Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από DigitalFan »

Parolos έγραψε: Κι επίσης δεν υπάρχει ανάγκη για κανέναν "digitalfan" να λέει παπαριές για το οπαδικό κίνημα..
Πονάει η αλήθεια ε...;
Οπαδικό κίνημα είναι αυτοί (η κλίκα) που κάνουν αποχή για τους δικούς τους λόγους...;
Γελάει το σύμπαν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποια αλήθεια ρε αγόρι μου?
Εικάζεις και υποθέτεις οτι αυτοί που κάνουν αποχή θα γυρίσουν για το χρήμα!

Ποια είναι η αλήθεια σε μία υποθετική σου άποψη??
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Ποιός μίλησε για χρήμα...; Ακόμη κι αν υπονοώ κάτι, με αφορμή αυτήν την είδηση, είναι ότι θα γυρίσουν γιατί θα έχουν εισιτήρια τζάμπα...! Δεν θα πάρουν χρήματα...! Ή μήπως μπορούν να έχουν και οικονομικά οφέλη...; Πώς το εννοείς ότι θα γυρίσουν για τo χρήμα...;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 16:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμμαζευτείτε και οι δύο ή φύγατε!

Ο μεν ένας -Digital- εξαπολύει χαρακτηρισμούς ελαφρά τη καρδία, μιλώντας για κλίκες και υποψίες.

Ο μεν άλλος - parolos- παραείναι πρόθυμος για υπερασπίσεις.

Ηρεμία και τέλος.

υγ Αυτό που έγινε με τη διαιτησία είναι κτηνώδης πρόκληση - παγίδα.

υγ2 Καθίστε πρώτα να δούμε ΠΟΙΟΙ θα πάνε στην Τρίπολη, και μετά θα καταλάβουμε και το νόημα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Rain έχει παρατραβήξει το κακό με δαυτον..
Και στο άλλο τόπικ το "Ανακοινώσεις συνδέσμων και συζήτηση επί αυτών" έχει αφήσει αυθαίρετα υπονοούμενα..

Τεσπα το ξέρω οτι μπαίνει και γράφει τέτοια μόνο και μόνο για τρολλαρισμα και κακώς έπεσα στην παγίδα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δεν το κάνω για trollάρισμα και δεν είμαι ο μόνος που έχω κάποιες συγκεκριμένες απόψεις...!
Τέλος!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Nα φανταστω οτι τρεχεις παντου....εντος εδρας εκδρομες κτλ και σε χαλασε που το οπαδικο κινημα εκανε αποχη?Ποια ειναι η σχεση σου με το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ (οπαδικο κινημα δεν ειναι συνδεσμοι μονο αλλα οποιος τρεχει για ΠΑΟΚ)???Εκτος αν σωστος οπαδος του ΠΑΟΚ για σενα ειναι αυτος με 12000000 ποστ σε φορουμ!

ΥΓ την πιπιλα για το εχω δεν εχω λεφτα να παω γηπεδο κτλ αστην μην την βαλεις καν στο στομα σου....πολλα ατομα απο αυτα που κατηγορεις για την αποχη στερουνται τα βασικα για να πανε να στηριξουν την ομαδα!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Thanix έγραψε:πολλα ατομα απο αυτα που κατηγορεις για την αποχη στερουνται τα βασικα για να πανε να στηριξουν την ομαδα!
Πολλά από αυτά τα άτομα, στερούν τη στήριξη (που μπορεί φυσικά να αντικατασταθεί) στην ομάδα για να πετύχουν τους σκοπούς τους κάνοντας αποχή...!

ΥΓ: Οπαδικό και κίνημα δεν πάνε μαζί... Το κίνημα έχει να κάνει με την πολιτική...! Ο οπαδισμός με τις ομάδες..!
ΥΓ2: Γήπεδο πάω όποτε γουστάρω, αλλά τουλάχιστον δεν υποκρίνομαι και δεν έχω προσωπικές απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ! Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι και όλοι οι υπόλοιποι 1.500.000 ΠΑΟΚτσήδες!

Επόμενη φορά που θα πω "τελος" δεν θα υπάρξει! Είναι η τελευταία!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Επειδη στερησε βασικων γνωσεων... το οπαδος βγαινει απο το επομαι...Δλδ οπαδος ειναι αυτος που ακολουθει!Το αν ειμαστε κινημα βγες και ρωτα το σε ολους αυτους που εχουν βοηθηθει απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ ( αιμοδοσιες, συγκεντρωση τροφιμων, συγκεντρωση χρηματων)
Οποτε μην μπερδευεις και λες οτι να ναι για πολιτικη κτλ! Αν θες κιολλας ψαξε τι σημαινει πριν πεταξεις το οτιδηποτε!
Φιλαθλος ειναι ο φιλος του αθληματος και οπαδος αυτος που ακολουθει μια ομαδα!Αρα και εσυ και ολοι οσοι λενε οτι ειναι ΠΑΟΚ ειναι ΟΠΑΔΟΙ του ΠΑΟΚ!

Το αν στερουν αυτα τα ατομα τη στηριξη απο τον ΠΑΟΚ μπορει να το καταλαβει οχι μονο ο οποιοσδηποτε ΠΑΟΚτσης αλλα ακομα και οπαδοι αλλων ομαδων...οποτε μικραινεις πρωτα απο ολα τον ΠΑΟΚ με το να μιλας ετσι για τον κοσμο του!Το οτι εσυ και εγω και ο οποιοσδηποτε εδω μεσα μπορει τωρα να μιλαει και να λεει το μακρυ του και το κοντο του ισως το οφειλουμε σε οσους απο αυτους που ''στερουν'' την υποστηριξη απο τον ΠΑΟΚ ετρεχαν και εκαναν καταληψεις ωστε να μην γινει ο ΠΑΟΚ ομαδουλα αλλης κατηγοριας...ας μην ξεχναμε...η ισως ας μαθουμε καποια στιγμη!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Thanix έγραψε:Το οτι εσυ και εγω και ο οποιοσδηποτε εδω μεσα μπορει τωρα να μιλαει και να λεει το μακρυ του και το κοντο του ισως το οφειλουμε σε οσους απο αυτους που ''στερουν'' την υποστηριξη απο τον ΠΑΟΚ ετρεχαν και εκαναν καταληψεις ωστε να μην γινει ο ΠΑΟΚ ομαδουλα αλλης κατηγοριας...ας μην ξεχναμε...η ισως ας μαθουμε καποια στιγμη!
Αυτό το οφείλουμε (πλέον) και αλλού, αλλά μάλλον σου διαφεύγει...!

Δεν γράφω άλλο... Ας μας κρίνουν όσοι διαβάζουν...

ΥΓ: Όσο για την έννοια του οπαδισμού, έχεις δίκιο, ήταν λάθος η διατύπωσή μου...! Αλλά επιμένω ότι δεν είναι κίνημα, γιατί αυτό αφορά τα κοινονικοπολιτικα ζητήματα...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Για να ερθει το τωρα που ειναι ισως οτι καλυτερο μας εχει συμβει (ελπιζω, θελω και πιστευω να το δειξει το μελλον) επρεπε να σωθουμε πιο παλια....οποτε δεν μου διαφευγει καθολου.

Και φυσικα για εμενα ειναι κινημα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ!

Ας μας κρινουν...εδω ειμαστε!
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

"Paokmania, το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ"

Και τον αφήνεται να μιλάει έτσι για τους συνδεσμίτες. Μάλλον αυτοί δεν είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έτσι?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Parolos έγραψε:Μεγάλο foul από Ιβάν για μένα... :redcard:
Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει κανέναν ανάγκη να πληρώνει για να πάει στο γήπεδο!!

με ολο τον σεβασμο,αυτο ηταν η μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα εδω και καιρο :!:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

DigitalFan έγραψε:
Parolos έγραψε: Οπαδικό κίνημα είναι αυτοί (η κλίκα) που κάνουν αποχή για τους δικούς τους λόγους...;
Γελάει το σύμπαν!

Δε με νοιαζει αν με κανετε ban. Αλλα ρε φιλε πραγματικα γελαω μαζι σου γιατι εισαι για γελια μονο.... κ βασικα ειμαι σιγουρος οτι δε ξερεις τι σου γινεται γιαυτο κ βασικα μιλας μαυτο το τροπο..

τωρα οσο αναφορα το SAIT σας ρε παιδια ελεος δηλαδη.. κανετε ban αν βρισουμε καποιον ποδοσφαιριστη κ ξερετε για ποιον λεω... κ υπαρχουν καποιοι γελειοι εδω μεσα κ κραζουν τον κοσμο που δινει τη ψυχη του για να βρισκετε στο πεταλο.. απλη παρατηρηση κανω , καλο θα ηταν να μην αφηνετε κανεναν σαν αυτον τον περιεργο που αμφιβαλω αν ειναι ΠΑΟΚ να γραφει τετοιες χαζομαρες
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Για γέλια μπορεί να είμαι, αλλά δεν είμαι... κανένα west, ούτε east, ούτε north, ούτε south block, ούτε την έχω δει μέλος μιας "συμμορίας" για να καλύψω κάποια κενα της ζωής μου...! Το κακό έχει παραγίνει με εσάς! Αν είμαι για ban, ας το φάω...!

Αυτός που είναι περίεργος και αμφίβολο αν είναι ΠΑΟΚτσής μπορεί να είσαι μόνο εσύ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”