14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
εγω ξερω οτι ο μισθοφορος κοντρερας στο λονδινο επεφτε να σωσει το γκολ και του τσακισαν τα ποδια
ο ΠΑΟΚτσης αρχηγος κτλ κτλ καθοταν στην θεση του
αρχηγος ηταν ο γκαρσια ο ιβιτς ο σερτζιο
8α μπορουσε εχθες να ειναι ο ναχτο η ο κλαους
ο γερο λινο μπηκε να δωσει οτι ειχε
ο αρχηγος μας κρυφτηκε σε ολο το 2 ημιχρονο
αν ηταν ο βιειρινια θα σκυλιαζε μεχρι την ληξη θα τραβουσε και τους υπολοιπους
τα ιδια και ο κονσεισαο και αλλοι
με μπολονι θα ειχαμε καθαρισει τον τελικο και ευρωπη θα πηγαιναμε καλυτερα ειχε και εχει ο ρουμανος
τα @@ και την εξυπναδα να παιρνει τα μεγαλα ματς
το μεγαλυτερο εγκλημα που διαλυσαμε εκεινη την ομαδα τον γεναρη και διωξαμε τον μπολονο για τον 8εσμο
που εισαι ρε λαζλο που εισαι?
ο ΠΑΟΚτσης αρχηγος κτλ κτλ καθοταν στην θεση του
αρχηγος ηταν ο γκαρσια ο ιβιτς ο σερτζιο
8α μπορουσε εχθες να ειναι ο ναχτο η ο κλαους
ο γερο λινο μπηκε να δωσει οτι ειχε
ο αρχηγος μας κρυφτηκε σε ολο το 2 ημιχρονο
αν ηταν ο βιειρινια θα σκυλιαζε μεχρι την ληξη θα τραβουσε και τους υπολοιπους
τα ιδια και ο κονσεισαο και αλλοι
με μπολονι θα ειχαμε καθαρισει τον τελικο και ευρωπη θα πηγαιναμε καλυτερα ειχε και εχει ο ρουμανος
το μεγαλυτερο εγκλημα που διαλυσαμε εκεινη την ομαδα τον γεναρη και διωξαμε τον μπολονο για τον 8εσμο
- Sick Bastard
Προφανώς και δεν φταίει ένας άνθρωπος για αυτόν τον αγωνιστικό διασυρμό, αλλά εδώ είναι το τόπικ του Σάλπι.
Δεν θα μειωθούν οι ευθύνες του επειδή όλη η ομάδα δεν έπαιξε.
Δεν είναι ο Κίτσιου, είναι ο Σάλπι της εθνικής και καλά, ο άνθρωπος των σημαντικών γκολ και καλύτερα.
Και γι αυτό που είναι λοιπόν στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική (Τζέκυλ και Χάϊντ) και επειδή ήταν ο αρχηγός λογικό είναι να τ ακούσει στέρεο.
Ουτε καν ένα λεπτό δεν είχε περάσει απ την έναρξη του αγώνα και αντί να κάνει κεφαλιά, κουτουλάει τη μπάλα, έλεος.
Απ εκεί και μετά ήξερες ότι θα αγανακτήσεις με δαύτον.
Δεν θα μειωθούν οι ευθύνες του επειδή όλη η ομάδα δεν έπαιξε.
Δεν είναι ο Κίτσιου, είναι ο Σάλπι της εθνικής και καλά, ο άνθρωπος των σημαντικών γκολ και καλύτερα.
Και γι αυτό που είναι λοιπόν στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική (Τζέκυλ και Χάϊντ) και επειδή ήταν ο αρχηγός λογικό είναι να τ ακούσει στέρεο.
Ουτε καν ένα λεπτό δεν είχε περάσει απ την έναρξη του αγώνα και αντί να κάνει κεφαλιά, κουτουλάει τη μπάλα, έλεος.
Απ εκεί και μετά ήξερες ότι θα αγανακτήσεις με δαύτον.
marley 4 έγραψε:με μπολονι θα ειχαμε καθαρισει τον τελικο και ευρωπη θα πηγαιναμε καλυτερα ειχε και εχει ο ρουμανος
+1926.
Νο comment...
Ε, ναι, μετά από τα όσα έμαθε από τις εδώ μπαλαδόφατσες στα εντός και πέριξ του ΠΑΟΚ είπε να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση. Όχι σαν τον Ολλανδό που έφυγε χωρίς να μάθει και τίποτα από τακτική.
ο ενας πηγε στην προηγμενη ευρωπη και τον ηθελαν ομαδες σοβαρες και τον αλλον τον κερδισε η αλ κορ απο τα χερια της al wadiya του Admiral General Haffaz Aladeen.για την ακριβεια ο ενας ηταν προπονητης και ο αλλος σκαουτερ.τεσπα.οφτοπικ.
-
Και οι δύο προπονητές είναι ρε συ barlow, απλά ο 2ος ανέκαθεν ήταν και λίγο γυρολόγος.
Επίσης ο Στέφενς έχει πολύ πιο δυνατό όνομα και είναι από τους προπονητές που λογικά δεν θα χρειαστεί ποτέ να ψάξει φράγκα σε αραβικές χώρες. Λόγω ευρωπαικών τίτλων τα παίρνει κι εδώ
Πράγματι τελείως οφτόπικ κι εγώ
Επίσης ο Στέφενς έχει πολύ πιο δυνατό όνομα και είναι από τους προπονητές που λογικά δεν θα χρειαστεί ποτέ να ψάξει φράγκα σε αραβικές χώρες. Λόγω ευρωπαικών τίτλων τα παίρνει κι εδώ
Πράγματι τελείως οφτόπικ κι εγώ
- Μπαρκαρούτσος
+ 16 - 2shark4 έγραψε:marley 4 έγραψε:με μπολονι θα ειχαμε καθαρισει τον τελικο και ευρωπη θα πηγαιναμε καλυτερα ειχε και εχει ο ρουμανος
+1926.
Νο comment...
Μετα το ματς με παιρνει τηλ μια φιλη μου που ειδε τον τελικο
Γενικα δν βλεπει και πολυ μπαλα...λιγα ντερμπυ του ΠΑΟΚ,κανα τελικο,καμια εθνικη κτλ
Με παιρνει λοιπον και μου λεει...
Φ. Ελα Γιωργο τι κανεις;
Γ. Τι να κανω;;; ΣΚΑΤΑ! Ειδες το ματς;
Φ. Ναι το ειδα και στεναχωρεθηκα πολυ
Γ. Γαμησε τα...μας ξεφτυλισαν τα μαλακισμενα(παικτες μας)....
Φ. Δεν μου λες...
Γ.Ελα για πες...
Φ. Αυτος με το 14 ο παικτης ο Σαλπικατι τι λακαμας ειναι αυτος ρε...(αρχιζω φουντωνω εγω που μου το ξαναθυμησε)... Πω πω ντιπ ασχετος παικτης...Αυτος δν ειναι που παιζει και στην εθνικη;;; (αρχιζω φουντωνω παραπανω)
Γ. Ναι αυτος ο @#$%^%#$$%^&%$#@#@@ ειναι!!
Φ. Να μπεις στο ΠΑΟΚμανια που γραφεις και να τον βρισεις...τι @#%$#@@@ ειναι αυτος ρε και τι &*^&%$#$#%^ πλακα μας κανει;;;
Γ.καλα κλεισε τωρα θα σε παρω εγω μετα!!! ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!!!!
Δυστηχως δν μπορω να μεταφερω καποιες λεξεις του τηλεφωνηματος γτ το μπαν θα ειναι μεχρι την ημερα που θα παρουμε πρωταθλημα....
Αλλα φανταζομαι ολοι καταλαβαινετε τι θελω να πω και τι ηθελε να γραψω η φιλη μου....
Γενικα δν βλεπει και πολυ μπαλα...λιγα ντερμπυ του ΠΑΟΚ,κανα τελικο,καμια εθνικη κτλ
Φ. Ελα Γιωργο τι κανεις;
Γ. Τι να κανω;;; ΣΚΑΤΑ! Ειδες το ματς;
Φ. Ναι το ειδα και στεναχωρεθηκα πολυ
Γ. Γαμησε τα...μας ξεφτυλισαν τα μαλακισμενα(παικτες μας)....
Φ. Δεν μου λες...
Γ.Ελα για πες...
Φ. Αυτος με το 14 ο παικτης ο Σαλπικατι τι λακαμας ειναι αυτος ρε...(αρχιζω φουντωνω εγω που μου το ξαναθυμησε)... Πω πω ντιπ ασχετος παικτης...Αυτος δν ειναι που παιζει και στην εθνικη;;; (αρχιζω φουντωνω παραπανω)
Γ. Ναι αυτος ο @#$%^%#$$%^&%$#@#@@ ειναι!!
Φ. Να μπεις στο ΠΑΟΚμανια που γραφεις και να τον βρισεις...τι @#%$#@@@ ειναι αυτος ρε και τι &*^&%$#$#%^ πλακα μας κανει;;;
Γ.καλα κλεισε τωρα θα σε παρω εγω μετα!!! ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!!!!
Δυστηχως δν μπορω να μεταφερω καποιες λεξεις του τηλεφωνηματος γτ το μπαν θα ειναι μεχρι την ημερα που θα παρουμε πρωταθλημα....
Αλλα φανταζομαι ολοι καταλαβαινετε τι θελω να πω και τι ηθελε να γραψω η φιλη μου....
Επειδή και εγω μεσα στο γήπεδο ήμουν και μάλιστα ακριβώς στην ευθεία ( θυρα 14) θα σας πω τα εξής.
Ολα χάνονται αλλα και τα πιο απιθανα μπαίνουν.......................αλλα οταν μετα την κεφαλιά που δυστυχώς δεν ειναι το δυνατο του σημειο , έκανε τσαφ στην παράλληλη σεντρα του Στοχ, εκει έδειξε το ατομο οτι ψυχολογικά και μονο ειναι σκατα και με άδεια την εστια ηταν ικανος να κλωτσήσει το χορτο και να παθει ρήξη χιαστών, εκει ο Γ.Χ επρεπε να σηκώσει τον μικρο και οτι ηθελε ας γινότανε, χειρότερα απο αυτα που εκανε ο Μήτσος εχθες δεν νομιζω να εκανε ο μικρος.
Σαν συμπέρασμα θα πώ οτι οταν δεν σου παει ενα ματς και μάλιστα τελικος κυπέλου , τοτε δίνεις και την ψυχή σου σαν αντιστάθμισμα ολων των αρνητικών ενεργειών και σαν αρχηγός δινεις το έναυσμα και στους αλλους τουλάχιστον να το παλέψεις και ας χάσεις, η εμφάνιση του δεν ηταν αυτη του αρχηγού, αλλα ενος άπειρου αναπληρωματικού, κριμα γιατι δεν τίμησε το περιβραχιόνιο του και κατ επέκταση τον κόσμο.
Ολα χάνονται αλλα και τα πιο απιθανα μπαίνουν.......................αλλα οταν μετα την κεφαλιά που δυστυχώς δεν ειναι το δυνατο του σημειο , έκανε τσαφ στην παράλληλη σεντρα του Στοχ, εκει έδειξε το ατομο οτι ψυχολογικά και μονο ειναι σκατα και με άδεια την εστια ηταν ικανος να κλωτσήσει το χορτο και να παθει ρήξη χιαστών, εκει ο Γ.Χ επρεπε να σηκώσει τον μικρο και οτι ηθελε ας γινότανε, χειρότερα απο αυτα που εκανε ο Μήτσος εχθες δεν νομιζω να εκανε ο μικρος.
Σαν συμπέρασμα θα πώ οτι οταν δεν σου παει ενα ματς και μάλιστα τελικος κυπέλου , τοτε δίνεις και την ψυχή σου σαν αντιστάθμισμα ολων των αρνητικών ενεργειών και σαν αρχηγός δινεις το έναυσμα και στους αλλους τουλάχιστον να το παλέψεις και ας χάσεις, η εμφάνιση του δεν ηταν αυτη του αρχηγού, αλλα ενος άπειρου αναπληρωματικού, κριμα γιατι δεν τίμησε το περιβραχιόνιο του και κατ επέκταση τον κόσμο.
Επειδη το προηγουμενο ποστ μου δεν ανεβηκε ποτε(λογικα το φαγε η λογοκρισια) θα πω αυτο κ ελπιζω να δημοσιευτει.
ΣΑΛΠΙ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.
- Dinos_Liverpool
Σχόλια με προδότη, βάζελο, ανθρωποειδές κτλ ΔΕΝ εγκρίνονται. Δεν αναφέρομαι σε σένα, αλλά σε όσους γράφουν τέτοια σχόλια.
Πραγματικα στις τελευταιες 10 σελιδες εχουν γραφτει ΕΠΙΚΑ ποστ.
Μου βγηκε ο καφες και τα κριτσινια απο την μυτη...
Μακραν το καλυτερο τοπικ εβερ μετα το οτι να ναι που μας αφησε χρονους.

Μου βγηκε ο καφες και τα κριτσινια απο την μυτη...
Μακραν το καλυτερο τοπικ εβερ μετα το οτι να ναι που μας αφησε χρονους.

- Federacion4
ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Επειδη το προηγουμενο ποστ μου δεν ανεβηκε ποτε(λογικα το φαγε η λογοκρισια) θα πω αυτο κ ελπιζω να δημοσιευτει.
συμφωνω. εδω μας έφαγε η λογοκρισια χρόνια τώρα, ενα συγγνώμη ρεεεεεεεεε....
όλοι μαζι,
ΣΑΛΠΙ ΠΟΝΤΙΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!!
Εγώ πρώτη φορά κάθισα να δω αγώνα με την γυναίκα μου. Βασικά είχαμε καθίσει κι άλλες φορές αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά πρόσεχε στην οθόνη. Τα ίδια μου έλεγε κι αυτή. Ήταν αδύνατο να παρακολουθήσεις αυτό το ματς χωρίς να στολίσεις πατόκορφα τον Σαλπιγγίδη.psykoman έγραψε:Μετα το ματς με παιρνει τηλ μια φιλη μου που ειδε τον τελικο
@#$%^%#$$%^&%$#@#@@