Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ε καλα μωρε και εσυ. Ασε να γκρινιαξουμε..renegade έγραψε:Δεν βγάζει τουριστική βίζα αλλά εργασιακή,πως θα κινούσε τις διαδικασίες η ομάδα από την στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία?
3. Χαφ εκ λατινικής Αμερικής από μεγάλο μεγάλη ομάδαnunies4 έγραψε:Εισαι τρελος ρε εσυ;;;; Σε ενα τοπικ που ψοφαμε ακομα και για τον πιο απιθανο παπα ζητας συγνωμη που επεσες εξω μια εβδομαδα;;;;PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..![]()
![]()
Σε παρακαλω πολυ συνεχισε να γραφεις και λεγε τι ξερεις για
1. Μαξιμοβιτς
2. Εξτρεμ10αρο
3. Καποια εξτρα προσθηκη
Ακου εκει...
Μην το δέσετε κόμπο,έτσι να έχει ζωούλα το τοπικ
Το gif του Οζντοεφ, δεν μοιαζει λίγο σαν να κραταει κατι στις παλαμες του και τα παιζει πανω κατω;
Ισως θελει με καποιον τροπο να μας πει την γνωμη του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας;
Ισως θελει με καποιον τροπο να μας πει την γνωμη του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομαδας;
O κολκας λεει οτι η χεταφε επεσε κατω απο τα μισα, δηλάδη κοντα στα 4...
Ο Κολκας (ναι ξερω) μολις μετεφερε οτι απο αυτα που μαθαινει η υποθεση Μαξιμοβιτς εχει φτασει πλεον σε επιπεδα που ο ΠΑΟΚ μπορει να ανταποκριθει οικονομικα και οτι ισως και εκει υπαρχουν αμεσα εξελιξεις.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Κολκας λεει οτι μιλαμε με Μαξιμοβιτς και το ποσο που πρεπει να δωσουμε εχει πεσει κατω απο 4 μυρια. Θελει να ρθει ο παικτης πολυ. Δηλωσε αισιοδοξος
ΥΓ: Nunes και Demir ακουτε City τωρα ε ΠΑΟΚτσακια μου; μετα ειδα το σχολιο σας
ΥΓ: Nunes και Demir ακουτε City τωρα ε ΠΑΟΚτσακια μου; μετα ειδα το σχολιο σας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 04 Αύγ 2023, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιζει λεει να τον εχουμε κι αυτον στα ματς με τους Κροατες.
Μακαρι. Πραγματικα μακαρι.
Μακαρι. Πραγματικα μακαρι.
Από Rio Grande? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]GINOLA έγραψε:3. Χαφ εκ λατινικής Αμερικής από μεγάλο μεγάλη ομάδαnunies4 έγραψε:Εισαι τρελος ρε εσυ;;;; Σε ενα τοπικ που ψοφαμε ακομα και για τον πιο απιθανο παπα ζητας συγνωμη που επεσες εξω μια εβδομαδα;;;;PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..![]()
![]()
1. Μαξιμοβιτς
2. Εξτρεμ10αρο
3. Καποια εξτρα προσθηκη
Ακου εκει...
Ενοεις και 3ο χαφ;; Η αν στραβωσει του Μαξιμοβιτς;GINOLA έγραψε:3. Χαφ εκ λατινικής Αμερικής από μεγάλο μεγάλη ομάδαnunies4 έγραψε:Εισαι τρελος ρε εσυ;;;; Σε ενα τοπικ που ψοφαμε ακομα και για τον πιο απιθανο παπα ζητας συγνωμη που επεσες εξω μια εβδομαδα;;;;PAOK - 1926- έγραψε:Καλησπερα ..θελω να ζητησω συγνωμη σε οσους με πιστεψαν για την ελευση παικτη την προηγουμενη εβδομαδα..η πληροφορια ειχε ως εξης ..την παρασκευη μετα τον αγωνα θα ερθει ο οζντοεφ ..και εγω με την σειρα μου το ειπα εδω..και η πληροφορια ηταν απο το περιβαλον του παικτη..τελοςπαντων ας ερθει με το καλο ..και ολα καλα ..στο εξης δεν αναφερω τιποτα αλλο για μεταγραφικα γιατι εκτεθηκα ..αυτα καλη συνεχεια ..![]()
![]()
1. Μαξιμοβιτς
2. Εξτρεμ10αρο
3. Καποια εξτρα προσθηκη
Ακου εκει...
- figurehead4
Οζντόεφ έρχεται, Μαξίμοβιτς έπεται
φημολογούμενος τραυματισμός Πούκστας
σταματήστε θα κλάψω από ευτυχία

φημολογούμενος τραυματισμός Πούκστας
σταματήστε θα κλάψω από ευτυχία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Παρ 04 Αύγ 2023, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε και ενα εξτρεμακι τωρα που γυριζει!
Και την Σεπσι στην κληρωση
Και την Σεπσι στην κληρωση