Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
nikpap1926

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από nikpap1926 »

Δεν διαβάζω δεν ακούω βοθροπολις.
Μια και το σχόλιο μου εδώ και ώρες δεν εγκρίθηκε ακόμα,
ας προσπαθήσω ξανά.
Από χθες κυκλοφορούν άρθρα ντροπή για τα πολύ καλά στατιστικά που έχουμε. Το ίδιο εκαμνε και ο γάβρος στα δύο δικά μας νταμπλ.
Τα άρθρα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να θεωρούν για ακόμα μία φορά τους οπαδούς πρόβατα.
Το άρθρο στη μετροσπορτ δυστυχώς καταγράφει την πραγματικότητα που βλέπουμε οι περισσότεροι όσο και να μην μας αρέσει αυτό.
Ντροπή σε όλους όσους ταΐζουν σανο με αστεία στατιστικά.
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Το βασικοτερο βεβαια ερωτημα ειναι κατα ποσο μας παιρνει φετος να δωσουμε χρονο στον Λουτσεσκου για να δουμε αν οντως δουλευει σωστα και αν θα φερει αποτελεσμα. Στο τελος της φετινης σεζον οι δυο ορωτοι παν τσου λου. Μας παιρνει να περιμενουμε τον Λουτσεσκου μεχρι τελους οταν απο περσι κιολας προς τα τελη, η ομαδα αντι να βελτιωνεται μενει στασιμη και εμφανιζει τρομερη δυσκολια να παρει τα κρισιμα ματς?
Δηλαδη ποση πιστωση χρονου μας παιρνει?
Αν τον Μαιο ειμαστε πχ 5οι, τοτε τι θα πουμε? Καλη καρδιά, τελικα ο Λουτσε τα σκατωσε, κλαιν τι κι αν χαθηκε Η ευκαριαρα των τελευταίων ετων?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ron-swanson έγραψε:Πάντως αυτό που κάνει με τον Κουαλιατα και τον Φελίπε Σοάρες είναι πολύ περίεργο. Μιλάμε για τεράστιες επενδύσεις του συλλόγου, παίχτες σε κανονικές ηλικίες, όχι 18χρονους και είναι εξαφανισμένοι...

Να πήγαινε και τρένο η ομάδα να πω οκ που να τους βάλει.

Επίσης τον Κουαλιατα βασικό στα δύο πρώτα κρίσιμα ματς και μετά τον εξαφάνισε και λέει δεν είναι έτοιμος. Άθλια διαχείριση.
Σκέψου να κάνει κανα δυο τρεις ακόμη τραγικές εμφανίσεις πρίν δείξει κάτι καλό...θα τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα από τον ΠΑΟΚ.
Αυτή τη στιγμή όσο και αν ο ίδιος και πολλοί άλλοι δεν το πιστεύουν,ο μεγαλύτερος σύμμαχος του είναι ο λουτσέσκου.

Όσο για τον λουτσέσκου θεωρω εντελώς λάθος την άποψη ότι είναι παροχυμενος προπονητής.
Οι ιδέες του και φιλοσοφία του ακολουθουν τις νόρμες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Το μεγάλο θέμα του είναι η προσαρμοστικότητα σε κάποιες συνθήκες...όχι βέβαια σε αλλαγές σχηματισμού όπως νομίζουν οι περισσότεροι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 04 Οκτ 2022, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι με αυτό το ροστερ και με τα ροστερ που έχουν οι αντίπαλοι,μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει έστω τη 2η θέση;
Παλικάρια ο ΠΑΟΚ όπως είναι,εκτός έδρας νίκη θα φτύνει αίμα για να πάρει.
Μακάρι να εκτεθω και πανηγυρικά μάλιστα,τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά, από τότε που ήρθε ο Ιβάν.
Εγώ αυτό βλέπω και το καταθέτω.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

+φωνω bane
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

https://www.amazon.com/Inverting-Pyrami ... 1568587384

Ωραίο βιβλίο, για να νιώσει κανείς λίγο καλύτερα για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένα κόλλημα σε αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Προφανώς, η απόσταση ανάμεσα στη θεωρία και την υλοποίηση στο χόρτο είναι και αυτή που διακρίνει την επιτυχία από την αποτυχία.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εδώ φτυναμε αίμα με μάτους,γιαννουλιδες,μισιτς,και λοιπούς παικταραδες... δεν θα φτύνουμε τώρα με το μισό ρόστερ και παραπάνω μετριαντζες?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

obanebane έγραψε:Αλήθεια πιστεύει κάποιος ότι με αυτό το ροστερ και με τα ροστερ που έχουν οι αντίπαλοι,μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει έστω τη 2η θέση;
Παλικάρια ο ΠΑΟΚ όπως είναι,εκτός έδρας νίκη θα φτύνει αίμα για να πάρει.
Μακάρι να εκτεθω και πανηγυρικά μάλιστα,τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά, από τότε που ήρθε ο Ιβάν.
Εγώ αυτό βλέπω και το καταθέτω.
Χάλασες κι εσύ. Πάνε και οι πούτσες, πάνε και τα σύννεφα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε χάλασα, εγώ την ομάδα μου θα την στηρίζω και κατηγορία να πέσει και πάντα πριν τους αγώνες θα πιστεύω ότι με όποιον και να παίζει θα γαμάει.
23 του μήνα θα είμαι με την κόρη μου στην Τούμπα,να δούμε τον ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται όμως να μη βλέπω την πραγματικότητα,όλοι πρέπει να το κάνουν για να μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους.
Εδώ μέσα έχει γεμίσει με διασπορά αισχρων ψευδών και σε πείραξα εγώ που είμαι ρεαλιστής;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

cellophan έγραψε:https://www.amazon.com/Inverting-Pyramid-History-Soccer-Tactics/dp/1568587384

Ωραίο βιβλίο, για να νιώσει κανείς λίγο καλύτερα για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και κανένα κόλλημα σε αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Προφανώς, η απόσταση ανάμεσα στη θεωρία και την υλοποίηση στο χόρτο είναι και αυτή που διακρίνει την επιτυχία από την αποτυχία.
Καλο ποστ αν κ οφ τοπικ. Έχει κ Έλληνες που έχουν γράψει πολύ ωραία βιβλία με τακτική ανάλυση. Θανάσης Τερζης και Μιχάλης Τσοκακτσιδης. Έχω διαβάσει ένα του πρώτου, πολύ καλο
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Luigi Vampa έγραψε:
cellophan έγραψε:https://www.amazon.com/Inverting-Pyramid-History-Soccer-Tactics/dp/1568587384

Καλο ποστ αν κ οφ τοπικ. Έχει κ Έλληνες που έχουν γράψει πολύ ωραία βιβλία με τακτική ανάλυση. Θανάσης Τερζης και Μιχάλης Τσοκακτσιδης. Έχω διαβάσει ένα του πρώτου, πολύ καλο
Μοιάζει off topic Luigi, αλλά πίστεψε με δεν είναι καθόλου. Βασικά ίσως είναι το πιο on topic post που έχω κάνει εδώ και καιρό........apologies σε κάθε περίπτωση.
Luigi Vampa

Οχι το δικό μου εννοούσα off topic, sorry το γραψα λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Τρί 04 Οκτ 2022, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Luigi Vampa έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Ρε ΗARRIS θα με τρελάνεις, αν είναι παρωχημένος κ τοσο προβλέψιμος γιατί τους παίρνει όλους τους προπονητές ένα ημιχρονο να τον διαβάσουν; Τεσπα διαφωνουμε σε ολα.
Καθόλου ένα ημίχρονο δεν τους παίρνει να τον διαβάσουν. Αυτός της λεφσκι τον είχε διαβάσει από την κλήρωση και για τα δύο ματς. Βασικά δεν χρειάζεται τίποτα να διαβάσεις στον λουτσεσκου. Δες ένα ματς ακόμα και περσινό με ομάδα εφάμιλλης δυναμικότητας, δες και ποια ενδεκάδα βάζει στα τελευταία 5 ματς (λόγω καρτών και τραυματισμών-κανένας λόγος για φόρμα παικτών) και ξέρεις ακριβώς τι θα δεις.

Ο μεγαλύτερος μύθος ήταν ότι ο γιοβανοβιτς έβαλε τον αιτορ στο β ημίχρονο πάνω στον Βιεϊρίνια. Μέγας μύθος. Έπαιξε από εκείνη την πλευρά για 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που εισήγαγε ο γιοβανοβιτς ήταν οι μακρινές μπαλιές όταν είδε πως με ανάπτυξη δεν μας έχουν γιατί στο κέντρο δεν κάνανε τίποτα.
Οκ, αφού είναι τόσο απλό όσο το περιγράφεις, ποια κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να είναι η διαφορετική προσέγγιση στο συγκεκριμένο ματς. Ασε την προφανή κακή έμπνευση με Μπισεσβαρ στην κορυφή. Το 1-1 έγινε πριν την αλλαγή αυτή αν θυμάμαι καλα
Είχα γράψει πριν το ματς ότι θα ήθελα πιο αθλητικό κέντρο γιατί αυτοι μόνο αθλητικούς χαφ έχουν και θα το χάναμε. Ωστόσο το πήραμε πανηγυρικά και εδώ του δίνω κρεντιτ.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο το μόνο που είχε να κάνει ο λουτσεσκου σε αυτό το ματς ήταν να βάλει την ομάδα στο β ημίχρονο όπως ακριβώς και στο πρώτο χωρίς να σηκώσει το γνωστό χειρόφρενο. Θα μου πεις δεν ξέρει ο ίδιος αν σκάνε οι παίκτες; θα σου πω ότι κατά πρώτον είναι αδιανόητο να σκαμε με μόνο ένα ημίχρονο κσι έτσι δεν θα πάμε πουθενά και κατά δεύτερον ότι αυτήν την τακτική την έχει από την πρώτη κιόλας θητεία του. Έλα μου όμως που και οι αντίπαλοι γίνανε καλύτεροι και εμείς δεν έχουμε Μαουρίσιο να ελέγξει και να σβησει τον ρυθμό αλλά έχουμε νταντας που μπορεί να μην κάνει ότι ο Μαουρίσιο αλλά μπορεί σε δευτερόλεπτα να γυρίσει και να πασάρει όπως και να παίξει άριστα το 1-2.

Δεν είναι τυχαίο πως τρώμε γκολ σχεδόν σε όλα τα ματς αφού κάνουμε το ίδιο.πραγμα συνεχώς. Συν τοις άλλοις η διαφορά από την προηγούμενη θητεία του είναι οι 5 αλλαγές. Μπορεί δηλαδή να φρεσκάρει κατά πολύ την σκασμένη ομάδα.
Luigi Vampa

Sorry ρε συ, δε νομίζω ότι έβαλε χειρόφρενο ο Λουτσεσκου, δηλαδή οτι τιυς ειπε να παιξουν διαφορετικα. Σταμάτησαν να παίζουν με μυαλό μετά το πρώτο γκολ. Δεν υπήρχε ψυχραιμία, δεν χτιζαμε παιχνίδι από πίσω με υπομονή, άνοιξαν οι αποστάσεις. Αυτό έγινε κ στο Βικελιδης μόλις απ το πέναλτι κ μετά για κάνα τέταρτο. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν, ίσως λίγο ο Καντουρι, έκανε κάποιες ας το πούμε θετικές ενέργειες Κωνσταντελιας κ Γκρντε δεν τους κρίνω για 10 λεπτά. Θέλουμε κ άλλους να μπουν ενεργά στο ροτεισον, μια κουβέντα είναι αυτή βεβαια
Miles

Δημοσίευση από Miles »

obanebane έγραψε:Δε χάλασα, εγώ την ομάδα μου θα την στηρίζω και κατηγορία να πέσει και πάντα πριν τους αγώνες θα πιστεύω ότι με όποιον και να παίζει θα γαμάει.
23 του μήνα θα είμαι με την κόρη μου στην Τούμπα,να δούμε τον ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται όμως να μη βλέπω την πραγματικότητα,όλοι πρέπει να το κάνουν για να μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους.
Εδώ μέσα έχει γεμίσει με διασπορά αισχρων ψευδών και σε πείραξα εγώ που είμαι ρεαλιστής;
Εσύ δεν με πείραξες, πλάκα κάνω, γιατί ακριβώς το να ασχοληθώ πάλι με τα παρωχημένα και προβλέψιμα ποδόσφαιρα, τα νέα συστήματα που δεν παίζουμε και τις εμμονές, που γράφουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, το βαριέμαι. Τζάμπα τα γράφουμε όσοι έχουμε αντίθετη άποψη, τζάμπα μαλώνουμε εδώ μέσα με παιδιά που έχουν άλλη άποψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”