33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Καλα εμφανιση αλλα δε θα σε χαιδεψω, γινε πιο αποτελσαμτικος. Μπορεις. Με παθος παιζουμε καθε ματς, οχι μονο οταν φτασει ο κομπος στο χτενι. Αν θελει ο Θεος απο του χρονου θα εχεις μεγαλο ανταγωνισμο οποτε, αν εισαι εξυπνος, πρεπει απο φετος να βελτιωθεις για να σταθεις του χρονου βασικος.
Δειξε οτι εισαι ΠΑΟΚ στο γηπεδο, σκυλιαζε,
(χωρις να εννοω αχρειαστους τσαμπουκαδες, μονο αν καποιος προκαλεσει πολυ )
οχι φεισμπουκ και βεντετισμους, δειξε οτι εισαι ενα απλο ΠΑΟΚι, ο κοσμος θα το εκτιμησει
Sweeden, να σου ζησουν αδερφε, μαθε τα τσακαλακια να κανουν αμπαλαεα!
Δειξε οτι εισαι ΠΑΟΚ στο γηπεδο, σκυλιαζε,
(χωρις να εννοω αχρειαστους τσαμπουκαδες, μονο αν καποιος προκαλεσει πολυ )
οχι φεισμπουκ και βεντετισμους, δειξε οτι εισαι ενα απλο ΠΑΟΚι, ο κοσμος θα το εκτιμησει
Sweeden, να σου ζησουν αδερφε, μαθε τα τσακαλακια να κανουν αμπαλαεα!
- Sick Bastard
Πόσα θέλατε να βάλει ρε παιδιά, για να είναι πιο αποτελεσμάτικος και να κάνει και παιχνιδάρα.
Επαφή και γκολ θέλετε δηλαδή; Πείτε ένα νούμερο γκολ που θα σας έκανε να πείτε ότι έκανε παιχνιδάρα κι ότι ήταν αποτελεσματικός. Έβαλε 3 και η ομάδα 6. Πόσα παραπάνω;
Επαφή και γκολ θέλετε δηλαδή; Πείτε ένα νούμερο γκολ που θα σας έκανε να πείτε ότι έκανε παιχνιδάρα κι ότι ήταν αποτελεσματικός. Έβαλε 3 και η ομάδα 6. Πόσα παραπάνω;
- ΑποστόληςΑ
χαχα τι αλλο να κανει όντως .....κάποιος είπε τα γκολ του όλα ηταν Πάρτο βάλτο .....δεν μας είπε όμως πόσα τέτοια Πάρτο βάλτο ειναι Πάρτο χαστο και χάνονται ;Sick Bastard έγραψε:Πόσα θέλατε να βάλει ρε παιδιά, για να είναι πιο αποτελεσμάτικος και να κάνει και παιχνιδάρα.
τα Πάρτο βάλτο ειναι μια κουβέντα στα λογια όλα μπαίνουν την πράξη οχι και εκει ξεχωρίζει ο καλός παίκτης απο τον μέτριο και ο κλαους ειναι καλός πως να το κανουμε
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Καλά, αν δηλαδή για εσάς χθες έκανε Ματσάρα, ΟΚ,
εγώ τον έχω για περισσότερα.
Και ξαναλέω παρτο-βάλτο ήταν ΟΛΑ τα γκολ.
Όχι ότι αυτό τον μειώνει ή ότι δεν έπαιξε καλά, αλλά σίγουρα μπορεί και πολύ καλύτερα.
εγώ τον έχω για περισσότερα.
Και ξαναλέω παρτο-βάλτο ήταν ΟΛΑ τα γκολ.
Όχι ότι αυτό τον μειώνει ή ότι δεν έπαιξε καλά, αλλά σίγουρα μπορεί και πολύ καλύτερα.
Άμα ο άλλος έχει πρόβλημα ...
PS: Ξέρετε πόσες ομάδες έχουν τους "πάρτο" και στήνουν πωπό για τον "βάλτο";
PS: Ξέρετε πόσες ομάδες έχουν τους "πάρτο" και στήνουν πωπό για τον "βάλτο";
Στο Πάρτο βάλτο μπορει αποδέκτης να ειναι τοργκελε αλλα μπορει και ο κλαους τεράστια διαφορα ε ;
ΟΚ παιδιά,
χθες έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!
Άντε μπας και ησυχάσετε
χθες έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!
Άντε μπας και ησυχάσετε
Καποιοι μου φαινεται οτι δεν θα ειναι ικανοποιημενοι ποτε... εβαλε 3 γκολ, θελετε 5... Ελεος... τουλαχιστον αμα γουσταρετε τοσο πια να κραξετε, υπομονη μεχρι το επομενο ματς που δεν θα βαλει γκολ... Τοτε να τον βγαλουμε ξανα αχρηστο, μεχρι να πεταξει τα επομενα 3
Το οτι ειναι παιχταρας φανηκε, και αν σας φαινονται ευκολα αυτα που εβαλε, θυμιστε μου ποιος αλλος στην ομαδα τα κανει, ή τα εκανε εδω και ποσα χρονια...
Το οτι ειναι παιχταρας φανηκε, και αν σας φαινονται ευκολα αυτα που εβαλε, θυμιστε μου ποιος αλλος στην ομαδα τα κανει, ή τα εκανε εδω και ποσα χρονια...
- xrictoforoc
Μπράβο ρε αλάναρε για το χατ τρικ...τώρα άλλα 2 στην Ξάνθη για να πάρεις πίσω τον καλό δρόμο και στο πρωτάθλημα.
το χατ τρικ,ακομα και με 3 πεναλτι,δεν ειναι ευκολη υποθεση...οποτε ειναι αδικο να τα χωνουμε στον Κλαους επειδη δεν εκανε τα χατηρια ολων μας...
PS: Μετά το κράξιμο που έφαγα:
Δεν τον έκραξα ποτέ τον κλάους, απλά είπα ότι μπορεί και πολύ καλύτερα.
(Τα 3 πέναλτι θα ήταν δυσκολότερα απο τα 3 που έβαλε, πέστε να με φάτε!)
το θεμα ειναι η συνεπεια στο σκοραρισμα...να μην χανεται για παινιδια ολοκληρα...κι ας σκοραρει οπως θελει...
Αν λες για μενα παντως, δεν απευθυνομουν σε εσενα, χρησιμοποιησα το ελεος ως εκφρασηeleos έγραψε:PS: Μετά το κράξιμο που έφαγα:
-
monopaokre
Σκέψου φίλε ότι αυτό είναι όμως το μεγαλύτερο του ατού. Είναι πάντα μέσα στις φάσεις και κάνει το γκολ να φαίνεται εύκολοeleos έγραψε:PS: Μετά το κράξιμο που έφαγα: