ούφ πάλι καλά

..αν και ξανάπαιξε ως αλλαγή στην τελευταία αγωνιστική που πήραν το πρωτάθλημα, δεν ξέρω μήπως τον έβαλαν τιμής ένεκεν , όπως τον Βιερίνια με τον Λεβαδειακό.
καλα αραξε ρε φιλε που ζουμε την post apocalypse οταν φετος τερματισαμε στο -26...νταξει ειπαμε μην το απαφτοσουμε τελειωςShivaspace έγραψε:εάν καταφέρουμε και κρατήσουμε baba tzoli krmencik zivkovic..κοντά στην προφητεία θα είμαστε!
υγ..ήρθες Πάμπλο μου στον λαό σου,
και εκπλήρωσες κάθε προφητεία μας.
τώρα απλώς ζούμε την post apocalypse εποχή αλλά δεν το χουμε καταλάβει ακόμη
Σε Ευρώπη και στα derbies ακόμη και ο Soares είναι ανεπαρκής.mbison έγραψε:Οσο δεν έρχονται παλτά, είναι καλο για τους κ19. Γιατί οχι πχ Λυρατζης δεξι μπακ?
γιατί ρε kosth, τι κακό έχει το post apocalypse..δεν το έγραψα ως αρνητικό, ίσα ίσα μας ταιρειάζει!kosths BXL έγραψε:καλα αραξε ρε φιλε που ζουμε την post apocalypse οταν φετος τερματισαμε στο -26...νταξει ειπαμε μην το απαφτοσουμε τελειωςShivaspace έγραψε:εάν καταφέρουμε και κρατήσουμε baba tzoli krmencik zivkovic..κοντά στην προφητεία θα είμαστε!
υγ..ήρθες Πάμπλο μου στον λαό σου,
και εκπλήρωσες κάθε προφητεία μας.
τώρα απλώς ζούμε την post apocalypse εποχή αλλά δεν το χουμε καταλάβει ακόμη
Σύνοψηrade paprica έγραψε:Για να συνοψίσω την ως τώρα συζήτηση πάμε για Αιγύπτιο δ.μπακ από Βραζιλία, που το όνομα του τελειώνει σε -ιτς, μακρινό ξάδερφο της Κλεοπάτρας με 5.000, και ο Κεν έχει αρχίσει ήδη ζέσταμα
(Ο Ουάρντα τι λέει, τον ξέρει, εγκρίνει ή θα έχουμε πρόβλημα;)