Φανέλα ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
- pirate_salonica
- Μπαρκαρούτσος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Περιμένω αυτόν που θα κράξει για τη χρυσή λεπτομέρεια στην "γκριζοασπρόμαυρη" κουρτίνα πίσω... 

- pirate_salonica
- john4serres
η νέα φανέλα όσο όμορφη και να είναι το τεράστιο-αντιαισθητικό εθνόσημο που καθιέρωσε η ΕΠΟ, θα την κάνει σίγουρα πιο άσχημη εκτός και αν επιτέλους το αφαιρέσουν φέτος.
επίσης δε ξέρω αν αυτά που λένε για γκάζπρομ ισχύουν γιατί αυτό το αηδιαστικό πάμε στοίχημα όσο ωραία και να είναι η φανέλα την κάνει απωθητική.
επίσης δε ξέρω αν αυτά που λένε για γκάζπρομ ισχύουν γιατί αυτό το αηδιαστικό πάμε στοίχημα όσο ωραία και να είναι η φανέλα την κάνει απωθητική.
- pagotatzis
την Gazprom όλοι θα θέλαμε ,δυστυχος δεν έγινε το ντεαλ νε την Ελλάδα!
Και μάλλον δεν πρόκειταινα γίνει!
γι'αυτό βολέψου τώρα με τον ΟΠΑΠ και βλέπουμε!
Και μάλλον δεν πρόκειταινα γίνει!
γι'αυτό βολέψου τώρα με τον ΟΠΑΠ και βλέπουμε!
Η άσπρη που είδαμε σε κοντινές φωτό από...Τσάρλτον.
Ποιοτική φαίνεται αφού την είχε και η Μαν.Γ. πέρσι. Έχει 2 κουμπιά που δεν φαίνονται...
http://www.voetbalshirtjes.com/charlton ... 2013-2014/
Ποιοτική φαίνεται αφού την είχε και η Μαν.Γ. πέρσι. Έχει 2 κουμπιά που δεν φαίνονται...
http://www.voetbalshirtjes.com/charlton ... 2013-2014/
Εμένα μου αρέσει πολύ που έχει το εθνόσημο με το αστέρι πάνω...tsou έγραψε:η νέα φανέλα όσο όμορφη και να είναι το τεράστιο-αντιαισθητικό εθνόσημο που καθιέρωσε η ΕΠΟ, θα την κάνει σίγουρα πιο άσχημη εκτός και αν επιτέλους το αφαιρέσουν φέτος.
- xrictoforoc
Καλά ε,της προπόνησης είναι πολύ κ@ύλα.Ειδικά των τερματάδων που είναι μαύρες με άσπρες ρίγες.Γύρω στο 20 θα είναι μια τούμπανη τιμή.Πιστεύω θα καβατζώσω μια.
- fofanaserres