ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: ΠΑΟΚ - ΟΑΡΗΣ 17/9 20:30 NovaSports
Π@@@#@@#δες Κ@@@@@@δες αιλληνες κοράκια με βαμβάκι κουφ@λες,μας γανιασατε ρε κ@ρι@λι@
Ουστ από εδώ ποτέ ξανά αιλληνες.....
Μας εχ@@ν σπ@σει τα π@π@ρ@@.
Άντε να έρθει η Ευρώπη ρε π@@στη,να χαρούμε ποδόσφαιρο...
2 λεπτά καθυστερήσεις εεε
Μάλιστα.....
Μάλιστα.....
Δεν έχεις άποψη?Photis έγραψε:Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ. Δεν έχω άποψη. Αλλά αν εσύ τα ρίχνεις στη διαιτησία γιατί είμαστε 0-0 πάω πάσο αδελφέ. Με ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 14 μέρες παίζουμε.sic-4 έγραψε:ενα κλεμμενο πεναλτυ δεν καθοριζει αποτελεσμα;;;;; Τι αποψη ειναι αυτη; Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω;Photis έγραψε:Η διαιτησία είναι η αναμενόμενη. Μέτρια εως κακή αλλά δεν καθορίζει αποτέλεσμα κατα την άποψη μου. Είμαστε φλύαροι από τη μέση και μπροστά. Ντέλιας και Σαμάτα ανύπαρκτοι, λίγο αν κάνει κάτι ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς αν και δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να ανεβούμε μεσοεπιθετικά.
![]()
Αρε δεν βλέπεις το παιχνίδι δηλαδή. Γιατί η φάση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Βγάζει άμυνα βόλει με τα δύο χέρια μέσα στην περιοχή.
-
Εγω παντως νιωθω μια ανακουφιση που ειναι ο βουλγαρος στον πάγκο. Προβλεψη οτι αυτοι θα φανε και κοκκινη.
Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
- theodorsalonika
Φλύαροι χωρίς ουσία..είμαστε καλύτεροι αλλά δεν αρκει..διαιτησία ζει το όνειρο του..ουδέν σχόλιο,αλλά ΠΑΟΚ είσαι,πρώτη φορά είναι;
Δηλαδή τι μιλάμε για διαιτησία;δεν τα ξέρουμε;;πείτε κάτι άλλο...
Κατά την γνώμη μου Τόμας και σβαμπ πρέπει να μπουν άμεσα..το κέντρο μας δεν έχει πετάξει μια μπαλιά ,μια κάθετη...παιχνίδι γίνετε από πίσω...τρέχουν και καλύψουν χώρους αλλά εμείς θέλουμε δημιουργικό παιχνίδι...είμαστε μονοτονοι
Κατά την γνώμη μου Τόμας και σβαμπ πρέπει να μπουν άμεσα..το κέντρο μας δεν έχει πετάξει μια μπαλιά ,μια κάθετη...παιχνίδι γίνετε από πίσω...τρέχουν και καλύψουν χώρους αλλά εμείς θέλουμε δημιουργικό παιχνίδι...είμαστε μονοτονοι
Μιλαμε για ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Η ΠΑΕ υπνο βαθυ για τον ελληνα διαιτητη.
Θα δουμε ομορφιες φετος
Θα δουμε ομορφιες φετος
- ramolimendo
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ !!!!
δεν ειναι δημιουργικη η ομαδα και αλλες μ@@@@ιες !!!
αγκαλιαζουν τον Ντελια πανω στην γραμμη της περιοχης και δεν δινει τιιποτα, οταν παμε να κανουμε φαση παιζουν κατς και τους την χαριζει, πεναλτι δεν δινει ,.. τους ακουμπαει μια τριχα και δενει φαουλ..
εχουν βγει απο τα ρουχα τους οι παικτες και ο Λουτσε !!!
και εσεις κανετε κριτικη οτι δεν παιζουμε καλα !!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΑΜΕ ΠΙΕΣΗ !!!
με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα καντηλια!
δεν ειναι δημιουργικη η ομαδα και αλλες μ@@@@ιες !!!
αγκαλιαζουν τον Ντελια πανω στην γραμμη της περιοχης και δεν δινει τιιποτα, οταν παμε να κανουμε φαση παιζουν κατς και τους την χαριζει, πεναλτι δεν δινει ,.. τους ακουμπαει μια τριχα και δενει φαουλ..
εχουν βγει απο τα ρουχα τους οι παικτες και ο Λουτσε !!!
και εσεις κανετε κριτικη οτι δεν παιζουμε καλα !!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΑΜΕ ΠΙΕΣΗ !!!
με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα καντηλια!
Τι εννοείς? Δεν είδες δηλαδή την ξεκάθαρη υποδοχή-βόλει μέσα στην περιοχή? Είναι δυνατόν?joshua έγραψε:Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
- navigator11
Δηλαδή, όταν το ξαναδείς κι εφόσον αποφανθείς ότι υπήρξε παράβαση, θα συνεχίσεις να έχεις άποψη του στυλ "ναι ήταν πέναλτι αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, δεν καθόρισε και τίποτα";;Photis έγραψε:Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ. Δεν έχω άποψη. Αλλά αν εσύ τα ρίχνεις στη διαιτησία γιατί είμαστε 0-0 πάω πάσο αδελφέ. Με ομάδα που δημιουργήθηκε πριν 14 μέρες παίζουμε.sic-4 έγραψε:ενα κλεμμενο πεναλτυ δεν καθοριζει αποτελεσμα;;;;; Τι αποψη ειναι αυτη; Σφαξε με αγα μου ν' αγιασω;Photis έγραψε:Η διαιτησία είναι η αναμενόμενη. Μέτρια εως κακή αλλά δεν καθορίζει αποτέλεσμα κατα την άποψη μου. Είμαστε φλύαροι από τη μέση και μπροστά. Ντέλιας και Σαμάτα ανύπαρκτοι, λίγο αν κάνει κάτι ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς αν και δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να ανεβούμε μεσοεπιθετικά.
![]()
Δεν ξέρω αν είναι σφαγή, αλλά η διαιτησία είναι απαράδεκτη.joshua έγραψε:Ρε παιδια μηπως υπερβαλουμε λιγο οταν βλεπουμε σφαγη? Εγω βλεπω απλα τη γνωστη μας αδυναμια στο τελευταιο τεταρτο απεναντι σε κλειστες αμυνες ενω στο υπολοιπο γηπεδο ειμαστε γενικα καλοι.
Μπορεί να είναι θέμα ικανότητας και όχι δόλου... Δεν ξέρω..
Στα αγωνιστικά συμφωνώ.. πρέπει Ζιφκο, Ντελιας, Σαματα να δώσουν πολύ περισσότερα
- theodorsalonika
Φλύαροι χωρίς ουσία..είμαστε καλύτεροι αλλά δεν αρκει..διαιτησία ζει το όνειρο του..ουδέν σχόλιο,αλλά ΠΑΟΚ είσαι,πρώτη φορά είναι;
Πέστα ρε Δραμινέ! Μας σφυρίζει ένα ελεεινό κοπρόσκυλο και μεις τα ρίχνουμε στην ομάδα. ΠΕΝΑΛΤΥ ήταν ρε! Και με τα δύο χέρια! ΠΕΝΑΛΤΥ!theo-drama έγραψε:Π@@@#@@#δες Κ@@@@@@δες αιλληνες κοράκια με βαμβάκι κουφ@λες,μας γανιασατε ρε κ@ρι@λι@
Μάλιστα.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ για ποιό λόγο δέχθηκε να γίνει το παιχνίδι με στημένο έλληνα διαιτητή. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ? Δεν έχει δικαιολογία η ΠΑΕ.Dimg4a έγραψε:Μιλαμε για ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος. Η ΠΑΕ υπνο βαθυ για τον ελληνα διαιτητη.
Θα δουμε ομορφιες φετος
Στον παγκο υποτιθεται οτι εχουν λαπτομπ για τα αμφισβητουμενα.. τι στον π@υτσο δεν ειδαν την χερουκλα να ορμησουν μεσα?