Για ποιο λογο ακριβως πιστευεις οτι θα εδιωχνε ο Ιβαν τον Λουτσεσκου?markos4 έγραψε:Σε περίπτωση που αποφασίσει ο Σαββίδης να διώξει τον Λουτσεσκου,δεν πρέπει να του δώσει αποζημίωση;
Γνωρίζουμε ποια είναι αυτή και αν όντως υπαρχει;
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Λες και ο προπονητης του δρομεα τον προπονει και τον ετοιμαζει να τρεξει 100αρι ενω τελικα ο αθλητης τρεχει 400αρι.renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ είναι σαν έναν δρομέα που στο μέσο της διαδρομής πετάει,όταν φτάνει στο τελευταίο τέταρτο αγκομαχαει κ εν τέλει τα παρατάει στο τελευταίο χιλιόμετρο.
Η άποψη " ναι αλλά δες πώς τους περνούσε στην μέση του αγώνα" είναι άκαιρη
100%renegade έγραψε:Η ποιότητα μιας ομάδας μετριέται στο πικ της.
Αυτό δηλαδή είναι το ανώτερο σημείο που μπορεί να φτάσει βάση της ποιότητας του ρόστερ.
Από κει και πέρα οι οποίες μεταβολές ( σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια ακραία αλλαγή στο ρόστερ πχ παραχώρηση κομβικών παικτών ή τραυματισμοι ) βαραίνουν αποκλειστικά το προπονητικό Τιμ.
Η καμπύλη δηλαδή της απόδοσης θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ανώτερο σημείο, χωρίς μεγάλη μεταβολές και φυσικά για όχι μεγάλο χρονικό διάστημα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που είναι χωρίς ενέργεια και το ροτέσιον που έχει κλείσει: «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετό ροτέσιον, αν έγινε αυτό έγινε γιατί πάρθηκαν αποφάσεις, τα τελευταία ματς μου έδειχναν πράγματα. Οι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ένιωθα άνετος με κάποιους από αυτούς.
Εγώ έχω μια ιδέα. Ας στείλουμε τους Σαμάττα, Οζντοεφ, Ραφα, Σαστρε, Μπράντον, Σβαμπ κλπ. δανεικούς δεξια και αριστερά σε Αστέρες, Πας γιαννενες, Φαμαλικάος και ούτε καθεξης. Και να γυρίζουν μονο τότε πίσω εαν κάνουν παπάδες εκεί. Τι όχι;
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που είναι χωρίς ενέργεια και το ροτέσιον που έχει κλείσει: «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετό ροτέσιον, αν έγινε αυτό έγινε γιατί πάρθηκαν αποφάσεις, τα τελευταία ματς μου έδειχναν πράγματα. Οι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ένιωθα άνετος με κάποιους από αυτούς.
Εγώ έχω μια ιδέα. Ας στείλουμε τους Σαμάττα, Οζντοεφ, Ραφα, Σαστρε, Μπράντον, Σβαμπ κλπ. δανεικούς δεξια και αριστερά σε Αστέρες, Πας γιαννενες, Φαμαλικάος και ούτε καθεξης. Και να γυρίζουν μονο τότε πίσω εαν κάνουν παπάδες εκεί. Τι όχι;
Γιατι λεμε οτι εκλεισε ακριβως το ροτεισον? Ποιους αφορα ακριβως αυτο? Τον Τσιγγαρα και τον Τζιμα? Το βλεπουμε πολυ λαθος νομιζω.
-
Σε μια χρονια με παρα πολλα παιχνιδια δεν ισχυει αυτο.renegade έγραψε:Η ποιότητα μιας ομάδας μετριέται στο πικ της.
Αυτό δηλαδή είναι το ανώτερο σημείο που μπορεί να φτάσει βάση της ποιότητας του ρόστερ.
Από κει και πέρα οι οποίες μεταβολές ( σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια ακραία αλλαγή στο ρόστερ πχ παραχώρηση κομβικών παικτών ή τραυματισμοι ) βαραίνουν αποκλειστικά το προπονητικό Τιμ.
Η καμπύλη δηλαδή της απόδοσης θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ανώτερο σημείο, χωρίς μεγάλη μεταβολές και φυσικά για όχι μεγάλο χρονικό διάστημα
Ολοι το ξερουμε οτι η ομαδα εχει ποιοτητα και στο πικ της μπορει να κερδισει τους παντες στην Ελλαδα.
Απλα το πρωταθλημα ειδικα με πλευ οφ ειναι μαραθωνιος οχι σπριντ.
Οι αθλητες δεν ειναι ρομποτ. Αν δεν εχεις ισαξιους να τους αντικαταστησεις ή εστω επαρκεις, γινεται μεγαλο θεμα στην ομαδα. Ή οταν εχεις τεραστιες ελλειψεις ποιοτητας σε συγκεκριμενες θεσεις, πχ στα φορ ή στα σεντερ μπακ που ο κεντζορα εχει λιωσει και δεν εχεις αλλο μπακ.
Τι να σου πω ρε φίλε... Τώρα θες να κρίνουμε 2 χαμένους τελικούς. Κλάιν. Δεν θα κρίνεις προπονητή επειδή έχασε ή κέρδισε έναν τελικό. Ο βαζελος από την πλευρά του λέει κοίτα πήρε πρωτάθλημα πρόσφατα ο ΠΑΟΚ, η αεκ, ο γαύρος και εμείς τίποτα.JohnDag έγραψε: Το πνεύμα σου είναι σωστό και πολλά που λες δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Αλλά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.
Ο Λουτσεσκου κρίνεται σε ορίζοντα τριετίας και όχι μόνο για φέτος.
Αφού λοιπον παίζουμε με αριθμούς και ρόστερ ας δούμε και ότι πρόπερσι έχασε έναν τελικό απέναντι σε έναν αντίπαλο με εμφανώς μικροτερο μισθολογικό μπατζετ από αυτόν.
Και πέρσι έχασε πάλι έναν τελικό με αντίπαλο με το ίδιο μισθολογικό μπατζετ με αυτόν ο οποιος όμως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 5’.
Αν, λοιπον, μιλούσαμε μόνο για φέτος θα ήμουν 100% μαζί σου.
Όμως το να μην έχεις πάρει ούτε έναν τίτλο την τριετία ενώ όλοι οι άλλοι ανεξαρτήτως μπατζετ έχουν πάρει έστω έναν και το να καταρρέει με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα σου στο τέλος κάθε σεζόν σορρυ Napoli αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εδώ.
Αυτό που λέω είναι πως εκ του αποτελέσματος, δεν βλέπω πως μπορεί να κριθεί ανεπαρκής ο Λουτσεσκου αφού με βάση το υλικό, τον ανταγωνισμό κλπ κάνει υπερβάσεις. Ακόμα κι αν παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται λάθη.
Αν έπρεπε να φύγει κάποια στιγμή, αυτή ήταν πέρυσι, όχι φέτος.
Πάντως, παρότι στηρίζω, ειλικρινά τώρα αν έφευγε δεν θα είχα θέμα. Θα είχα άγχος για το ποιόν θα φέρουν, θα περίμενα να δω αν ο Ιβάν θα ανεβάσει το μπάτζετ που το χρειάζεται και ο Ρουμάνος και ο επόμενος για να πετύχει.
Αυτό που λέω, επειδή μιλάμε εδώ μεταξύ μας, είναι πως όλοι αυτοί που γράφουν και κράζουν με ύφος απόλυτο και μηδενιστικό, θα πρέπει να κατανοήσουν πως και ο επόμενος πάνω κάτω στα ίδια θα έχει την ομάδα, αν πιάσει.
Δεν γίνεται να τον έχουν πάλι στο στόχαστρο από την πρώτη στραβή και να επιδίδονται σε κράξιμο δυσανάλογο της κατάστασης, όπως συμβαίνει τώρα, με αμπελ, με Γκαρσία κλπ. Κι αν δεν μπορούν να είναι λίγο ψύχραιμοι με τον Ραζβαν, πως θα είναι με τον επόμενο;
Πραγματικά τοξικ η κατάσταση, βέβαια έχουμε δει και χειρότερα.
Τεσπα
-
Napoli πιστευεις οτι αναλογει μεριδιο ευθυνης στον Λουτσεσκου για τη διαμορφωση του ροστερ? Ασχολειται οσο θα επρεπε με αυτο οταν μιλαμε για ενα προπονητικο τιμ των 2 μυριων?
Αν δεν βγούμε Ευρώπη, θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά.joshua έγραψε:Για ποιο λογο ακριβως πιστευεις οτι θα εδιωχνε ο Ιβαν τον Λουτσεσκου?markos4 έγραψε:Σε περίπτωση που αποφασίσει ο Σαββίδης να διώξει τον Λουτσεσκου,δεν πρέπει να του δώσει αποζημίωση;
Γνωρίζουμε ποια είναι αυτή και αν όντως υπαρχει;
Προεδρος δεν αλλαζει άρα θα αλλάξει τον προπονητή..
Εκτός και αν ο Σαββίδης θέλει του χρόνου να παίζει στην Τούμπα μεταξύ φίλων και συγγενών.
Για τη διαχείριση 100%joshua έγραψε:Napoli πιστευεις οτι αναλογει μεριδιο ευθυνης στον Λουτσεσκου για τη διαμορφωση του ροστερ? Ασχολειται οσο θα επρεπε με αυτο οταν μιλαμε για ενα προπονητικο τιμ των 2 μυριων?
Για τη διαμόρφωση ειλικρινά δεν ξέρω
Δεν μου λέει κάτι το ποσό του συμβολαίου του. Αυτό που έχει σημασία είναι το οργανόγραμμα της ομάδας.
Πιστευεις οτι θα πρεπει να εχει λογο ο προπονητης στη διαμορφωση του ροστερ σε μια ομαδα που δεν λειτουργει με ΤΔ?
Καταλαβαίνω που το πας.joshua έγραψε:Πιστευεις οτι θα πρεπει να εχει λογο ο προπονητης στη διαμορφωση του ροστερ σε μια ομαδα που δεν λειτουργει με ΤΔ?
Ο προπονητής μπορεί να λέει θέλω 3 φορ. Αυτό είναι λογος στη διαμόρφωση του ρόστερ. Το ότι θα έχει μπάτζετ 1.5 για αυτούς τους τρεις δεν είναι στο χέρι του.
Δεν ξέρεις πως λειτουργεί η ομάδα, οπότε το να κρινεις τον προπονητή με κάτι που ΕΙΚΑΖΕΙΣ ότι συμβαίνει, ειναι άδικο και λάθος.