Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
- Trilofiotis
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Γελοια και άρρωστη σίγουρα.
Αλλα απο ποια μεριά εννοείς δε ξέρω...
Εγώ πιστεύω ότι ειναι απο όλες τις μεριές, αλλα με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μερίδιο ευθύνης στον κόσμο μας και την απύθμενη πνευματική του "χαζομάρα".
Όταν οι παίχτες ασχολούνται εντός και εκτός γηπέδου με τις (άκυρες και άτοπες κατ εμε) γιούχες, πως περιμένουμε να παίξουν μπάλα; Αλλα ναι ξέρω, ΠΑΟΚ εισαι αφού και πρεπει παντα να παίζεις μπαλάρα και όσοι δε μπορούν σπίτι τους..
Αλλα απο ποια μεριά εννοείς δε ξέρω...
Εγώ πιστεύω ότι ειναι απο όλες τις μεριές, αλλα με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μερίδιο ευθύνης στον κόσμο μας και την απύθμενη πνευματική του "χαζομάρα".
Όταν οι παίχτες ασχολούνται εντός και εκτός γηπέδου με τις (άκυρες και άτοπες κατ εμε) γιούχες, πως περιμένουμε να παίξουν μπάλα; Αλλα ναι ξέρω, ΠΑΟΚ εισαι αφού και πρεπει παντα να παίζεις μπαλάρα και όσοι δε μπορούν σπίτι τους..
-
ariskatiforos
οι αποδοκιμασιες δεν θελει δευτερη σκεψη ειναι παντελως ακυρες ειτε εχουν καποια λογικη βαση ειτε οχι και κανουν μονο κακο..
αλλα δεν ειναι δυνατον να διαβαζουμε τετοια αρθρα και να μη βλεπουμε το προφανες..
οτι δηλαδη μεσα στα αποδυτηρια εκτος απο απο αυτους που πρεπει λογικα να ειναι,οπως παικτες και προπονητες,ειναι και καποιοι αλλοι,φαντασου δηλαδη καθεται ο ρατς ο τζαβελας ο μακ ο γχ μιλαει και σε καποια γωνια φαντασου και τον εκαστοτε κολακα..
με ποια ιδιοτητα και ποια η σκοπιμιτοτητα λογικη να συμβαινει κατι τετοιο?
ειναι οτι πιο κακο να συμβαινει σε μια ομαδα,τα αρδ να ειναι στα αποδυτηρια..
αλλα δεν ειναι δυνατον να διαβαζουμε τετοια αρθρα και να μη βλεπουμε το προφανες..
οτι δηλαδη μεσα στα αποδυτηρια εκτος απο απο αυτους που πρεπει λογικα να ειναι,οπως παικτες και προπονητες,ειναι και καποιοι αλλοι,φαντασου δηλαδη καθεται ο ρατς ο τζαβελας ο μακ ο γχ μιλαει και σε καποια γωνια φαντασου και τον εκαστοτε κολακα..
- Amon Tobin
Αυτό ακριβώς...Ale έγραψε:Χωρικέ, τρία χρόνια σερί τρώμε το ίδιο έργο στην μάπα.
Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, οι ίδιες μέθοδοι, τα ίδια αποτελέσματα.
Ειδικότερα η κατάσταση με τον γχ, τον ζβ και τους συν αυτοίς είναι πλέον εξώφθαλμη και προκλητική.
Στέφενς, Μπόλονι, Άγγελος, όοοοολοι άχρηστοι. Μόνο ο "δεν πρόκειται να πάω ποτέ στον ολυμπι@κό" είναι ο τέλειος προπονητής, ο τζιτζιμπρίζας τέλειος τδ, ο χοντρορουφιάνος πρότυπος ΠΑΟΚτσής και ο σέλφης σωσίας του Μαλντίνι.
Να προσθέσω κ τα ίδια επιχειρήματα όταν αναλαμβάνει επιτέλους(γι αυτούς) ο ΓΧ
Τακτική μηδέν,φυσική κατάσταση μηδέν αν κ φέτος για να είμαι δίκαιος έχει κάνα 2μηνο που μετά το 60 καταρρέουμε.
Και τέλος ξαφνικά ξέρουνε μέχρι κ το κόμα απο ομιλίες μέσα στα αποδυτήρια.
Ο Ράτς το επεσήμανε αλλά τον άκουσε κανείς?
- Trilofiotis
Ξες, ο Κόλακας που αναφερεις ειναι και 200 κιλά ε, δε νομίζω να μπορεί να κρυφτεί πίσω απτη κουρτίνα. Επίσης αν το έχουμε πάρει χαμπάρι εσύ κ εγώ, ΛΟΓΙΚΑ θα το ξέρει και η διοίκηση..ariskatiforos έγραψε:οι αποδοκιμασιες δεν θελει δευτερη σκεψη ειναι παντελως ακυρες ειτε εχουν καποια λογικη βαση ειτε οχι και κανουν μονο κακο..
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι ΙΣΩΣ το συγκεκριμένο θέμα να ΗΘΕΛΑΝ να δημοσιοποιηθεί, ΜΗΠΩΣ και το πάρει απόφαση να ησυχάσει κανενας απο εμας και έχουμε λογότερα κραξίδια στο επόμενο ματσάκι.
Και επίσης, δε χρειάζεται να ήταν εκεί κανενας Κολκας αυτοπροσόπως (ελεος). Ήθελαν να μαθευτεί, του το είπαν και τόγραψε. Απλά.
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ αλλά σαν πολύ δεν μικραινετε τον ΠΑΟΚ Όταν πιστεύετε ότι κάποια ανθρωπάκια έχουν τόση μεγάλη δύναμη?
-
ariskatiforos
ρε φιλε εσυ καταλαβες οτι εννοω οτι ειναι αυτοπροσωπος??..θεε και κυριε
ενταξει παραιτουμαι ...(διαβσε λιγο πιο πανω να καταλαβεις πως το εννοω,στο αρθρο περι ταζβελα αναφερομαι)
ενταξει παραιτουμαι ...(διαβσε λιγο πιο πανω να καταλαβεις πως το εννοω,στο αρθρο περι ταζβελα αναφερομαι)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 07 Απρ 2015, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να σε δώσω ένα παράδειγμα:desperando έγραψε:σορρυ αλλά σαν πολύ δεν μικραινετε τον ΠΑΟΚ Όταν πιστεύετε ότι κάποια ανθρωπάκια έχουν τόση μεγάλη δύναμη?
Έβγαλα ένα σπυράκι κάτω από το δόντι. Με πονάει συνεχώς και δεν μπορώ να γευθώ (που είναι η δουλειά μου). Δεν θέλω να το σπάσω, γιατί σιχαίνομαι/φοβάμαι ότι θα πονέσω κλπ.
Αυτό χειροτερεύει και γίνεται μόλυνση με τον καιρό και πλέον πρέπει να βγάλω το δόντι μου, χάνοντας χρόνο, χρήμα και δεν είναι και σίγουρο ότι θα κάνει σωστή δουλειά ο γιατρός.
Αν μάλιστα αναβάλλω και την εγχείριση για αρκετό καιρό, μπορεί η υγεία μου να επιδεινωθεί περισσότερο.
Εννοείται, ότι όλον αυτόν τον καιρό, λόγω της αναβλητικότητάς μου να ξεφορτωθώ το σπυρί, δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλήρως στην εργασία μου.
Είδες τί κάνει ένα παλιοσπυράκι σε έναν μαντράχαλο 32 Δεκεμβρίων;
- Trilofiotis
Η αλήθεια ειναι ότι την τελευταία βδομάδα ειναι η 2η φορά που άλλα γράφεις και άλλα νομίζεις ότι γράφεις. Ετσι κ αλλιώς πάντως σε απάντησα για κάθε περίπτωση για τη σκοπιμότητα που αναρωτιόσουν, είτε εννοούσες αυτοπροσώπως είτε όχι.ariskatiforos έγραψε:ρε φιλε εσυ καταλαβες οτι εννοω οτι ειναι αυτοπροσωπος??..θεε και κυριε
-
ariskatiforos
τι αλλα νομιζω οτι γραφω
ειπα ξεκαθαρα.
το λεω μονο επειδη με κατηγορεις οτι δε ξερω τι γραφω..
εγραψα λοιπον
"πολλοι περασατε στο ντουκου κατι που ειπε ο ρατς
οτι του κανει πολυ ασχημη εντυπωση πως τα μεσα ειναι τοσο καλα ενημερωμενα για το τι γινεται στ αποδυτηρια..
λεει οτι δε το εχει ξανασυναντησει και ειναι πολυ ασχημο για μια ομαδα..
διαβαζοντας την αποθεωση τζαβελα απο τον κολακα,απορει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
ξερει να επιλεγει με μαεστρια
εισαι ο τζαβελας,χτυπαει το τηλ μετα απο αυτο το αρθρο
βλεπεις κολκας,το σηκωνεις??ναι η οχι?
εισαι κλαους ,μετα τα αρθρα κατα τη διαπραγματευση συμβολαιου ,σε παιρνει ο κολκας για καφε,πας η οχι??
εισαι ο γχ,με τη στηριξη που σου δινει,σου ζηταει αποκλειστικη συνευντεξη,τη δινεις η οχι?
και καπως ετσι λειτουργουν τα παρεακια που μετα φερνουν τη γκρινια.."
ετσι εννοω οτι ειναι οχι αυτοπροσωπως αλλα δια αντιπροσωπειας..
οκ?
ειπα ξεκαθαρα.
το λεω μονο επειδη με κατηγορεις οτι δε ξερω τι γραφω..
εγραψα λοιπον
"πολλοι περασατε στο ντουκου κατι που ειπε ο ρατς
οτι του κανει πολυ ασχημη εντυπωση πως τα μεσα ειναι τοσο καλα ενημερωμενα για το τι γινεται στ αποδυτηρια..
λεει οτι δε το εχει ξανασυναντησει και ειναι πολυ ασχημο για μια ομαδα..
διαβαζοντας την αποθεωση τζαβελα απο τον κολακα,απορει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?
ξερει να επιλεγει με μαεστρια
εισαι ο τζαβελας,χτυπαει το τηλ μετα απο αυτο το αρθρο
βλεπεις κολκας,το σηκωνεις??ναι η οχι?
εισαι κλαους ,μετα τα αρθρα κατα τη διαπραγματευση συμβολαιου ,σε παιρνει ο κολκας για καφε,πας η οχι??
εισαι ο γχ,με τη στηριξη που σου δινει,σου ζηταει αποκλειστικη συνευντεξη,τη δινεις η οχι?
και καπως ετσι λειτουργουν τα παρεακια που μετα φερνουν τη γκρινια.."
ετσι εννοω οτι ειναι οχι αυτοπροσωπως αλλα δια αντιπροσωπειας..
οκ?
ale τι δουλεια κανεις αν δεν ειμαι αδιακριτος?Ale έγραψε:
Έβγαλα ένα σπυράκι κάτω από το δόντι. Με πονάει συνεχώς και δεν μπορώ να γευθώ (που είναι η δουλειά μου).;
εισαι ο κολκας χτυπαει το τηλεφωνο και βλεπεις παε ΠΑΟΚ, το σηκώνεις ναι ή οχι;
αυτό που θελώ να πω είναι οτι θεωρώ μέγα ΛΑΘΟΣ το να κοιτάμε απο μια και μονο οπτική καποιο ζήτημα, γιατί παντα μπορεί να υπάρχει και μια εναλλακτική λογική.
όσο και αν δεν τον παω το συγκεκριμένο (ζήτημα βεβαια αν μου αρέσουν 2-3 ρεπορτερ όχι μονο ΠΑΟΚ!), θεωρώ πέρα απο ότι η λέξη υπερβολικό μπορεί να εκφράσει το ότι ένας ρεπόρτερ κάνει όλα όσα λες.
ακόμα δε περισσότερο, θεωρώ οτι η εξήγηση που δίνει ο trilofiotis πιο πανω, είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απο ότι είναι ο κόλκας πισω απο μια κουρτίνα ή ο κόλκας που κανει παρέες για να παίρνει πληροφορίες.
αυτό γιατί, η εξήγηση που σου δίνει έχει να κανει με την λειτουργία και την ηρεμία της ΟΜΑΔΑΣ και όχι κάποιο ρεπορτάζ που θα υπερασπιστεί κάποιον φίλο ή γνωστό του.
αυτό γιατί,δεν υπάρχει χειρότερο πραγμα για ενα αθλητή ή μια ΟΜΑΔΑ (ακόμα χειρότερα) το να γιουχάρεται απο το πρωτο λεπτό.
βασικά, μερικοί το γουστάρουν, αλλα το γουστάρουν όταν παίζουν εκτός έδρας...
η Τούμπα, είναι η έδρα του ΠΑΟΚ. όχι του τζαβέλλα, όχι του κλάους, όχι του άγγελου, όχι του κόλκα, όχι του στέλλα. είναι η έδρα του ΠΑΟΚ και στην έδρα του ΠΑΟΚ, υπάρχει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ.
αυτό που θελώ να πω είναι οτι θεωρώ μέγα ΛΑΘΟΣ το να κοιτάμε απο μια και μονο οπτική καποιο ζήτημα, γιατί παντα μπορεί να υπάρχει και μια εναλλακτική λογική.
όσο και αν δεν τον παω το συγκεκριμένο (ζήτημα βεβαια αν μου αρέσουν 2-3 ρεπορτερ όχι μονο ΠΑΟΚ!), θεωρώ πέρα απο ότι η λέξη υπερβολικό μπορεί να εκφράσει το ότι ένας ρεπόρτερ κάνει όλα όσα λες.
ακόμα δε περισσότερο, θεωρώ οτι η εξήγηση που δίνει ο trilofiotis πιο πανω, είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απο ότι είναι ο κόλκας πισω απο μια κουρτίνα ή ο κόλκας που κανει παρέες για να παίρνει πληροφορίες.
αυτό γιατί, η εξήγηση που σου δίνει έχει να κανει με την λειτουργία και την ηρεμία της ΟΜΑΔΑΣ και όχι κάποιο ρεπορτάζ που θα υπερασπιστεί κάποιον φίλο ή γνωστό του.
αυτό γιατί,δεν υπάρχει χειρότερο πραγμα για ενα αθλητή ή μια ΟΜΑΔΑ (ακόμα χειρότερα) το να γιουχάρεται απο το πρωτο λεπτό.
βασικά, μερικοί το γουστάρουν, αλλα το γουστάρουν όταν παίζουν εκτός έδρας...
η Τούμπα, είναι η έδρα του ΠΑΟΚ. όχι του τζαβέλλα, όχι του κλάους, όχι του άγγελου, όχι του κόλκα, όχι του στέλλα. είναι η έδρα του ΠΑΟΚ και στην έδρα του ΠΑΟΚ, υπάρχει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ.
αυτά τα τελευταία απο που απορέουν ρε σε ale? γιατί εγω δεν ξέρω ούτε εδω μέσα αλλά ούτε και...εκεί έξω κάποιον που να λέει αυτό που λες. επίσης, είναι πανάκεια το ότι αν δεν είσαι με τους μεν είσαι με τους δε;Ale έγραψε:Χωρικέ, τρία χρόνια σερί τρώμε το ίδιο έργο στην μάπα.
Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, οι ίδιες μέθοδοι, τα ίδια αποτελέσματα.
Ειδικότερα η κατάσταση με τον γχ, τον ζβ και τους συν αυτοίς είναι πλέον εξώφθαλμη και προκλητική.
Στέφενς, Μπόλονι, Άγγελος, όοοοολοι άχρηστοι. Μόνο ο "δεν πρόκειται να πάω ποτέ στον ολυμπι@κό" είναι ο τέλειος προπονητής, ο τζιτζιμπρίζας τέλειος τδ, ο χοντρορουφιάνος πρότυπος ΠΑΟΚτσής και ο σέλφης σωσίας του Μαλντίνι.
τι πληγή είναι αυτή που ανοίγουμε στον ΠΑΟΚ ρε παιδιά; τί πληγή; ήμαρτον. ούτε μεν, ούτε δε. ΠΑΟΚ.
κάτσε να το ξαναγράψω να γίνει κατανοητό.
ΠΑΟΚ.
Κγεο, το συγκεκριμένο το έγραψα ως απάντηση στην αιτίαση του Χωρικού περί δηλητηρίου και αρρώστιας.
ΠΑΟΚ ως εκεί που δεν πάει άλλο είμαστε, αλλά και η κοροιδία και η εκμετάλλευση της καψούρας μας έχει ένα όριο.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι κονομάνε χρόνια τώρα, πατώντας στον αυτισμό μας, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
Φαντάσου να είσαι κολλημένος με μία γκόμενα για χρόνια και αυτή να το εκμεταλλεύεται, για να σε κάνει ό,τι θέλει.
Πες το αξιοπρέπεια, αυτοσυντήρηση, ξεκαψούρεμα, αλλά είναι νομοτελειακό, ότι κάποια ημέρα θα την ρίξεις χλέπα στην μάπα.
ΠΑΟΚ ως εκεί που δεν πάει άλλο είμαστε, αλλά και η κοροιδία και η εκμετάλλευση της καψούρας μας έχει ένα όριο.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι κονομάνε χρόνια τώρα, πατώντας στον αυτισμό μας, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
Φαντάσου να είσαι κολλημένος με μία γκόμενα για χρόνια και αυτή να το εκμεταλλεύεται, για να σε κάνει ό,τι θέλει.
Πες το αξιοπρέπεια, αυτοσυντήρηση, ξεκαψούρεμα, αλλά είναι νομοτελειακό, ότι κάποια ημέρα θα την ρίξεις χλέπα στην μάπα.
Κάπελας (οινοχόος).barlow4 έγραψε:ale τι δουλεια κανεις αν δεν ειμαι αδιακριτος?Ale έγραψε:
Έβγαλα ένα σπυράκι κάτω από το δόντι. Με πονάει συνεχώς και δεν μπορώ να γευθώ (που είναι η δουλειά μου).;
-
ariskatiforos
επειδη στοχος μου δεν ειναι να επιβαλλω καμια αποψη αλλα να τονισω καποιο προβλημα,το οποιο θεωρω σημαντικο,οχι μονο εγω αλλα και ενας παικτης πολυ περισσοτερο οπως ο ρατς ,δε θα συνεχισω περαιτερω απο αυτο το μηνυμα..
κ γκεο η απαντηση που μου δινεις ειναι κενη περιεχομενου και νοηματος.
για το τηλεφωνημα της παε δεν επιασα το συλλογισμο σου.
ποιιος να παρει τον κολκα?ο σαββιδης?αποκλειεται,ο γιος σαββιδη?μηπως η γκοντσαρεβα ?δυσκολα
εκτος αν εννοεις κατι αλλο
ασε που αυτο που σου ειπα δεν ειναι συγκρισιμο,διοτι ειναι μια αποδεδειγμενη πραγματικοτητα ενω το δικο σου σεναριο φαντασιας
επισης να παρει η παε ειναι εντελως κουφο...απο την αλλη σιγουρα δεν θα σηκωνε κανενος κολκα κληση ο σαββιδης , ασε που δεν θα το προσπαθουσε κιολας..
δε καταλα τι σου φαιντεται τοσο απιθανο?
που εδωσε αποκλειστικη ο γχ?
απο που βγαινου ν τα εκαστοτε αποκλειστικα?γιατι?
ειναι τοσο δυσκολο να συνδιασεις καποια πραγματα?(εσυ δε διακρινεις αρθρα επιλεκτικης προστασιας)?
τι ακριβως υπερασπιζεσαι?
περι γιουχας αν δεις το γραφω πρωτο οτι ειναι μεγαλο κακο ανεξαρτητα αν εχει λογικη βαση η οχι..
στο γηπεδο ειμαστε ΠΑΟΚ
κ γκεο η απαντηση που μου δινεις ειναι κενη περιεχομενου και νοηματος.
για το τηλεφωνημα της παε δεν επιασα το συλλογισμο σου.
ποιιος να παρει τον κολκα?ο σαββιδης?αποκλειεται,ο γιος σαββιδη?μηπως η γκοντσαρεβα ?δυσκολα
εκτος αν εννοεις κατι αλλο
ασε που αυτο που σου ειπα δεν ειναι συγκρισιμο,διοτι ειναι μια αποδεδειγμενη πραγματικοτητα ενω το δικο σου σεναριο φαντασιας
επισης να παρει η παε ειναι εντελως κουφο...απο την αλλη σιγουρα δεν θα σηκωνε κανενος κολκα κληση ο σαββιδης , ασε που δεν θα το προσπαθουσε κιολας..
δε καταλα τι σου φαιντεται τοσο απιθανο?
που εδωσε αποκλειστικη ο γχ?
απο που βγαινου ν τα εκαστοτε αποκλειστικα?γιατι?
ειναι τοσο δυσκολο να συνδιασεις καποια πραγματα?(εσυ δε διακρινεις αρθρα επιλεκτικης προστασιας)?
τι ακριβως υπερασπιζεσαι?
περι γιουχας αν δεις το γραφω πρωτο οτι ειναι μεγαλο κακο ανεξαρτητα αν εχει λογικη βαση η οχι..
στο γηπεδο ειμαστε ΠΑΟΚ