Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.icue έγραψε:Και εναν Τζημα που δωσαμε δανεικο στον ΠΑΣ δεν εχουμε; Δεν τον πηρε μαζι του;
Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 23-24
Ο κλασικος ΠΑΟΚ με τις πριν ενα μηνα αδυναμιες. Εγω δεν περιμενα να δω κατι καινουριο.
- Kabamaru11
Απο τους παικτες που επαιξαν σημερα,τουλαχιστον 8 ποδοσφαιριστες δεν θα παιξουν κατα την διαρκεια της χρονιας για διαφορους λογους,το ροστερ θα αλλαξει αρκετα.
Σε αυτο που παιζει ο Λουτσε παντως,χρειαζεται κανονικο φορ και ο Μπραντον δεν ειναι χωρις να ευθυνεται ο παικτης.
Σε αυτο που παιζει ο Λουτσε παντως,χρειαζεται κανονικο φορ και ο Μπραντον δεν ειναι χωρις να ευθυνεται ο παικτης.
Τι κρατάμε από σήμερα
Ταλιχνανιδης σταθερός ,δεν βρίσκω λόγω να έχουμε τον Ζιβκοβιτς
Αν είναι να έρθει ο Μπαμπά δεν υπάρχει λόγος να μείνει ο Ράφα, ο Τσαούσης έδειξε μια χαρά και είναι Έλληνας για τις λίστες .
Ο Μιχαηλιδης είναι σίγουρα χαμηλότερα από Νασμπεργκ .
Αν κάνουμε το λάθος και βασιστούμε και φέτος σε Σβαμπ τότε δεν έχω λόγια , προτιμώ Γιαξη επι της παρούσης.
Καλο ότι ο Χάρης πάτησε περιοχή .
Ο Τάισον στο 10 χάνεται , αριστερά παίζει .
Ο Βρακάς έχει θράσος .
Ο Ναρει επανηλθε .
Ο Μπράντον δεν είναι φορ .
Μουργκ = περυσινος Μπισεσβαρ
Παναγιωτου στο 1vs1 φάνηκε φοβικός
φΟΡ ΑΜΕΣΑ
ΧΑΦ ΑΜΕΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΤΡΕΜ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΦΕΡΤΕ 10αρι!
Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Ρικαρντο λίγο παραπάνω .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ταλιχνανιδης σταθερός ,δεν βρίσκω λόγω να έχουμε τον Ζιβκοβιτς
Αν είναι να έρθει ο Μπαμπά δεν υπάρχει λόγος να μείνει ο Ράφα, ο Τσαούσης έδειξε μια χαρά και είναι Έλληνας για τις λίστες .
Ο Μιχαηλιδης είναι σίγουρα χαμηλότερα από Νασμπεργκ .
Αν κάνουμε το λάθος και βασιστούμε και φέτος σε Σβαμπ τότε δεν έχω λόγια , προτιμώ Γιαξη επι της παρούσης.
Καλο ότι ο Χάρης πάτησε περιοχή .
Ο Τάισον στο 10 χάνεται , αριστερά παίζει .
Ο Βρακάς έχει θράσος .
Ο Ναρει επανηλθε .
Ο Μπράντον δεν είναι φορ .
Μουργκ = περυσινος Μπισεσβαρ
Παναγιωτου στο 1vs1 φάνηκε φοβικός
φΟΡ ΑΜΕΣΑ
ΧΑΦ ΑΜΕΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΤΡΕΜ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΦΕΡΤΕ 10αρι!
Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Ρικαρντο λίγο παραπάνω .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλύτερη η ομάδα στο β΄, χωρίς και αυτό να σημαίνει κάτι γιατί η Στεάουα μετά το 60΄έκανε πολλές αλλαγές.
Ο Βρακάς με άρεσε, πολύ καλό σώμα και ωραίος διασκελισμός. Πιστεύω πως σαν αριστερό εξτρέμ θα πάρει ευκαιρίες, όχι βέβαια για βασικός.
Ο Λύρατζης στάθηκε καλύτερα από τον Σάστρε. Ο Αουγκούστο σωστές κινήσεις στο κατέβασμα της μπάλας ανάμεσα στις γραμμές, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα. Ο Γκορτεζιάνι έκανε πολύ καλό τελείωμα στο λάθος του αντιπάλου αμυντικού, αλλά πέραν αυτού λίγα πράγματα, δεν έβρισκε συμπαίκτη με τίποτα.
Η ομάδα πέραν των περιπτώσεων Μπάμπα και Σαμάτα που ελπίζω να τελειώσουν θετικά μέχρι τέλους της εβδομάδας, θέλει οπωσδήποτε δύο χαφ και αριστερό εξτρέμ μέχρι τα μέσα του μήνα για να μπορεί να σχηματίσει καλό κορμό. Σε 20 μέρες είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας και ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας.
Ο Βρακάς με άρεσε, πολύ καλό σώμα και ωραίος διασκελισμός. Πιστεύω πως σαν αριστερό εξτρέμ θα πάρει ευκαιρίες, όχι βέβαια για βασικός.
Ο Λύρατζης στάθηκε καλύτερα από τον Σάστρε. Ο Αουγκούστο σωστές κινήσεις στο κατέβασμα της μπάλας ανάμεσα στις γραμμές, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα. Ο Γκορτεζιάνι έκανε πολύ καλό τελείωμα στο λάθος του αντιπάλου αμυντικού, αλλά πέραν αυτού λίγα πράγματα, δεν έβρισκε συμπαίκτη με τίποτα.
Η ομάδα πέραν των περιπτώσεων Μπάμπα και Σαμάτα που ελπίζω να τελειώσουν θετικά μέχρι τέλους της εβδομάδας, θέλει οπωσδήποτε δύο χαφ και αριστερό εξτρέμ μέχρι τα μέσα του μήνα για να μπορεί να σχηματίσει καλό κορμό. Σε 20 μέρες είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας και ο χρόνος κυλάει εις βάρος μας.
Βρακας, πολύ καλά στοιχεία,κάτι ρικαρντους και κανιδες τους έχει για πρωινό, αξίζει μια θέση στο ροστερ.
Εμένα και ο Γιαξης μου άρεσε,κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθεί δανεικός σε ομάδα superleague,δε νομίζω ότι θα τον βοηθήσει σε κάτι ο ΠΑΟΚ β.
Επειγόντως πρέπει να έρθει ο φορ,θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αν πάμε με τους εβραίους με αυτά τα φορ.
Εμένα και ο Γιαξης μου άρεσε,κατά τη γνώμη μου πρέπει να δοθεί δανεικός σε ομάδα superleague,δε νομίζω ότι θα τον βοηθήσει σε κάτι ο ΠΑΟΚ β.
Επειγόντως πρέπει να έρθει ο φορ,θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αν πάμε με τους εβραίους με αυτά τα φορ.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω αυτούς ξεχώρισα.proedros έγραψε:To σημερινό φιλικό για μένα είχε σαν κέρδος τον Τσιγγάρα και τον Βρακά..Όχι ασχημα...
Και ίσως Ταλιχμανιδη
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sakis_the_fraud
paokpantou έγραψε:Ο Βρακας είναι καλός παίχτης..
Απο το αριστερο στο δεξι, πασα δεν εδωσε.Psaras έγραψε:Κανονικος ποδοσφαιριστης ο Βρακας. Αξίζει την παραμονή στο ροστερ.
Καταλαβαινω οτι θελει να δειξει, αλλα τετοια πραγματα στον Λουτσεσκου δυσκολα να περασουν
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Έχετε δει ποτέ τον τζιμα ;; Μια μετριότητα είναι .. χαμηλότατη ποιότητα .. δεν θα παίξει σε ηψηλο επίπεδο .. όλο εξυπνάδες και εμπάθεια ..Magpies4 έγραψε:Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.icue έγραψε:Και εναν Τζημα που δωσαμε δανεικο στον ΠΑΣ δεν εχουμε; Δεν τον πηρε μαζι του;
Παντως δεν θα μου φανει απιθανο να παμε για δυο φορ τελικα και ο Μπραντον να παιζει σε φασεις ειτε πισω απο το φορ ειτε στο πλαι.
Βεβαια ακομα δεν εχουμε παρει τον πρωτο, αλλα οκ.
Βεβαια ακομα δεν εχουμε παρει τον πρωτο, αλλα οκ.
Δεμίρη μας δουλεύεις, έτσι; Εμπαθής είναι ο Λουτσέσκου γιατί ο παίκτης δεν τον άκουσε περυσι. Δηλαδή απο όλους τους παίκτες στην Ολλανδία, ο Τζήμας έπρεπε να μείνει έξω; Είναι κομπλεξάρα ο ανθρωπος.Demir έγραψε:Έχετε δει ποτέ τον τζιμα ;; Μια μετριότητα είναι .. χαμηλότατη ποιότητα .. δεν θα παίξει σε ηψηλο επίπεδο .. όλο εξυπνάδες και εμπάθεια ..Magpies4 έγραψε:Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.icue έγραψε:Και εναν Τζημα που δωσαμε δανεικο στον ΠΑΣ δεν εχουμε; Δεν τον πηρε μαζι του;
- paokovios1974
Μου αρεσε τηρουμενων των αναλογιων η ομαδα στο 2ο.
Γκροτεζιανη προσωπικο γκολ και πηρε τη μπαλα την εστησε στη σεντρα.
Μαρεσει αυτη η νοοτροπια, θελω να τη βλεπω απο ολους και αυτο ειναι και αρμοδιοτητα προπονητη.
Αν γινουν οι προσθηκες που διαλαλουν οι υπευθυνοι εδω και 2 μηνες θα παμε καλα.
Αρκει να γινουν,και καποιες ΑΜΕΣΑ
Γκροτεζιανη προσωπικο γκολ και πηρε τη μπαλα την εστησε στη σεντρα.
Μαρεσει αυτη η νοοτροπια, θελω να τη βλεπω απο ολους και αυτο ειναι και αρμοδιοτητα προπονητη.
Αν γινουν οι προσθηκες που διαλαλουν οι υπευθυνοι εδω και 2 μηνες θα παμε καλα.
Αρκει να γινουν,και καποιες ΑΜΕΣΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τετ 05 Ιούλ 2023, 20:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μεγάλε ξέρουμε αν ο παίκτης έχει κάτι, αν έχει νοιώσει κούραση ή κάτι άλλο;;Magpies4 έγραψε:Δεμίρη μας δουλεύεις, έτσι; Εμπαθής είναι ο Λουτσέσκου γιατί ο παίκτης δεν τον άκουσε περυσι. Δηλαδή απο όλους τους παίκτες στην Ολλανδία, ο Τζήμας έπρεπε να μείνει έξω; Είναι κομπλεξάρα ο ανθρωπος.Demir έγραψε:Έχετε δει ποτέ τον τζιμα ;; Μια μετριότητα είναι .. χαμηλότατη ποιότητα .. δεν θα παίξει σε ηψηλο επίπεδο .. όλο εξυπνάδες και εμπάθεια ..Magpies4 έγραψε: Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.
2 μέρες είναι εκεί οι παίκτες.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου αρέσει που μένετε στο αν έπαιξε ο Τζίμας και όχι που χαρακτηρίζει "απαράδεκτο" τον προπονητή του ΠΑΟΚ!Magpies4 έγραψε:Δεν τον έβαλε, ο απαράδεκτος. Προτίμησε να βάλει Ρικάρντο, Μουργκ κλπ. Είναι δυνατόν να τον αφήνει έξω; Βασικός στα Γίαννενα ήτανε.icue έγραψε:Και εναν Τζημα που δωσαμε δανεικο στον ΠΑΣ δεν εχουμε; Δεν τον πηρε μαζι του;