Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Παιδιά αυτό που ειπώθηκε πριν για πιθανή συμμετοχή του Κέζμαν στο Μουντιάλ δεν είναι σωστή
παραθέτω το εξής:
Since his sending off against Argentina in the 2006 FIFA World Cup, he has not been called up to any of Serbia's friendlies nor did he participate in any of the qualification games for the Euro 2008. His views on that were very vocal during 2007-08, he claimed that they were very prejudice and not fair because he was at a Turkish club.[citation needed] Since then he retired from international football in 2008.[citation needed]
Πηγή: http://wapedia.mobi/en/Mateja_Ke%C5%BEman
παραθέτω το εξής:
Since his sending off against Argentina in the 2006 FIFA World Cup, he has not been called up to any of Serbia's friendlies nor did he participate in any of the qualification games for the Euro 2008. His views on that were very vocal during 2007-08, he claimed that they were very prejudice and not fair because he was at a Turkish club.[citation needed] Since then he retired from international football in 2008.[citation needed]
Πηγή: http://wapedia.mobi/en/Mateja_Ke%C5%BEman
Τετοιες μεταγραφες τυπου Κεζμαν,Αμπρεου,Αμοροζο ειναι για αλλες μικροτερες ομαδες...Παικτες τελειωμενοι και ανευ ουσιας στο τελος της καριερας τους ας ψαξουν να πανε στα Αραβικα Εμιρατα να κολησουν τα ενσημα τους και οχι εδω. 

- geo_athens4
Φιλε agave τα ειπες ολα..ετσι για να σταματησουν τα περι παλτου κλπ..σου λεει ο αλλος οτι στην τσελσι δεν επιασε..ουτε καν ο σεφτσενκο δεν επιασε εκει ρε σεις!!
Η λογικη που λεει οτι ειναι συνταξιουχος μαλλον προτεινει να διωξουμε και τους μεγαλυτερους του γκαρσια, κοντρερας, λινο, σαβινι, ιβιτς(αμην κ ποτε παναγια μ
)..
Το σκηνικο αν ερθει ο κεζμαν ειναι απλο, θα κανει κανα μηνα να βρει ρυθμο, αλλα στα μεγαλα ματς θα παιξει μεγαλη μπαλα..Στην τελικη χαζος δεν ειναι, αν βγαλει μονος του μια ομαδα στο τσου λου απο τα πλει οφ κ παρει κ το κυπελλο ειναι σιγουρο οτι θα βρεθει μεγαλυτερη ομαδα να τον παρει το καλοκαιρι..
Η ενσταση μου ειναι οτι το δημοσιευμα δεν το πολυπσιτευω, μου ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο..Πιστευω οτι αν ισχυαν αυτα ο παρτιζανος θα ειχε ηδη αρχισει προπονησεις με την ομαδα..
Η λογικη που λεει οτι ειναι συνταξιουχος μαλλον προτεινει να διωξουμε και τους μεγαλυτερους του γκαρσια, κοντρερας, λινο, σαβινι, ιβιτς(αμην κ ποτε παναγια μ

Το σκηνικο αν ερθει ο κεζμαν ειναι απλο, θα κανει κανα μηνα να βρει ρυθμο, αλλα στα μεγαλα ματς θα παιξει μεγαλη μπαλα..Στην τελικη χαζος δεν ειναι, αν βγαλει μονος του μια ομαδα στο τσου λου απο τα πλει οφ κ παρει κ το κυπελλο ειναι σιγουρο οτι θα βρεθει μεγαλυτερη ομαδα να τον παρει το καλοκαιρι..
Η ενσταση μου ειναι οτι το δημοσιευμα δεν το πολυπσιτευω, μου ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο..Πιστευω οτι αν ισχυαν αυτα ο παρτιζανος θα ειχε ηδη αρχισει προπονησεις με την ομαδα..
- navigator11
danirifle έγραψε:ε λοιπόν από εσάς που δε θέλετε τον κέζμαν γιατί είναι πολλά τα 300 για μισό χρόνο με τα πλει οφς (που όντως εκεί κρίνεται η πορεία της ομάδας ουσιαστικά) θέλω να βγάλετε το σκασμό όταν ο σκόκο μόνος του μας πάρει κάνα ματς, όπως έκανε και φέτος.
και λέγαμε όλοι, χρειαζόμαστε παίκτη να κάνει τη διαφορά!!!
ε λοιπόν αν θέλετε τον τζει σι και σας φαίνεται ακριβός και γέρος ο κέζμαν, τότε μη μιλάτε όταν μας καρφώνει ο σκόκο και ο μπλάνκο...
άντε ας μείνουμε στη μετριότητα πάλι
το βουλωσα ηδη ......

- ilias4_koufalia
navigator11 έγραψε: καλα ρε αδερφε εδω πολλοι το καλοκαιρι μιλουσαν για λαθος σχεδιασμο επειδη αφησανε το μπακαγιοκο να φυγει και σκεφτονταν πως θα το καταπιναν οταν μας το καρφωνε στο 87 ξερω γω με την νεα του ομαδα,εχοντας μπει αλλαγη στο 80!τι ψαχνεις να βρεις.πολλοι σιγουρα θα εξακολουθουν να πιστευουν οτι αν ειχες φετος μπακαγιοκο θα'χες τουλαχιστον 6 βαθμους παραπανω!ΠΑΟΚ εισαι .....!εννοω οτι κανενας δεν αναγνωριζει την ορθοτητα διοικητικων αποφασεων.αυτη ειναι επιβεβλημενη για το καλο της ομαδας,αρα αυτονοητη και συνεπως μη επαινετεα!
Προσεχε πως μηλας αδερφε για τον μεγαλο και χαρισματικο σκορερ Bakayoko!!!!!!

υπαρχει ο μεγαλος κινδυνος να την πατησουμε σαν τον ρουλη με αμπρεου αμοροζο γρασιαν κλπ.Adelino4 έγραψε:Τετοιες μεταγραφες τυπου Κεζμαν,Αμπρεου,Αμοροζο ειναι για αλλες μικροτερες ομαδες...Παικτες τελειωμενοι και ανευ ουσιας στο τελος της καριερας τους ας ψαξουν να πανε στα Αραβικα Εμιρατα να κολησουν τα ενσημα τους και οχι εδω.
αφου κανενας μας δεν ξερει σε τι κατασταση ειναι ο κεζμαν μην βιαζομαστε θελει μεγαλη προσοχη απο την διοικηση
γιατι αν ερθει σε χαλια κατασταση εμεις που φωναζουμε να ερθει ο κεζμαν εμεις θα κραζουμε την διοικηση ευτυχως
τα χρηματα μας τα σεβονται και δεν τα πετανε με ευκολια.....πιστευω οτι ο εντινιο ειναι ποιο ετοιμοπολεμος απο
τον κεζμαν να προσφερει και εχει και το κινητρο του μουντιαλ ο εντινιο.....
παρε ρε σαντος τον μαυρουκο τζαμπε τωρα μαμω την τρελα μου τον αφησατε να φυγει κιολας...κλειστον και μετα αστον να παει για διακοπές....
κράτα μια πισινή και μετα αν θες παρε και κεζμαν και εντινιο και όποιος θες.
Μου φαίνεται με παπαζογλου θα συνεχίσουμε....
κράτα μια πισινή και μετα αν θες παρε και κεζμαν και εντινιο και όποιος θες.
Μου φαίνεται με παπαζογλου θα συνεχίσουμε....
- ilias4_koufalia
Με αυτα που ακουω για τον Kezman θα με πεσουν τα μαλια!
Καταφερατε να βγαλετε και τον kezman παλτο..... ΕΛΕΟΣ!

- pagotatzis
άντε βρε που βάζετε τον ΚΕΖΜΑΝ στην ίδια mira με ΑΜΠΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΜΟΡΟΖΟ.
ποσο ampaloi είσαστε βρε
30 χρόνον είναι το παλικάρι
για μένα προσωπικά είναι αυτή την στιγμή η λύση τις επίθεσης που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε στα όνειρα μας
πάρτε τον βρε και εγγυούμαι εγώ προσωπικά
παγωτατζής speaking
ποσο ampaloi είσαστε βρε
30 χρόνον είναι το παλικάρι
για μένα προσωπικά είναι αυτή την στιγμή η λύση τις επίθεσης που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε στα όνειρα μας
πάρτε τον βρε και εγγυούμαι εγώ προσωπικά
παγωτατζής speaking
- ilias4_koufalia
agave έγραψε:Ο Κέζμαν είναι Βαλκάνιος. Μετά τα 33 παστελάκια σε 54 αγώνες με την Παρτιζάν, πήγε και έπιασε στην PSV (122 αγωνες 105 μπαλάκια) και πήγε στην Τσέλσι χωρίς να καταφέρει πολλά - λογικό, πολύ λίγοι Βαλκάνιοι έχουν πιάσει στο νησί. Ατλέτικο, πριμέρα ντιβιζιόν 30 ματς - 10 γκόλ, αν κάποιος νομίζει οτι είναι λίγα με γειά του με χαρά του. Απο την Ατλέτικο πήγε σε ομάδα με το κλίμα που τον βόλευε (Κωνσταντινούπολη) και με την Φενέρ σε 46 ματς παστέλωσε 20. Έφυγε λόγω της κίνησης να πανηγυρίσει βγάζοντας τη φανέλα και δείχνοντας τον Χριστό. Πήγε στην Γαλλία και δεν έπιασε (λογικό, άλλη μπάλα οι γάλλοι) και πήγε δανεικός να κάνει παρέα τις αρκούδες στις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Τώρα αν αυτή η πορεία σας κάνει να τον βαφτίζετε παλτό και καθοδική πορεία κτλ, δεν μπορώ να σας καταλάβω. Φέρτε τον σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, και αν δεν έχει 1 γκόλ ανα 2 αγώνες, εγώ θα τρέχω γυμνός στα λιβάδεια, να μου γαργαλάν τα χόρτα τ'αρκίδια...
Ρε agave, εισαι σιγουρος οτι εχει βαλει τοσα πολλα γκολ? Ειδικα στην PSV με φαινεται τρελο!

Αν ισχυουν παντως αυτος ο παιχτης επρεπε να ειχε ερθει χθες!

- paok4kyriakos
Φυσικά και έχει βάλει τόσα γκολ!
Μάλιστα με την PSV το είχε παστελώσει και σε μας!
Μάλιστα με την PSV το είχε παστελώσει και σε μας!
2000–2004 PSV Eindhoven 122 (συμμετοχές) 105 (γκολ)
Όντως εξωπραγματικό
αλλα και στην φενερ πήγε καλα
2006–2009 Fenerbahçe 46 (20)
Όντως εξωπραγματικό

αλλα και στην φενερ πήγε καλα
2006–2009 Fenerbahçe 46 (20)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Πέμ 31 Δεκ 2009, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ilias4_koufalia έγραψε:Με αυτα που ακουω για τον Kezman θα με πεσουν τα μαλια!
ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΑΤΣ
ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ? ΕΣΤΩ ΟΠΑΔΩΝ ?εκει ειναι το θεμα οχι η παικτικη του
αξια ....τι μπορει να προσφερει ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ......
- ilias4_koufalia
Παει, αυτο ηταν! Με πεσαν τα μαλια!!!novito έγραψε:Ηλία δες http://en.wikipedia.org/wiki/Mateja_Ke%C5%BEman
Θα ασκησω διωξη κατα παντος υπευθηνου! Ακους novito?
Θελω τα μαλια μου πισω....