Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από sporos123 »

Ετσι θυμαμαι που λεγανε και για τον Κωνσταντινιδη απο το 11 και ακομα περιμενουμε να τον δουμε.. :?
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δεν είπα ότι οι ξένοι είναι άχρηστοι. Θέλησα κάτι να πω σε όσους θεωρούν ότι οι Ελληνες είναι άχρηστοι (γενικώς και αυτοί που έχουμε ειδικότερα).
Φυσικά και προτιμώ το καλύτερο για την ομάδα και εν όψει CL ζήτησα αρχήθεν την ενίσχυση ουσιαστική της ομάδας και μάλιστα άμεσα, ώστε να γίνει σωστή προετοιμασία και να έχουμε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες να κάνουμε το θαύμα των ομίλων.
Δεν ψήφισα και δεν πρόκειται να ψηφίσω σε καμία ψηφοφορία για το ποιοί θέλω να φύγουν. Το θεωρώ απόλυτη βρωμιά για την ομάδα και προγραφή ρωμαϊκού τύπου, προσβλητική για τους παίκτες που χαλάει τις σχέσεις μεταξύ τους και την σχέση τους με την ομάδα.
Εγραψα όσα έγραψα, γιατί δεν μπορώ την υπερβολή, την ακύρωση των μεν και την θεοποίηση των δε. Είναι η ίδια λογική που με την 1η στραβή που θα γίνει επιστρέφει στην ίδια την ομάδα ως ακύρωση των πάντων, τα γνωστά "διώξε τους όλους" κλπ., τα γιουχαϊσματα και πάει λέγοντας. Δεν σφύριξα και δεν έκραξα ποτέ παίκτη της ομάδας μου, ακόμα και όταν δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα προσπαθούσα να πνίξω την οργή μου και να ενισχύσω ψυχολογικά τον παίκτη και την ομάδα.
Εγραψα μάλιστα που νομίζω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση χωρίς να βγάζω άχρηστο κανένα παιδί από αυτά που παίζουν.
Θεωρώ ότι φέτος η ομάδα κινείται μεταγραφικά σε επίπεδα εποχής Σάντος, δηλ. με καλά κριτήρια και στόχους.
Μην ξεχνάμε ότι τα προηγούμενα έτη οι αργοπορίες (τις δικαιολογούσαν κάποιοι) και οι ελλείψεις παικτών οδήγησαν σε παταγώδεις αποτυχίες.
Φέτος βλέπω πολύ καθαρές και έγκαιρες κινήσεις και πραγματικό σχεδιασμό που λαμβάνει υπόψη του πράγματα σχεδόν βέβαια, όπως την μεταγραφή κάποιων παιδιών σε άλλες ομάδες.
Επιμένω ότι ο σχεδιασμός πρέπει να έχει ως στόχο να υφίστανται σε όλες τις θέσεις παίκτες ισάξιοι ή και καλύτεροι του γαύρου, της ΑΕΚ, του βάζελου κλπ. .Επειδή προέκυψε και το CL είναι μεγάλο το κίνητρο και το ηθικό και το οικονομικό. Το πρεστίζ της ομάδας θα περάσει σε άλλο επίπεδο εάν γίνει το θαύμα και πάμε στους ομίλους.
Μην ξεχνάτε τα παιχνίδια με την Σάλκε (που κάποιοι την φοβούνταν). Από τύχη δεν περάσαμε στους ομίλους. Λίγο τυχεροί να είμασταν (όχι ότι είμασταν και καλύτεροι από αυτούς) θα το είχαμε ζήσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

makispaspartou έγραψε:Ρε παιδιά διαβάζω διαβάζω και διαπιστώνω ότι τελικά εμείς οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι..
Ας απολαύσουμε τη φετινή μεταγραφολογία που μέχρι στιγμής αποτελεί προιόν προεργασίας και στοχεύει σε κανονικούς ποδοσφαιριστές και όχι στοιχήματα.
Ομάδα θέλω να κάνω όλα τα άλλα να ναχαμε να λέγαμε όσοι Έλληνες έχουν τα κότσια να μείνουν αλλά μόλο αυτοί

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mīngus έγραψε:Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
Το δεύτερο και προπονητή τον Αγγελαρα :):) αυτό θέλει ο Περιπτερος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 08 Ιουν 2016, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πριν λιγο οπαδος το του ΠΑΟΚ που γραφει στο forum tτου FMGREECE,ρωτησε στο τοπικ του ΠΑΟΚ,τους υπολοιπους συμφορουμιτες του,ποιος ειναι αυτος ο αργεντινος της Racing Club που βγηκε πρωτος σκορερ στο Libertadores.Λετε να εχουμε κανενα νταραβερι με την ομαδα του Facundo?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τετ 08 Ιουν 2016, 22:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Oσοι στεναχωριεστε για το ελληνοπουλο Μπαρκα που χασαμε,περιμενετε να δειτε σε 2-3 χρονια τον Σιαμπανη
++++++++++++++
Τελευταία, όμως, κάτι δεν μαρεσει στη συμπεριφορά του. Τράβηγμα αυτιών για προσγείωση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για οποιον δε θυμαται ειχε βγει ο γλυκος στη γυρα αλλα απο τα πολλα γκραφιτι που ψαχνανε να τον κανουν γυρισε παρακαλωντας να υπογραψει ανανεωση με τον ΠΑΟΚ...

περιπτωση σλοβενου/σλοβακου τι διαολο ειναι τελος παντων δυο φορες ειδα την καπρι φετος για στοιχηματικους λογους (τη μια με εστειλε και δυνατο κουβα) δε με αρεσε ο συγκεκριμενος...εριξα και μια ματια τωρα σε κατι βιντεακια που παραθεσατε και ειδα κακη τεχνικη στις αποκρουσεις πολυ αργος ρε φουστη μου...οποτε αν αποφασιζα θα ελεγα μακρια...

περιπτωση αγκατσι...δεν ξερω τον εχω χασει τον τυπο τα τελευταια χρονια βλεπω δυο χρονια απραξια κακο θα ελεγα αυτο ποσο μαλλον οταν τη δευτερη χρονια βρισκεσαι πισω απο τον κωσταντοπουλο...δεν ξερω τι κινητρα εχει (μηπως επαναπαυτηκε δηλαδη) και αν ειχε και καποιο τραυματισμο δυαντο αν καποιος γνωριζει ας πει...

απο την αλλη μερια απο οσο τον θυμαμαι στην ιστορικη καλιαρι ο ανθρωπος ηταν ο ορισμος του γυπα...ειχε αυτο το κορμι ελατηριο που γουσταρω τρελα στο τερμα ειχε και αυτη την κομη που με θυμιζε τους kiss και γενικα ροκ στα καλα του χρονια το γουσταρα πολυ το παιδι...αν ειναι σε κατασταση καλιαρι θα κανει πλακιτσα ειναι και ψιλοπαλαβος να το ξερετε θα δεσουμε ωραια...απο τα στοιχηματα που με αρεσει να παιρνει γενικα η ομαδα...

βεβαια ειδα με καποιες ωρες διαφορα ηδη δυο ονοματα οποτε ας δουμε τελικα τι θα γινει γιατι μπορει απλα να βγηκαν καποιοι απο τους πολλους...

υγ γενικα για τη θεση παντως μπορω να κανω λιγα χρονια υπομονη για να ερθει ο σιαμπανης...αφηστε τους μπαρκαδες ο μικρος ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγαλει η ελλαδα στο τερμα εδω και χρονια...ελπιζω μονο να συνεχισει τη δουλεια και να μην το καβαλησει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 08 Ιουν 2016, 21:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Επισης αλλη μια απορια ειναι η εξής..ο λινο υποτιθεται ειναι σκαουτερ μας στη βραζιλια..κανενα παιχτη θα προτεινει;;;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Σιμπα πλάκα έκανα φυσικά.Πάντως το ινπαοκ πρώτο είναι στις μεταγραφές μέχρι τώρα έχασε ο μπουλης το δόντι του στην παε φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Oσοι στεναχωριεστε για το ελληνοπουλο Μπαρκα που χασαμε,περιμενετε να δειτε σε 2-3 χρονια τον Σιαμπανη
Ακριβώς,
Αυτό περιμένουμε με τη μέχρι σήμερα εικόνα. Εκεί κολλάει ο Μπάρκας. Σχεδόν 5 χρόνια μεγαλύτερος από τον πιτσιρικά. Δεν θα του κόψει την πgορεία και όταν είναι έτοιμος ο μικρός θα βγάλεις και χρήμα από τον μεγαλύτερο. Αν βγει, είναι το ιδανικό σενάριο. Με ρίσκο βέβαια.

Με τον Ιταλό υπάρχει περίπτωση να πιάσεις λσχείο. Αν η χαμένη διετία όμως ήταν χαμένη για τα καλά, θα πιάσεις κάτι άλλο. Οπότε, αφού αποφασίζουν οι ειδικοί, εμείς ετοιμάζουμε απλά τις πέτρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 08 Ιουν 2016, 21:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω οτι φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα γουστάρω να περιμένω τα πρώτα επίσημα και όχι την 31/8 για να δω ποιους θα πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Kosta μήπως αυτόν λέει?
[youtube]uMMImSutTFY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Καλησπερα! Δεν μου καιγεται καρφι αν η ομαδα θα αποτελειται κυριως απο Ελληνες ή ξενους παιχτες. Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να ενισχυθουμε, πρωτα και κυρια εκει που οι αδυναμιες μας βγαζουν ματι!! Δηλαδη -κατα την γνωμη μου παντα- σε ολο τον αξονα, απ το τερμα, ως τον σεντερ φορ. Πρωτο μελημα να φορτωσουμε με παιχτες καλυτερους απ οσους ηδη εχουμε. Αυτο ειναι και το νοημα των μεταγραφων σε μια μεγαλη ομαδα, οχι να φερνεις ισαξιους ή κατωτερους απ αυτους που ηδη εχεις, απλως για να ανακατευεις την τραπουλα και να περιμενεις το "λαχειο"!! Πιστευω οτι οι δυο που ηρθαν ως τωρα, απο την Ουκρανια, ανηκουν στην πρωτη κατηγορια. Δηλαδη ειναι καλυτεροι απ αυτους που εχουμε στις αναλογες θεσεις. Τωρα αν ειναι να ερθει κι ενα "μεγαλο" ονομα, αλλα που να τον χρειαζεται η ομαδα και οχι να αποτελει μια εμμονη του ιδιοκτητη (βλ. Μπερμπατοφ), τοτε καλως να ερθει. Επαναλαμβανω οτι δεν μ ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ η εθνικοτητα των παιχτων μας παρά μοναχα η ικανοτητα τους στο χορταρι, ομως δεν πιστευω οτι υπαρχουν Ελληνες ποδοσφαιριστες που να αξιζει να ασχοληθεις μαζι τους, σημερα, στο 2016, αν θελεις να ανεβεις ενα ολοκληρο σκαλοπατι πιο πανω!!! Οσο για τον τερματα τον Ιταλο, μια χαρα μου φαινεται, το ιδιο και ο Σλοβενος. Μαζι με Γλυκο θα εχουμε θωρακισει το τερμα. Κι ο μαυρος απ την Τουρκια που φαινεται να κλεινει, πιστευω οτι θα βγει καλυτερος απο Μακ - Ροντριγκεζ. Υπομονη, αυτοπεποιθηση κι εμπιστοσυνη στον Μιχελ, γιατι πρωτη φορα βλεπω τοσο σωστο σχεδιασμο, αλλα και στον Ιβαν, γιατι δειχνει να αρχιζει να μην επαναλαμβανει τα ιδια λαθη!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω για τέρματα να πω την αληθεια πίστευα θα παμε σε καλο λιγο παραγκωνισμένο αλλα οχι δυο χρονια ...
Τεσπα αξια κ βιογραφικό εχει ...

Θα τον εδουμε κ θα κρίνουμε ποτε θα γινει νο2 πισω απο το γλυκο που δε χωνεύουμε
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Μην ξεχνάτε οτι ο Γλυκος στο τελευταιο λεπτο των πλει οφ μας εβγαλε στα προκριματικα με την επεμβαση της χρονιας. Οχι οτι θελω να γινω εριστικος αλλα μπορει να του χρωσταμε τις ανεβασμενου επιπεδου μεταγραφες που πανε να γινουνε. Ας δειξουμε και λιγο σεβασμο σε αυτο το παιδι που οταν του ζητηθηκε σταθηκε αξιοπρεπως. Νταξει Ρομπερτο δεν ειναι, αλλα φετος ειχε και τον τραυματισμο σε κακο σημειο. Την αποκρουση στο σουτ του Πετριτς παντως θα την θυμαμαι για πολυ καιρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”