ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports

Δημοσίευση από theo-drama »

Π@@@#@@#δες Κ@@@@@@δες αιλληνες κοράκια με βαμβάκι κουφ@λες,μας γανιασατε ρε κ@ρι@λι@

Ουστ από εδώ ποτέ ξανά αιλληνες.....
Μας εχ@@ν σπ@σει τα π@π@ρ@@.

Άντε να έρθει η Ευρώπη ρε π@@στη,να χαρούμε ποδόσφαιρο...

2 λεπτά καθυστερήσεις εεε
Μάλιστα.....
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Photis έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Photis έγραψε:Η διαιτησία είναι η αναμενόμενη. Μέτρια εως κακή αλλά δεν καθορίζει αποτέλεσμα κατα την άποψη μου. Είμαστε φλύαροι από τη μέση και μπροστά. Ντέλιας και Σαμάτα ανύπαρκτοι, λίγο αν κάνει κάτι ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς αν και δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να ανεβούμε μεσοεπιθετικά.
:pano: :pano:
ενα κλεμμενο πεναλτυ δεν καθοριζει αποτελεσμα;;;;; Τι αποψη ειναι αυτη; Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω;
Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ. Δεν έχω άποψη. Αλλά αν εσύ τα ρίχνεις στη διαιτησία γιατί είμαστε 0-0 πάω πάσο αδελφέ. Με ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 14 μέρες παίζουμε.
:pano:
Δεν έχεις άποψη?

Αρε δεν βλέπεις το παιχνίδι δηλαδή. Γιατί η φάση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Βγάζει άμυνα βόλει με τα δύο χέρια μέσα στην περιοχή.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγω παντως νιωθω μια ανακουφιση που ειναι ο βουλγαρος στον πάγκο. Προβλεψη οτι αυτοι θα φανε και κοκκινη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Φλύαροι χωρίς ουσία..είμαστε καλύτεροι αλλά δεν αρκει..διαιτησία ζει το όνειρο του..ουδέν σχόλιο,αλλά ΠΑΟΚ είσαι,πρώτη φορά είναι;

Δηλαδή τι μιλάμε για διαιτησία;δεν τα ξέρουμε;;πείτε κάτι άλλο...

Κατά την γνώμη μου Τόμας και σβαμπ πρέπει να μπουν άμεσα..το κέντρο μας δεν έχει πετάξει μια μπαλιά ,μια κάθετη...παιχνίδι γίνετε από πίσω...τρέχουν και καλύψουν χώρους αλλά εμείς θέλουμε δημιουργικό παιχνίδι...είμαστε μονοτονοι
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μιλαμε για ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Η ΠΑΕ υπνο βαθυ για τον ελληνα διαιτητη.
Θα δουμε ομορφιες φετος
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ !!!!
δεν ειναι δημιουργικη η ομαδα και αλλες μ@@@@ιες !!!
αγκαλιαζουν τον Ντελια πανω στην γραμμη της περιοχης και δεν δινει τιιποτα, οταν παμε να κανουμε φαση παιζουν κατς και τους την χαριζει, πεναλτι δεν δινει ,.. τους ακουμπαει μια τριχα και δενει φαουλ..
εχουν βγει απο τα ρουχα τους οι παικτες και ο Λουτσε !!!
και εσεις κανετε κριτικη οτι δεν παιζουμε καλα !!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΑΜΕ ΠΙΕΣΗ !!!
με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα καντηλια!
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

joshua έγραψε:Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
Τι εννοείς? Δεν είδες δηλαδή την ξεκάθαρη υποδοχή-βόλει μέσα στην περιοχή? Είναι δυνατόν?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Βαλε Μαρκος Αντονιο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Photis έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Photis έγραψε:Η διαιτησία είναι η αναμενόμενη. Μέτρια εως κακή αλλά δεν καθορίζει αποτέλεσμα κατα την άποψη μου. Είμαστε φλύαροι από τη μέση και μπροστά. Ντέλιας και Σαμάτα ανύπαρκτοι, λίγο αν κάνει κάτι ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς αν και δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να ανεβούμε μεσοεπιθετικά.
:pano: :pano:
ενα κλεμμενο πεναλτυ δεν καθοριζει αποτελεσμα;;;;; Τι αποψη ειναι αυτη; Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω;
Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ. Δεν έχω άποψη. Αλλά αν εσύ τα ρίχνεις στη διαιτησία γιατί είμαστε 0-0 πάω πάσο αδελφέ. Με ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 14 μέρες παίζουμε.
:pano:
Δηλαδή, όταν το ξαναδείς κι εφόσον αποφανθείς ότι υπήρξε παράβαση, θα συνεχίσεις να έχεις άποψη του στυλ "ναι ήταν πέναλτι αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, δεν καθόρισε και τίποτα";;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
Δεν ξέρω αν είναι σφαγή, αλλά η διαιτησία είναι απαράδεκτη.

Μπορεί να είναι θέμα ικανότητας και όχι δόλου... Δεν ξέρω..

Στα αγωνιστικά συμφωνώ.. πρέπει Ζιφκο, Ντελιας, Σαματα να δώσουν πολύ περισσότερα
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Φλύαροι χωρίς ουσία..είμαστε καλύτεροι αλλά δεν αρκει..διαιτησία ζει το όνειρο του..ουδέν σχόλιο,αλλά ΠΑΟΚ είσαι,πρώτη φορά είναι;

Δηλαδή τι μιλάμε για διαιτησία;δεν τα ξέρουμε;;πείτε κάτι άλλο...

Κατά την γνώμη μου Τόμας και σβαμπ πρέπει να μπουν άμεσα..το κέντρο μας δεν έχει πετάξει μια μπαλιά ,μια κάθετη...παιχνίδι γίνετε από πίσω...τρέχουν και καλύψουν χώρους αλλά εμείς θέλουμε δημιουργικό παιχνίδι...είμαστε μονοτονοι
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

theo-drama έγραψε:Π@@@#@@#δες Κ@@@@@@δες αιλληνες κοράκια με βαμβάκι κουφ@λες,μας γανιασατε ρε κ@ρι@λι@

Ουστ από εδώ ποτέ ξανά αιλληνες.....
Μας εχ@@ν σπ@σει τα π@π@ρ@@.

Άντε να έρθει η Ευρώπη ρε π@@στη,να χαρούμε ποδόσφαιρο...

2 λεπτά καθυστερήσεις εεε
Μάλιστα.....
Πέστα ρε Δραμινέ! Μας σφυρίζει ένα ελεεινό κοπρόσκυλο και μεις τα ρίχνουμε στην ομάδα. ΠΕΝΑΛΤΥ ήταν ρε! Και με τα δύο χέρια! ΠΕΝΑΛΤΥ!
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Dimg4a έγραψε:Μιλαμε για ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Η ΠΑΕ υπνο βαθυ για τον ελληνα διαιτητη.
Θα δουμε ομορφιες φετος
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ για ποιό λόγο δέχθηκε να γίνει το παιχνίδι με στημένο έλληνα διαιτητή. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ? Δεν έχει δικαιολογία η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Στον παγκο υποτιθεται οτι εχουν λαπτομπ για τα αμφισβητουμενα.. τι στον π@υτσο δεν ειδαν την χερουκλα να ορμησουν μεσα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”