Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από hasio_john »

ΣΙΧΑΜΕΝΗ, γ@μημένη ομάδα η χάρτινη και κλασσικά τα κοράκια την σπρώχνουν χειρουργικά!
Τα τσοντοΜΜΕ τα βλέπουν όλα ρόδινα, τρένο η αεχ και κτλ.
Άντε μην πω τίποτα καντήλια βραδιάτικα γαμώ την τρέλα μου. :twisted:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ξανα επιθεση(οχι τυπου τζηλου) των γαυρων κατα παντων!αυριο αναμενουμε κ 2 διαγγελματα λογικα απο παππου κ παπαρου.ποσο θελω μια σφαγη αυριο.....αλλα η τριπολη φροντισε απο νωρις ν δειξει τις προθεσεις της..για να δουμε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο ΠΑΟΚ τη δουλειά του και το δρόμο του και οι πουτάνες τα καλντερίμια τους! Κοντοζυγώνει η ώρα και των 2. Οι κίτρινες ιερόδουλες κράζουν νυχθημερόν τον ζουζουνιδη και αισθάνονται ένα άγχος για την 3η του Φλεβάρη, βλέποντας ότι επί της ουσίας περί καφενείου πρόκειται η ομαδούλα τους.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν παίζονται ρε αυτοί λαιμαι..θέλουν να δημιουργήσουν αλοθι από πριν Ίσως για όσα έρχονται
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Προετοιμασια ξεκινησε ο γαυρος για το παιχνιδι της Τουμπας, οχι που θα ερθει να παιξει ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν τσιμπάμε όμως. Ας κοπιάσουν και τους περιμένει ο Τσούμπαα!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγω προτιμω 2η την ΑεΧ. Ο γαυρος θα παθει μεγαλη ζημιά αλλη μια χρονιά χωρις τα λεφτα του Τσουλου. Δυσκολα με ακομη πιο πεσμενο μπατζετ να ανταπεξελθουν, ομως με Κουλη πρωθυπουργό, κανείς δε μπορει να ξερει τι του ξημερώνει. Εδω ο αλλος, o πατριωτης, ετσι απλα καταργησε τον ΑΣΕΠ, μετα απο 25 ετη λειτουργιας, ετσι απλα για να μπουν μονο οι γαλάζιοι και δεν κουνηθηκε φυλλο, στη μπαλίτσα θα κολλήσουν; Σορυ, αν εχει πολιτικη χροιά αυτο που ειπα, όμως προσωπικα απέχω πληρως, ζω και Αγγλία και δεν υποστηριζω παρατάξεις κλπ λαμογια. Απλα αυτο με τον ΑΣΕΠ μου ειχε κάνει τεράστια εντύπωση. Ειναι του στιλ δεν κραταω ουτε τα προσχήματα. Κατι τέτοιο μονο μην μας ετοιμάζουν για τουχρονου. Ισως και για αυτο καθε μερα κλαίγονται σε ολα τα ΜΜΕ και στην Ουεφα. Το VAR πότε επιτέλους θα μπει; Λεγανε φετος απο την αρχη, μετα είπαν δεν προλαβαίνουν, αρα στον β γυρο. Αν δεν μπει VAR απο την αρχη της επομενης σεζον, τι να πω... Ντρέπομαι πραγματικά που γεννήθηκα Νεο-Ελληνας... Η διοίκηση πρέπει να ασχοληθεί έντονα απο τωρα. Μην παίρνει τοις μετρητοίς τις υποσχέσεις. Θελει καθε εβδομαδα πιεση και δηλώσεις, πραγμα που δειχνει και επικοινωνιακα ποιος ειναι ο τίμιος. Εντομεταξυ, ο γαυρος ακομη τιποτα δεν ειπε για το VAR, και πιστευω εκει είναι ολο το ζουμί. Αυτο μαγειρεύεται το διάστημα αυτο. Ή μαλλον και αυτο.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Με την ανακοίνωση του γαύρου εγώ βλέπω την έναρξη της φετινής κλοπής.
Σήμερα καλό θα είναι να βάλουμε 2-3 γκολ μπας και μας μετρήσουν κανένα !!! Άλλωστε μην ξεχνάτε ο Βιερίνια έκανε χέρι στο 11' στην Λαμία και δεν έδωσε πέναλτι και αυτό θα μας σερβίρετε για καμιά 10ρια χρόνια που το είδατε να γίνει λάθος υπέρ του ΠΑΟΚ !!!
Δεν ξέρω και καλό είναι να βγω ψεύτης αλλά σήμερα θα είναι μια ακόμη ημέρα που θα μας βγάλουν έξω από τα ρούχα μας και δεν νομίζω πως αν δεν έχουμε την τύχη να μπουν 2 γκολ ΜΗ ΑΚΥΡΩΣΙΜΑ θα μπορέσουμε να πάρουμε το ματς.Ο γαύρος στην Τρίπολη ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ»
Η μόνη μου ελπίδα είναι τα ντέρμπι που θα βάλουν ξένους να σφυρίξουν και εκεί μπορώ με ποδοσφαιρικό τρόπο να ξαναχτίσω την διαφορά ασφαλείας.--
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ελεος,τι γραφετε;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Φίλε Νίκο αν δεν αντέχεις την προπαγάνδα τους μην τους διαβάζεις...
Οι άνθρωποι απευθύνονται καθαρά στο δικό τους κοπάδι για να τους το φέρουν πιο μαλακα...(απώλεια πρωταθλήματος). Εμένα κάτι τέτοιες ανακοινώσεις μου δείχνουν με σιγουριά πόσο έχουμε γιγαντωθεί!
Τώρα για τα του ματς η ομάδα ξέρει πως πρέπει να μπει και ν πάρει και παρανάλωμα και το κοράκι άμα λάχει!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Το γκολ ήταν κανονικότατο ρε άμπαλοι, με το στήθος την κατέβασε!!!
Το επιβεβαιώνει και η ΕΡΤ ... :mrgreen:

[youtube]finqaycYKfM[/youtube]
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Μουγκα οι φυλλαδες του ποκ,ολοι ενωμενοι απ τον ΠΑΟΚ γαργαλημενοιιιιιι
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Η μανσετα επιτρεπεται πλεον ,εχει δικιο η ερτ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

hasio_john έγραψε:Το γκολ ήταν κανονικότατο ρε άμπαλοι, με το στήθος την κατέβασε!!!
Το επιβεβαιώνει και η ΕΡΤ ... :mrgreen:

[youtube]finqaycYKfM[/youtube]
ωραιο replay... προσεκτικα επιλεγμενο
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν κάποιος έχει hangover από χθες και θέλει να τα βγάλει, μπορεί να διαβάσει το άρθρο του τσακίρη στη gazzetta. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει και είναι πλέον πολύ, χειρότεροι από τους γαύρους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”