Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ο νετσιντ στον περσινό ΠΑΟΚ, θα είχε 4634 θλασεις
SM-G935F
SM-G935F
Ένα συν από μένα στον αδελφό, δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά τα συν και τα πλην, αλλά αναφορές, με τόσο άκομψο τρόπο, σε γυναίκες, μαναδες και παιδιά στο όνομα οποιουδήποτε παίκτη παραπάει ρε μάγκες.Marianov6 έγραψε:ειναι απαραδεκτο το σχολιο Ντεσπε. Τις γυναικες μας, τις μανες μας και τα παιδια μας τα αφηνουμε εξω απο εδωdesperando έγραψε:εσενα στανταρ σου την φερμαρισε τηνγκομενα ο γλυκοςPhoenixgrg έγραψε:Αν δεν κανει το καινούργιο τέρμα ο μπρικιτς πρέπει να πάρουμε τέρμα γιατι με γλυκό και Βελιδη θα αρρωστήσουμε
εεεε δεν πειραζει μη το παιρνεις κατακαρδα ωραιο παιδι ειναι,αθλητικος τυπος,φραγκατος...να χαιρεσαι κι ολας
παει να πει οτι αξιζε η δικια σου
Ο Necid μας θέλει όμως; θυμάμαι δεν πετούσε από την χαρά του όταν έφυγε και αργότερα έκανε και σχολιάκια...PaokP έγραψε:Ξέρω πως κουραζω αλλά θέλω πολύ επιστροφή Necid
- ilovegame27
Εγώ δεν μπορώ να συνέλθω από το χθεσινό η φωνή μου ακόμα βραχνή είναι από χτες και νιώθω φοβερή απογοήτευση όχι από την ομάδα αλλά από τον άδικο αποκλεισμό!
Πάντως δεν θέλω άλλους ανακυκλώσιμους φορ (Devic kai Necid) θέλω κάτι καινούργιο ποιοτικό και σε καλή ηλικία να με φτιάξει!
Το όνομα του μάλλον λέγεται Μπόου με 3 εκ και ελεύθερο το Φακούντο αλλά αυτό το σενάριο θα ίσχυε αν είχαμε περάσει τον Μικρό Αίαντα χτες
Πάντως δεν θέλω άλλους ανακυκλώσιμους φορ (Devic kai Necid) θέλω κάτι καινούργιο ποιοτικό και σε καλή ηλικία να με φτιάξει!
Το όνομα του μάλλον λέγεται Μπόου με 3 εκ και ελεύθερο το Φακούντο αλλά αυτό το σενάριο θα ίσχυε αν είχαμε περάσει τον Μικρό Αίαντα χτες
ισως και να μιλαει η πικρα απο τον αποκλεισμο εχτες ακομα, αλλα αυτη την στιγμη μου και χωρις τσ λ δεν βρισκω λογο σε μεταγραφη επιθετικου. Α) γιατι χωρις τσ λ δυσκολα θα ερθει ο καλος και Β) για την σουπα λιγκ μια χαρα ειμαστε και ετσι. Δεν ξερω, μαλλον εμεινε πολυ πικρα απο χτες 
- ilovegame27
Μάλλον και εγώ κάπου εκεί είμαιMarianov6 έγραψε:ισως και να μιλαει η πικρα απο τον αποκλεισμο εχτες ακομα, αλλα αυτη την στιγμη μου και χωρις τσ λ δεν βρισκω λογο σε μεταγραφη επιθετικου. Α) γιατι χωρις τσ λ δυσκολα θα ερθει ο καλος και Β) για την σουπα λιγκ μια χαρα ειμαστε και ετσι. Δεν ξερω, μαλλον εμεινε πολυ πικρα απο χτες
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με κλαους και Κουλουρη θα πάρεις πρωτάθλημα???Marianov6 έγραψε:ισως και να μιλαει η πικρα απο τον αποκλεισμο εχτες ακομα, αλλα αυτη την στιγμη μου και χωρις τσ λ δεν βρισκω λογο σε μεταγραφη επιθετικου. Α) γιατι χωρις τσ λ δυσκολα θα ερθει ο καλος και Β) για την σουπα λιγκ μια χαρα ειμαστε και ετσι. Δεν ξερω, μαλλον εμεινε πολυ πικρα απο χτες
-
Dimg4
Κι ομως δε νομιζω οτι θα πτοηθει ο Ιβαν. Δεν μασαει απο τετοια. Θελει φορ θηριο και παμε για πρωταθλημαΠαλαιολόγος έγραψε:παπαλα πλεον για φορ πρωτης γραμμης
παλι καλα που τσιμπησαμε και αυτους που ηρθαν με το δελεαρ του τσ.λιγκ
θα ματωσει αν θελει φορ κλασης ο σαββιδης,οικονομικα προφανως
Φορ θα πάρουμε πιστεύω με Κλάους κουλουρη δεν βγαίνει
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ilovegame27
Tupac έγραψε:Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι με κλαους και Κουλουρη θα πάρεις πρωτάθλημα???Marianov6 έγραψε:ισως και να μιλαει η πικρα απο τον αποκλεισμο εχτες ακομα, αλλα αυτη την στιγμη μου και χωρις τσ λ δεν βρισκω λογο σε μεταγραφη επιθετικου. Α) γιατι χωρις τσ λ δυσκολα θα ερθει ο καλος και Β) για την σουπα λιγκ μια χαρα ειμαστε και ετσι. Δεν ξερω, μαλλον εμεινε πολυ πικρα απο χτες
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι χωρίς πιθανότητα να διεκδικήσεις ομίλους CL θα πάρεις επιθετικό καλύτερο από τον Κλάους?
Ναι το πιστεύω, γιατί ο Μιχελ βλέπει ότι ο γαύρος πάει για διάλυση και είναι ευκαιρία φέτος να διεκδικησουμε το πρωτάθλημα
Γιατί να μην πάρεις έχεις πρωτάθλημα και γιουροπα δεν είναι ασχημα 55 αγώνες την χρονιά
- ilovegame27
Ποιος θα ήθελε να έρθει εκτός αν βρεις κανένα λαβράκι και αν έχει ο Ιβάν κουράγιο να δίνει απλά
Βρε να παρουμε Εορτοπολ, απλα λεω οτι χωρις το τσ λ πολυ δυσκολα εως απιθανο θα ερθει ο επιθετικος επιπεδου τσ λ. Αρα θα παμε σε μια λιγοτερο καλη λυση και σε αυτο το επιπεδο ειναι ο Κλαους.
Και δεν μπορω να καταλαβω και τι γινεται και με Περρειρα. Μια τον δηλωνει στην αποστολη ο Ιβιτς και μετα δεν τον παιρνει καν στην 18αδα για να εχει επιθετικο στον παγκο με αλλα χαρακτηριστικα. Αν ειναι τελειωμενος αυτος τοτε ναι, θα χρειαστουμε να παρουμε εναν