Δανεικό τον πήραμε την πρώτη φορά και ελεύθερο την δεύτερη.
Η Τσέλσι είχε δώσει 30 εκατομμύρια στους Γερμανούς για τον Μπαμπα.
Δανεικό τον πήραμε την πρώτη φορά και ελεύθερο την δεύτερη.
Όταν λες τέλος εννοείς σήμερα; Αν ναι, δεν αναφέρομαι σε αυτό. Ανέφερα τις τρεις προηγούμενες προτάσεις. Η πρώτη μάλιστα επιβεβαιώθηκε από τον "βασιλιά των αρδ" μόλις σήμερα.Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:43 Τα ποσά που αναφέρεις Μπλάκ δεν ξέρω αν ισχυαν στην αρχή
Στο τέλος όμως δεν ισχύουν. Ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά.
Αν δεν έρθει γιατί οι άλλοι λυσσαξαν , οκ. Ήττα και αποτυχία, αλλά σε ένα βαθμό είναι κατανοητό και σωστό να μην πετάμε λεφτά. Από ένα όριο και πάνω.
Ας δούμε που θα κλείσει η υπόθεση και πότε
Προσωπικά ούτε και με νοιάζει που θα κλείσει η υπόθεση.Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:43 Τα ποσά που αναφέρεις Μπλάκ δεν ξέρω αν ισχυαν στην αρχή
Στο τέλος όμως δεν ισχύουν. Ο ΠΑΟΚ δίνει καλά λεφτά.
Αν δεν έρθει γιατί οι άλλοι λυσσαξαν , οκ. Ήττα και αποτυχία, αλλά σε ένα βαθμό είναι κατανοητό και σωστό να μην πετάμε λεφτά. Από ένα όριο και πάνω.
Ας δούμε που θα κλείσει η υπόθεση και πότε
Ποιος θέλει τεχνοκράτες ρε μλκ μεταξύ μας τώρα ; Τον Χωσαδα πρόεδρο θέλουν . Να λέει απεριόριστο μπατζετ και τέλος . Ασχετα αν τώρα έχεις παραπάνω μπατζετ από τότε .Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:51 Το πρόβλημα είναι ότι η ΠΑΕ είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο λειτουργεί σε όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο σαν να τα ζητάει τα πουστλούκια.
Επίσης παρατηρώ ότι οι ίδιοι (πάνω κάτω) που μας τα έχουν κάνει ζέπελιν με την τεχνοκρατική λειτουργία που χρειάζεται η ΠΑΕ και περί μοντέρνου ευρωπαϊκού κλαμπ και τα σχετικά τώρα ζητούν τον παλιό παρορμητικό Ιβάν που θα είχε κλείσει την μεταγραφή με κάθε κόστος από την στιγμή που έγινε σφήνα από τον γαύρο.
Ο Βραζιλιάνος, μαζί με τον έτερο... συμπαίκτη του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, είχαν την πρώτη σύσκεψη.xrisitsapa έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:49 @Blackgr4
Άλλο ενα παράδειγμα εξαιρετικής διαπραγμάτευσης της κυρίας ( μήπως και Γιωργη; Θωμαρεη; )
Ξεκινάμε θεωρώντας πως απευθυνομαστε σε κατσαπλιαδες και τελειώνουμε χωρίς σωβρακο.
Πόσο καλυτερους ρε παιδιά; με πόσα λεφτά;Nassos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:51 Να κάνω εγώ μια υποθετική ερώτηση? Αν βγει ο Μάτος, ο βιειρινια, ο σερα, όποιος θέλετε και πει είπαμε στον πρόεδρο πάνω από 2μυρια είναι κοροϊδία για τον Γιαννούλη, πιστεύουμε ή είναι μπροστινοι?
Θέλω να πω, θεωρητικά δεν ζυγίζει μόνος του ο Ιβάν, και μπορεί ο βιειρινια π.χ. να του λέει προεδρα μην ακούω χαζομάρες, καλό παιδί ο Δημήτρης αλλά όχι κ 4 εκατομμύρια. Να εδώ το αγόρι από το μιντιλαντ εχει 3 καλύτερους.
Φυσικα κ ειναι έτσι απλα το αγόρι απο το μιντιλαντ να μην φερει παικτη επιπέδου Τέιλορ κ τον κανουν κουδουνι οι παίκτες του ΜΑΡΚΟNassos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 20:51 Να κάνω εγώ μια υποθετική ερώτηση? Αν βγει ο Μάτος, ο βιειρινια, ο σερα, όποιος θέλετε και πει είπαμε στον πρόεδρο πάνω από 2μυρια είναι κοροϊδία για τον Γιαννούλη, πιστεύουμε ή είναι μπροστινοι?
Θέλω να πω, θεωρητικά δεν ζυγίζει μόνος του ο Ιβάν, και μπορεί ο βιειρινια π.χ. να του λέει προεδρα μην ακούω χαζομάρες, καλό παιδί ο Δημήτρης αλλά όχι κ 4 εκατομμύρια. Να εδώ το αγόρι από το μιντιλαντ εχει 3 καλύτερους.