Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Zanis24

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από Zanis24 »

Ας πω ενα ονομα κι εγω.
Χαμες Ροντριγκες. Το καλοκαιρι μενει ελευθερος, 10αρι, εξαιρετικα γυμνασμενος, εχει παιξει Ελλαδα, τρομερα εμπειρος με στοφα ηγετη. 34 θ ειναι αλλα εχει σωμα 25χρονου.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Athens έγραψε:ο Μπεντακορ μια πολυ καλη λυση και παικτης στα θελω του Λουτσε, γυρναει πισω, κουβαλαει μπαλα, ειναι γρηγορος, σκορερ, θα τον ηθελα σαν τριτη επιθετικη λυση..οποιος τον εχει παρακολουθησει θα συμφωνησει μαζι μου
Σε ότι με αφορά, θα συμφωνήσω 100% για τον παίκτη.
Όμως στη θέση αυτή έχουμε σήμερα 4 και θα έπιστρέψει και ο Τζήμας του χρόνου. Κάποιοι πρέπει να φύγουν για να έρθει ο Μπετανκόρ, τον οποίο θεωρώ κι εγώ καλή λύση για το ρόστερ μας.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Zanis24 έγραψε:Ας πω ενα ονομα κι εγω.
Χαμες Ροντριγκες. Το καλοκαιρι μενει ελευθερος, 10αρι, εξαιρετικα γυμνασμενος, εχει παιξει Ελλαδα, τρομερα εμπειρος με στοφα ηγετη. 34 θ ειναι αλλα εχει σωμα 25χρονου.
Καλός ο παίκτης μεν αλλά είμαι πολύ επιφυλακτκός σ' αυτές τις περιπτώσεις...φέτος έχει με την Rayo όλο κι όλο 136 λεπτά συμμετοχής...και ο ένας χρόνος επιπλέον σ' αυτές τις ηλικίες παίζει μεγάλο ρόλο...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τον είδαμε στον γαυρο . Εχουμε Μπακαγιόκο αν θέλουμε κάποιον να περπατάει στο κέντρο . Βέβαια αν έρθει και έχει και παρέα μπορεί να ανάψουν και κάνα τσιγάρο
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Δεκαρι ειναι φιλε μου, δεν ειναι ολοι για την ιδια δουλεια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ δεν περιμένω τίποτε καλό από τερματισμένους παίκτες.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πλην ελαχίστων εξαιρέσων, βλ. Τάισον και δεν ξέρω τι θα δώσει ο Λόβρεν, δεν έχουμε πάρει μαθήματα από ποδοσφαιριστές που είναι στην δύση της καριέρας τους; Έχουμε ήδη μεγάλο Μ.Ο. ηλικίας στην ομάδα, κόντρα σε ότι γίνεται στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φτιαχνουμε συνεχως ομαδες για μια και μονο χρονια .Ακομα κι αν υπαρχουν οι προυποθεσεις οπως περσι τα δινουμε μια και παμε απ την αρχη
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μάμος
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Provocative thought :

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα αποκτηθεί ένας χαφ πρώτης γραμμής τον Γενάρη. Αλλάζατε τον Μπακαγιόκο με τον Μπουχαλάκη (που θα μείνει ελεύθερος από την Χέρτα) για λύση rotation?

Στα πλην ότι είναι αντιτουριστική επιλογή με συγκεκριμένο ταβάνι και πατάει τα 32. Στα συν ότι έχει κρατήματα μπάλας, δεδομένη χημεία με τον Μάντι και βοηθάει στις λίστες
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το καλοκαίρι που ακολουθεί, έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία, "ριζικής αναδόμησης" όλου του κέντρου μας.
Εκεί που για εμένα είναι το τεράστιο πρόβλημα της ομάδας, ακόμα και τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα.
(Ευτυχώς που ο Μεϊτέ άρχισε από το Νοέμβριο και μετά να αποδίδει και σώθηκε η κατάσταση.)

Λήγουν τα συμβόλαια των Σβαμπ, Οζντόεφ, Μπακαγιόκο. Στο ρόστερ θα υπάρχει μόνο ο Καμαρά. Μπορείς να κάνεις παπάδες, φέρνοντας δίπλα του ότι χρειάζεται για να απογειωθεί η γραμμή.
Ταχυδύναμη, τεχνική, εντάσεις, όγκο, όλο το πακέτο των χρημάτων πρέπει να πέσει εκεί.
Το κυριότερο όμως να ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά των ζευγαριών.

Επίσης, σε συνδυασμό με τις λήξεις των συμβολαίων των Σαμάττα, Μπράντον και την (υποθέτω) επιστροφή Τζίμα, αν τελικά αποφασιστεί να μείνουν και ο Τσάλοφ και ο Τισουντάλι, φτιάχνουμε μια χαρά τριάδα επιθετικών.
Βέβαια οι Τσάλοφ και Τισουντάλι, έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους μέχρι να βγάλουμε ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα.
Σίγουρα πάντως μέχρι το καλοκαίρι θα φανεί αν αξίζει να μείνουν και οι δυο.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Να πω την αμαρτία μου…αυτόν τον ορτα που θέλει να πάρει πίσω ο γκευ θα τον ήθελα για την θέση ενός από σβαμπ οζντοεφ για του χρόνου κυρίως που μάλλον θα αποχωρήσει ένας εκ των δυο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Blackgr4
Αυτή είναι και η επιθυμία όλων μας για τον άξονα. Μακάρι να γίνουν αυτά που λες, από τα γραφόμενά σου και στα αυτιά όλων ανεξαιρέτως των υπεύθυνων για τις προσθήκες.
Για Τσάλοβ και Τισουντάλι να προβλέψω ότι ένας από τους δύο θα φύγει τον Μάιο;
Μακάρι να γυρίσει (γιατί θα γυρίσει, δεν θα δει τους γονείς του;) ο Τζίμας, το θέμα είναι να φορέσει και πάλι την φανέλα του ΠΑΟΚ για δύο τουλάχιστον χρόνια και να μην τον πουλήσουμε πριν καλά-καλά τον δούμε.
Surinam
Μπουχαλάκη, με τίποτα!
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

θα ερθει ο Μειτε Ιανουαριο , και μαλλον χρειαζεται μεσοεπιθετικος πλαγιος αξιας ομως γιατι δεν φαινεται να υπαρχει πληρης εμπιστοσυνη στον σορετιρε ( δεν ξερουμε γιατι) , αριστερα μπορει ο οττο οπως βλεπουμε εναλακτικη , αλλα ειναι ο βασικος μας μπακ δεξια και υπαρχει ενα ζητημα στα στοπερ , κατι δεν κουμπωνει καλα προς το παρον , ο λοβρεν ειναι λιγο λαθερ ακομα οχι ετοιμος ο κολευ ερωτηματικο ακομη , ο μιχαιλιδης κομσι κομσα, εχει το λαθος στο ρεπερττοριο του δυστυχως!! αν αυτο το παιδι βελτιωνε το marking του θα ηταν κουλιερακης!! αλλα να μην ειμαστε υπερβολικοι αν ερθει ο μειτε που θα ερθει επιστρεψει ο μπακαγιοκο που θα παιξει μαγκες μην μασατε, και αρχιζουν μπροστα κατι να κανουν οι επιθετικοι δεν υπαρχει προβλημα!!!! δεν ειναι θεμα μεταγραφων η φαση , αλλα νοοτροπιας ,φορμαρισματος παικτων , ψυχοσυνθεσης , και σταθεροτητας στον καταρτισμο της ενδεκαδας!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”