Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Καλός, χρυσός ο Τζάλμα, βοήθησε αρκετά μέσα στην σεζόν και τον ευχαριστούμε αλλά με καλή πρόταση από Τουρκία ή κάποιο παρόμοιο πρωτάθλημα... πωλείται.
Το να λεμε εμεις αν πωλειται ή οχι δεν έχει και τόση σημασία...
Αυτό που έχει σημασια είναι η αποψη του προπονητη.
Αυτό που έχει σημασια είναι η αποψη του προπονητη.
Πω τωρα θυμηθηκα τι εχανε στο καραιταβλι περσιdesperando έγραψε:τα στατιστικά είναι ανά 90λεπτο, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη σημασία αν ο παίκτης είναι αλλαγή ή βασικός.Dimg4 έγραψε:Με μακ τραγικο, με βιερινια μπακ, με μπις 20 λεπτα μ.ο συμμετοχη, με πελκα δευτερο επιθετικο κ τν πρωταρη λημνιο, θα ηταν κατορθωμα να μην ειναι το βασικο εξτρεμ πρωτος τριπλερ. Με ενα στοιχειωδως 1st class εξτρεμ ο καμπος θα ειχε την θεση του λημνιου
Στην περίπτωση του Μπι πιστεύω ότι το ότι ερχόταν από τον πάγκο ξεκούραστος τον βοήθησε στο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας από τους μεσοεπιθετικόυς
Για παράδειγμα ο Μπι είναι πρώτος σε ποσοστό επιτυχίας στη λίγκα,ενώ ο τζαλμα 4ος. Ε αν δεν έχεις το 1 με 1 δεν να έχεις τόσο ψηλά ποσοστά.
Ούτε είναι τυχαίο ότι τα νούμερα του είναι καλύτερα απ' όλους τους παίκτες του γαύρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 03 Ιουν 2018, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ειπες ολαchrisg4 έγραψε:Αν ο Στοχ είχε την σοβαρότητα του Cabos θα έκανε τρελή καριέρα . Σαν ταλέντο μερα με την νύχτα. Πολλές κλάσεις πάνω ο Στοχ από Cabos. Αλλά στο ποδόσφαιρο και γενικά στον αθλητισμό όσο ταλέντο και να έχεις χωρίς μυαλό δεν πας πουθενά .
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Τζαλμα είναι ο αγαπημένος παίκτης των προπονητών. Γιαυτο και θα μείνει.
- teo4giannitsa
Μακάρι να πουληθεί ο Κάμπος,με τα λεφτά που διαθέτει ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή υπάρχουν εκεί έξω εξτρέμ που μπροστά τους ο τζαλμα δε πιάνει μια.
Άλλωστε αν δεν πουληθεί τώρα δεν θα πάρουμε τίποτα του χρόνου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουμε αυτόν τον παίχτη στα 32 του.
Καλός χρυσός πρόσφερε αρκετά,θα τον θυμόμαστε.
Άλλωστε αν δεν πουληθεί τώρα δεν θα πάρουμε τίποτα του χρόνου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουμε αυτόν τον παίχτη στα 32 του.
Καλός χρυσός πρόσφερε αρκετά,θα τον θυμόμαστε.
Βρε να τον κλωνοποιησουμε για να εχουμε αλλον εναν απο την αλλη πλευρα, αλλα με τετοια προσφορα στον ΠΑΟΚ πως να καταφερεις να τον κρατησεις... 

- Petros1988
Επαναλαμβάνω καμία πώληση βασικού παίκτη μας! Εκτός τώρα αν τα ποσά είναι ρήτρα!Επιστροφή Ενρικε Ουαρντα!
Κάτι λέει αυτό ίσως ξέρουν καλλίτερα από μας.....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Τζαλμα είναι ο αγαπημένος παίκτης των προπονητών. Γιαυτο και θα μείνει.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πουσαι ρε Πόντους!! Αιντε και έχω κανει 122 σχόλια στο προφίλ σου μπας και σε πριξω τα @@ και πεις αι σιχτιρ θα έρθω να σκάσετε!
ΑναβαθμισηPetros1988 έγραψε:Επαναλαμβάνω καμία πώληση βασικού παίκτη μας! Εκτός τώρα αν τα ποσά είναι ρήτρα!Επιστροφή Ενρικε Ουαρντα!
Επειδή αυτό το ξανάγραψες, το "δεν νομίζω" παραπέμπει σε προσωπική διαίσθηση?ABOLEYTOI έγραψε:Ο Χατσεριδης που είναι ολοκλήρωση μεταγραφής που δουλεύτηκε το χειμώνα δεν έχει σχέση με τους υπόλοιπους. Το λέω γιατί σε λίγο θα διαβάζουμε για τις μεταγραφές που αργούν.
Μέχρι 20/6 δε νομίζω να έχουμε άλλη υπογραφή.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Γιώργης παντως είπε μείνετε συντονισμένοι έρχεται κι άλλος σύντομα. Όταν λέει σύντομα δεν νομίζω να εννοεί από τις 20 του μηνός και μετά. Λογικα πολύ πιο πριν.
Μάλλον κάνει μπάνια,Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πουσαι ρε Πόντους!!
Αιντε και έχω κανει 122 σχόλια στο προφίλ σου μπας και σε πριξω τα @@ και πεις αι σιχτιρ θα έρθω να σκάσετε!
περιμένοντας να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο...
...ώστε να ρθει πλήρως "κομπλέ"...