Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
-
Asimos
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Αυτο ηθελα να το πω εδω και καιρο αλλα...κρατιόμουν για προφανεις λογους. Δεν ειναι λιγο να προβληματιζει οτι ακομα και ο μπατιροβαζελος εχει καλύτερο φορ απο εμας?
Εκτος και αν διαφωνει καποιος εδω οτι δεν ειναι καλυτερος ο Μπεργκ. Ο οποιος δεν ειναι ουτε καν "παικταρας" φυσικα. Αλλα οταν εχεις αλλη, σωστη, ποδοσφαιρικη παιδεία, ξερεις να κανεις τα βασικα σωστα.
Εκτος και αν διαφωνει καποιος εδω οτι δεν ειναι καλυτερος ο Μπεργκ. Ο οποιος δεν ειναι ουτε καν "παικταρας" φυσικα. Αλλα οταν εχεις αλλη, σωστη, ποδοσφαιρικη παιδεία, ξερεις να κανεις τα βασικα σωστα.
- navigator11
lefis έγραψε:σε παρακαλω πολυ να μιλας για την δικια σου πλατη.αν θες τους την γυρνας.ασε καποιους να μην την γυρνανε
Δεν πιστεύω πως ουσιαστικά ο εν λόγω φίλος το εννοούσε ως το εξέλαβες.Είναι απ'τους μετριοπαθείς.Γενικά,πάντως,ιδίως όταν πρόκειται να επιτεθούν κάποιοι στην ΠΑΕ,<<φοριέται>> πολύ η πρακτική αυτή.Πολλοί κατακεραυνώνουν Σαββίδη και συν αυτώ,προπαγανδίζοντας ως εκφορείς της ... λαϊκής δυσαρέσκειας.
Σωστά ο καθένας σας μιλάει για την δικιά του πλάτηlefis έγραψε:σε παρακαλω πολυ να μιλας για την δικια σου πλατη.αν θες τους την γυρνας.ασε καποιους να μην την γυρνανε
πως δλδ τους γυρνας την πλατη (διοικηση ομαδα προπονητη αυτους τουλαχιστον καταλαβαινω εγω ) αλλα δεν την γυρνας στον ΠΑΟΚ?Asimos έγραψε:ΤΟΥΣ, όχι ΤΟΥ.
Ας διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά.
Ευχαριστώ.
- Aigle_Noir
+1 πλάτη που θέλει να μην μιλάει άλλος εξ ονόματής της...lefis έγραψε:σε παρακαλω πολυ να μιλας για την δικια σου πλατη.αν θες τους την γυρνας.ασε καποιους να μην την γυρνανε
-
Asimos
ΛοΛ
το φακέλωμα έχει πάει σύννεφο βλέπω!
Ναι είμαι μετριοπαθής, υπομονετικός, δεν βλέπουν τα μάτια μου αστεράκια και πρωταθληματάκια ούτε και συνομοσιολογίες σε κάθε κακοτοπιά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να απογοητευτώ όταν δεν έρχονται αυτοί που πρέπει να βουλώσουν τις τρύπες που κάποιες φορές μοιάζουν με κρατήρα.
Ο καθένας μπορεί να λάβει όπως θέλει το "γύρισμα της πλάτης" αλλά προσωπικά μέχρι οι 11 που θα μπαίνουν στο χόρτο να είναι ισάξιοι των καιρών που διανύουμε (κόντρα στην οικονομική λογική που διάγει η χώρα), ισάξιοι του 30ου πιο πλούσιου κατοίκου της Ρωσίας, εγώ λέω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Μαπετς σόου ας πούμε.
Ναι είμαι μετριοπαθής, υπομονετικός, δεν βλέπουν τα μάτια μου αστεράκια και πρωταθληματάκια ούτε και συνομοσιολογίες σε κάθε κακοτοπιά.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να απογοητευτώ όταν δεν έρχονται αυτοί που πρέπει να βουλώσουν τις τρύπες που κάποιες φορές μοιάζουν με κρατήρα.
Ο καθένας μπορεί να λάβει όπως θέλει το "γύρισμα της πλάτης" αλλά προσωπικά μέχρι οι 11 που θα μπαίνουν στο χόρτο να είναι ισάξιοι των καιρών που διανύουμε (κόντρα στην οικονομική λογική που διάγει η χώρα), ισάξιοι του 30ου πιο πλούσιου κατοίκου της Ρωσίας, εγώ λέω να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Μαπετς σόου ας πούμε.
- ace79grpaok
Μην μαλώνετε , α ρε παοκ κλεισε τους φορ που θες να παρεις να τελειωνουμε , δεν βλεπεις το προβλημα η για μην στεναχωρησεις τον κλαους και τον σαλπι θα μας φερεις κανα νετσιντ ν 2.0? Ελεος με την αμπαλοσυνη τους
ειδικα στις θεσεις εξτρεμ, φορ, 10αρι ειναι το Α και το Ω..CCCP έγραψε:σωστη, ποδοσφαιρικη παιδεία
Γι'αυτο Ελληνας παικτης στις θεσεις αυτες απλα δεν υπαρχει...
Και ο καγκουρας του γαυρου με γερμανικη ποδοσφαιρικη παιδεια ανδρωθηκε...Το ιδιο κ ο Σαμαρας..
Γι'αυτο Φορτουνης κ Κονε κατι θα κανουν απ'το αν εμεναν εδω..
Υπερεκτιμαμε κ τις ακαδημιες μας..Που αν συγκρινεις τα δικα μας με αυτους που βγαινουν ανα δυο χρονια απο τις ακαδημιες της πλατειας ειναι για να κλαις.. (λες κ εδω τα δικα μας δεν τρωνε κ δεν εχουν ανακαλυψει τι θα πει μυικη μαζα..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 19 Ιαν 2014, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Δεν κατάλαβα τα περί φακελώματος.Αυτή είναι η άποψη που'χω σχηματίσει.Δε φαντάστηκα πως βρίσκεις το χαρακτηρισμό υποτιμητικό.Asimos έγραψε:ΛοΛ
Μαπετς σόου ας πούμε.
Όσο για την μη ενασχόληση με τα της ομάδας,ώσπου να γίνει <<παλευτή>> στα ματάκια σου,την βρίσκω εντιμότατη σαν στάση.Μακάρι πολλοί ακόμα να σκέφτονταν προς αυτήν την κατεύθυνση.
κανενα φακελωμα και κανενα συννεφο...προφανως και εχεις το δικαιωμα να ασχοληθεις με το μαπετ σοου και οτι αλλο επιθυμεις αφου αυτο που βλεπεις δεν σε εκφραζει. εγω αυτο που σου εγραψα παραπανω ειναι να μην μιλας εξ ονοματος αλλων.δλδ αυτο το θα τους γυρισουμε την πλατη δεν μου ακουστηκε πολυ καλα γιατι δεν θυμαμαι να συζητησαμε ποτε και να σου ειπα εγω οτι θα την γυρισουμε μαζι την πλατη.ειπαμε την δικια σου πλατη καν την οτι θες και ασε και μενα να κανω οτι θελω την δικια μου.ουτε φακελωμα ουτε τιποταAsimos έγραψε:ΛοΛ
Μαπετς σόου ας πούμε.
-
paokpantou
δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να βρουμε ενα φορ σαν τον μπεργκ?ενα φορ σαν τον πετριτς???μαλλον πολυ δυσκολο.... κανουμε πλατες στον κλαους και τον σαλπι..μην τα στεναχωρησουμε τα παιδια και ειδικα μην χασει ο σαλπι την κληση του στο μουντιαλ...καηκαμε να ουμε.....εγραψα για τον πετριτς καθως πιστευω πως θα ειναι μαζι με τον αλλον διδυμο φωτια και φοβος για τις αντιπαλες αμυνες.σας ειχα πει καποτε για μια πληροφορια που ειχα για φορ,δυστηχως δεν εκλεισε ο μαξι μας βρωμουσε θελουμε καλυτερο,,πλεον δεν γνωριζω για κανεναν,, και ειδικα αν το εχει αναλαβει ο γκερμαν...απο ρωσια δανεικο μαλλον θα παρουμε.ιβαν ριξε χρημα, με πορδες αυγα δεν βαφονται,,και με υπερεκτιμησεις παιχτων και ειδικα ελληνων παιχτων.το φωναζω εδω και μηνες θελουμε ΦΟΡ!!!!οχι ντεμεκ φορ αλλα ΦΟΡ.
Ήμαρτον ρε γμτ ο sammir στην χεταφε... Ποια χεταφε ρε.....?? ειναι δυνατόν ο παικταρας αυτός εκεί???
http://www.24sata.hr/nogomet/dinamo-ce- ... ina-349832
http://www.24sata.hr/nogomet/dinamo-ce- ... ina-349832
- mantzoumis
Γεια σας και από μένα. Δε ξέρω τι συμβαίνει πραγματικά στην ομάδα, αλλά μου δίνεται η εντύπωση πως ο stefens έχει υποχρεωθεί κάπως στο Σαββίδη, που έχει υποχρεωθεί και αυτός δε ξέρω που, για την χρησιμοποίηση των διεθνών μέχρι το μουντιάλ, όσο περισσότερο γίνεται (άρα να παίζουν σε όποια θέση να 'ναι αρκεί να παίζουν). Έτσι ενώ θα μπορούσε ο προπονητής να βάλει σέντερφορ Βούκιτς ή κάποιον από τους νέους της Κ20, δε το κάνει γιατί μάλλον δε μπορεί. Και φυσικά δε μπορεί ούτε να αντιδράσει, αν έτσι έχει συμφωνήσει εξ' αρχής. Αυτό είναι κάτι που του περιορίζει αρκετά τις επιλογές νομίζω.