11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Επειδη ακριβως εχει ψυχουλα μεσα του πιστευω θα μας βοηθησει πολυ αυτη την σεζον.
Μάλλον αρκετοί δεν έχετε καταλάβει τι παίκτη έχουμε έστω και στα 36.
Ο συγκεκριμένος με την κάβλα και την όρεξη που δείχνει ότι έχει, θα κάνει παπάδες φέτος...
Γενικά η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει περάσει στα ψιλά απ όλους (προφανώς λόγω ηλικίας) και ίσως να ναι και καλύτερα έτσι.
Εγώ βλέπω έναν 36άρη πάντως που τρέχει σαν 30άρης. Δεν θα πω 25άρης γιατί ο συγκεκριμένος στα 25 του που εγώ τον θυμάμαι, έκανε πλάκα σε ματσ τσου λου...
Ο συγκεκριμένος με την κάβλα και την όρεξη που δείχνει ότι έχει, θα κάνει παπάδες φέτος...
Γενικά η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει περάσει στα ψιλά απ όλους (προφανώς λόγω ηλικίας) και ίσως να ναι και καλύτερα έτσι.
Εγώ βλέπω έναν 36άρη πάντως που τρέχει σαν 30άρης. Δεν θα πω 25άρης γιατί ο συγκεκριμένος στα 25 του που εγώ τον θυμάμαι, έκανε πλάκα σε ματσ τσου λου...
Ετσι το ιδιο πιστευω κι εγώ πολύ καλός παίχτης αν και σε προχωρημένη ηλικία πολύ ποιοτητα ο τυπάς!!!Retzi έγραψε:Επειδη ακριβως εχει ψυχουλα μεσα του πιστευω θα μας βοηθησει πολυ αυτη την σεζον.

Έναν βραζιλιάνο βρήκαμε να έχει την καβλα στο σωστό σημείο στο κεφάλι του και τον κάναμε να ζητάει συγνώμες για φταιξιματα άλλων.
- Μπαρκαρούτσος
Κακο πράγμα η βιασυνη...
Για πες μας να μάθουμε ποτε και πως τον έβγαλε; Μη φταίει η μαλακια του Σβαμπ που έκανε τον Αουγκούστο να φάει κόκκινη;
Έχει σαράντα αλλα να ζητήσει συγνώμη ο Λουτσος αλλά σίγουρα δεν είναι η συγκεκριμένη αλλαγή ένα από αυτά.
Για πες μας να μάθουμε ποτε και πως τον έβγαλε; Μη φταίει η μαλακια του Σβαμπ που έκανε τον Αουγκούστο να φάει κόκκινη;
Έχει σαράντα αλλα να ζητήσει συγνώμη ο Λουτσος αλλά σίγουρα δεν είναι η συγκεκριμένη αλλαγή ένα από αυτά.
-
Η αλλαγή ήταν σωστή, ο παίκτης δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι, αλλά δείχνει τρομερή διάθεση κι αυτό μόνο καλό είναι.
-
τέτοια γκάβλα και πόρωση για να παίζει, δεν είναι για συγνώμες αλλά για παράδειγμα προς μίμηση.
Γουστάρω να βλέπω παίχτες να τα παίρνουν άσχημα όταν η ομάδα δεν τραβάει.
Μου την δίνει να βλέπω νοχελικούς ή αδιάφορους παίχτες.
Γουστάρω να βλέπω παίχτες να τα παίρνουν άσχημα όταν η ομάδα δεν τραβάει.
Μου την δίνει να βλέπω νοχελικούς ή αδιάφορους παίχτες.
-
δεν ειναι αποδεκτο αυτο που εκανε, στις ομαδες πρεπει να υπαρχει πειθαρχια...δηλ ο ντελιας που ειναι 5 κλασεις ανωτερος απο τον ταισον τι επρεπε να κανει που δεν τον εβαλε καν βασικο?επρεπε να σπασει ολο τον παγκο?πρεπει να φαει μια σκληρη τιμωρια για να στρωσει χαρακτηρα η "ψυχουλα" της ομαδας ...
εσυ θα δειξεις οτι μλκιες για την παρτ σου δε θ λεει κανεις,
ετσι γιατι εισαι παιχταρα,
ετσι γιατι εισαι παιχταρα,
Εμένα δεν με πειράζεει η αντίδρασή του επειδή όταν παίζει τα δίνει όλα για την ομάδα και μέσα στη βράση τού αγώνα ήθελε να βοηθθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρόκριση.
Χίλιες φορές καλύτερα έναν νότιο που να βράζει το αίμα του για την ομάδα παρά ένα μισθοφόρο που δε νιώθει τη φανέλα.
Με αρέσει που εμείς οι Έλληνες που είμαστε και γαμώ τους θεερμόαιμους λαούς και το παίζουμε και καθώς πρέπει με τον Τάισον
Χίλιες φορές καλύτερα έναν νότιο που να βράζει το αίμα του για την ομάδα παρά ένα μισθοφόρο που δε νιώθει τη φανέλα.
Με αρέσει που εμείς οι Έλληνες που είμαστε και γαμώ τους θεερμόαιμους λαούς και το παίζουμε και καθώς πρέπει με τον Τάισον

-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτά τα δοκάρια να μην είχε..
Πολύ ποιοτητα πάθος τρέξιμο και στα 36 του τα δειχνει.
ΥΓ.
Και στο τέλος όλα καλά με αγκαλιές και χαρές.
Μπραβο ρε Τάισον και Αντριγια για το πάθος σας.
Πολύ ποιοτητα πάθος τρέξιμο και στα 36 του τα δειχνει.
ΥΓ.
Και στο τέλος όλα καλά με αγκαλιές και χαρές.
Μπραβο ρε Τάισον και Αντριγια για το πάθος σας.