Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από gika »

John με αγάπη το λέω, έχεις θολώσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσεις ή άσε λίγες μέρες να περάσουν.

Κανείς δεν είναι τέλειος, και κανείς δεν θα είναι στα λεφτά που δίνουμε. Αλλού θα υστερεί ο Χ, αλλού ο Ψ. Αν έχει ο καθένας τα εργαλεία που χρειάζεται θα κάνει μια ομάδα που θα πάρει 1-2 τιτλους και αν δεν τα έχει θα κάνει μέτριες χρονιές σαν του βαζελου. Τριτοτεταρτοι με μια αξιοπρεπές πορεία στην Ευρώπη και τέλος.

Εχει αλλάξει αρκετά η νοοτροπία μου τα τελευταία χρόνια, δεν θεωρώ ότι η αλλαγή προσώπων είναι απαραίτητη για αλλαγή ρότας, ούτε η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

Το πρόβλημα είναι η έλλειψη πλάνου από την ομάδα, όχι ο προπονητής (ως θεσμος, όχι ως Ραζβαν) κατά την γνώμη μου.
These users thanked the author gika for the post (total 3):
AntreasG4, geobila, tutuyo
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εγώ έχω την δική μου οπτική για το θέμα φυσικής κατάστασης στο παιχνίδι του τελικού.
Είναι πλασματική η εικόνα άρα και το συμπέρασμα ότι υπήρχε γενικό θέμα φυσικής κατάστασης και θα το εξηγήσω.
Φέρνεις στον νευραλγικό χώρο του κέντρου έναν παίκτη, τον μείτέ, ο οποίος πέρα του ότι είναι βαρύς, προερχόταν κι από μια μακρά αγωνιστική απουσία. Δίπλα του τοποθετείς έναν επίσης βαρύ κι αργό παίκτη.
Ο μπαμπα δεν παρουσιάζει κάποιο θέμα διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε. Άργος μεν αλλά ούτε ξεμένει ούτε παθαίνει κράμπες.
Από την άλλη πλευρά έχουμε μια επανεμφάνιση ενός τρομερά αθλητικού παιδιού όπου κι εκεί βλέπουμε την διαφορά μετά την επίσης μακρά του αποθεραπεία.
Ο Τάισον δεν μπορεί να σταθεί και να βοηθήσει τον ανεπαρκή σε αθλητικά προσόντα μπαμπα και συνεπώς είναι προφανή η αριστερή σου ελλειμματική πτέρυγα.
Την δεξιά πτέρυγα την συμπληρώνει επίσης ο ανέτοιμος ζιβκο με τον ανέτοιμο όπως προανέφερα τζοντζο.
Δεν έχεις την τακτική, χαρακτηριστική προσφορά του Γιακουμάκη εν αντίθεση έναν εντελώς διαφορετικό παικτικα αθλητή που υπολείπεται ακόμη αθλητικών προσόντων.
Βάλε τα στραβωματα του ματς, τα γκολ που δεχόμαστε και οι αλλαγές που έρχονται αλλάζουν εντελώς το παιχνίδιας.
Δεν είναι δυνατόν, Καμία "σοβαρή" ομάδα δεν αναιρεί την επιλογή της στον κεντρικό άξονα.
Γιατί έτσι ζητάς από το υπόλοιπο σώμα της ομάδας να κινηθεί διαφορετικά.

Όλα αυτά κι άλλα επίσης έρχονται να δώσουν την εικόνα ότι είχαμε, έχουμε θέμα φυσικής κατάστασης.
Όχι δεν είναι αυτό.
Οι παίκτες μας είναι μαθημενοι να παίζουν μέσα στην χρονιά παιχνίδια και δύο και τρία την εβδομάδα. Μπορεί όχι σε συνεχή ακαταπαυστες εντάσεις αλλά ικανή να ανταπεξέλθει. Βλέπε μπαμπα. Βλέπε επίσης πόσες κράμπες είχαν οι αντίπαλοι. Οι μισές ήταν πραγματικές.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

gika έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 08:55 John με αγάπη το λέω, έχεις θολώσει. Πάρε μια βαθιά ανάσα πριν απαντήσεις ή άσε λίγες μέρες να περάσουν.

Κανείς δεν είναι τέλειος, και κανείς δεν θα είναι στα λεφτά που δίνουμε. Αλλού θα υστερεί ο Χ, αλλού ο Ψ. Αν έχει ο καθένας τα εργαλεία που χρειάζεται θα κάνει μια ομάδα που θα πάρει 1-2 τιτλους και αν δεν τα έχει θα κάνει μέτριες χρονιές σαν του βαζελου. Τριτοτεταρτοι με μια αξιοπρεπές πορεία στην Ευρώπη και τέλος.

Εχει αλλάξει αρκετά η νοοτροπία μου τα τελευταία χρόνια, δεν θεωρώ ότι η αλλαγή προσώπων είναι απαραίτητη για αλλαγή ρότας, ούτε η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία.

Το πρόβλημα είναι η έλλειψη πλάνου από την ομάδα, όχι ο προπονητής (ως θεσμος, όχι ως Ραζβαν) κατά την γνώμη μου.
Μπα, καθόλου θολωμένος δεν είμαι. Πέρα από την μέρα του τελικού που νομίζω ότι ήταν γενικό το πρόβλημα.

Και κατανοώ ότι κάποιοι συνοπαδοί μας έχουν ανάγκη από μια γερή δόση copium για να την παλέψουν μετά τις συνεχόμενες σφαλιάρες. Αλλά ακόμα κι εκεί πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος overdose.

Από κει και πέρα μια χαρά σέβομαι τον θεσμό του προπονητή και κανένα κόμπλεξ δεν έχω με τον Ραζβαν. Εύκολα αποδεικνύεται αυτό καθώς του έχω αναγνωρίσει όλες τις επιτυχίες του στις οποίες μάλιστα τον θεωρώ ως βασικό υπεύθυνο.

Δεν είναι δηλαδή ότι κρύβομαι στις επιτυχίες και εμφανίζομαι στις αποτυχίες να κάνω κριτική.

Having said that, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο καθώς οι 2 τελευταίες χρονιές ήταν καταστροφικές. Με αποκορύφωμα την φετινή.

Κι εσύ που αναφέρεσαι συχνά σε επιχειρήσεις γνωρίζεις πολύ καλά πως ότι και να έχεις επιτύχει σε στόχους στο παρελθόν αν επί 2 συναπτά έτη δεν κάνεις σωστά την δουλειά σου έρχεται η επιχείρηση και σου λέει "Ευχαριστούμε για όλα, καλή επιτυχία στην επόμενη σου δουλειά".

Αυτό είναι όλο.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 3):
DonnieMcGrath, geobila, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Φτάνει με τις αγγλικουρες αδερφια μου βαλκανιοι
These users thanked the author tsou for the post (total 3):
geobila, tutuyo, τσιριγωτης
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ικανοποιημένος δεν είμαι όπως όλοι μας.

Οι χαρακτηρισμοί ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Κάποιος πιστεύει ότι ο κύκλος έκλεισε και είναι απολύτως σεβαστό .

Άλλος πιστεύει ότι μόνο ο Λουτσέσκου μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ξανά στη κορυφή.

Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και προς συζήτηση.

Αν με ρωτάς τι πιστεύω θα σου πω ότι είμαι πολύ μπερδεμένος.

Δεν ξέρω τι θα ωφελήσει την ομάδα όμως αν πάρουμε ως φυσιολογική τη φθορά του χρόνου τότε ίσως μια αλλαγή να δώσει μια νέα πνοή σε όλους μέσα στην ομάδα.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι για ποιο λόγο η ομάδα εμφανίζεται για άλλη μια φορά αγύμναστη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Αυτή τη φορά συνοδεύεται και απο πολλούς τραυματισμούς.

Τι διάβασαν λάθος στη φετινή χρονιά ποιοι ευθύνονται για αυτό?

Πρώτα και κύρια υπεύθυνος είναι ο προπονητής μας αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Επίσης η σεζόν ακόμα παίζεται και πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει ότι μπορεί .

Να μην πάθει ότι έπαθαν τα χανούμια πέρσι.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κριτικάρετε θαρρείς και ζήσαμε μία κανονική περίοδο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν..
Για μένα η εσωστρέφεια είναι το καταστροφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ και το γνωρίζουν και οι εχθροί εκτός των τειχών και εντός.
Η πιο σωστή κίνηση είναι μία.
Ανανεώνεις τον κορυφαίο προπονητή και καθιστάς σαφές ότι μαζί θα μπείτε στη Νέα Τούμπα.
Μετά αρκεί να δώσεις όραμα με τις κινήσεις.
Και μετά ξέρει ο Στρατηγός...
Θα τους περάσει όλους ξανά πριονοκορδέλα.
Το θέμα είναι μπορεί ο Ιβάν?
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
Vet_eranos, tutuyo, Apil44
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Και άμα πάθει ή δεν πάθει ότι έπαθαν οι χάρτινοι πέρυσι τι θα αλλάξει;
Ότι στόχο είχε η ομάδα χάθηκε...με εκκωφαντικκ και ταπεινωτικο τρόπο

Όσο αυτό για την μπαλάρα που όντως παίζαμε για 2 3 μήνες μου θύμιζει τα φυλλάδια "δώστε στον αρη το κύπελλο δοκάρι"

Άσχετο αλλά τι ωραία ευρυματικοτητα που είχαμε ως λαός με τόσο έξυπνα συνθήματα...πάω κ βλέπω το μπλουζάκι του τελικού των συνδέσμων "είναι αλλιώς να είσαι ΠΑΟΚ" πραγματικά ότι να ναι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Συμφωνώ σε όλα Ολλανδέ, κανένα θέμα.

Και κατανοώ την αγωνία του κόσμου για το μέλλον.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί σε μπερδεύει το θέμα της φυσικής κατάστασης και των τραυματισμών.

Προσωπικά, αρνούμαι να μπω σε διαδικασία θεωριών συνομωσίας. Ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.

Υπεύθυνο για την εκγύμναση/προπόνηση των ποδοσφαιριστών κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας είναι το αγωνιστικό τμήμα.

Κεφαλή του αγωνιστικού τμήματος είναι ο εκάστοτε προπονητής επιλογή του οποίου είναι οι συνεργάτες του.

Άρα τι ακριβώς ψάχνουμε να βρούμε πίσω από τις λέξεις;

Να δεχτώ ότι έχει συγκεκριμένες ευθύνες (και) η διοίκηση σε τομείς οργάνωσης και ταχύτητας αποφάσεων, με το θέμα της κακής εκγύμνασης (που μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε θέμα) πως μπορεί να εμπλέκεται και πως μπορούν να προκύπτουν ευθύνες;

Είναι πραγματική η απορία μου, αν μπορείς να μου την λύσεις θα το εκτιμούσα.
These users thanked the author JohnDag for the post:
geobila
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Η αποδεδειγμενη ανικανοτητα της διοικησης καθιστα εναν καλο προπονητη σαν τον Λουτσεσκου απαραιτητο για την ομαδα καθως ειναι ο ΜΟΝΟΣ που βγαζει ακρη με αυτους και μπορει να παρουσιασει ενα κανονικο συνολο. ΔΕΝ θα ερθει καλυτερος προπονητης του Ρασβαν και θα μεινει με αυτην την διοικηση καιρο.

Συμφωνω με τον John οτι πρεπει να γινει αλλαγη πλεον, ο Λουτσεσκου εκανε τον κυκλο του ως προπονητης στον ΠΑΟΚ και πλεον θα εχει φθορα που δε του αξιζει ειδικα σε μια απο τις δυσκολοτερες στιγμες της ζωης του.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην διοικηση οτι μπορει να κανει κατι καλυτερο απο αυτα που παλευει ο Λουτσεσκου.

Οποτε, φοβαμαι τι θα γινει αν φυγει, οχι γιατι ειναι ο Κλοπ αλλα γιατι η ΠΑΕ ειναι στα ματια μου ανικανη.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
geobila, Bono.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

makispaspartou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 09:34 Κριτικάρετε θαρρείς και ζήσαμε μία κανονική περίοδο μετά από όλα αυτά που συνέβησαν..
Για μένα η εσωστρέφεια είναι το καταστροφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ και το γνωρίζουν και οι εχθροί εκτός των τειχών και εντός.
Η πιο σωστή κίνηση είναι μία.
Ανανεώνεις τον κορυφαίο προπονητή και καθιστάς σαφές ότι μαζί θα μπείτε στη Νέα Τούμπα.
Μακαρε, και να ανανεωθεί ο Ραζβαν, αν στα γραφεία υπάρχει κομφουζιο και κλικες που επηρεάζουν πλάνα αποφάσεις κλπ ο Ραζβαν πάλι θα φταίει του χρόνου, πετύχει δεν πετύχει
These users thanked the author geobila for the post:
embuji
embuji

Δημοσίευση από embuji »

makispaspartou έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 09:34 Ανανεώνεις τον κορυφαίο προπονητή και καθιστάς σαφές ότι μαζί θα μπείτε στη Νέα Τούμπα.
Μακη δεν ειναι θεμα αν μπορει, φυσικα και μπορει ο ιδιοκτητης ειναι. το θεμα ειναι αν ΘΕΛΕΙ.
Γιατι εμενα μου φαινεται οτι μια χαρα τρεχει η ΠΑΕ γιαυτον. Αλλιως θα ειχε κανει και αλλαγες χρονια τωρα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

John το ερώτημα είναι απλό και νομίζω ότι συμφωνούμε.
Θα προσπαθήσω να το διατυπώσω απλά :
O ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να γυρίσει στο δρόμο των επιτυχιών αλλάζοντας το προπονητή ή διατηρώντας τον;

Και τα 2 ενδεχόμενα έχουν πολλές υπο-περιπτώσεις ώστε να σχηματιστεί ολοκληρωμένη πρόταση. Κι εδώ τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα.

Για παράδειγμα αν αλλάξεις προπονητή, ποια θα είναι η στρατηγική σου σχετικά με την επιλογή προπονητή και ποια η στρατηγική για το υπάρχον ροστερ και ενδεχόμενες αλλαγές που θα θέλει ο προπονητής; Η αλλαγή προπονητή θα συνοδευτεί από αντίστοιχες αλλαγές οργανωτικά ή στο τρόπο λειτουργίας της ομάδας σε μια σειρά από πράγματα όπως πχ μεταγραφές ή επικοινωνία των στελεχών μεταξύ τους; Θα υπάρξει συγκεκριμένο οργανόγραμμα ; Ποιος είναι αυτός που θα επιλέξει προπονητή και με τι κριτήρια; θα ληφθεί υπόψη το στυλ ποδοσφαίρου; Θα ληφθεί υπόψη η κουλτούρα του προπονητή ώστε να ταιριάξει με αυτή της ομάδας διοικούντων;

Από την άλλη αν μείνει ο προπονητής, πως θα γίνει αξιολόγηση για το τι πήγε στραβά φέτος; Πως θα αποδοθούν ευθύνες, όχι για να υπάρξει τιμωρία αλλά για να διορθωθούμε; Ποιος θα ηγηθεί της ανανέωσης της ομάδας που ομολογουμένα απαιτείται ; Θα υπάρξει αλλαγή στο οργανόγραμμα; Κάποια προσθήκη;

Εγώ ειλικρινά δε ξέρω τι είναι το πιο σωστό τώρα. Αν δεχθούμε τη παγκόσμια σταθερά που λέγεται Ιβαν είμαι της άποψης ότι πιθανότερο είναι να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών μέσω του 2ου δρόμου - με τη προϋπόθεση πάντα ότι ο Λουτσέσκου θα βρει τη σπίθα μέσα του. Έχουν αποδεδειγμένα χημεία με τον Ιβαν και μπορούν να βρούνε τι πήγε στραβά φέτος.

Το σενάριο της αλλαγής αυτή τη στιγμή μου φαίνεται δυσκολότερο. Στο μυαλό μου η αλλαγή είναι επιτακτική και θα γίνει όταν ο Ιβαν παραδώσει την ομάδα στα παιδιά του. Να μπούνε φρέσκιες ιδέες με δικές τους επιλογές.

Από την άλλη κατανοώ πλήρως αυτούς που ζητάνε αλλαγή , αλλά τη ζητάνε για σωστούς λόγους. Και να είμαι δίκαιος μόνο από 1-2 άτομα μέσα εδώ βλέπω συγκεκριμένη επιχειρηματολογία επ'αυτού , πέρα από το σύνηθες "Απέτυχες->Έφυγες". Εννοείται ότι αν γινόταν μαγικά να βρω ένα καλό προπονητή νεώτερο, με πιο πολλές δυνάμεις και κίνητρα , το ίδιο εργατικό και αποτελεσματικό με το Λούτσο θα ήθελα αλλαγή.

Δεν είναι εύκολο όμως.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Mirko έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 03:21 Οχι μονο το εχασε, εχασε με ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΙΜΠΑΛΟ
Δεν ειναι η πρωτη φορα..
Εχασε και την περσινη σαιζον (10/24) απ'τον Οφη του Ρασταβατς με ανατροπη 1-2,
μεσα στην Τουμπα παρακαλω..
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι γυμναστές ούτε αυτοί που κάνουν την αποκατάσταση κτλ.

Το πρώτο ερώτημα μου: είναι οι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια?

Το επόμενο ερώτημα μου είναι τι έκαναν τόσο λάθος και είχαμε τόσους τραυματισμούς?

Ήταν η προπόνηση ?

Ήταν η αποκατάσταση ?

Ήταν η διαχείριση?

Ήταν όλα μαζί ?

Πως γίνεται να ήμασταν η ομάδα με την πιο επιθετική άμυνα και πίεση και ξαφνικά δεν βάζουμε τα πόδια μας ...ούτε τρέχουμε....αμυνόμαστε απο τα 2-3 μέτρα.

Ο κύριος υπεύθυνος σίγουρα είναι ο Λουτσέσκου .

Όπως για παράδειγμα παρόλο που προτιμώ να μην κάνω αναφορές ατομικά σε παίκτες μου κάνει εντύπωση η κακή κατάσταση του τσιφτση.

Θεωρώ ότι δεν είναι και αυτός καθόλου καλά σε σύγκριση με πριν λίγους μήνες. Τον θεωρώ κομβικό σε όσα μας έχουν συμβεί.

Όμως επειδή η ομάδα είναι ομάδα προτιμώ να την αξιολογώ ως σύνολο.

Άλλο ερώτημα μου είναι εφόσον ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα απο τον καθένα την ομάδα και ότι έχει εύθραυστη ψυχολογία γιατί επιτρέπει την ομάδα να γυρίσει πίσω μετά την επίτευξη γκολ ...αφού γνωρίζει ότι αν δεχτεί γκολ δεν μπορεί να επανέλθει.

Δέχομαι τους τραυματισμούς ως κομμάτι του παιχνιδιού αλλά το ψυχολογικό άδειασμα πως δημιουργήθηκε ξαφνικά?

Κάποτε τα στραβά μας πείσμωναν ..και τώρα τα παρατάμε.

Όλη τη χρονιά προσπάθησε να μην βάλει πίεση στην ομάδα για τους τίτλους...και τελικά η τακτική αυτή δεν απέδωσε ...οι τίτλοι θέλουν πίεση...όσοι αντέχουν παραμένουν στην ομάδα ....οι υπόλοιποι μένουν στην άκρη.

Χωρίς απαιτήσεις και πίεση στόχο μόνο κατά τύχη πιάνεις.

Όσες φορές και αν έχω σκεφτεί τι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα παραμένω αναποφάσιστος ενθυμούμενος όσα έχουμε ζήσει πριν τον Λουτσέσκου ακόμα και μετά απο αυτόν...που διαβάζω για τον απίθανο ζωγράφο που έβαζε δεξί μπακ τον μπίσε και στόπερ τον βιερίνια...ότι ήταν σύγχρονος προπονητής και πέτυχε όταν έφυγε απο μας.

Στο περιβάλλον ΠΑΟΚ υπάρχουν κάποια δεδομένα που κάνουν τη ζωή των στελεχών πάρα πολύ δύσκολη ως και αδύνατη την λειτουργία τους.

Ακόμα και ο Ιβιτς που ήταν μέσα απο την ομάδα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και ούτε γύρισε να κοιτάξει πίσω ξανά.

Σε αυτό το δύσκολο εργασιακό περιβάλλον ποιος μπορεί να αντέξει ? Ποιος μπορεί να προοδεύσει? Ποιος μπορεί να πάρει ρίσκα? Ποιος μπορεί να προετοιμάσει μια χρονιά ομαλά όταν περιμένει προκρίσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ.

Δεν ξέρω πολλές φορές καταλήγω σε αδιέξοδο.

Αν όμως αποφασίσουν αλλαγή πρώτα θα πρέπει να αλλάξει λογική και συμπεριφορά η διοίκηση αλλιώς θα πρέπει να ψάξει να βρει έναν νέο λουτσέσκου.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Giapas πιστεύω ότι η ΠΑΕ πήρε την απόφαση στο πως θέλει να πορευτει ως οργανισμός όταν και έφερε πίσω τον Ραζβαν επιβεβαιώνοντας αυτό που λες περί χημείας μεταξύ Ιβάν Ραζβαν και λύνοντας ένα σημαντικό πόστο. Φέτος είδαμε ένταξη μικρών και μια στροφή στην παρακολούθηση τους από τον βοηθό του Ραζβαν δείγμα ότι η διοίκηση (ίσως) και ο Ραζβαν τα βρήκανε σ' αυτό το κομμάτι (ήμουν της άποψης ότι ο Ραζβαν έβλεπε λίγο υποτιμητικά τις ακαδημίες)

Το καλοκαίρι είδαμε μετά από καιρο κάποια στελέχη να προστίθεται στην ομάδα ενισχύοντας (θεωρητικά) την επόμενη φάση, ήτοι τον Ιταλό στο scouting, τον αναλυτή από Ρεάλ, τον προπονητής της Β.

Τα οικονομικά μπήκαν σε μια τάξη και με το τελευταίο ισολογισμό δείξαμε έσοδα για πρώτη φορά. Έχει αναλύσει εξαιρετικά συνάδελφος σε άλλο τοπικ.

Θεωρώ ότι δύο θέματα μένουν να λυθούν. Τα στελέχη της διοίκησης και αν κατά πόσο μπορεί να αλλάξει με προσθήκες το μοντέλο, και αν ο Ραζβαν έχει ακόμα πάθος μέσα του για ποδόσφαιρο, μιας και 2 χρονιές τώρα ζοριζεται, ενώ και με τον πρόσφατη απώλεια του μιρτσεα το τελευταίο που σκέφτεται (υποθέτω) είναι να δουλέψει, ειδικά όταν το εργασιακό περιβάλλον προσδίδει αφόρητη και ενίοτε άδικη πίεση.

Μια σωστή κουβέντα μεταξύ τους το καλοκαίρι θα λύσει αρκετά.
These users thanked the author geobila for the post:
giapas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”