Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Steenage

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Steenage »

Με τα λεφτά έρχεται και η επέκταση…

Συντάκτης: Σταύρος Κόλκας

Στον ΠΑΟΚ είναι λογικό να αγωνιούν για τη θετική έκβαση της υπόθεσης Φλωρίδη. Οι λόγοι είναι πολλοί. Πρώτα από όλα, οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν όλες τις οφειλές τους. Θα μπουν μέχρι την Παρασκευή περίπου 4 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς τους που αφορούν πριμ και δόσεις συμβολαίων. Ηδη είχε προγραμματιστεί από τον Θοδωρή Ζαγοράκη η καταβολή περίπου δύο εκατ. ευρώ, όμως, με τα νέα δεδομένα, το αγωνιστικό τμήμα οδηγείται στην εξόφληση.

Από εκεί και πέρα, λύνονται τα χέρια του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Ζήση Βρύζα και την ατζέντα του. Από τη ζωή του «Σβούρα» φεύγει η ανάγκη για πώληση ποδοσφαιριστών και το μόνο που θα τον απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι οι μεταγραφές. Πρώτα ο στόπερ, αφού η ομάδα έχει μείνει με τους Μίρκο Σαβίνι και Στέλιο Μαλεζά, έπειτα ο σέντερ φορ και στη συνέχεια ένας ακραίος μεσοεπιθετικός.

Το τρίτο κομμάτι που διαφοροποιείται, και μάλιστα κατά πολύ, αφορά τον Αντρε Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν θα αναζητήσει ομάδα για να τον πουλήσει, αλλά θα τον φωνάξει για επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013, όμως θα πάει μέχρι και το καλοκαίρι του 2015. Με αυξημένες αποδοχές εννοείται.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=117444&scid=874%2c874&team=paok
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ωραία πράματα δηλαδή δεν παει ο Άντρε στον γαυρο ;
:)))))
τι θα γράφουν τώρα οι χαμουτζηδες ;
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

eorptol έγραψε:
crabsody_in_blue έγραψε:Δεν ψάχνω κανένα δίκιο. Ψάχνω να βρω αν τελικά διαφέρουμε σε κάτι από τους γαύρους και τους βάζελους ή έιμαστε ίδιοι απλά δεν μας είχε κάτσει η "καλή" μέχρι τώρα.
ΕΣΥ νομίζεις ότι θα πάρουμε εύκολα πρωταθλήματα και κύπελλα και με φραγκατους ;
Η χαβούζα διοικεί στο παρασκήνιο μάχη θα γίνει οι γαβροβαζελοι είναι ένα σύστημα της λεγόμενη παλιάς Ελλάδας
Τα κεκτημένα της δεν θα τα αφήσει ονειρο του ΠΑΟΚΤΣΗ είναι να τους φτυσει στα μούτρα και να τους πάρει τίτλους
......δικό μου ονειρο είναι να κληρωθω σε ευρωπαϊκό αγώνα με κάποιον απο τους δυο και να τους ξευτιλισω....
Με αρέσει όμως και να τους ακούω να σκουζουν με την λεπτή αθηναϊκή προφορά και να βρίζουν τον μεγάλο ΠΑΟΚ.....

Ρε φίλε δεν επικεντρώνομαι στο ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Ναι πάλι δεν θα πάρουμε. Ε τότε ακόμα χειρότερα. Θα έρθει ένας "επενδυτής" ο οποίος είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο με θύμα εσένα και μένα. Θα πάρει με 6-7 εκατομύρια τον ΠΑΟΚ ( με μόνο τον Βιερίνια να αξίζει τόσα ) και θα κάνει κουμάντο και θα έχει προστασία για την πάρτη του. Την δικιά μας προστασία!!! Τί τον χρειαζόμαστε; Για να κάνει μιά μεταγραφή; Καταλαβαίνεις ότι όταν δεχόμαστε τέτοιους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ γινόμαστε το ίδιο με τους γαύρους; Είμαστε πια το ίδιο μόνο που αυτοί έχουν 40 πρωταθλήματα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

γνωριζεις τον φλωριδη και λες οτι ειναι παρανομος δλδ για να καταλαβω
για το σαχπαζιδη που ηδη εχει μετοχες στην ομαδα γιατι το λες τωρα?( αν εχει μπλεξιματα δε ξερω βεβαια, μην τον φαμε τον ανθρωπα)

οσο για το αν θα βαλει 6 εκ ευρω και θα παρει τον ΠΑΟΚ σου λεω οτι εχουμε κανει τοσες ΑΜΚ και οποιος εβαζε τοσα εκατομ. ευρω παλι τον ΠΑΟΚ θα επαιρνε...οποτε γιατι παλι το λες τωρα?
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

navigator11 έγραψε:
crabsody_in_blue έγραψε:Ο Σαχπατζίδης είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και ο πατέρας Ραπτόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου. Είναι δηλαδή 2 άνθρωποι από αυτούς έχουν φτάσει τη χώρα σε αυτό το σημείο. Είναι 2 άνθρωποι που ζουν μια πολυτελή ζωή εις βάρος όλων μας. Καταλαβαίνεται που βαδίζουμε; Καταλαβαίνεται τί μας περιμένει; Καταλαβαίνεται τί ψηφίζεται στη βουλή αύριο; Γνωρίζετε πόσο έχει υποτιμηθεί η ποιότητα της ζωής μας; Ξέρετε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεωκοπία; Γνωρίζετε ότι αν χρεωκοπήσει θα μείνουμε χωρίς νοσοκομεία, χωρίς σχολεία, χωρίς ασφάλεια; Ξέρετε ποιοι τα τρώνε και εμείς πληρώνουμε; Οι Σαχπατζίδηδες, οι Ραπτόπουλοι και οι Κοκκάληδες αυτής της χώρας. Θέλετε να γίνουμε σαν τους γαύρους; Να κατακτούμε παραγκίσια πρωταθλήματα και οι ιδιοκτήτες μας να κατακλέβουν το Ελληνικό κράτος δηλαδή όλους μας; Που είναι η διαφορετικότητά μας; Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ ρε γαμώτη μου;

καλό θα ήταν αδερφέ να μην αυτοεξαιρούμαστε από τους υπαιτίους για την ήδη (ουσία) χρεωκοπία της χώρας.όλο και κανένας απλός,ανώνυμος παοκτσής-τιμή και δόξα παρεμπιπτόντως,μην ξεχνιόμαστε-όλα αυτά τα χρόνια θα έχει κάνει τη ρεμούλα του,μικρή ή μεγαλύτερη,όποτε και σε όποιον βαθμό μπόρεσε.όλο και θα απόφυγε να κόψει καμμιάν αποδειξούλα,όλο και θα λάδωσε κανένα δημόσιο ... εξυπηρετητή σε καμμιά εφορία,πολεοδομία και πάει λέγοντας,όλο και θα "συνεργάστηκε" με κανένα παραδόπιστο γιατρό είς βάρος των ασφαλιστικών ταμείων για αχρείαστες εξετάσεις-φάρμακα ας πούμε,όλο και θα φίλησε την κατουρημένη ποδιά κανενός βουλευτάκου για να εξασφαλίσει καμιά δουλίτσα,κανένα εργάκι κλπ,όλο,όλο,όλο,όλο.μπορεί να μην έχουμε ως μεμονωμένα άτομα ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ για την τρέχουσα κατάσταση,αλλά ευθύνες έχουμε σίγουρα κι όχι αμελητέες.ας μη συνδέουμε λοιπόν κατά κυριο λόγο την οικτρή κατάσταση της χώρας με 2 εμπλεκομένους με τον ΠΑΟΚ.άσχετο κάπως με το θέμα συζήτησης αλλά γυρίζει το μάτι μου όταν διαβάζω-επίτρεψέ μου και συγχώρεσέ με κιόλας για το χαρακτηρισμό-τέτοιες υποκρισίες.δλδ από άποψη νοοτροπίας και συμπεριφορών πόσο πιο εμφανές να καταστεί πως (κρατώντας πάντοτε χώρο για "θλιβερές" εξαιρέσεις) ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ σε τπτ από κανέναν άλλον στη χώρα αυτή;δεν αντιλαμβάνομαι σε επίπεδο αθλητικής "ιδεολογίας" πώς γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο;;άποψή μου είναι πως πρόκειται περί ΜΥΘΟΥ,που απλώς οι "συγκυρίες" μέχρι τώρα δεν έχουν επιτρέψει να καταρριφθεί.εφόσον έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ πορτοφόλι εν δυνάμει δυνάστη του εγχώριου ποδοσφαίρου,που,έχοντας την απαιτούμενη ΙΣΧΥ,επιχειρήσει να τα σαρώσει όλα με μεθόδους βαρδινογιανναίων,κοκκαλαίων,μαρινάκηδων κοκ και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ τον ξεσκίσει στη γιούχα και του γυρίσει την πλάτη,τότε ξαναμιλάμε.
Όταν επιτρέπω λαμόγια να μπαίνουν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ τότε ναι έχω και εγώ ευθύνη. Είμαι μ@λ@κ@ς. Εσύ πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ στην Ελλάδα είναι κλέφτες. Ε δεν είναι έτσι. Οι μισθωτοί και να ήθελαν δεν μπορούν να κλέψουν το κράτος. Διαφέρουν λοιπόν οι πολίτες μεταξύ τους και μάλιστα πολύ. Άλλοι κυκλοφορούν με κότερα και άλλοι ζορίζονται πάρα πολύ για να τα φέρουν βόλτα. Εγώ ρε φίλε δεν θέλω να γίνω συνένοχος. Δεν θέλω να υποθάλπω έναν εγκληματία. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω ότι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Κάτι κόντρα στο κατεστημένο κάτι αληθινό και κάτι ΤΙΜΙΟ. Δεν με νοιάζει να πανηγυρίσω ένα σάπιο πρωτάθλημα. Τόσα χρόνια κοροιδεύω τους γαύρους και την προστασία που παρέχουν στον Κόκκαλή τώρα θα γίνω ένα με αυτούς; Θα βγω να πανηγυρίσω ψεύτικες νίκες; Θα βγω να πανηγυρίσω ένα γκολ ενός παικταρά που θα φέρει ο Σαχπατζίδης ενώ την ίδια στιγμή αυτός βάζει χέρι στην τσέπη μου για να πάρει ένα καινούριο κότερο;
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

diniko80 έγραψε:γνωριζεις τον φλωριδη και λες οτι ειναι παρανομος δλδ για να καταλαβω
για το σαχπαζιδη που ηδη εχει μετοχες στην ομαδα γιατι το λες τωρα?( αν εχει μπλεξιματα δε ξερω βεβαια, μην τον φαμε τον ανθρωπα)

οσο για το αν θα βαλει 6 εκ ευρω και θα παρει τον ΠΑΟΚ σου λεω οτι εχουμε κανει τοσες ΑΜΚ και οποιος εβαζε τοσα εκατομ. ευρω παλι τον ΠΑΟΚ θα επαιρνε...οποτε γιατι παλι το λες τωρα?
Στον Σαχπατζίδη αναφέρομαι και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτόν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα πΟλλα λόγια είναι φτώχια στην πράξη θα φανεί αν αυτοί οι άνθρωποι βοηθήσουν η όχι ....τώρα το ποιο σημαντικό είναι να βάλουν τα λεφτά γιατί στο μιλητο βάλανε όλοι μέχρι και ο γουμενος .. Ο Ζήσης και ο ζαγορ είναι εγγύηση για μένα .....
Οσο για τους επιχειρηματίες άγιοι δεν είναι αλλα ειδικά σε μας είδαμε και τους διαχειριστές τύπου ορφανου καλύβα κλπ τι κάνανε σκατα τα κάνανε ......
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με σαχπατζιδη φλωριδη αρκεί να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας αγωνιστικά πολυ μεγάλο .....και οικονομικά να καθαρίσουν με τα χρέη.....
δεν θέλω να δω στα διοικητικά του ΠΑΟΚ καναρακηδες λαγογιαννιδες ( ναι κάποτε θέλανε να διοικήσουν) θα ήταν τραγωδία για τον ΠΑΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

περσινο κειμενο...μονο υπουργοι εμπλεκονται συμωνα με το οχι κοινο πορισμα της βουλης
Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Ιουνίου αναμένεται τελικά να κατατεθούν πέντε διαφορετικά πορίσματα από τα ισάριθμα κοινοβουλευτικά κόμματα για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα χθες, του επιχειρηματία Γ. Σαχπατζίδη, που φερόταν ως ιδιοκτήτης της εμπλεκόμενης με τη μονή off shore εταιρείας Torcasso, απλώς εδραίωσε την πεποίθηση όλων των κομμάτων ότι κάποιος άλλος κρύβεται πίσω του.

Η Ν.Δ. και ο ΛΑΟΣ μάλιστα υπαινίχθηκαν, σχεδόν ευθέως, ότι πίσω από τον κ. Σαχπατζίδη κρύβεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Α. Τσοχατζόπουλος. Κι αυτό γιατί η κατοικία που αγοράστηκε πρόσφατα από τη σύζυγο του τελευταίου επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ανήκε αρχικώς στην Torcasso.

Για τους λόγους αυτούς η Ν.Δ. ζήτησε και πάλι χθες παράταση των εργασιών της επιτροπής, προκειμένου να κληθούν Κύπριοι και Ιταλοί δικηγόροι που, κατά τον κ. Σαχπατζίδη, διαχειρίζονταν την εταιρεία. Το αίτημά της απορρίφθηκε, με το επιχείρημα από τον Ντ. Ρόβλια ότι η Torcasso δεν βρίσκεται στον πυρήνα του σκανδάλου.

«Η Torcasso ίσως ανήκει σε πρώην υπουργό» τόνισε από τη Ν.Δ. ο Ν. Δένδιας. Προσπάθησε δεν να συνδέσει την υπόθεση του Βατοπεδίου με τον Ακη Τσοχατζόπουλο. «Ο κ. Σαχπατζίδης δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Torcasso και πραγματικά -εγώ δεν φοβάμαι να το πω- το γεγονός ότι ένας υπουργός έχει συνδιαλλαγεί με την Torcasso, δημιουργεί έναν προβληματισμό», υποστήριξε ο Θ. Πλεύρης (ΛΑΟΣ).

«Ο επιχειρηματίας δεν έπεισε κανέναν ότι η εταιρεία Torcasso ήταν δική του, καθώς αυτό δεν μπόρεσε να το αποδείξει», πρόσθεσε ο Δ. Τσιρώνης του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαχπατζίδης κατέθεσε ότι αγόρασε την Torcasso το 2006, η οποία είχε δύο ακίνητα στην Αθήνα, από τον κ. Τριανταφυλλίδη, Κύπριο δικηγόρο, ο οποίος παρέμεινε πρόεδρος και διαχειριστής της εταιρείας. Νόμιμος εκπρόσωπος στην Ελλάδα ήταν ο δικηγόρος Σπ. Χατζηνικολάου. Και τους δύο δεν τους γνώριζε, γιατί -όπως ισχυρίστηκε- δεν ήθελε να φαίνεται. Ολες τις ενέργειες αναλάμβανε Ιταλός δικηγόρος, ονόματι Πάολο Νικολέτι, που δουλεύει και είναι συγγενής με τον πρόεδρο της Ιντερ. Κατέθεσε, ακόμη, ότι δεν έχει καμία σχέση με την οικία Τσοχατζόπουλου, ότι γνωρίζεται «κοινωνικά» με τον πρώην υπουργό ως Βορειοελλαδίτες που είναι και οι δύο, αλλά ότι ποτέ δεν τον επισκέφτηκε όταν ήταν υπουργός.

αν αυτο εννοεις ως μπλεξιμο τοτε μαλλον δεν εχεις δικαιο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

crabsody_in_blue έγραψε:
navigator11 έγραψε:
crabsody_in_blue έγραψε:Ο Σαχπατζίδης είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και ο πατέρας Ραπτόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου. Είναι δηλαδή 2 άνθρωποι από αυτούς έχουν φτάσει τη χώρα σε αυτό το σημείο. Είναι 2 άνθρωποι που ζουν μια πολυτελή ζωή εις βάρος όλων μας. Καταλαβαίνεται που βαδίζουμε; Καταλαβαίνεται τί μας περιμένει; Καταλαβαίνεται τί ψηφίζεται στη βουλή αύριο; Γνωρίζετε πόσο έχει υποτιμηθεί η ποιότητα της ζωής μας; Ξέρετε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεωκοπία; Γνωρίζετε ότι αν χρεωκοπήσει θα μείνουμε χωρίς νοσοκομεία, χωρίς σχολεία, χωρίς ασφάλεια; Ξέρετε ποιοι τα τρώνε και εμείς πληρώνουμε; Οι Σαχπατζίδηδες, οι Ραπτόπουλοι και οι Κοκκάληδες αυτής της χώρας. Θέλετε να γίνουμε σαν τους γαύρους; Να κατακτούμε παραγκίσια πρωταθλήματα και οι ιδιοκτήτες μας να κατακλέβουν το Ελληνικό κράτος δηλαδή όλους μας; Που είναι η διαφορετικότητά μας; Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ ρε γαμώτη μου;

καλό θα ήταν αδερφέ να μην αυτοεξαιρούμαστε από τους υπαιτίους για την ήδη (ουσία) χρεωκοπία της χώρας.όλο και κανένας απλός,ανώνυμος παοκτσής-τιμή και δόξα παρεμπιπτόντως,μην ξεχνιόμαστε-όλα αυτά τα χρόνια θα έχει κάνει τη ρεμούλα του,μικρή ή μεγαλύτερη,όποτε και σε όποιον βαθμό μπόρεσε.όλο και θα απόφυγε να κόψει καμμιάν αποδειξούλα,όλο και θα λάδωσε κανένα δημόσιο ... εξυπηρετητή σε καμμιά εφορία,πολεοδομία και πάει λέγοντας,όλο και θα "συνεργάστηκε" με κανένα παραδόπιστο γιατρό είς βάρος των ασφαλιστικών ταμείων για αχρείαστες εξετάσεις-φάρμακα ας πούμε,όλο και θα φίλησε την κατουρημένη ποδιά κανενός βουλευτάκου για να εξασφαλίσει καμιά δουλίτσα,κανένα εργάκι κλπ,όλο,όλο,όλο,όλο.μπορεί να μην έχουμε ως μεμονωμένα άτομα ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ για την τρέχουσα κατάσταση,αλλά ευθύνες έχουμε σίγουρα κι όχι αμελητέες.ας μη συνδέουμε λοιπόν κατά κυριο λόγο την οικτρή κατάσταση της χώρας με 2 εμπλεκομένους με τον ΠΑΟΚ.άσχετο κάπως με το θέμα συζήτησης αλλά γυρίζει το μάτι μου όταν διαβάζω-επίτρεψέ μου και συγχώρεσέ με κιόλας για το χαρακτηρισμό-τέτοιες υποκρισίες.δλδ από άποψη νοοτροπίας και συμπεριφορών πόσο πιο εμφανές να καταστεί πως (κρατώντας πάντοτε χώρο για "θλιβερές" εξαιρέσεις) ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ σε τπτ από κανέναν άλλον στη χώρα αυτή;δεν αντιλαμβάνομαι σε επίπεδο αθλητικής "ιδεολογίας" πώς γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο;;άποψή μου είναι πως πρόκειται περί ΜΥΘΟΥ,που απλώς οι "συγκυρίες" μέχρι τώρα δεν έχουν επιτρέψει να καταρριφθεί.εφόσον έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ πορτοφόλι εν δυνάμει δυνάστη του εγχώριου ποδοσφαίρου,που,έχοντας την απαιτούμενη ΙΣΧΥ,επιχειρήσει να τα σαρώσει όλα με μεθόδους βαρδινογιανναίων,κοκκαλαίων,μαρινάκηδων κοκ και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ τον ξεσκίσει στη γιούχα και του γυρίσει την πλάτη,τότε ξαναμιλάμε.
Όταν επιτρέπω λαμόγια να μπαίνουν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ τότε ναι έχω και εγώ ευθύνη. Είμαι μ@λ@κ@ς. Εσύ πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ στην Ελλάδα είναι κλέφτες. Ε δεν είναι έτσι. Οι μισθωτοί και να ήθελαν δεν μπορούν να κλέψουν το κράτος. Διαφέρουν λοιπόν οι πολίτες μεταξύ τους και μάλιστα πολύ. Άλλοι κυκλοφορούν με κότερα και άλλοι ζορίζονται πάρα πολύ για να τα φέρουν βόλτα. Εγώ ρε φίλε δεν θέλω να γίνω συνένοχος. Δεν θέλω να υποθάλπω έναν εγκληματία. Είμαι ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω ότι μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό. Κάτι κόντρα στο κατεστημένο κάτι αληθινό και κάτι ΤΙΜΙΟ. Δεν με νοιάζει να πανηγυρίσω ένα σάπιο πρωτάθλημα. Τόσα χρόνια κοροιδεύω τους γαύρους και την προστασία που παρέχουν στον Κόκκαλή τώρα θα γίνω ένα με αυτούς; Θα βγω να πανηγυρίσω ψεύτικες νίκες; Θα βγω να πανηγυρίσω ένα γκολ ενός παικταρά που θα φέρει ο Σαχπατζίδης ενώ την ίδια στιγμή αυτός βάζει χέρι στην τσέπη μου για να πάρει ένα καινούριο κότερο;

δε θα πανηγυρίσεις για ένα ΜΗ ΚΑΛΠΙΚΟ γκόλ,που θα βάλει παιχταράς της ομάδας,που θα αγοραστεί με φράγκα ΚΑΙ του σαχπατζίδη;;ε να,τέτοιες ΥΠΕΡΒΟΛΑΡΕΣ δεν μπορώ να ακούω-βλέπω-διαβάζω.τέλος των πάντων,δικαίωμά σου και μαγκιά σου ...

επίσης,αδυνατώ να συμμεριστώ τη σιγουριά σου πως η αύρα του κατερινιώτη "κροίσσου" θα μεταμορφώσει τον ΠΑΟΚ σε αρχιερέα διαπλοκής στο ντόπιο ποδόσφαιρο.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

eorptol έγραψε:Τα πΟλλα λόγια είναι φτώχια στην πράξη θα φανεί αν αυτοί οι άνθρωποι βοηθήσουν η όχι ....τώρα το ποιο σημαντικό είναι να βάλουν τα λεφτά γιατί στο μιλητο βάλανε όλοι μέχρι και ο γουμενος .. Ο Ζήσης και ο ζαγορ είναι εγγύηση για μένα .....
Οσο για τους επιχειρηματίες άγιοι δεν είναι αλλα ειδικά σε μας είδαμε και τους διαχειριστές τύπου ορφανου καλύβα κλπ τι κάνανε σκατα τα κάνανε ......
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με σαχπατζιδη φλωριδη αρκεί να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας αγωνιστικά πολυ μεγάλο .....και οικονομικά να καθαρίσουν με τα χρέη.....
δεν θέλω να δω στα διοικητικά του ΠΑΟΚ καναρακηδες λαγογιαννιδες ( ναι κάποτε θέλανε να διοικήσουν) θα ήταν τραγωδία για τον ΠΑΟΚ.....
....Αδελφε η τελευταια παραγραφος,που εγραψες ειναι ''ολα τα λεφτα''

η αληθεια ειναι οτι η μεγαλυτερη ''καταστροφη'' του ΠΑΟΚ μας.......
ειναι οι ΠΑΟΚαρχες με τα μικροφωνα ,και γενικοτερα η εσωστρεφια που μας διακατεχει.....

Υ.Γ.ρε φιλε crabsody...φτανει...φτανει...τον ξεσκισες...
Σαχπατζιδης λεγεται....οχι Κοσκωτας..ουτε Ζαχουδανης ουτε Μπατατουδης
Γουμενος Τσακογιαννης,Μπεος Ψωμιαδης Γρηγορακος.......
Ζαγορακης Ζησης ειναι μαζι του,δεν σου φτανει αυτο;
ουτε χειροτερος γκανκστερ και νονος της νυχτας να ηταν......
Εχει καταδικαστει ποτε;του εχουν απαγγελθει ποτε κατηγοριες;
Πως και πως καναμε να βρουμε καποιον, να βαλει κανα φραγκο, και επιτελους να αλλαξει επιπεδο η ομαδα
Τι σ'εχει πιασει και τον παρουσιαζεις σαν την καταστροφη του ΠΑΟΚ.....
γιατι τοσο μισος;......
..τι να πεις.....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

προσωπικά είμαι ουδέτερος αλλά όχι αρνητικός. αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι διοχετεύεται από "κάποιους" ότι στο νέο διοικητικό σχήμα πρώτο βιολί θα είναι ο φλωρίδης (και καλά θα κάνει αφού θα βάλει τα λεφτά του) μετά θα είναι ο οικονομικός διευθυντης-Α αντιπρόεδρος, ο Ζήσης Β αντιπροεδρος - υπεύθυνος αγωνιστικού με τον κων/δη για το πρωτο διάστημα (με σαφή υπονοούμενα ότι θα αποχωρήσει) και Γ' αντιπροεδρος ο Ζαγοράκης χωρίς για την ώρα αντικείμενο και η θέση του θα ειναι έμμισθη με 15000 το μηνα ( με σαφη υπονοούμενα ότι θα αποχωρήσει επίσης κάποια στιγμή αργότερα). ΑΝ είναι έτσι τα πράγματα είναι πολύ λάθος η αντιμετώπιση στο πρόσωπο του Ζαγόρ. τώρα οι παπαριές περί τατουάζ,φέρε ένα μεγάλο όνομα κλπ κλπ σταμάτησαν στα 34 να με ενθουσιάζουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με το φτωχό μου το μυαλό το σκέφτομαι κάπως έτσι:
Κρατάνε Ζαγοράκη-Κων/νίδη για επικοινωνιακούς λόγους, και κάποια στιγμή θα τους "παραιτήσουν".. Όπως έγινε παλιότερα με το ΔΣ του Ζαγοράκη όταν πρόεδρος ήταν ο Βρύζας και μετά ξαναγύρισε ο Τέο, κάπως έτσι θα γίνει τώρα από την άλλη μεριά.. Ελπίζω να διαψευστώ και όλα να είναι τέλεια, αλλά εγώ αυτό φοβάμαι.

Και το δηλώνω ανοιχτά, ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο η στήριξη στην διοικηση και η εμπιστοσύνη τελειωσαν για πάντα. Δεν με νοιάζει αν θα φέρουν 10 παιχταράδες ή αν θα κάνουν 2 γήπεδα και 5 προπονητικα. Αμα κοιτάξουν την πάρτη τους -όχι απαραίτητα στο άμεσο μέλλον- και βρεθεί ο Ζαγόρ εκτός, για μένα αυτή η διοίκηση θα έχει το ίδιο προφιλ με αυτές των μπατατογούμενων.

Και δυστυχώς δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν εκ των βρύζα, σαχπατζίδη, φλωρίδη ότι αυτός δεν είναι ο απώτερος σκοπός τους....

Βέβαια συνεχίζω να ελπίζω ότι οι 3 προαναφερόμενοι αγαπάνε έστω και λίγο την ομάδα και θα την βάλουν πάνω από όλα.

Επίσης ένα πολύ θετικό στοιχείο για μένα είναι το ότι δεν έχουμε μάθει τίποτα για τις επιχειρήσεις του Φλωρίδη. Όλοι εσεις οι εξυπνάκιδες που τον βγάλατε ανύπαρκτο και χωρίς λεφτά επειδή δεν γνωρίζεται τις επιχειρήσεις του, ξέρετε τι θα λέγατε άμα τις γνωρίζατε; Ότι κάνει διαφήμιση σαν άλλους κι άλλους. Τώρα που κραταει μακριά από την δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία πάλι τον κράζετε... Έλεος..

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.. Πάντως διατηρώ τις επιφυλλάξεις μου...
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

κάτι πήρε το αυτί μου ότι η ΑΜΚ είναι για 2η συνεχόμενη φορά άκυρη από μλκια κάποιου από το ΔΣ και ο φλωρίδης δεν μπορεί να βάλει τώρα λεφτά.υπάρχει κάποιος που ξέρει τι παίζει???
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Το έχω γράψει και δεν θα κουραστώ να το γράφω σε κάθε ευκαιρία,

Αν και όταν υπάρξει παραίτηση Ζαγοράκη με σχόλιο του τύπου οτι:

«αποχωρώ σαν φίλος, θα είμαι πάντα κοντά στην ΠΑΟΚ έστω και σαν απλός στρατιώτης»...
θα ξεράσω.

Και οι ευρισκόμενοι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ εκείνη την στιγμή, θα γίνουν εχθροί μου.

Τα λέω τώρα, για να μην λένε οτι έχω κάποια υστεροβουλία ή κακή προδιάθεση με τους όποιους ανθρώπους της διοίκησης εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Και είπαμε, ΝΑΙ ! είμαι προσωπολάτρης του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Παύλου Γκαρσία, διότι ήταν οι άνθρωποι που μίλησαν με ΠΡΑΞΕΙΣ και έβαλαν το προσωπικό όφελός τους, κάτω από το κοινό καλό στον ΠΑΟΚ.

Ενώ κάποιοι άλλοι επίσης εξίσου αγαπητοί μου, άργησαν πολύ να απαντήσουν στο ερώτημα «ΠΑΟΚ πάνω από όλα;» και καπάκι κάνανε μπίζνες για το καλό του ΠΑΟΚ...; ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. έτσι δεν είναι; μακάρι να ξεμπροστιαστώ για τις επιφυλάξεις μου αυτές, θα το κάνω με περισή χαρά.

ΠΑΟΚ ρε....!
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ζαγορακης FC ή ΠΑΟΚ FC υποστηριζετε ρε μαγκες;
Αν ο φοβος σαν ειναι στο γεγονος οτι χωρις τον Ζαγορακη μπορει να κλεβουν, μαζι σας.
Αν ομως παρουσιαζουν (με τον ιδιο τροπο ομως ετσι, δλδ "λοιπα εξοδα ταδε ευρω" και μετα εμεις να αναρωτιομαστε τι ειναι αυτα) καθε χρονο τον ισολογισμο, και αν ελεγχονται καθε χρονο απο ορκωτους του ΑΣ τοτε ποιο το προβλημα και θα γινουν εχθροι σας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”