Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
-
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Το καλό είναι ότι έγινε απροκαλυπτος. Οπότε κανείς μας δεν έχει δικαιολογία. Και οι πιο χαζοί κατάλαβαν τον πόλεμο που γίνεται. Οπότε είμαστε υπεύθυνοι για την ψήφο μας.
Υ.Γ. Δεν λέω ότι πρέπει να ψηφίζουμε βάσει του ΠΑΟΚ ή του Χ Σαββίδη. Αλλά η στάση της ΝΔ και κυρίως των στελεχών της στη Β.Ελλάδα δείχνει το πώς μας αντιμετωπιζουν και στα υπόλοιπα θέματα
Υ.Γ. Δεν λέω ότι πρέπει να ψηφίζουμε βάσει του ΠΑΟΚ ή του Χ Σαββίδη. Αλλά η στάση της ΝΔ και κυρίως των στελεχών της στη Β.Ελλάδα δείχνει το πώς μας αντιμετωπιζουν και στα υπόλοιπα θέματα
Τα έχουμε δει όλα πλέον από το καλύτερο βιογραφικό της Ελλάδας, τον άριστο, τον γιο του Τέρη. Ζήτω.
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Δεν έχει να χάσει κάτι καρντάση από Πτολεμϊδα.... Αν χάσει ένα 30% στην Βόρειο Ελλάδα και κερδίσει 5% στη χαβούζα,κερδισμένος θα είναι!eorptol1 έγραψε:Πραγματικά απορώ με την αυτοκτονικη στάση της ΝΔ..... Αυτοί οι τύποι πρέπει πραγματικά να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει..... Συγνώμη Κώστα δεν πολιτικοποιω τα πράγματα ο κουλης μπαίνει με προκλητικό τρόπο στα αθλητικά δρώμενα..... Και φυσικά θα την ακούσει στερεοφωνικά

Αυτό το 30% το χάνουν όμως οι μουγγοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας
Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το.eorptol1 έγραψε:Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Έλα τώρα .... όλοι αυτοί - ανεξαρτήτως κόμματος, για να μην πάρω θέση- τα βρίσκουν γενικά!eorptol1 έγραψε:Αυτό το 30% το χάνουν όμως οι μουγγοι βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας

Θέλω να πω ότι μπρος στην ¨κομματική γραμμή" όλοι μουγκοί είναι!
Δεν αξίζει να χαλιέσαι γιαυτον τον παπαρα..... Σε πολλά συμφωνώ με σένα στην υπόθεση κουλη έχεις λάθος 1000%KOSTAS54 έγραψε:Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το.eorptol1 έγραψε:Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε
Για την ταμπακιέρα θα ήθελα την άποψή σου. Εγώ θα την δεχτώ ακόμα κι αν είναι αιρετική για εδώ μέσα πχ. ο Κούλης έχει δίκιο. Απλά είμαι περίεργος πως το βλέπει ένας Νεοδημοκράτης Παοκτσης.KOSTAS54 έγραψε:Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το.eorptol1 έγραψε:Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε
Κώστα ... μια συμβουλή χωρίς παρεξήγηση.... Δεν κάνει και δεν αξίζει να φανατιζόμαστε με κόμματα και κομματικά πρόσωπα....άλλο οι πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις, αλλά ουχί με κόμματα και πολιτικούς! Όπως ο ΠΑΟΚ μας που είναι ιδέα, γιαυτό και είναι πάνω από όλα , και δεν είναι οι παίκτες οι προπονητές ή οι εκάστοτε μεγαλομέτοχοι.KOSTAS54 έγραψε:Αν το να ειρωνεύεσαι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχεις, συνέχισε το.eorptol1 έγραψε:Για να δούμε πάντως Θεσσαλονίκη σαν κλέφτης(συγνώμη Κώστα), ήρθε και έφυγε
Τον ΠΑΟΚ θα δαγκώσω αν μου τον θίξουν και την πολιτική μου ιδεολογία, την όποια, δεν έχει σημασία, θα την υπερασπιστώ με επιχειρήματα.... Τα πρόσωπα μου είναι αδιάφορα και ειδικά όταν θίγουν την ιδεολογία μου, τις ιδέες ή τις αξίες μου θα τους θέσω απέναντι..... Τόσο απλά.
Μην αναλώνεσαι!

Εκτός πινάκων έμειναν οι Γιάχος, Δημητρόπουλος, Σπάθας, αλλά και οι Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Βοσκάκης και Δελφάκης!
Η μεγάλη είδηση είναι ότι «κόπηκε» και ο Κύζας, ο οποίος μάλιστα ήταν και διεθνής και αναμένεται να αντικατασταθεί ενόψει της νέας σεζόν και από τον πίνακα των διεθνών.
Aνασταση.
Η μεγάλη είδηση είναι ότι «κόπηκε» και ο Κύζας, ο οποίος μάλιστα ήταν και διεθνής και αναμένεται να αντικατασταθεί ενόψει της νέας σεζόν και από τον πίνακα των διεθνών.
Aνασταση.

Καλό νέο μεν, αλλά........................
Δυστυχώς για εμάς, η τραβελογ@υρική ακαδημία κορακιών βγάζει πολλά νέα φυντάνια δίχως κανένα κόστος...
Αν δεν δω με τα μάτια μου βελτίωση των κορακιών και μάλιστα όχι μόνο στους δικούς μας αγώνες, ΔΕΝ χαίρομαι...

Δυστυχώς για εμάς, η τραβελογ@υρική ακαδημία κορακιών βγάζει πολλά νέα φυντάνια δίχως κανένα κόστος...

Αν δεν δω με τα μάτια μου βελτίωση των κορακιών και μάλιστα όχι μόνο στους δικούς μας αγώνες, ΔΕΝ χαίρομαι...

Μια χαρά τα συμφέροντα των κάτω εξυπηρετήθηκαν πάλι. Κυζας έξω (α ρε χαλίφη Ιβαν) Κομινης μέσα φυσικά
Η λερα εφυγε sn0ufel4 το να στεκομαστε σε 1-2 ονοματα δε λεει κατι.
Ολοι οσοι κοπηκαν ηταν ενεργα μελη της Ε.Ο,σαπιοι ως το κοκκαλο.
Κατι γινεται επιτελους.
Ολοι οσοι κοπηκαν ηταν ενεργα μελη της Ε.Ο,σαπιοι ως το κοκκαλο.
Κατι γινεται επιτελους.
Το θέμα είναι ποιοι θα μπουν στη θέση τους .
Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς τη μόνη φορα π φάνηκε να καταφέρνουμε την πολυπόθητη αλλαγή, σοκαριστικαν τόσο σε Αθήνα και Ελβετία ώστε εμφανίστηκαν ελεγκτές, τρόικες , εξωγήινοι και χιλιάδες κομπάρσοι για να φρενάρουν την κατάσταση.
Εν τέλει βλέπουμε μια πιστευτή τήρηση ισορροπιών μην τυχόν και χαλάσουν την καρδιά των Αθηναίων.
Άντε να δούμε μετά τις 18 τι θα γίνει.
Δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς τη μόνη φορα π φάνηκε να καταφέρνουμε την πολυπόθητη αλλαγή, σοκαριστικαν τόσο σε Αθήνα και Ελβετία ώστε εμφανίστηκαν ελεγκτές, τρόικες , εξωγήινοι και χιλιάδες κομπάρσοι για να φρενάρουν την κατάσταση.
Εν τέλει βλέπουμε μια πιστευτή τήρηση ισορροπιών μην τυχόν και χαλάσουν την καρδιά των Αθηναίων.
Άντε να δούμε μετά τις 18 τι θα γίνει.
Ας ειναι και ετσι,εμεις αλλωστε το 50-50 θελουμε και τα ισα μετρα και σταθμα,δε μας ενδιαφερει να αντικαταστησουμε την Ε.Ο με μια αλλη δικη μας.