Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από laska4 »

rainmaker έγραψε:Χαλαρωστε
Rain το θεμα του χαφ πιστεύεις θα τραβήξει ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ελπίζω όχι αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε γνωρίζω ούτε καταλαβαίνω γιατί φρεναραν
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Κακό αν φρεναραν είναι πολύ καλή περίπτωση...αξιζει με τα χίλια το ρισκο και τα χρήματα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

stravostomis έγραψε:......

......

Το χειρότερο, δε, που θα μπορούσα να προσφέρω, είναι η συμπεριφορά που έγραψα παραπάνω.

ε καλα και εσυ αυτο που γραφεις ...οτι ο κρεμτσικ ειναι κομμενος απο την γκοτσαρεβα... τραβηγμενο ... απο τα αυτια ειναι...

πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Ξαναλεω χωρις να εχω καμια πληροφορηση, ο Κρμεντσικ διακοπες κανει ακομα και θα ηταν διαθεσιμος 10 μερες απο τωρα (και αν) και θα ηταν ρισκο να μην ξεκουραστει και να κανει προετοιμασια ενω εχεις ηδη τον Σβιντερσκι ετσι. Αυτο πιστευω επαιξε μεγαλο ρολο στην αποκτηση Ολιβειρα. Προκριματικα εχουμε, δεν προλαβαινει. Θα πηγαιναμε χωρις φορ στην Ολλανδια (μονο με Σβι βασικα). Ισως τον φερουν αν φυγει ο Σβι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν προκύπτει από πουθενά πάντως ότι η Σαμπντόρια έχει πάρει απόφαση για απομάκρυνση η ότι δεν υπολογίζει τον Σιλβα…
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

rainmaker έγραψε:Ελπίζω όχι αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε γνωρίζω ούτε καταλαβαίνω γιατί φρεναραν
laska4 έγραψε:Κακό αν φρεναραν είναι πολύ καλή περίπτωση...αξιζει με τα χίλια το ρισκο και τα χρήματα...
Περίπτωση Έντσαμ μου μοιάζει του Πορτογάλου ως προς τη μεθοδολογία και ελπίζω όχι και ως προς την κατάληξη.
Εδώ και 20 μέρες διαβάζουμε για τον χαφ του εκατομμυρίου που δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο, αλλά έχει τον τρόπο να το σπάσει. Μάλλον τα έχουμε κουβεντιάσει με τον παίχτη (άγνωστο το αν τα έχουμε βρει στο οικονομικό) και δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα με τη Σαμπτόρια περιμένοντας να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος. Μάλλον θα πάμε για άλλα, καθώς αυτή η υπόθεση θέλει χρόνο και πιθανότατα και αυξημένα οικονομικά από τα αρχικά εκτιμημένα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

aivas19 έγραψε:Ξαναλεω χωρις να εχω καμια πληροφορηση, ο Κρμεντσικ διακοπες κανει ακομα και θα ηταν διαθεσιμος 10 μερες απο τωρα (και αν) και θα ηταν ρισκο να μην ξεκουραστει και να κανει προετοιμασια ενω εχεις ηδη τον Σβιντερσκι ετσι. Αυτο πιστευω επαιξε μεγαλο ρολο στην αποκτηση Ολιβειρα. Προκριματικα εχουμε, δεν προλαβαινει. Θα πηγαιναμε χωρις φορ στην Ολλανδια (μονο με Σβι βασικα). Ισως τον φερουν αν φυγει ο Σβι.
Ο αποψινός μαγγιώρος και ΠΑΟΚτσήδικος αποχαιρετισμός του Γκουσγκούνη μου δείχνει ότι, σύντομα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του Ομάδα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

seaman έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ξαναλεω χωρις να εχω καμια πληροφορηση, ο Κρμεντσικ διακοπες κανει ακομα και θα ηταν διαθεσιμος 10 μερες απο τωρα (και αν) και θα ηταν ρισκο να μην ξεκουραστει και να κανει προετοιμασια ενω εχεις ηδη τον Σβιντερσκι ετσι. Αυτο πιστευω επαιξε μεγαλο ρολο στην αποκτηση Ολιβειρα. Προκριματικα εχουμε, δεν προλαβαινει. Θα πηγαιναμε χωρις φορ στην Ολλανδια (μονο με Σβι βασικα). Ισως τον φερουν αν φυγει ο Σβι.
Ο αποψινός μαγγιώρος και ΠΑΟΚτσήδικος αποχαιρετισμός του Γκουσγκούνη μου δείχνει ότι, σύντομα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του Ομάδα
Κ γω δυστυχως ετσι το αντιλήφθηκα...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

seaman έγραψε:
Ναι πολυ πιθανο. Το καταλαβαινω να μην μπορει να περιμενει τον ΠΑΟΚ αλλα δεν βολευε το ταιμιγκ (ρομαντικη κομεντι γιναμε)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Pellaios έγραψε:Πάντως από τα μέχρι τώρα βιντεάκια που έχω δει και, αν μπορούμε να πούμε, τις πρώτες τακτικές ανάπτυξης ο Ρουμάνος φαίνεται να σκέφτεται τους Ολιβέιρα για κεντρικό φορ, αριστερά τους Τζόλη και Ουαρντα, δεξιά ζιφκο, Μουργκ και πίσω τους τον Τέιλορ και κεντρικό χαφ πίσω από τον φορ τον Καγκάβα και πίσω από τον Καγκάβα τον Καντουρι. Από αριστερά πίσω από Τζόλη Ουαρντα χρησιμοποιεί ως φουλ μπακ τον Βιέρι....Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας υπόψη ότι δεν έχει δείξει ακόμα τίποτα για την λειτουργία των αμυντικών μέσων αλλά και την αμυντική λειτουργία (zone marking, gegenpressing...;;) μάλλον είναι δεδομένο ότι σίγουρα θα κινηθούμε για χαφ και για αριστερό φουλ μπακ. Τέλος από την στιγμή που δεν πήρε τον γκορτνετζιανι και με δεδομένη την επιθυμία του σβαροφσκι να φύγει μάλλον θα κινηθούμε και για δεύτερο φορ.
Πάντως ο Σίλβα φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.....
To oτι ο καγκαβα παιε για 10αρι ρε αδερφε απο τι το καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

black_star_ninja έγραψε:Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.

Εγώ κατάλαβα για 1 μυριο αγορά.
Ο παίχτης θα θέλει σίγουρα περισσότερα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ε καλα. Αν βιαζότανε και δεν προλαβαιναν ας κανανε τα κουμαντα τους νωριτερα. Απο τον χειμωνα κιολας. Χρονο ειχανε. Εμενα παντως η περιπτωση Τσεχου που ηταν παικτης που ηξερε τους συμπαικτες του και ηταν μελος της ομαδας μου φαινεται ποιο ασφαλης χρονικα απο τις υπολοιπες. Με την εννοια οτι δεν θελει περιοδο προσαρμογης κλπ κλπ. Τεσπα εγω τωρα απλα περιμενω Πολυ καλυτερο παικτη απο τν τσεχο εκει οταν θα φυγει ο Σβι. Γιατι αν πηραμε τον Νελσον (που δεν φταιει σε τιποτα και ειναι και καλος παικτης) αντι του Τσεχου τοτε κατι δεν μου αρεσει.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

obanebane έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Παντως ο κολκας το παρουσιάζει σα να ειναι εύκολο αν δώσουμε εκατομμύριο για τον σιλβα.

Εγώ κατάλαβα για 1 μυριο αγορά.
Ο παίχτης θα θέλει σίγουρα περισσότερα.
Κ τα δυο νομίζω ισχύουν. Το συμβόλαιο του θα ειναι στο εκατομμύριο κ η αγορά κάπου εκει μάλλον. Τουλάχιστο βάσει του άρθρου. Τωρα τι πραγματικά συμβαίνει ειδικά με τα λεφτά..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για μένα ήταν Ολιβειρα ή Κρμεντσικ.
Ο προπονητής θεώρησε ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ τους και προκρίθηκε ο πορτογάλος ως πιο εύκολη και οικονομική περίπτωση.
Αν διαβάσατε νωρίς σήμερα έγραψα στο τοπικ του Ολιβειρα ότι ο Τσέχος τελείωσε, δε πρόλαβα να το γράψω και μας αποχαιρέτησε διαδικτυακά.
Να επαναλάβω ότι αν πουληθεί ο Πολωνός,πιστεύω ότι θα πάμε σε αγορά παίχτη προοπτικής κάτω των 25.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”