Είπαμε, είχε και τότε μειονεκτήματα. Μην μένεις σε μία έκφανση και μόνο και αγνοείς το τι έδωσε σε όλο τον κόσμο η αρχαία Ελλάδα που όλοι παραδέχονται. Ο κόσμος εξελίσσεται και δεν τίποτα δεν μένει σαν θέσφατο. Δυστυχώς η δουλεία υπήρχε σε δημοκρατίες μέχρι και τον 19ο αιώνα, μην πω και αρχές εικοστού. Δεν είναι αυτό το θέμα για συζήτηση σήμερα, είναι πολύ εκτεταμένο άλλωστε.Asimos έγραψε:Πολύ καλό το πολίτευμα της Αρχαίας Ελλάδας, ειδικά στο σημείο που επέτρεπε δούλους είναι εξαιρετικό.Γερασίμου έγραψε:Δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να θέλει τους φασίστες, δεν υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να θέλει τους αναρχικούς. Η Δημοκρατία, δημιούργημα της Αρχαίας Ελλάδας με τα όποια μειονεκτήματα της, είναι το πιο δίκαιο πολίτευμα όταν είναι Δημοκρατία και όχι ολιγαρχία.
Δεν είναι το θέμα εδώ το πιστεύω τους καθενός, αλλά ο αυριανός αγώνας κόντρα στο σίχαμα, κόντρα στον καρκίνο του ποδοσφαίρου μια και η σημερινή είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και να ελπίζουμε πως σε 4-5 χρόνια στο 90% των περιπτώσεων οι νεοπλασίες θα είναι πλέον μία χρόνια νόσος.
Στο θέμα, όπως είπε η ΠΑΕ μας, αύριο συγκρούονται δύο κόσμοι, της αλήθειας και της ντομπροσύνης εναντίον της βρωμιάς και του ψεύδους. Δεν θέλει έπαρση και οίηση του 2-0 και 3-0, άλλωστε δεν μας φέρνει τύχη. Πιστεύω ο Λουτσέσκου έχει υπόψη τους τα πλεονεκτήματα τους που είναι η ποιότητα και η ταχύτητα μεσοεπιθετικά με Χάμες, Μπιέλ και Χουάνγκ και φοβάμαι την αριστερή μας αμυντική πλευρά που υστερεί, αλλά και τα μειονεκτήματα τους αμυντικά και στο να βγουν από την άμυνα. Να εξουδετερώσουμε τα πλεονεκτήματα τους και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους.
Αυτό τον μήνα έχουμε 4 δύσκολα ματς, το ιδανικό θα είναι 12 βαθμοί, προσωπικά θα μείνω ευχαριστημένος και με 10, αρκεί οι 6 να είναι με γαύρο και αεχ. Προσοχή, άρχισαν να προκαλούν και πάλι, όσοι θα είναι-είμαστε Τούμπα να μην δώσουμε δικαίωμα, φωνή όσοι μπορούν, χτύπημα στα καθίσματα όσοι δεν μπορούμε. Πέντε χρόνια πέρασαν από την νύχτα που έδωσαν τα @#$%@@ το σύνθημα για την κλοπή του τίτλου εκείνου που ολοκληρώθηκε μετά ένα περίπου μήνα, και εξαιτίας ενός μην κατονομάσω που καμάρωνε κιόλας, Το εισιτήριο εκείνου του αγώνα το κράτησα στο γραφείο μου μέχρι την ημέρα που κατακτήσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα, για να θυμάμαι μία ακόμα κλοπή από τις πολλές που έχω ζήσει,
Καλό αγώνα, με την ΝΙΚΗ αύριο...και συγγνώμη για την έκθεση ιδεών.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Ρεεεε αυριο παιζουμε και ακουμε για δημοκρατια φασισμο σκλαβια κτλ, οφτοπικ ολα για τουτο το τοπικ, γιατι δεν αναφερονται στο κοινωνια; Αυτος που πρεπει να απομονωθει ειναι οντοπικ για οτιδηποτε σχετιζεται με τον ΠΑΟΚ αλλα τι δουλεια εχει στο τοπικ του αγωνα με εκτεταμενη αναφορα; Μπορει να αναφερθει στο τοπικ των συνδεσμων ή του κοινωνια. Προσοχη αυριο, παιζουμε παιχνιδι που θα μας κανει διεκδικητες τιτλου αν κερδισουμε και παταξουμε το σιχαμα. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Έχω ορισμένες απορίες.. Αν μπορεί το φόρουμ να βοηθήσει.
και πάμε... Πού γεννήθηκε;;;;
- paokovios1974
Ρε παιδιά, σημαντικό το θέμα, σεβαστές οι απόψεις, δίκιο 500% έχετε, αλλά μήπως αυτή η όντως σημαντική κουβέντα πρέπει να γίνει στο νήμα της κερκίδες ή συνδέσμων ή έστω Κοινωνιας κλπ?
πάμε λίγο να μπούμε σε κλίμα αγώνα, καμία ανάλυση, κανα σχήμα, κανα ενθαρρυντικό.
Σκιστε το σίχαμα, δείξτε του ότι καλά κάνει και φοβάται!
πάμε λίγο να μπούμε σε κλίμα αγώνα, καμία ανάλυση, κανα σχήμα, κανα ενθαρρυντικό.
- kataramenos5
Χαχαχαχα Στον πειραια ....Χωρικός έγραψε:Έχω ορισμένες απορίες.. Αν μπορεί το φόρουμ να βοηθήσει.
Ειχα ποιητικη διαθεση σημερα αλλα μου φυγε με ολη τη φασαρια οποτε θ αντρεξω στο παρελθον..
Βαρεθηκα της Τουμπας το "καζανι"
το αλλαξα και το κανα τηγανι
Τη Κυριακη πυρωνει κι ειναι μαυρο
να ψησουμε τον που@@ρα το γ@υρο
Σαν να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, μου φαίνεται η παραπάνω άποψη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αν ήμουν στο γήπεδο θα σήκωνα τα χέρια, ανεξάρτητα ποιος δίνει το σύνθημα, γιατί το σύνθημα αναφέρεται στον ΠΑΟΚ που αγαπάμε και όχι στον όποιο συντονιστή που τυχαίνει να δίνει το σύνθημα.
Σήμερα αυτός, αύριο κάποιος άλλος. Ο ΠΑΟΚ όμως πάντοτε.
Και τα παράπονα μας να πάνε στους συνδέσμους γιατί αυτοί, λογικά, επιλέγουν τον τυμπανιστή.
Σαν να πετάς την καυτή πατάτα από τα χέρια σου στα χέρια κάποιου άλλου, πχ των συνδέσμων.
Οι Σύνδεσμοι μπορεί να επιλέγουν όποιον θέλουν να τους εκπροσωπεί, ο καθένας σύμφωνα με τις Αρχές και Αξίες που θέλει να πρεσβεύουν τα μέλη του.
Ο ΠΑΟΚ όμως, είναι πάνω από τις επιλογές, τις Αρχές και τις Αξίες κάθε συνδέσμου.
Διότι εκφράζει κάτι παραπάνω από τις εμμονές κάθε συνδέσμου.
Εκφράζει (και οφείλει να προστατεύει) τις δικές του Αρχές και Αξίες, αυτές που ξεχωρίζουν τον ''δικό μας κόσμο'', από τον ''δικό τους κόσμο''.
Εκτός, αν τα λόγια αυτά είναι για καθαρά εσωτερική κατανάλωση, για να έχουμε να χαιρόμαστε μονάχοι μας.
Σύμφωνα με την παραπάνω στρουθοκαμηλική άποψη, αν αύριο ο σύνδεσμος τάδε, επιλέξει τον Μίχο τον παιδεραστή να χτυπάει το τύμπανο, οφείλουμε να σηκώσουμε τα χέρια διότι το σύνθημα αφορά τον ΠΑΟΚ....
Θα έχει το δικαίωμα όμως η ΠΑΕ να ομιλεί για ''διαφορετικούς κόσμους'', αν δεχθεί τον παιδεραστή να μπει στο γήπεδο για να χτυπήσει το τύμπανο;
ΥΣ για όλους εσάς που διερωτάστε, γιατί συζητάμε τέτοια θέματα πριν τον αγώνα, σας επικεντρώνω την σκέψη σε αυτό:
όταν κάποιοι πριν τον αγώνα, μπαίνουν και γράφουν (και καλά κάνουν) για το μπάσκετ, πόσο συσχετίζεται αυτό με τον αγώνα ποδοσφαίρου;
Και αν η αναφορά για το μπασκετ, συσχετίζεται με τον αγώνα μία φορά,
η συζήτηση του κατά πόσο η παρουσία του φασιστάκου στο γήπεδο, τιμά ή υποτιμά την αναφορά της ανακοίνωσης της ΠΑΕ για τον αγώνα, σε ''διαφορετικούς κόσμους'', συσχετίζεται λιγότερο;
Ουαί υμίν, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές (Κατά Ματθαίον 23:1-39)
ΥΣ2 κάποιος πιο πάνω, σχολιάζοντας το θέμα συζήτησης και κατά πόσο αυτό πρέπει να συνδέεται με την αναφορά περί ''διαφορετικών κόσμων'', μίλησε για... αλλόθρησκους. Είναι η απόδειξη του πόσο διαφοροποιούνται και πρέπει να διαφοροποιούνται οι Αξίες και Αρχές του κάθε συνδεσμίτη, με τις Αρχές και τις Αξίες του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Μα δεν σχολιάζουμε ή συζητάμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι οπαδοί.bane1980 έγραψε:Ρε παιδιά, σημαντικό το θέμα, σεβαστές οι απόψεις, δίκιο 500% έχετε, αλλά μήπως αυτή η όντως σημαντική κουβέντα πρέπει να γίνει στο νήμα της κερκίδες ή συνδέσμων ή έστω Κοινωνιας κλπ?
Συζητάμε και σχολιάζουμε τι πρέπει να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ μας.
Η ΠΑΕ μίλησε για ''διαφορετικούς κόσμους''.
Σε άγγιξε αυτή η αναφορά;
Αν σε άγγιξε, οφείλεις να ζητάς από την ΠΑΕ να το δεις να εφαρμόζεται και στην πράξη.
Τάισον, δεν νομίζω πως θα ξεκινούσε, αλλά σίγουρα είναι μια καλή εναλλακτική
για αλλαγή στο 60-65'.
Κρίμα.
για αλλαγή στο 60-65'.
Κρίμα.
Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι που με νίκη μας μπαινουμέ με αξιώσεις πλέον στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εχω να αφιερώσω σε ολους τους συνοπαδούς μου το στρειντζ γκειμ του Μικ Τζάγκερ...οταν τα αργα άλογα(Π.Α.Ο.Κ.) για τους μεγάλους(Π.Ο.Κ.) κάνουν την δουλεια τους ΚΑΛΎΤΕΡΑ,,,
[youtube]tegw25qqbAs[/youtube]
[youtube]tegw25qqbAs[/youtube]