5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
α ρε hideguti σε βλεπω στο τελος να τον κανεις κουμπαρο το παυλαρα....
εισαι οτι και ο κολκας....κολλημενος .....αλλα απο την αναποδη.......
στα σοβαρα τωρα...απολαυστικος και παλι.....πρεπει να εκανε το τελειο παιχνιδι για 6αρι.....δεν θυμαμαι πανω απο δυο πασες λαθος......μπραβο του.....μαζι με βιτολο στο οακα τους θελω να σκαψουνε τον χανδακα Α.....
και θελω κουτσια κ βιερινια μπροστα για το μπαλακια

εισαι οτι και ο κολκας....κολλημενος .....αλλα απο την αναποδη.......

στα σοβαρα τωρα...απολαυστικος και παλι.....πρεπει να εκανε το τελειο παιχνιδι για 6αρι.....δεν θυμαμαι πανω απο δυο πασες λαθος......μπραβο του.....μαζι με βιτολο στο οακα τους θελω να σκαψουνε τον χανδακα Α.....
και θελω κουτσια κ βιερινια μπροστα για το μπαλακια
MVP!!! εύκολα για μένα.. απίστευτη ηγεσία στο κέντρο, το κεφάλι ψηλά και έβλεπε γήπεδο, δεν του παίρνεις τη μπάλα αν δε στη δώσει, μπαλιές σωστές, αρχοντικός και ίσως από τα καλύτερά του παιχνίδια.. ελπίζω να παραμείνει και ψύχραιμος
δεν έχω δει καλύτερο αμυντικό χαφ στην ΠΑΟΚΑΡΑ και είναι τρομερός πονοκέφαλος για το σάντος, το να διαλέξει μεταξύ αυτού και του βιτόλου
δεν έχω δει καλύτερο αμυντικό χαφ στην ΠΑΟΚΑΡΑ και είναι τρομερός πονοκέφαλος για το σάντος, το να διαλέξει μεταξύ αυτού και του βιτόλου
με γκαυλοσατε με αυτα που λετε ρε...έχασα τετοιο πραμα?? παμπλιτο στα 25 του χρόνια ξαναγεννημένος και δεν συμμαζεύετε?
την τρελα μου και τις μετακομίσεις.
την τρελα μου και τις μετακομίσεις.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Hideguti έγραψε:Μπορουμε να συζητησουμε για οτι θες, απο τους Τουπαμάρος μεχρι τον Σκιαφίνο. Ειμαι ανοιχτος ανθρωπος.
ρε ασε κατα μερος την επανασταση και ρωτα τον γιατι δεν παταει περιοχη!!
ειναι καμια φοβια οπως με τα αεροπλανα?

-
Και εκει που μετα τα πρωτα φετινα παιχνιδια δηλωνα απογοητευμενος απο τον Παμπλο, ερχονται τα 2-3 τελευταια παιχνιδια και με κανει να αλλαξω αποψη. Χαλαλι. Σημερα ηταν ακομα καλυτερος (και ομως γινεται) απο το προηγουμενο ματς και για μια ακομη φορα, μεχρι το 90'. Οτι ειπαν οι προηγουμενοι συμφωνω. Βλεπω ακριβως τον Γκαρσια που πιστευα οτι θα δω πριν αρχισει η σεζον, δηλαδη εναν παικτη παγκοσμιας κλασης που δεν αποβαλεται και αντεχει μεχρι το 90'. Τι αλλο να ζητησει κανεις...
Εdit: ...διελαθα οτι δεν παταει περιοχη οπως επικαλεστηκαν καποιοι, οποτε ολα τα παραπανω αναιρουνται αυτοδικαιως.
Εdit: ...διελαθα οτι δεν παταει περιοχη οπως επικαλεστηκαν καποιοι, οποτε ολα τα παραπανω αναιρουνται αυτοδικαιως.

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Hideguti έγραψε:Μεταξυ αλλων, ειναι ενας απο τους ελαχιστους ποδοσφαιριστες που μπορω να φερω στο μυαλο μου οι οποιοι σακουλιαζουν κατα συρροην αντιπαλους, οντες σχεδον ακινητοι.
αυτο ακριβως ειχα σημερα κι εγω στο μυαλο μου...σταγονα ιδρωτα δεν ριχνει...ουτε μυς δεν συσπαται οταν καρφωμενος εξαφανιζει και ξαναεμφανιζει το τοπι...
μονο μπασκετμπολιστες μου ρχονται στο μυαλο σε κατι τετοιο!!
Έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου, της κίνησης των υπολοίπων ποδοσφαιριστών και της κίνησης της μπάλας.Οί παρεμβάσεις του είναι δείγματα λιτού και ουσιαστικού παιχνιδιού και χαρακτηρίζονται απο αφαιρετική σκέψη. Είναι πιό ήρεμος και όχι εριστικός. Έτσι μου αρέσει να παίζει.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο πρώτος μάγος που κρύβει την μπάλα με τόσο απλοϊκό τρόπο.
Ηγέτης, άρχοντας. Θέλω να τον δω στο ΟΑΚΑ. Δείξε μας και εκεί πόσο μεγάλος παίχτης είσαι ρε Γκαρσία.
Ηγέτης, άρχοντας. Θέλω να τον δω στο ΟΑΚΑ. Δείξε μας και εκεί πόσο μεγάλος παίχτης είσαι ρε Γκαρσία.
- paok4kyriakos
Αυτος ο παικτης πρεπει να κλεισει την καριερα του στην Τουμπα. Το αξιζει και το αξιζουμε. Τελος. 

- PAOK_NORTH_ARMY
Το αξίζει και το αξίζουμε.... Ωραία το θέτεις ρε μαν. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράματα. Είναι ο μοναδικός παίχτης -από την εποχή Ζαγοράκη- που για την πάρτη του εμφανίστηκαν τόσοι και τόσοι σαλτιμπάγκοι. Τα τραμπολίνο σας και σε άλλη παραλία καρντάσια.
- PABLO GARCIA1
Ααααχχχ βρε πουλέν....φέτος με δικαιώνεις που κάποτε σε είχα nick....και πέρυσι θα το κανες αλλά αυτός ο τσαμπουκάς σου,αυτή η τάση να μην τρως πρόλογο από κανένα, δεν σ' άφησε να δείξεις ποιός είσαι....και χάσαμε και μεις και συ μιά χρονιά....πάμε γερά φέτος να βγάλουμε τα σπασμένα.
Μ' αυτούς που παίζουμε την Κυριακή νομίζω κάτι τους χρωστάς από πέρυσι....

Υ.Γ. Εκείνο το α' ημίχρονο πέρυσι στα play-off με βάζελο παραμένει το κορυφαίο σου παιχνίδι στον ΠΑΟΚ....
Μ' αυτούς που παίζουμε την Κυριακή νομίζω κάτι τους χρωστάς από πέρυσι....

Υ.Γ. Εκείνο το α' ημίχρονο πέρυσι στα play-off με βάζελο παραμένει το κορυφαίο σου παιχνίδι στον ΠΑΟΚ....