γι αυτο πρεπει να ψαχνουν παιχτες με νοοτροπια γκαρσια και μπανεpalok έγραψε:ο Κουρνέτας είπε για μένα κάτι πολύ σημαντικό: "αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος".
είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό? Για σκεφτείτε το αντίστροφο? Αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δηλώσει γαύρος οτι μπορούμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ (όσοι ζούνε στην Αθήνα ξέρουν τι εννοώ).
δεν τα ρίχνω στον Κουρνέτα, ίσα-ίσα, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέει. όπως πρίν καμια 15 χρόνια είχα πάει στο ξενοδοχείο δίπλα στο σπίτι μου στα Ιλίσια και βλέπω τον μαυροκεφαλίδη και του λέω πάμε γερά να τους γαμήσουμε, και μου απαντάει εντάξει ρε φίλε με τον Ολυμπιακό παίζουμε.... (μιλάω τις εποχές που ο γαύρος έβγαινε εκτοέβδομος στην Α1... ). ή ο βασιλειάδης στο μπάσκετ λέει "χεστήκαμε" με το Φάρο όταν περάσαμε μπροστά στο σκόρ. Αυτοί είμαστε δυστυχώς... Γαμησέ τα...
ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους. Δλδ εμείς φτιάξαμε μια ομάδα, να παίζει ένα παιχνίδι και στα παπάκια μας αν στο τέλος του παιχνιδιού χάνουμε...
Βόλλεϋ 2015-2016
- Παλαιολόγος
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
- Παλαιολόγος
RoMaN έγραψε:Όσο για τη παρουσία Τσουκαλά & άλλων συνδεσμιτών... Οι άνθρωποι δεν είχαν βγάλει δημοτικό, τώρα πηγαίνουν ξανά...γι'αυτό και μπόρεσαν να μπουν, μαθητές είναι κανονικά.
Κοιτα να δεις που στο τελος θα αρχισουμε να λεμε "Θα μας κοψουν και το βολλευ ρε" 
- Kostomanolis
DC έγραψε:Έχω εντυπωσιαστεί. Είχαμε τόσους βολεϊκούς στο φόρουμ αλλά χρειάστηκαν δύο αποκλεισμοί από τον γάβρο για να γεμίσουν 20 σελίδες για έναν αγώνα, εκφέροντας απόψεις για τους πάντες και τα πάντα.
Ε, ενταξει ρε παιδια, γραψανε πολλοι αλλα τα 3/4 τα εγραψε ο goranOdi έγραψε:Επειδή από χθες διαβάζω και δεν γράφω,για να δω τι παίζει από απόψεις:
α)Πότε γέμισε τόσους fans το βόλλευ χαμπάρι δεν πήρα.Όλη την χρονιά γράφουμε εδώ μέσα εγω,ο roman,ο Pilotos και δυο μέλη ακόμη και ξαφνικά γεμίσαμε διψασμένους οπαδούς για τίτλο και αναλυτές παικτών που έχουν πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.Καλά άσε για το γήπεδο.Εκεί είμαστε 200 άτομα Max και ξαφνικά γεμίσαμε χιλιάδες κριτές και μάλιστα στο άθλημα που σου έδωσε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας σου.
Υ.Γ. Γρηγορη χωρις παρεξηγηση, ελπιζω...
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Off topic:
@Palok, γειτονες ειμαστε; Και εγω γεννημα θρεμα Ιλισσιωτης ειμαι.... Παιζει να εχουμε παιξει και κανα μπασκετ μαζι...
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
@Palok, γειτονες ειμαστε; Και εγω γεννημα θρεμα Ιλισσιωτης ειμαι.... Παιζει να εχουμε παιξει και κανα μπασκετ μαζι...
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Εδω εχεις λαθος.Ειναι επιστημονες.Το χε πει κι ο Σαλιαρελης.RoMaN έγραψε:Όσο για τη παρουσία Τσουκαλά & άλλων συνδεσμιτών... Οι άνθρωποι δεν είχαν βγάλει δημοτικό, τώρα πηγαίνουν ξανά...γι'αυτό και μπόρεσαν να μπουν, μαθητές είναι κανονικά.
Οι φίλοι της ομάδας είναι γραμματιζούμενοι άνθρωποι, επιστήμονες, απλά βγήκαν από τα ρούχα τους με αυτά που βλέπουν"
- Μπαρκαρούτσος
Παλαιολόγος έγραψε:γι αυτο πρεπει να ψαχνουν παιχτες με νοοτροπια γκαρσια και μπανε
kataramenos5 έγραψε:Εδω εχεις λαθος.Ειναι επιστημονες.Το χε πει κι ο Σαλιαρελης.RoMaN έγραψε:Όσο για τη παρουσία Τσουκαλά & άλλων συνδεσμιτών... Οι άνθρωποι δεν είχαν βγάλει δημοτικό, τώρα πηγαίνουν ξανά...γι'αυτό και μπόρεσαν να μπουν, μαθητές είναι κανονικά.
Οι φίλοι της ομάδας είναι γραμματιζούμενοι άνθρωποι, επιστήμονες, απλά βγήκαν από τα ρούχα τους με αυτά που βλέπουν"
Άρα η επιστημονική κοινότητα είναι φίλαθλη και γουστάρει volley! Χαίρομαι!
-
giannistoumpa4
ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ Π.Α.Ο.Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
Π.Α.Ο.Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Π.Α.Ο.Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ..
FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ..
ενας απο τα 100 πρεζακια και τους μπερδεμενους απο την 4Α που μας κυνηγαει και μας πολεμαει στην φαντασια του ο πουθενας "paoktzis"..
Επιστρεφω στο μπερδεμα μου και στα υπολοιπα μπερδεμενα..
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ
100 ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ..
Π.Α.Ο.Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Π.Α.Ο.Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ..
FORZA Π.Α.Ο.Κ ΑΡΑ..
ενας απο τα 100 πρεζακια και τους μπερδεμενους απο την 4Α που μας κυνηγαει και μας πολεμαει στην φαντασια του ο πουθενας "paoktzis"..
Επιστρεφω στο μπερδεμα μου και στα υπολοιπα μπερδεμενα..
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ
100 ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ..
Πάντως είναι αλήθεια ότι αν όλοι εμείς πηγαίναμε στο βολευ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΤΌΠΙΚ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ Η ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΕΊΧΕ ΣΤΑΘΕΡΆ 3000 ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΆΚΙ. ....πάντως αυτή η στεναχώρια και το περσινό νταμπλ θα μας πεισμωσει και θα φέρει κιαλους τιτλους στο μέλλον
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχουμε γνωριστεί ρε στο μαρούσι σε ένα ματς με Olivares. anyway, όχι δεν είμαι ιλισιώτης απλά έμενα εκεί (κοντά μιχαλακοπούλου) 5 χρόνια.Kostomanolis έγραψε:Off topic:
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
συνεχιζω το off-topic, κι εγω εμενα ιλισια 5 χρονια, στο σπιτικο εδεσμα διπλα.κοιτα να δεις,ειχαμε φωλια τελικαpalok έγραψε:έχουμε γνωριστεί ρε στο μαρούσι σε ένα ματς με Olivares. anyway, όχι δεν είμαι ιλισιώτης απλά έμενα εκεί (κοντά μιχαλακοπούλου) 5 χρόνια.Kostomanolis έγραψε:Off topic:
Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
έχω αφήσει καλά λεφτά εκεί... 
Από Γιάννενα? έμενα γιάννενα (σπούδαζα) 93 με 98

ontopic: όπως τα λέγαμε καλύτερη η κηφισιά του ολυμπιακού.
Από Γιάννενα? έμενα γιάννενα (σπούδαζα) 93 με 98
ontopic: όπως τα λέγαμε καλύτερη η κηφισιά του ολυμπιακού.
- Μπαρκαρούτσος
Άραγε εδώ θα πάει "αντιπροσωπεία οπαδών για να τους δώσει να καταλάβουν πού παίζουνε και τι φανέλα φοράνε";;; Όπως και στο ποδόσφαιρο κάθε τόσο που τους μιλάνε στη προπόνηση...