Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Τι εγινε ρε παιδια καταφεραμε να μας κανει ναζια ο χοντρος και να παλευουμε για να μας δωσει τον παικταρα;Ε ρε και να τα καταφερει να μας τον δωσει για 3,5 χρονια .Δηλαδη εχω αδικο να αναρωτιεμαι πως γινεται Θεε μου γεναρη μηνα να βιωνω σηριαλ με Αρνεσεν ΤΔ για να παρω Γκαλιτσιο και Βελλιδη;
PaokPatraG4 έγραψε:Ακόμα να ανοίξει ο Che το τοπικ του Μάρκου;;;;
![]()
![]()
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=214&t=6588
Πραγματικα αν μπει κανενας να διαβασει ρε σεις τι παιζει με τερματοφυλακα θα νομιζει οτι ο Βελλιδης ειναι ο χειροτερος που υπαρχει στον κοσμο.
Εμένα δεν μου κανει κι όχι μονο λόγω ύψους.che4 έγραψε:Ο οτσοα ειναι 183 και αυτος δε σας κανει
- PaokPatraG4
Αυτά είναι....να ετοιμαζομαστε για ντου;;;;;!!!!!!che4 έγραψε:PaokPatraG4 έγραψε:Ακόμα να ανοίξει ο Che το τοπικ του Μάρκου;;;;
![]()
![]()
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=214&t=6588

- Aigle_Noir
Χαχαχαχα! Αυτό εννοούσες "αποχή";;; Γράψε λάθος! Παρεξήγησιςpgetsos έγραψε:Δεκτό τότε, αποχή κτλ είναι αστεία πράγματα, ακόμα και αν μας έφερναν τον... Τζορτζεβιτς....Aigle_Noir έγραψε: Η υπερβολή πήγαινε στην αποχή απλά και μόνο αν έρθει ο παίχτης.
Προφανώς ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει. Προσωπικά, ακόμα και παίχτες που δεν τους πάω καθόλου, όταν είμαι στο γήπεδο τους στηρίζω όσο όλους τους άλλους. Με αποχή και γιούχα μόνο ο ΠΑΟΚ χάνει. Με στήριξη και φωνή, κι ο μέτριος ή ο κακός μπορεί να βγάλει ό,τι καλύτερο έχει, με κερδισμένη την ομάδα. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά προσωπική/εγωιστική εκτόνωση. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, εννοείται ότι δεν περιμένω να συμφωνήσεις.
Όπως και η γιούχα στο γήπεδο, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά
Στο θέμα του όμως θα κάνω αποχή

- anekfrastos
όταν είχε έρθει ο Λίνο (Γενάρη 09) και έπαιξει για πρώτη φορά, αν θυμάμαι καλά, είχε μπει αλλαγή και στις πρώτες του επαφές με τη μπάλα προσπαθούσε να κάνει κάτι για να φανεί. Έκανε 1-2 τακουνάκια και κάτι ντρίμπλες, με μέτρια επιτυχία... Στη συνέντευξη τύπου μετά, όταν ο Σάντος ρωτήθηκε πως του φάνηκε ο Λίνο είπε "Μερικοί παίκτες νομίζουν ότι παίζουν σε τσίρκο"...K_geo έγραψε:μακάρι να μας κάτσει ο μπουσουφας θα βγαλουμε γουστα. συν οτι επειδή ειναι και στο σωματότυπο πελκα και δεν θα αλλάξει η λειτουργία της ομάδας αλλά και ο μικρός θα έχει τεράστια ευκαιρία να μαθει πράματα απο ένα μάγο της μπάλας. συν οτι θα μας λυσει και το θεμα με τιην εκτελεση των στημενων μπαλιων...
[youtube]jjSLPkEjOB0[/youtube]
στο 2,12 ολα,μα ολα τα λεφτα...
και μετα ας μου φέρουν και το βελλιδη και το βλαχοδημο και το διουδη και το δαυκο πακετο, δεν με νοιαζει.![]()
υγ: georgedoulk εγώ όταν τον έβλεπα περυσι με το γαυρο ελεγα μακάρι να ειχαμε ενα τετοιο τέρμα... τεσπα...

Ο Λίνο μετά αυτά τα χαζά τα έκοψε και έγινε ένα από τα καλύτερα μπακ που είχαμε ποτέ.
Ωραία είναι τα καραγκιοζιλίκια αλλά το θέμα είναι η ουσία. Ο Μπουφάσα προφανώς και το μιλάει το τόπι όσο λίγοι αλλά (οτ)αν έρθει και παίξει και αρχίσει τις λακαμίες και τον κάνει αλλαγή ο Τούντορ και φύγει με νεύρα στα αποδυτήρια, θα αρχίσω πάλι τις !@#$#αγίες και θα χαλαστώ. Ή όταν θα τσακωθεί με τον Μπερμπάτοφ... Δεν τα μπορώ αυτά, θέλω παίκτες που να νοιώθουν την ομάδα...
Ερώτηση: Γιατί η αξία του έχει πέσει τόσο δραματικά τον τελευταίο χρόνο; Από τα 14 στα 3 εκ. σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Στο transfermarkt δε δείχνει να είχε κάποιον τραυματισμό π.χ.
- pisakaipoupoula
Χαλάει του Βελλίδη, λένε...ο Χριστοβασίλης ζητάει αρκετά λεφτά και Κοροβέση
Παντως αν τελικα ισχυουν οσα γραφονται για εμποδια λογω Χρηστοβασιλη και τα λοιπα. Το καλο σε ολο αυτο ειναι οτι φανηκε και παλι ποσο αθλιοι ειναι οι ΑΡΔ, με το χαζετα να γραφει οτι ο Βελλιδης ειναι στην Θεσσαλονικη και περναει ιατρικα το πρωι!
Φρανκ συγκεντρώσου; Πιστεύεις ότι έχει τη δυνατότητα να διαθέσει κάνα 1+ μυριάκι για τερματά και πάει για Βελλίδη; Με παραδοχή Τούντορ, μόλις προχθές ζητήθηκε γκολκίπερ. Εμείς άνετοι στο καναπεδάκι μας έχουμε ανοίξει το τράνσφερμαρκτ και βρίσκουμε παίκτες.gergeo4 έγραψε:γκιλιερμε ή οτσοα!ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ!ΦΡΑΝΚ συγκεντρωσου...
- john4serres
Έστω κανένας δανεικός 2ος από ομάδα εξωτερικού πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί
Δηλαδη δανεικος 2ος απο ομαδα εξωτερικου που προφανως δεν θα τον ξερουμε, ειναι καλυτερος απο τον Βελλιδη.
Ο.Κ.
Ο.Κ.
- ΑποστόληςΑ
1,85 wiki speaking...che4 έγραψε:Ο οτσοα ειναι 183 και αυτος δε σας κανει