70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
freemind

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από freemind »

alexgarcia6 έγραψε:Αντε να το ξαναγραψω αφου δεν το ειδες

Στο χαριλαου ελειπε στο Κοπα Αφρικα
Στο 0-1 ηταν τραυματιας

Ειναι μαλλον αστοχο να λεμε οτι αν ειχαμε αλλο φορ δεν θα χαμε τις γκελες με τον ρουλη. Η θα καναμε αποτελεσμα στην παπαρινα που ολη η ομαδα σερνοταν

Εχουμε 120 γκολ σε 49 ματς. Δηλαδη αν ειχαμε τον γκαμπιαντινι θα χαμε 140; Δεν παει ετσι το ποδοσφαιρο

Φτανει πια δηλαδη, με τοσα οσα εχουν γινει με αυτον τον παικτη εχουμε φτασει να προσφερει οσο μπορει στην ομαδα και να χαιρει στηριξης του κοσμου. Να ξαναανοιχτει κουβεντα για το ποσο καλος ειναι και το τι θα καναμε με τον μπενζεμα η τον μπεργκ, ε ελεος
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

alexgarcia6 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Μα οσο λεμε οτι δεν κανει, αλλο τοσο λετε οτι ειναι καλος αρα γιατι να μη συνεχιζεται ενας διαλογος? Απλα εσεις που τον βλεπετε καλο θελετε να ληξει η κουβεντα υπερ σας.
Ποσες φορες να πεις ακομα οτι δεν κανει ρε συ; Πρεπει να το εχεις πει εκατονταδες φορες. το εμπεδεωσαμε, ο αλεξνεαπολι πιστευει οτι ο σαματτα δεν κανει.

Κανενας διαλογος, καποιοι ηρθαν στο τοπικ και του ειπαν μπραβο για τις 2 τελευταιες εμφανισεις, αλλα και να σημειωσουν την στηριξη απο το ΓΗΠΕΔΟ, και τσουπ παλι τα "ναι αλλα δεν κανει" ΟΚ ΟΚ το καταλαβαμε ρε φιλε

Συμφωνω 100% με aisiodoksos
Οσες φορες πεις οτι κανει, αλλες τοσες φορες θα παιρνεις αντιλογο. Σαν να μου λες ποτε θα γραφω. Οποτε κι εσυ που εχεις πει οτι κανει γιατι ξαναγραφεις; Ωραια ειπαμε τη γνωμη μας ας κλεισει το φορουμ τοτε αφου το ειπε ο αλεξγκαρσια
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

pgetsos έγραψε:Δεν έπαιξε γιατι δεν ήταν αρκετά καλός για να είναι βασικός
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ευτυχως οσοι πανε στα γηπεδα, ειτε ειναι Τουμπα, ειτε παλατακι, ειτε οπου παιζουν οι ομαδες μας, δειχνουν τι σημαινει οπαδος του ΠΑΟΚ.
Στηριξη και μονο στηριξη.
Οπως και χθες στο βολλει, που παρα την επαναλαμβανομενα αθλια εμφανιση, ο κοσμος στηριξε κατα την διαρκεια του αγωνα και χειροκροτησε και στο τελος.
Οι υπολοιποι ας βγαλουν καλλους στα χερια απο τα πληκτρολογια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:

AlexNeapoli1 δεν καταλαβαίνεις, ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Πάμε για 3η φορά σε 24 ώρες:

Στο 0-1 ηταν τραυματιας
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ήμαρτον. Μία μέρα εκτός!

Mod Team
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δηλαδή όσοι θεωρούμε ότι ο Σαμάτα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ έχουμε κάλλο στο μυαλό ε? ΟΚ much obliged που λένε και στο χωριό μου.

Παρεπιπτόντως να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που τολμάω να εκφέρω άποψη για θέματα της ομάδας μου ενώ δεν κάνω 2000 μίλια για να την δω απο κοντά...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:

AlexNeapoli1 δεν καταλαβαίνεις, ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Πάμε για 3η φορά σε 24 ώρες:

Στο 0-1 ηταν τραυματιας
Οκ δε θα επαναληφθει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή όσοι θεωρούμε ότι ο Σαμάτα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ έχουμε κάλλο στο μυαλό ε? ΟΚ much obliged που λένε και στο χωριό μου.

Παρεπιπτόντως να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που τολμάω να εκφέρω άποψη για θέματα της ομάδας μου ενώ δεν κάνω 2000 μίλια για να την δω απο κοντά...
Δηλαδή είναι ώρα τώρα για να ανοίξει αυτή η κουβέντα...αν κάνει ή δεν κάνει ο σαματτα?
Ο ΠΑΟΚ έχει δύο μεγάλους στόχους μπροστά του κ κάθεστε και αναλωνεστε στο τι θα είχε γίνει αν είχαμε έναν παικταρα μπροστά ή στο ότι πρέπει να του κεράσουμε μια πάστα και να φύγει τον Ιούνιο,λες και δεν υπάρχουν συμβόλαια που δεσμεύουν την κάθε πλευρά.
Ή μήπως θα δώσετε εσείς από την τσέπη σας το εκατομμύριακι, γιατί μόνο με πάστα δεν πιστεύω ότι γίνεται δουλειά.
Ο άλλος μπαίνει,διαβάζει κανένα μπράβο για την απόδοση κ νιώθει ηθική υποχρέωση να πει τριάντα φορές ότι ο παίκτης δεν κάνει. Λες και θα αποφασίσει αυτός ή εγώ αν κάνει ή δεν κάνει ή αν αξίζει να πληρώσεις αποζημίωση και να πας παρακάτω ή όχι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

NikLiverpool έγραψε:
Ο Σαμάτα δεν ήταν πρώτη επιλογή το καλοκαίρι. Ήταν επίσης μια επιλογή που έγινε υπο πίεση. Ε αντικειμενικά δεν βγήκε. Τι να κάνουμε δηλαδή. Το καλοκαίρι έρχεται, ας το διορθώσουν.
Δε διαφωνουμε .Ποιος δε θελει το καλυτερο για την ομαδα?Σκεψου ομως οτι πολλες φορες τα πραγματα δε πανε οπως θελεις.
Τα ιδια γραφαμε για ολιβειρα και η διορθωση τελικα ηταν ...ο Αλι :lol:
Αν ειναι να ρθει νωρις καλύτερος φορ οκ ,αν είναι να μας βγει η ψυχη μεχρι Αυγουστο παλι χιλιες φορες ο Αλι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν η ομάδα θέλει να τον ξεφορτωθεί, έχει μια χαρά βιογραφικό για να πάει εύκολα δανεικός σε Βέλγιο-Τουρκία ή να έρθει και κανένας Άραβας να τον αγοράσει.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

renegade έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Δηλαδή όσοι θεωρούμε ότι ο Σαμάτα είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ έχουμε κάλλο στο μυαλό ε? ΟΚ much obliged που λένε και στο χωριό μου.

Δηλαδή είναι ώρα τώρα για να ανοίξει αυτή η κουβέντα...αν κάνει ή δεν κάνει ο σαματτα?
Ο ΠΑΟΚ έχει δύο μεγάλους στόχους μπροστά του κ κάθεστε και αναλωνεστε στο τι θα είχε γίνει αν είχαμε έναν παικταρα μπροστά ή στο ότι πρέπει να του κεράσουμε μια πάστα και να φύγει τον Ιούνιο,λες και δεν υπάρχουν συμβόλαια που δεσμεύουν την κάθε πλευρά.
Ή μήπως θα δώσετε εσείς από την τσέπη σας το εκατομμύριακι, γιατί μόνο με πάστα δεν πιστεύω ότι γίνεται δουλειά.
Ο άλλος μπαίνει,διαβάζει κανένα μπράβο για την απόδοση κ νιώθει ηθική υποχρέωση να πει τριάντα φορές ότι ο παίκτης δεν κάνει. Λες και θα αποφασίσει αυτός ή εγώ αν κάνει ή δεν κάνει ή αν αξίζει να πληρώσεις αποζημίωση και να πας παρακάτω ή όχι
Δηλαδή επειδή έχουμε άλλη άποψη για τον παίκτη τι; θα τον πάρει από κάτω και δεν θα αποδώσει; τόσο πολύ ισχύ το φόρουμ...

Όσον αφορά το καλοκαίρι παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα που δε μπορεί να ξεφορτωθεί φύρα....για τον Εκονγκ τόση κάψα δε βλέπω...

Τέλος πάντων επειδή καταντά ανούσιο και από ότι φαίνεται δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό για μένα τεράστια παικτουρα ο Αλί και πολύ θα ήθελα του χρόνου να τον δω από κοντά στο Ανφιλντ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει στα σοσια για κανένα μήνα (με αποκορύφωμα το παιχνίδι κυπέλλου με τον βαζελο) για αυτό γράφει αυτά που γράφεις για την άποψη σε ένα φόρουμ.
Κανείς δεν είπε να μην γίνει η οποιαδήποτε ποδοσφαιρική κριτική όπως γίνεται με όλους τους παίκτες,αλλά έως ένα σημείο. Δεν είναι ποδοσφαιρική κριτική να μιλάμε σήμερα για το πώς θα τον διώξουμε το καλοκαίρι. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι έξυπνο δεν έχω να πω τίποτα.

Υγ είμαι πολύ περίεργος το πώς θα βρίσκατε εσείς λύσεις να απεμπλακει ο ΠΑΟΚ από τα συμβόλαια που δεν θέλει
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Εδω θα μαστε, του χρόνου θα παιζει στον ΠΑΟΚ και θα λογίζεται και ως βασικος. Εκτος αν κανει τιποτα αισχη (με την αρνητική εννοια) και δοθει πουθενά δανεικος. Γενικα ο Λουτσος είναι εγωιστής και τρεφεται απο προκλήσεις οπως το να αποδειξει πως μπορει να αναστήσει τον οποιοδήποτε παιχτη του (οπως και εχει καταφερει να κανει άλλωστε κατά το παρελθόν)
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σε καποιες ας πουμε για χαρη οικονομιας της συζητησης οτι τα καταφερε κ σε καποιες απετυχε παταγωδως αφου το εθεσες ετσι
Το προβλημα με τον Σαματα δεν ειναι μονο οτι δεν σκοραρει
Θεωρω οτι σε σχεση ας πουμε με τον Μπραντον, ουτε τρεχει ουτε μαρκαρει αποτελεσματικα
Επισης μου εκανε εντυπωση π δεν ξεκολλουσε τα ποδια του απο το εδαφος, σε διεκδικησιμη μπαλια οταν η μπαλα ηταν στον αερα εκτος περιοχης, με αποτελεσμα με ενα πηδηματακι ο αμυντικος να παιρνει την μπαλα κ να κερδιζει την μονομαχια
Εχει μια ψιλοτεχνικη κ ενα ξεπεταγμα π αρχισε να το δειχνει, αλλα τα αρνητικα του ειναι περισσοτερα απο τα ελαχιστα θετικα
Πολυ φοβαμαι οτι θα τον υποστουμε κ του χρονου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”