Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν είναι όλοι ΠΑΟΚ τι να κάνουμε, κάποιο το βλέπουν επαγγελματικά, δεν με έχει υπάλληλο=θα σου κάνω πόλεμο και το άσπρο-μαυρο.
-
Dimitrisou
Εγώ πάντως τους βγάζω το καπέλο...κάθε μέρα βρίσκουν ένα επιχείρημα το οποίο καταρρίπτεται αλλά έχουν έτοιμο το επόμενο...δεν είναι εύκολο...
- navigator11
Έναν άλλο μεγαλοσχήμονα opinion maker/αντάρτη στα χαρακώματα του Ίλονα τον "χάλασε" που συνυπεγράφη το μνημόνιο από αμφότερες τις πλευρές μετά από 66 ολόκληρες μέρες ενώ πρόκειται για μια ανέξοδη (για τον μπατίρη) κίνηση. Από αυτό να καταλάβετε δηλαδή ότι δεν έχει ούτε για στυλό

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Apil44
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ο Μελισσανίδης ειναι πόντιοςtheo-drama έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:52 Όλα τα Ίδης,δεν είναι ποντιακά επίθετα.
Υπάρχουν κ ιμιτασιον όμως,στυλ γατουλη-τιγρακη.....
Και ναι ευτυχώς θα πω κι εγώ.
Απές συν ψυμ είσαι,τεμετερον παίδα.
Οταν δινεις-υποσχεση-λογο σου,είναι σαν να βάζεις την υπογραφή σου,για έναν αυθεντικό ΠΟΝΤΙΟ ,είναι ΝΟΜΟΣ.
Από Τρελογιατρο στο FBnavigator11 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:06 Σταματήστε, ρε σιχαμένοι γλύφτες του Τσετσένοφ. Προκαλείτε τους αληθινούς μαχητές των τεσσάρων ιερών γραμμάτων
Ζητώ συγγνώμη για αυτό που βλέπετε. Θεωρώ χρήσιμο ωστόσο να έχουμε μια εικόνα.
Υπάρχει ΑΡΔ (ακόλουθος της σελίδας) που διαχειρίζεται καμία δεκαριά (τόσα ξέρω εγώ) προφίλ στο X και κάνει στοχευμένες αναρτήσεις με συγκεκριμένο απαξιωτικό περιεχόμενο κατά της ΠΑΕ. Καθημερινά.
Υπάρχει άλλος ΑΡΔ (ακόλουθος της σελίδας) που διαθέτει ψεύτικο προφίλ στο Facebook και κάνει στοχευμένα σχόλια, ευγενικά πάντα, σε αναρτήσεις δικές μου και πολλών άλλων.
Το ξέρω.
Μην βλέπετε ότι κάνω τον χαζό και κάνω την πάπια.
Για τους ακόλουθους της σελίδας, μην με ρωτάτε ποιοι είναι.
Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που διαβάζουν αυτή την στιγμή το ποστ.
Δεν δεν υπάρχει λόγος να τους εκθέσω.
Αυτός που είναι στο X είναι μάλιστα μεγάλος τενεκές. Αλλά τέλος πάντων. Και επειδή οι 99 στους 100 που γράφουν εκεί έχουν ψευδώνυμα δεν χρειάζεται να ασχολείστε. Φαίνεται ποιοι τρομπάρουν, και ποιοι είναι καλοπροαίρετοι.
![]()
-
gervasio artigas
Μια απορία εκφράζω
Ολοι αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των 4 ιερών γραμμάτων, μετά την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ . θα βρούν τρύπα να κρυφτούν;;
Ολοι αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των 4 ιερών γραμμάτων, μετά την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ . θα βρούν τρύπα να κρυφτούν;;
Διαφωνώ
Να παίξει η ομάδα να τιμήσει τα παιδιά
Να παίξει η ομάδα να τιμήσει τα παιδιά
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 4):
- gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, Iznogoud4
-
black death
Δεν υπαρχει περίπτωση να αναβληθει το ματς, ουτε υπάρχει περίπτωση να μην κατεβουμε.
- These users thanked the author black death for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 15:09Ο Μελισσανίδης ειναι πόντιοςtheo-drama έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:52 Όλα τα Ίδης,δεν είναι ποντιακά επίθετα.
Υπάρχουν κ ιμιτασιον όμως,στυλ γατουλη-τιγρακη.....
Και ναι ευτυχώς θα πω κι εγώ.
Απές συν ψυμ είσαι,τεμετερον παίδα.
Οταν δινεις-υποσχεση-λογο σου,είναι σαν να βάζεις την υπογραφή σου,για έναν αυθεντικό ΠΟΝΤΙΟ ,είναι ΝΟΜΟΣ.
Για μένα ημιτασιον γι@λ@ντζι είναι.....με τις κινήσεις του.....
Δεν με εκφράζει σαν Πόντιο..
είναι αβάσιμο να υποστηρίζουμε πως αν δεν αναβληθεί ο αγώνας, να μην κατέβει η ομάδα.
Όσο τραγικό και να είναι αυτό που είδαμε, είναι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μιας παρέας οπαδών, καθ'οδών στο γήπεδο.
Χτύπα ξύλο γινόταν στον περιφερειακό, σε έναν εντός έδρας αγώνα. Θα ζητούσε η ομάδα αναβολή;
Η καρδιά μας πονάει, ραγίζει και σπάει.
Μέσα στην θλίψη και την οδύνη, θα πούμε και πράγματα που ακούγονται υπερβολικά.
Μην χαρακτηρίζουμε συνοπαδούς. Η θλίψη γεννά τέτοιες τοποθετήσεις.
Αν υπάρχουν θεοί, να πάρουν τις ψυχές των παιδιών αυτών στην αγκαλιά τους.
Αν δεν υπάρχουν θεοί, είθε η ενέργειά τους να γαληνέψει καθώς ενώνεται με την κοσμική.
Όσο τραγικό και να είναι αυτό που είδαμε, είναι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα μιας παρέας οπαδών, καθ'οδών στο γήπεδο.
Χτύπα ξύλο γινόταν στον περιφερειακό, σε έναν εντός έδρας αγώνα. Θα ζητούσε η ομάδα αναβολή;
Η καρδιά μας πονάει, ραγίζει και σπάει.
Μέσα στην θλίψη και την οδύνη, θα πούμε και πράγματα που ακούγονται υπερβολικά.
Μην χαρακτηρίζουμε συνοπαδούς. Η θλίψη γεννά τέτοιες τοποθετήσεις.
Αν υπάρχουν θεοί, να πάρουν τις ψυχές των παιδιών αυτών στην αγκαλιά τους.
Αν δεν υπάρχουν θεοί, είθε η ενέργειά τους να γαληνέψει καθώς ενώνεται με την κοσμική.