my mind using boobs power
Αυτός εδώ και 3 μέρες προσγειώνει τον Scheloto στη Θεσσαλονίκη.Kostas_Peraia4 έγραψε:O Πετρουλακης λεει οτι δεν θα υπαρξει σημερα συμφωνια με τον προπονητη!!!!
Αυτο σημαινει οτι....Αιντε παοκτσακια μου,απο σημερα θα εχουμε προπονητη![]()
![]()
Θεός ο τύπος...
Thanix έγραψε:Ας γράφουν. Και ο προπονητης απο το πρωι εδω ειναι!
θανιξ μη το κανεις αυτο θα παθει τιποτα ο ace και αυτος αρρωστακι ειναι λυπησου τον
ΩΧ ωχ τι εχει να γινειThanix έγραψε:Ας γράφουν. Και ο προπονητης απο το πρωι εδω ειναι!
- pisakaipoupoula
Ο Goncharenko της BATE ο Λευκορώσος?Από που κ ως πού?Δεν θα ταν άσχημα αλλά υφίσταται τέτοιο σενάριο?Ή λέμε ποιόν θέλουμε ο καθένας?Kostas_Peraia4 έγραψε:Frank δωσε Pako Ayestaran ή Viktor Goncharenko στο λαο να γουσταρουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()