Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Έχουν ακουστεί ήδη για τη θέση του δεξιού μπακ χαφ οι Rosier , Hashioka , William , Sonne..
Φαίνεται πώς οι Hashioka και Sonne είναι προτάσεις περισσότερο scouting ενώ οι Rosier και William μανατζερικές προτάσεις έτοιμων παικτών που παίρνουν τη φανέλα σπίτι. Μου κάνει εντύπωση πως δεν ακούστηκε η καψούρα πολλών εδώ μέσα Joshua Brenet και ο γηγενής Baldock. Σε κάθε περίπτωση εμένα ο Rosier αν και εφόσον είναι η επιλογή μου κάνει και νομίζω ότι παίρνει φανέλα βασικού σπίτι.
Φαίνεται πώς οι Hashioka και Sonne είναι προτάσεις περισσότερο scouting ενώ οι Rosier και William μανατζερικές προτάσεις έτοιμων παικτών που παίρνουν τη φανέλα σπίτι. Μου κάνει εντύπωση πως δεν ακούστηκε η καψούρα πολλών εδώ μέσα Joshua Brenet και ο γηγενής Baldock. Σε κάθε περίπτωση εμένα ο Rosier αν και εφόσον είναι η επιλογή μου κάνει και νομίζω ότι παίρνει φανέλα βασικού σπίτι.
- Kabamaru11
ο Μπαλντοκ,δεν ειναι γηγενης.Για να ειναι καποιος γηγενης,πρεπει να εχει συμπληρωσει τουλαχιστον 3 χρονια μεταξυ ετων 15-21,παιζοντας στην Ελλαδα,ακομα κ αν δεν εχει την ελληνικη υποκοοτητα.
makispaspartou έγραψε:Έχουν ακουστεί ήδη για τη θέση του δεξιού μπακ χαφ οι Rosier , Hashioka , William , Sonne..
Ειχε γραφτει κ για τον Hans Hateboer της Αταλαντα π δεν τον λες κ καθαροαιμο δεξι μπακ, αλλα πιο πολυ χαφ
Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι
Δεν ξανακουστηκε εκτοτε κατι ξανα
Να αποκτηθεί διεθνής παίκτης.
Θα είναι και πιο σταθερός, πιο έμπειρος και θα κάνει λιγότερα λάθη.
Από αυτούς που ακούστηκαν ο παίκτης της Αταλάντα είναι ο καλύτερος βάση βιογραφικού.οι συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας είναι πίσω στο 2018.
Ο Ροζιερ πολύ ταλαντούχος αλλά δεν παίζει στην κακή Μπεσικτας. Δεν νομίζω να είναι ο παίκτης που θα πάρει την φανέλα σπίτι.
Οι άλλοι είναι στοιχήματα. Απλά πρέπει να καταλάβουμε τι ζητάει να κάνει αυτός ο παίκτης σαν δεξί μπακ.
Υποθέτοντας βαση Μάιος κ Βιερινια, θέλει τακτικά σκυλί, με αρχηγικες τάσεις, και να προσφέρει ασίστ σεντρες γκολ, και πίσω να είναι συνεπεστατος.
Κατά την άποψή μου κανένας από αυτούς που γράφονται δεν θα έρθει. Ίσως ο βραζιλιάνος να είναι καλός, αλλά στο χόρτο όλα.
Θα είναι και πιο σταθερός, πιο έμπειρος και θα κάνει λιγότερα λάθη.
Από αυτούς που ακούστηκαν ο παίκτης της Αταλάντα είναι ο καλύτερος βάση βιογραφικού.οι συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας είναι πίσω στο 2018.
Ο Ροζιερ πολύ ταλαντούχος αλλά δεν παίζει στην κακή Μπεσικτας. Δεν νομίζω να είναι ο παίκτης που θα πάρει την φανέλα σπίτι.
Οι άλλοι είναι στοιχήματα. Απλά πρέπει να καταλάβουμε τι ζητάει να κάνει αυτός ο παίκτης σαν δεξί μπακ.
Υποθέτοντας βαση Μάιος κ Βιερινια, θέλει τακτικά σκυλί, με αρχηγικες τάσεις, και να προσφέρει ασίστ σεντρες γκολ, και πίσω να είναι συνεπεστατος.
Κατά την άποψή μου κανένας από αυτούς που γράφονται δεν θα έρθει. Ίσως ο βραζιλιάνος να είναι καλός, αλλά στο χόρτο όλα.
-
Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Πολλη ησυχια ρε παιδια.Πολλη....
Για καλο το χω
Κάνουν χριστούγεννα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα γραφεία μωρέ...
- ΑποστόληςΑ
E όχι και δεν παίζει στην Besiktas. 1.637 λεπτά έχει φέτος.
Εμένα πάντως με στενοχωρεί που θέλουν να τον διώξουν, όπως έγινε και με τον Samatta.
Εμένα πάντως με στενοχωρεί που θέλουν να τον διώξουν, όπως έγινε και με τον Samatta.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο Baldock δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ο Brenet δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από το Ολλανδικό πρωτάθλημα και να έρθει Ελλάδα.Αλλωστε αν είναι να φύγει από την ομάδα του, εύκολα βρίσκει συμβόλαιο σε κάποιον από τους μεγάλους της χώρας του. Η καλύτερη περίπτωση ήταν ο William αλλά χάλασε.Για Rosier αν ισχύει υποθέτω για δανεικός με οψιόν.Με προβληματίζει το ότι δεν έχουμε καλή προϊστορία με Γάλλους με εξαίρεση τον Sorlin και ο χαρακτήρας του γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στην πόρτα της εξόδου από Besiktas λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.Οι άλλοι δύο δεν μου γεμίζουν το μάτι..... Προσωπικά θα ήθελα ποδοσφαιρική αλητεία στην θέση.Κατι σε στυλ Matos.Απο τους ελεύθερους ο μόνος που με συγκινεί είναι ο Santiago Arias ο οποίος έχει τεράστιο βιογραφικό & παραστάσεις αλλά είναι 32 και δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.Λογικα θα έχει και μεγάλο κασέ.Θα ήθελα κάτι σε τέτοια λατινοαμερικάνικη αλητοφατσα https://www.transfermarkt.com/guillermo ... r/188862#/ .Ωραία περίπτωση και ο Αλγερινός της Νις που ανέφερε κάποιος αδελφός εδώ μέσα.makispaspartou έγραψε:Έχουν ακουστεί ήδη για τη θέση του δεξιού μπακ χαφ οι Rosier , Hashioka , William , Sonne..
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον Samatta τον έδιωξαν γιατί στην Τουρκία ήταν ποδοσφαιρικό ανέκδοτο.Αυτουνου η περίπτωση δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικόΑποστόληςΑ έγραψε:E όχι και δεν παίζει στην Besiktas. 1.637 λεπτά έχει φέτος.
- ΑποστόληςΑ
O Arias είναι πρώην ποδοσφαιριστής και απασχολούσε τον αρη, ο Varela νομίζω κάπου γράφτηκε για εμάς και ο Αταλ γράφτηκε για ανταλλαγή με τον Ροσιέ...
Ο Γάλλος φαίνεται ωραίος παίκτης και πολύ τσαμπουκάς. Πειθαρχικά δεν ξέρω τι έκανε εκεί αλλά πιστεύω ο ΠΑΟΚ βγάζει πολλή υγεία και αγάπη για ποδόσφαιρο, και μπορεί να επαναφέρει κάθε παίκτη στο σωστό δρόμο αν μπει στο γκρουπ. Έχουμε και Λούτσε που είναι εγγύηση σε αυτά.
Σαν περίπτωση εμένα μ'άρεσε και του Ολλανδού της Αταλάντα. Μιλάμε για παικτάρα με παραστάσεις και σε εξαιρετική ηλικία.
Ο Γάλλος φαίνεται ωραίος παίκτης και πολύ τσαμπουκάς. Πειθαρχικά δεν ξέρω τι έκανε εκεί αλλά πιστεύω ο ΠΑΟΚ βγάζει πολλή υγεία και αγάπη για ποδόσφαιρο, και μπορεί να επαναφέρει κάθε παίκτη στο σωστό δρόμο αν μπει στο γκρουπ. Έχουμε και Λούτσε που είναι εγγύηση σε αυτά.
Σαν περίπτωση εμένα μ'άρεσε και του Ολλανδού της Αταλάντα. Μιλάμε για παικτάρα με παραστάσεις και σε εξαιρετική ηλικία.
- Metagrafakias
Του Γουιλιαμ δεν χαλασε,ο ΠΑΟΚ ηξερε οτι υπηρχε συμφωνια του παικτη με την Κρουζειρο οτι αμα μεινει στην κατηγορια η ομαδα θα ανανεωθει αυτοματα το συμβολαιο του...Με ενα ποσο γυρω στο μυριο γινεται το ντιλ ακομα διοτι ο παικτης θελει να ξαναγυρισει στην Ευρωπη απ'οτι λενε....
Για τον Γαλλο δεν ξερω τι παιζει...Φαινεται να εχει πολυ καλο βιογραφικο και ειναι σε πολυ καλη ηλικια αλλα η Μπεσικτας δαπανησε περυσι 5εκ να τον παρει και εχει συμβολαιο στα 2 μυρια...Γιατι να τον δωσει για λιγοτερο απο 3-4εκ και ο παικτης γιατι να δεχθει συμβολαιο στο μισο???μαλλον μπαρουφες των Τουρκων οπως παντα θα ειναι...
Για τον Γαλλο δεν ξερω τι παιζει...Φαινεται να εχει πολυ καλο βιογραφικο και ειναι σε πολυ καλη ηλικια αλλα η Μπεσικτας δαπανησε περυσι 5εκ να τον παρει και εχει συμβολαιο στα 2 μυρια...Γιατι να τον δωσει για λιγοτερο απο 3-4εκ και ο παικτης γιατι να δεχθει συμβολαιο στο μισο???μαλλον μπαρουφες των Τουρκων οπως παντα θα ειναι...
-
papwolf
Οι Τούρκοι κάνουν περικοπές στο ρόστερ τους και προσπαθούν να ξεφορτωθούν συμβόλαια, μεταξύ των οποίων και του Rosier. Επειδή ψάχνουμε ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση κόλλησαν τα δημοσιεύματα από τους "γείτονες". Ταυτόχρονα κάνουν και διαφήμιση της πραμάτειας τους.
Προσωπικά πιστεύω ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους δε πρόκειται να γίνει τίποτα με τον συγκεκριμένο παίκτη.
Προσωπικά πιστεύω ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους δε πρόκειται να γίνει τίποτα με τον συγκεκριμένο παίκτη.
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος