Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από novito »

Άδικο έχει...? Τέτοια ρουφιανοατμόσφαιρο σε συνδυασμό με μια μόνιμη κλάψα κι ένα απίστευτο κόμπλεξ δε βρίσκεις εύκολα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και κλάμα οι γριέεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς
Γκας, νομίζω ότι το σύστημα αρχίζει να πρασινίζει πλέον, ειδικά μετά και τις τελευταίες ποινές!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν πάρει ο Ηρακλής φράγκο απο τον Αζίζ Ντιρι (ντεμέκ γκόμενος Βατίδου) εγώ στήνω κώλο... :lol:
Αν πάρεις μια δραχμή απο το ένα χέρι του, την ίδια στιγμή το άλλο χέρι του είναι ήδη στην τσέπη σου και παίρνει δύο δραχμές (στην καλύτερη)... :D
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

gika έγραψε:Αδερφέ, αν κάνουμε εμφανίσεις σαν αυτές με Γιάννενα και γριά στο δεύτερο ημίχρονο ελπίζεις ακόμα ότι θα βγούμε Ευρώπη??? Και πλέι οφ προλαβαίνουμε να μην παίξουμε.... :?

Ρε gika τη απαισιοδοξια ειναι αυτη?
Αν ψαξεις ολες τις ομαδες απο την 1η εως την 5 θεση και δεις τη μπαλα παιζουν ειναι για τα πανηγυρια...
Ακομα και ο βαζελος αυτο που βγαζει βασει αποτελεσματων ειναι μαγικη εικονα...
Κατσε να παιξει με καμια σοβαρη ομαδα που να εχει καλη εππιθεση και θα σου πω ποσα θα αρπαξει.
Η αμυνα του ειναι τησ πλακας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πλησιάζει η Ρόμα και θα έχει Βρώμα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτά πρέπει να βάλουν
Πέρα από τα χρήματα που έχουν βάλει από το καλοκαίρι όσοι μέτοχοι έχουν απομείνει στην ΑΕΚ, είναι γεγονός πως υπάρχουν πολλές ακόμα υποχρεώσεις που πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτές αφορούν τα 6,3 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβληθούν για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα (συμβόλαια, μισθοί, μπόνους), αλλά και τα 3,5 εκατ. ευρώ που αναμένεται να επέλθει η συμφωνία με τη Morgan Stanley. Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα περίπου 3,9 εκατ. ευρώ που οφείλονται στην Aspis και τη City Bank και τα οποία οι μέτοχοι θεωρούν πως θα τακτοποιήσουν και δεν θα χρειαστεί να τα εξοφλήσουν.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό πως μέχρι το τέλος της περιόδου οι εναπομείναντες μέτοχοι, δηλαδή οι Παππάς και Νοτιάς, θα πρέπει να καταβάλλουν περίπου 9,8 εκατ. ευρώ (στο ποσό αυτό θα απορροφηθούν και τα 2.170.000 που δήλωσαν ότι θα καταβάλουν οι Χατζηιωάννου - Γκούμας).

Αυτά θα μείνουν
Με βάση τα παραπάνω και σύμφωνα με το πόρισμα της BDO, η λήξη της περιόδου θα βρει την ΑΕΚ να οφείλει περίπου 18 εκατ. ευρώ και αυτά σε δημόσιους οργανισμούς, όπως η εφορία, με την οποία έχουν γίνει διάφοροι διακανονισμοί. Ενα ποσό που προσεγγίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους αρχικούς υπολογισμούς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που θεωρούσε πως το τελικό χρέος δεν θα υπερέβαινε τα 20 εκατ. ευρώ. Ενα ποσό που δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση απαγορευτικό σε περίπτωση που το καλοκαίρι κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει να αναλάβει την ομάδα.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7248051
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αυτό θα πει...Υγιές Ελληνικό Πρωτάθλημα! Σε οργάνωση θες, σε διαπλοκή θες, σε οικονομικά θες. Παντού χάος....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

teod1980 έγραψε:
Pegasus1589 έγραψε:Οπότε η τελευταία θέση των πλέιοφ δεν οδηγεί ΓουΛου. Ένας λόγος παραπάνω να είμαστε βαρβάτοι στα πλέιωχ.

Χα. 1-1
Aν το κυπελλο παρει ο ζέλος ή ο ρούλης τότε όλες οι θέσεις των πλαιυ οφ οδηγούν στην Ευρώπη.
Αν το κύπελλο πάρει ομάδα που δεν είναι στις 5 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος τότε η τελευταία θέση των πλαιυ οφ οδηγεί στο Νευροκόπι....
Απλά έγραψα πρώτα την αρχή και καθώς ήμουν έτοιμος να πατήσω δημοσίευση είδα ότι ισοφάρισαν. Εμείς πάντως τελευταίοι στα πλέιοφ δε βγαίνουμε :D

Γενικά έχω μπερδευτεί με το ποιος πάει πού αλλά θέλω να πιστεύω ότι δε μας αφορά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχασε η Κέρκυρα από την Καρδίτσα..
Θεωρείται αυτό υγεία??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Επιτέλους η ομάδα μπουρδέλο του νησιού έχασε Κερκυρα ζούμε στο γ τοπικό να σε δούμε Όλυμπε ζούμε ευρώπη να σε δούμε (ο Ολυμπος είναι το ποιο ιστορικό και ατόφιο σωματείο της Κέρκυρας που έχει μεγάλη κόντρα με την αο κερκυρα)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η κοπελιά δίπλα σου ποιά είναι??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γιορτάζει τον Αυγουστο?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paok kerkyra έγραψε:Επιτέλους η ομάδα μπουρδέλο του νησιού έχασε Κερκυρα ζούμε στο γ τοπικό να σε δούμε Όλυμπε ζούμε ευρώπη να σε δούμε (ο Ολυμπος είναι το ποιο ιστορικό και ατόφιο σωματείο της Κέρκυρας που έχει μεγάλη κόντρα με την αο κερκυρα)
αδερφε ειναι σαν τον αστερα τριπολης και τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ που ειναι η μεγαλη ομαδα της τριπολης .... :)
ο ολυμπος οντως εχω ακουσει οτι ειναι η ιστορικη ομαδα της κερκυρας αλλα το ολυμπος πως προεκυψε ?
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Aδερφέ παρότι ο Πατέρας μου απο μωρό παιδί με έμαθε να αγαπάω οσο τίποτα αλλο στην γη δυο πράγματα πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά τον Ολυμπο δυστυχώς δεν μου έμαθε γιατί βγήκε το Ολυμπος και πραγματικά το εχω και εγω αποριά και δεν αναφέρει τίποτα ουτε το ιστορικό που εχω διαβάσει για τον Ολυμπο

free η κυρία στο άβαταρ μου ΄δεν ξέρω αν γιορτάζει τον Άγουστο πάντως εχω πάθει πλάκα με την κυρία γαμώ την ερτ που την έκοψε απο την γιουρόβιζιον :twisted: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το ξέρω, στα @@@ αλλά
Χώρισαν Μπάστα - Ταχτσίδης!