Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο κάθε παίκτης (Giovinco, Lucas Perez Martinez και Ljaijc) έχει τα + και τα -. Το θέμα είναι αν ο προπονητής γνωρίζει την σημερινή κατάσταση του καθενός και ΚΥΡΙΩΣ πώς μπορεί να πάρει από τον καθένα το μέγιστο.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

invincible έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
invincible έγραψε:Πώς γίνεται όλα τα τούρκια ΑΡΔ και η Φανάτικ να έχει ανεβάσει ότι ο παίχτης υπογράφει στην Σαμπτορια και εμείς εδώ στον κόσμος μας. Κάθε μέρα μας δίνουν ένα όνομα να ασχολούμαστε και να λέμε την γνώμη μας. Χθες Παστόρε, Προχθες Λουκας , παραπροχθες Καμπελα. κτλ. Δηλαδή κάθε μέρα σανό. Μα κάθε μερα ρε μαγκες . Κάθε μέρα ένα δύο ονοματα σανος είναι κοντά. Κοίτα μην σου κάνουν τελευταία μέρα των μεταγραφών παρουσίαση Μιτριτα και δεν πάρεις κανέναν άλλον. Μέχρι το βράδυ θα μας έχουν βγάλει άλλα ένα δύο ονοματα σανο. Το φορουμ πλέον είναι έρμαιο των ορέξεων κάθε ΑΡΔ.
τα πιο καινουρια τουρκικα τουιτς τον στελνουν σε εμας αυτα που λες για σαμπτορια ηταν πιο πριν
ωραία λινκ ? Μην μου δώσεις μπλογκ ή τουιτ του Ντακτιριντι Τσουτσου Κεμπαπ Γιαουρτλου ...

Τέλος πάντων δεν χαλάω τον σανό ας συνεχίσουμε... μακάρι να πέσω έξω... μακάρι... θέλω να πeσω έξω so badly.
https://twitter.com/gokmenozcan/status/ ... ai-paok%2F

Reporter της Φανατικ για Μπεσικτας ειναι ο κυριος μιαςκαι ζητησες φανατικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmaniak την Δευ 30 Αύγ 2021, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είπαμε ο μιτρίτσα έχει ζήτημα γραφειοκρατικό
το ξέραμε από την αρχή ότι θα τραβήξει 1-2-3 μέρες παραπάνω
θεωρώ ότι θα τα προλάβουν και δε θα υπάρξει εμπλοκή
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

:lol: :lol: :lol: ηθελα να το γραψω κι γω sic.

Υπαρχουν φωτογραφιες που μοιαζουν παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Και επειδη ειναι Ελληνας ο Κυριακος,ειδος προς εξαφανιση στο ροστερ και προβλημα για τη λιστα της Ευρωπης.
Μακάρι να ερχόταν ο Κυριάκος!
1. Γουστάρει ΠΑΟΚ και θα τα δώσει όλα.
2. Με την Εθνική που τον είδα τον Lukaku τον έπαιξε πολύ καλά, επομένως είναι σε καλή κατάσταση.
3. Είναι Έλληνας / γηγενής
Οι Άραβες για τον Κυριάκο λένε ότι ήταν πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης και είχε και "κουσούρια" χωρίς να διευκρινίζουν τι. Επίσης ότι μανούριαζε με τον προπονητή γιατί δεν τον έβαζε βασικό. Ένα δεκάλεπτο αλλαγή έπαιξε όλο και όλο. Τώρα τι από αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα είναι μια άλλη υπόθεση. Μπορεί απλά να ήθελαν να ανοίξουν θέση ξένου.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Seaman λέει στο capology πόσα έπαιρνε στην Κροατία ο Παπαδόπουλος;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

prist64 έγραψε:
prist64 έγραψε:να δω που θα κρυφτουν ολοι αυτοι αυριο

οταν θα βγει το ονομα του εκλεκτου
bersekeros

πιστευε και μη ερευνα
χαχαχα είσαι και ο πρώτος.

Πρώτος εσύ σε πανελλαδική αποκλειστικότητα.

Η δεύτερη πανελλαδική αποκλειστικότητα που βγάζεις φέτος, μετά την άφιξη που έβγαλες, για τον Ιβάν.

Respect.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δε νομίζω ότι χρειάζεται capology. Τι να έπαιρνε? Επιλογή του ήταν για να βρει απλά ομάδα. Κάνα κατοστάρικο συμβόλαιο και είχε βάλει νομίζω και ένα 40άρι ρήτρα για να το σπάσει όποτε ήθελε. Τζάμπα έπαιξε εκεί
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

paokmaniak έγραψε:

Είσαι σοβαρός ? μου δίνεις λινκ από τουιτ που λεει : We will connect to the Greek radio Metropolis 955 shortly and talk about the transfer situation of Adem Ljajic to PAOK.

Ρε καλά σας κάνουν. Θες να συναντηθούμε τώρα όπου θες στην Τούμπα ή στην παραλία όπου θες 100 ευρώ στοίχημα σε βάζω εσύ βάλε 20 ευρώ μόνο ότι δεν θα έρθει ο παίχτης και σας ταΐζουν σανο θες? Ευκαιρία να μου τα πάρεις είσαι ? Θα δώσεις 20 για 100 ? Ψήνεσαι ? Μη χάσεις την ευκαιρία να με ξεφτιλίσεις και να με πάρεις τα λεφτά.

Τι είναι αυτά που λες ρε μεγάλε;;
Αυτό βρήκε αυτό έβαλε ο άνθρωπος.

Τι τρόπος είναι αυτός και τι χαζομάρες με στοιχήματα και αηδίες;;

Σε παρακαλω μην ξανασυμβεί.
Sourmenetes
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Και επειδη ειναι Ελληνας ο Κυριακος,ειδος προς εξαφανιση στο ροστερ και προβλημα για τη λιστα της Ευρωπης.
Μακάρι να ερχόταν ο Κυριάκος!
1. Γουστάρει ΠΑΟΚ και θα τα δώσει όλα.
2. Με την Εθνική που τον είδα τον Lukaku τον έπαιξε πολύ καλά, επομένως είναι σε καλή κατάσταση.
3. Είναι Έλληνας / γηγενής
Πάντως όταν ήταν στα πάνω του μιλούσε για καριέρα στην Ευρώπη. Όταν άρχισε την κατιούσα τότε έριξε γέφυρες επιστροφής. Φυσιολογικό είναι και δεν τον κακολογώ τον παίκτη. Ας μην επηρεαζόμαστε όμως από δηλώσεις αγάπης και "ΠΑΟΚοφροσύνης".
Ακόμη και ο Βιερίνια δεν ερχόταν στα 29-30 που του έγινε πρόταση, αλλά προτίμησε να ανανεώσει στην Βόλφσμπουργκ. Όταν οι Γερμανοί του είπαν ότι δεν τον θέλουν, δέχτηκε να επιστρέψει.
Ακόμη δεν έχω δει ποδοσφαιριστή που να έχει πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα με καλύτερα χρήματα και να επιλέγει ΠΑΟΚ. Και καλά κάνουν, κοιτάνε την καριέρα τους και την οικονομική τους διασφάλιση. Κι εμείς ως οπαδοί ας κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα. Ας αδιαφορήσουμε για το αν ο παίκτης είναι Έλληνας, ή αγαπάει τον ΠΑΟΚ και ας βλέπουμε μόνο την ποδοσφαιρική ικανότητα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγω απο βιντεο που ειδα,δεν μου αρεσε ο Λιαγιτς,προτιμω Τζιοβινγκο,ας ειναι και πιο μεγαλος,αρκει να παιξει και οχι να ερθει ,για τα συνταξιμα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

seaman έγραψε:Δε νομίζω ότι χρειάζεται capology. Τι να έπαιρνε? Επιλογή του ήταν για να βρει απλά ομάδα. Κάνα κατοστάρικο συμβόλαιο και είχε βάλει νομίζω και ένα 40άρι ρήτρα για να το σπάσει όποτε ήθελε. Τζάμπα έπαιξε εκεί
Ε τότε ας έρθει και άμα αρχίσει τις λαλακίες ας τον κόψουν και δεν έγινε και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

invincible έγραψε:
paokmaniak έγραψε:

Είσαι σοβαρός ? μου δίνεις λινκ από τουιτ που λεει : We will connect to the Greek radio Metropolis 955 shortly and talk about the transfer situation of Adem Ljajic to PAOK.

Ρε καλά σας κάνουν. Θες να συναντηθούμε τώρα όπου θες στην Τούμπα ή στην παραλία όπου θες 100 ευρώ στοίχημα σε βάζω εσύ βάλε 20 ευρώ μόνο ότι δεν θα έρθει ο παίχτης και σας ταΐζουν σανο θες? Ευκαιρία να μου τα πάρεις είσαι ? Θα δώσεις 20 για 100 ? Ψήνεσαι ? Μη χάσεις την ευκαιρία να με ξεφτιλίσεις και να με πάρεις τα λεφτά.

Εντάξει ρε κουλαρε,το ενδιαφέρον υπάρχει και αν δεν υπάρχει στα @@ μας.
Κουβέντα για μεταγραφές κάνουμε εδώ μέσα.
Είπες για φανατικ και σου δίνει τουιτ ρεπόρτερ της φανατικ και συνεχίζεις να λες τα δικά σου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οποιος κι αν ερθει απ οσους ακουγονται θα βοηθησει! Δεν ξέρω αν θα πρεπε να κοιταξουμε και για χαφ εν οψει του τραυματισμου του Καντουρι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Gospi έγραψε:Οποιος κι αν ερθει απ οσους ακουγονται θα βοηθησει! Δεν ξέρω αν θα πρεπε να κοιταξουμε και για χαφ εν οψει του τραυματισμου του Καντουρι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χρόνος έχει τελειώσει για κοιτάγματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”