Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Διαβάζω ότι τους μάδησε κανονικά ο Μέρμηγκας τους κελεμπίες και έμεινε ελεύθερος.
Αναπαραγωγή από το saudi sky sport
https://twitter.com/SaudiSkySport/statu ... 1809961988
Μου έχει κακοφανεί που αφήσαμε τον Δουβίκα. Θετικό ότι ανανεώσαμε τουλάχιστον τον Σφιντέρσκι και θα παίξει βασικός να πάρει ρυθμό με τον ΠΑΟΚ. Πλέον έχει την ψυχολογία από την εθνική του να ανταποκριθεί (ελπίζω).
Η ομάδα πάντως έδειξε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Μποέμιανς ότι έχει πιάσει ταβάνι, απέδωσε καλά απέναντι σε ομάδα επιπέδου football league και κάτω. Συγχαρητήρια στον ΤΔ, το σκόυτινγκ τιμ και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την αναέωση του ρόστερ με συμβόλαια παικτών που έχουν μέλον στην ομάδα και έχουν να δώσουν πολλά στο τελευταίο μισό της 3ης τους δεκαετίας.
Ο Τζόλης δεν γίνονταν να παραμείνει, μιας που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει. Άντε σειρά να κάνουν ένα καλό εξάμηνο οι Μιχαϊλίδης και Τσιγγάρας, να φύγουν και αυτοί. Δώξα το Θεό, 35 χρονοι βρίσκονται που να ενδιαφέρονται να υπογράψουν στον ΠΑΟΚ!
Η ομάδα πάντως έδειξε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τη Μποέμιανς ότι έχει πιάσει ταβάνι, απέδωσε καλά απέναντι σε ομάδα επιπέδου football league και κάτω. Συγχαρητήρια στον ΤΔ, το σκόυτινγκ τιμ και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την αναέωση του ρόστερ με συμβόλαια παικτών που έχουν μέλον στην ομάδα και έχουν να δώσουν πολλά στο τελευταίο μισό της 3ης τους δεκαετίας.
Ο Τζόλης δεν γίνονταν να παραμείνει, μιας που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει. Άντε σειρά να κάνουν ένα καλό εξάμηνο οι Μιχαϊλίδης και Τσιγγάρας, να φύγουν και αυτοί. Δώξα το Θεό, 35 χρονοι βρίσκονται που να ενδιαφέρονται να υπογράψουν στον ΠΑΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- loukas karadimos
Έναν Τσολάκ που παστελωνει αβερτα τελευταία και τον έχουμε και βολοδερνει δανεικό ξέρει κανείς αν μπορούμε να σπάσουμε τον δανεισμό και να τον δούμε τι πιάνει με τον Ρουμάνο ?
Καλά εσύ ονειρεύεσαι λιποθύμιες στο γκολ του κριμεντσικ.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Πετσόκομμα Τσιφτσογλειο...Parolos έγραψε:Συμφωνούμε... Αλλά πέρσυ που μιρλιαζες 24/7 γιατί δεν πήρες την ευθύνη για το γόνατο του Ιγκασον?renegade έγραψε: Υγ να κοπεί βρε που&τη μου μια βδομάδα το ίντερνετ να δω που στον πο@τσο θα διοχετεύσετε όλη αυτήν την αρνητική σας ενέργεια και την γκρίνια σας.
Βλέπεις ανθρώπους που τους ρωτούσες το 2004 τι ομάδα είσαι και σου έλεγαν δεν ασχολούμαι όλοι μέρα στα σοσιαλ να κράζουν...καλά ήσουν και δεν ασχολιωσουν μίζερε ε μιζερε
Ρίχνεις ευθύνες ότι φταίνε κάποιοι, ανέλαβε εσύ προσωπικά το γόνατο του Ιγκασον για να είσαι σωστός.
Αλλιώς μπορούμε να δούμε τί κάνουμε τώρα χωρίς μαύρες μαγείες και δε ξέρω γω τί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον έχει σφηνώσει η ρακέτα στο κεφάλι σου και δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά να γκρινιάζεις όταν είσαι στο -26 και να γκρινιάζεις πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με ειπε ένας δικός μ καλή πηγή ότι έκλεισε σε εμάς. Μην ζητάτε πηγές και τέτοια αν είναι μοντς ας το σβήσουν . Απλά ξενέρωσα φουλ με ολιβειρα ούτε το έδωσα σημασιαseaman έγραψε:Διαβάζω ότι τους μάδησε κανονικά ο Μέρμηγκας τους κελεμπίες και έμεινε ελεύθερος.
Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Παρ 13 Αύγ 2021, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Υπάρχει ένα tweet για αυτόν
https://www.transfermarkt.co.uk/mirko-m ... ler/215649
για μας την Σπέτσια και την Σέλτικ.
- Σουριναμέζος
Αυτή την στιγμή ο Τσόλακ δηλώνει παντού ότι θέλει με κάθε τρόπο να παραμείνει στην Μάλμε και μετά την λήξη του δανεισμού, έχει βρει φόρμα και ψυχολογία εκεί. Νομίζω όυτε θα θέλει να ακούει για επιστροφή σε ένα περιβάλλον που υπήρξε αποτυχημένος και περίγελος... Είναι θέση ψυχολογίας ο φορ και τον είδαμε τον Τσόλακ με κακή ψυχολόγια πως ήταν... Νομίζω η καλύτερη λύση είναι η πώληση στην Μάλμε να καλύψουμε όσα δώσαμε για να τον πάρουμε, σίγουρα δεν είναι τόσο κακός παίκτης ο Κροάτης όσο έδειξε σε μας αλλά έτσι όπως ήρθε το πράγμα δεν έπιασε ποτέ εδώloukas karadimos έγραψε:Έναν Τσολάκ που παστελωνει αβερτα τελευταία και τον έχουμε και βολοδερνει δανεικό ξέρει κανείς αν μπορούμε να σπάσουμε τον δανεισμό και να τον δούμε τι πιάνει με τον Ρουμάνο ?
Νομίζω πως η επιλογή είναι μονόδρομος..Άκπομ…Τον παίρνεις δανεικό με οψιον αγοράς 2.5 χαρτιά…Αν σου βγει τον αγοράζεις αν όχι μένει στην ομάδα του…Απλά όμορφα και ωραία…
Λογικό.
Δεν μπορείς να πάρεις παίκτη αν μείνει μόνο 2 μήνες εκτός.
Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο μικρό το διάστημα
Παιδιά αυτόν τον Φακούντο Φερέιρα που θέλαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια και είναι ελεύθερος ξέρει κάποιος να μου πει σε τι κατάσταση είναι? Εγώ θα ήθελα ή Φερέιρα ή Τσολακ πίσω.
Αν ειχα τις εξετασεις στα χερια μου θα σ ελεγα ακριβως τωρα μονο προβλεψεις 3μηνο στο νεροrenegade έγραψε:Λογικό.
Την χρονιά που πήραμε τον τσολακ,αυτός ήταν το Νο1 στην Κροατίαpanpangr77 έγραψε:Υπάρχει ένα tweet για αυτόν
Μακαρι να ισχύει......μια καλή είδηση στην μαυρίλα της ημέρας...DamoN έγραψε:Με ειπε ένας δικός μ καλή πηγή ότι έκλεισε σε εμάς. Μην ζητάτε πηγές και τέτοια αν είναι μοντς ας το σβήσουν . Απλά ξενέρωσα φουλ με ολιβειρα ούτε το έδωσα σημασιαseaman έγραψε:Διαβάζω ότι τους μάδησε κανονικά ο Μέρμηγκας τους κελεμπίες και έμεινε ελεύθερος.
Σχεδιασμός από τα Lidl…Και αν δηλ. πάθει καμιά θλάση ο ανέτοιμος και επιβαρυμένος από το Euro Σβιντερσκι, θα είμαστε μόνο με Κουτσια…Τι ωραίος σχεδιασμός…TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.