Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ ειναι γενικα αστειο, καθως και οι 4 ελληνικες ομαδες που κληρωθηκαν σημερα, επεσαν πανω στον θεωρητικα χειροτερο αντιπαλο.

Και περα απο τα αγωνιστικα, υπαρχουν και αδελφοποιησεις των οπαδων της Μαρσειγ, αντιπαλου του βαζελου, με της κουλας, και του βαζελου με την Ντιναμο Ζαγκρεπ, αντιπαλου της κουλας. :lol:

Ποιος εκανε την κληρωση ρε;
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Δεν μας θελει με τιποτα λεμε.. τρεχατε ποδαρακια μου τωρα και φερτε κανενα χαφ !!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Timelord έγραψε:Τυχαίο τυχαίο. Και στις δύο κληρώσεις τις ομάδες με το μεγαλύτερο ranking. Πάνε παίξε τώρα με ομάδα με 50 μύρια αξία
Μην κρινεις μια ομαδα απο την αξια που δινει το τρανσφερμαρκτ...
Π.χ απ τα 50 μυρια που δινει στην Χαιντουκ...6 μρια δινει εναν 16 χρονο...με 31 ματς καριερας και 8 σε επαγγελματικο επιπεδο...αλλα 8 δινει τον λιβαγια...αυτοι οι 2 μαζι ειναι το 1/4 της αξιας της ομαδος συμφωνα με το εν λογο σαιτ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν @€))μαστε καλύτερα. Αμάν πια κάθε φορά τα ίδια. Ας φερουν να κάνουν κάνα τρισάγιο ας δρουν κάναν μάγο κάναν μοναχο δικό μας αλλά και βουδιστή να μας διαβάσει. Τι είναι αυτό το πράμα.

Υ.Γ. Αμέσως μετά την κλήρωση έγραψα τα παραπάνω αλλά ίσως κόπηκαν . Τώρα λίγη ώρα μετά πάλι τα ίδια νεύρα έχω.

Υ.Γ.2 για το φίλο που ρωτάει γιατί πιστεύουμε ότι μας κυνηγάει η ΟΥΕΦΑ, έχω να πω απλά το εξής. Και αυτό θα πιστεύω και ότι η κυβέρνηση κάνει κάτι θα πιστεύω και όλα είμαι ικανός να πιστέψω μετά από τοοοσα χρόνια κληρώσεων και τετοιας βεβηλωσησ οποιουδήποτε νόμου πιθανοτήτων.
Totem_pk

Και φυσικά θα τους περάσουμε όλους αλλά ρε παιδί μου δεν γίνεται αυτό το πράμα συνέχεια. Να βράσω μέσα το καλό ranking και όλη την οποία προσπάθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 24 Ιούλ 2023, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Πέρσι οι σατανάδες μας έριξαν στα εύκολα ενώ ξέρανε ότι θα αποκλείστουμε
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ας περάσουμε για αρχή την Μπειταρ και τους Κροάτες θα τους χτυπήσει ασπρόμαυρος ανεμοστρόβιλος....
Μπάσταρδα.
Totem_pk

Και πάλι δεν ήταν η εύκολη περσυ.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

ΠΑΟΚΑΡΑ!
Θα τους περάσουμε καί τους Εβραίους καί τους Κροάτες!
:opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Και περισιτς περνει η Χάιντουκ ..
Σίγουρα ομάδα με λιβαγια - κροβινοβιτς - περισιτς - οφοε την λες άκρως ποιοτική ..
πραγματικά τρομερά δύσκολη κλήρωση ..
αν πάμε ως έχουμε είναι δύσκολα τα πράγματα .. νομίζω θα πρέπει να ανέβω από Αθήνα 17αυγουστου να βοηθήσω λιγάκι ..
:opaokara: :opaokara:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μετα τον ορισμο Ουκρανων διαιτητων με την
Μπειταρ στον αγωνα της Τουμπας αλλα και
τη σημερινη κληρωση μονο εγω πιανω ενα
"μηνυμα" απ την UEFA-mafia οτι ο ΠΑΟΚ δεν
ειναι αποδεκτος (τουλαχιστον για μεγαλο
χρονικο διαστημα) στις διοργανωσεις της;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ ειναι γενικα αστειο, καθως και οι 4 ελληνικες ομαδες που κληρωθηκαν σημερα, επεσαν πανω στον θεωρητικα χειροτερο αντιπαλο.

Και περα απο τα αγωνιστικα, υπαρχουν και αδελφοποιησεις των οπαδων της Μαρσειγ, αντιπαλου του βαζελου, με της κουλας, και του βαζελου με την Ντιναμο Ζαγκρεπ, αντιπαλου της κουλας. :lol:

Ποιος εκανε την κληρωση ρε;
Θα ηταν περιεργο αν ελεγα "ο Θεοδωριδης"
βαζοντας και τη δικη μας την κληρωση μεσα;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

montekristo έγραψε:Μετα τον ορισμο Ουκρανων διαιτητων με την
Μπειταρ στον αγωνα της Τουμπας αλλα και
τη σημερινη κληρωση μονο εγω πιανω ενα
"μηνυμα" απ την UEFA-mafia οτι ο ΠΑΟΚ δεν
ειναι αποδεκτος (τουλαχιστον για μεγαλο
χρονικο διαστημα) στις διοργανωσεις της;
Ναι.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Καμία ομάδα δεν θα επενδύετε σε παίκτες σαν τον Λιβαγια ή τον Περισιτς για να την βάζουν να παίζει με ομάδες που δεν χωνεύει η ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με τον Μοντεκριστο.

Επίσης πέρυσι είχαμε μια χαρά κλήρωση και ειδαμε τα αποτελέσματα.

Αν αποκλειστούμε δεν θα φταίει καμία ΟΥΕΦΑ.

Θα φταίμε μόνο εμείς που δεν φεραμε τους παίκτες που χρειαζόμασταν εγκαίρως - και το εγκαίρως δεν είναι Ιούνιος, αλλά Δεκέμβριος.

Τώρα πάμε με αυτούς που έχουμε και ότι βγει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με τόση μιζέρια και πεσιμισμό στα πέριξ της ομάδας είναι φυσικό και αναμενόμενο να πηγαίνουν όλα στραβά
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δυστυχώς σαυτό το ματς ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι το φαβορί..Φέτος η Χάιντουκ εμφανίζεται πολύ ισχυρή και θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα..Ήδη τις διαθέσεις της, τις έδειξε στο ματς με την Δυναμό που νίκησε μέσα στην έδρα της…Η Χάιντουκ έχει έναν πολύ έξυπνο προπονητή που παίζει 3-5-2, ένα σύστημα που ταιριάζει γάντι στον Λιβάγια που δεν έχει σταματήσει να βάζει γκολ.Το ανησυχητικό βέβαια δεν είναι το ρόστερ αλλά η ετοιμότητα που βρίσκεται μιας και έχει ρυθμό…Αν έρθει και ο Περισιτς όμως θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο..Πιστεύω πως θα είναι ένα αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες…
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”