ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- Montrealiotis
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ήμουν πολύ απαισιόδοξος και είχα σχεδόν σίγουρο τον αποκλεισμό…
Δεν ξέρω, αλλά σιγά σιγά αρχίζω να αισιοδοξώ και να πιστευω ότι θα προκριθούμε. Αυτό το προαίσθημα έχω!
Δεν ξέρω, αλλά σιγά σιγά αρχίζω να αισιοδοξώ και να πιστευω ότι θα προκριθούμε. Αυτό το προαίσθημα έχω!
ΥπεχοθνDonnieMcGrath έγραψε:Υπάρχουν άρθρα στο sdna κ ινπαοκnunies4 έγραψε:Και όμως αυτοί οι 8.000 που έχουν ήδη πάρει διάρκειας αποδεικνύουν το αντίθετο κόντρα στην μιρλα και την μιζέρια των ραδιοφώνων και του διαδικτύουpsykoman έγραψε:Πολλες φορες σαν οπαδοι λεμε για παικτες οτι επιλεγουν παιχνιδια και δεν παιζουν σε ολα εξισου καλα κτλ.
Πλεον αυτο γινεται και με τους οπαδους...επιλεκτικη ''γκαυλα'' για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Ισως θα επρεπε να αλλαξει το συνθημα.
Μεγαλε ΠΑΟΚ...η δυναμη σου...ΕΙΜΑΣΤΑΝ εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου.
Ρωτάω εντελώς καλοπροαιρετα, το νούμερο που αναφέρεις προέρχεται από κάποια επίσημη ενημέρωση? Σήμερα στις 20.00 ο Τσορμπατζογλου ανέφερε 4700 διάρκειας, μιλάμε για διαφορα -50% σχεδόν, και αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει γίνει τέτοιο αθώο λαθος από άνθρωπο που ανήκει στον σκληρό πυρήνα των αρδ
- kataramenos5
Ολοι στεναχωριουνται στις ηττες κι ολοι χαιρονται στις νικεςtoumba5 έγραψε:ετσι ετσι... να προετοιμαζεται το κλιμα για ενδεχομενο αποκλεισμο....kataramenos5 έγραψε:Εχουμε μπει στο τριπακι του ΠΡΕΠΕΙ. Πρεπει να περασουμε, να νικαμε τον καθε αγωνα, να παρουμε πρωταθλημα κυπελλο.
Νομιζω οτι αν εισαι οπαδος ολα αυτα ερχονται δευτερα. Το σημαντικότερο ειναι να βλεπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ. Αυτο μετραει πιο πολυ. Κι αν μπορεις να πας και γηπεδακι το γουσταρεις ακομα περισσοτερο.
Παρτε το πιο χαλαρα κι απολαυστε περισσοτερο αυτο που ηδη εχετε. Ζηστε το καλυτερα.
ολα αυτα τα ωραια που αναφερεις τα καναμε παλια οταν λογω μπατζετ ξεραμε μεχρι που φταναν οι δυνατοτητες μας.
Οταν βλεπεις ομως τον Ιβαν να χωνει συνεχως, εστω και λιγοτερα την τελευταια τριετια, οι περισσοτεροι εχουν αυξημενες απαιτησεις.
Δυστηχως ομως βλεπουμε πολλες φορες να μην αξιοποιουνται καταλληλα, και αυτο φερνει γκρινια.
Εσυ μπορει με εναν αποκλεισμο να εισαι ευχαριστημενος ή πιο σωστα, λιγοτερο σκασμενος, απο τον αλλον που δε θα μιλιεται για μια εβδομαδα.
Δεν νιωθουν ολοι το ιδιο και πολυ λογικο το βρισκω.
Οταν ομως εχεις ζησει την ομαδα απο το 75 και μετα, και εχεις στο τιμονι τον Ιβαν, οι απαιτησεις ειναι διαφορετικες και η τσατιλα, οταν τα λεφτα πανε σε τρυπια λεκανη (λογια του Ιβαν), πολυ μεγαλυτερη.
Η εμφανιση της Πεμπτης δεν αφηνει μεγαλα περιθωρια αισιοδοξιας, αλλα περιμενω τουλαχιστον να πεθανουν στο γηπεδο.
αλλα απ το να ζω με την ψυχη στα δοντια συνεχως για το αν θα κερδισω η θα χασω η αν θα ερθει ο φορ, προτιμω ν απολαμβανω αυτο που εχω. Ισως να φταιει που εχω ζησει την ομαδα πριν το 75. Ισως να φταιει που τρεχαμε με Λειβαδιες και παναχαικες και δε μας ενοιαζε κανενας τιτλος.
Ισως γιατι βλεπω πως καταντησε το μπασκετ που χει ζησει μεγαλεια και σηκωσει ευρωπαικα. Εχει γυρισματα η ζωη κι αν εστιαζεις μονο στα στραβα δε ζεις και χανεις την ουσια.
Θέλει η τατιανα να κρυφτει....
ετσι ετσι... να προετοιμαζεται το κλιμα για ενδεχομενο αποκλεισμο....
Αποκλεισμο εγω δε βλεπω παντως.Το χω ξαναγραψει τα ευκολακια φοβαμαι. Στα δυσκολα ο ΠΑΟΚ μεταμορφωνεται.
Το χουμε δει τοσες φορες
Κανονίστε μαλακες να είναι αυτός ο τελευταίος ευρωπαϊκός αγώνας στη Τούμπα
7800 ειπεgeorge188 έγραψε:ΥπεχοθνDonnieMcGrath έγραψε:Υπάρχουν άρθρα στο sdna κ ινπαοκnunies4 έγραψε: Και όμως αυτοί οι 8.000 που έχουν ήδη πάρει διάρκειας αποδεικνύουν το αντίθετο κόντρα στην μιρλα και την μιζέρια των ραδιοφώνων και του διαδικτύου
Ρωτάω εντελώς καλοπροαιρετα, το νούμερο που αναφέρεις προέρχεται από κάποια επίσημη ενημέρωση? Σήμερα στις 20.00 ο Τσορμπατζογλου ανέφερε 4700 διάρκειας, μιλάμε για διαφορα -50% σχεδόν, και αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει γίνει τέτοιο αθώο λαθος από άνθρωπο που ανήκει στον σκληρό πυρήνα των αρδ
Σωστό αλλά η γκρίνια δεν προέρχεται απ'τους τριαντάρηδες.nunies4 έγραψε:Η δική μου άποψη είναι ότι είναι θέμα.... γενιάς.
Συμπληρωσαμε 10 χρόνια με Ιβάν..
Καλώς η κακώς οι 30under έχουν μάθει έναν ΠΑΟΚ εντελώς διαφορετικο από αυτόν που γνώρισαν οι 40+.
Έναν ΠΑΟΚ που διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο. Οτιδήποτε λιγότερο φέρνει γκρίνια και μουρμούρα.
Δεν συζητάω καν για την πολύ νέα γενιά των 15-20+ και την μάστιγα των σοσιαλ και της ατελείωτης τοξικότητας.
Και μια κάποια γκρίνια την δικαιολογείς όταν ο πρόεδρός σου δεν υπάρχει εδώ και χρόνια κι όταν δεν τον ακούς σχεδόν ποτέ.
Μια κάποια γκρίνια την δικαιολογείς όταν οι παίκτες που σου φέρνει είναι σχεδόν όλοι με μέτριο βιογραφικό και ίσως λαχεία.
Αν είχαμε τον Ιβάν μεταξύ 1960-1990, θα είχε 45 χιλιάδες μέσα κι άλλες 15 απέξω σε κάθε αγώνα.
Όσο περνάνε οι ώρες, ανεβαίνει η πίστη μου για την πρόκριση.
Θυμάμαι τον αγώνα με τη Spartak Travna που χάναμε 0-3 και κερδίσαμε 5-3 όπως και τον αγώνα με τον θρήνο στις Σέρρες που στο 15' το σκορ ήταν 2-0 και στο 22' 3-0.
Ένα γρήγορο γκολ να πάθουν αυτοί το πατατράκ αυτή τη φορά και δεν φοβάμαι τίποτε μετά.
Θυμάμαι τον αγώνα με τη Spartak Travna που χάναμε 0-3 και κερδίσαμε 5-3 όπως και τον αγώνα με τον θρήνο στις Σέρρες που στο 15' το σκορ ήταν 2-0 και στο 22' 3-0.
Ένα γρήγορο γκολ να πάθουν αυτοί το πατατράκ αυτή τη φορά και δεν φοβάμαι τίποτε μετά.
Aivas και GEOLGEOL έγραψε:Έγραψα και σε προηγούμενη σελίδα ότι δεν έχω καμμία αμφιβολία και ανησυχία για την πρόκριση, αλλά μόλις είδα τη φωτο του Doom κλείδωσεΆρχισε τα βουντού τέλος. All in!!
GEOL=Doomlordσκυλο
Καλός ο χαβαλές και τα γουρια,πέρυσι όμως δεν βοηθησαν σε τίποτα με τη Μαρσέιγ
Όλα τυχαία είναι τελικά
Οποτε πέρα απ την πλάκα,δε δίνω ούτε 1% για την πρόκριση.
2-0;;;; άντε γεια,τα λέμε του χρόνου
Προκαλώ και τους υπεραισιοδοξάκηδες με τα θα,να βάλουν και στοίχημα,δεν περνάμε.με τίποτα.
Πάντως ρίξτε μια ματιά στα καλοκαίρια μας,από τη Μπρόντμπι και μετά
Δεν κουραστήκαμε ολοι;
Δεν είναι εξουθενωτική αυτή η καλοκαιρινή 2μηνη αγωνία;;;;
Δεν είναι πια καιρος να κάνουμε κάτι για να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;;;
Συγκρίνουμε ανατροπές εντός 90λεπτου με διπλά ματς;Rexaris έγραψε:Όσο περνάνε οι ώρες, ανεβαίνει η πίστη μου για την πρόκριση.
Άλλο το ένα άλλο το άλλο
- paokovios1974
Πολλά θέλω να πω για τις επιλογές αυτού που κάνει τον προπονητή αλλά θα σωπάσω για να μη χάλασω την προσπάθεια δημιουργίας θετικού κλίματος.
Πρόκριση με γκολ Μπισεσβσρ Αουγκούστο και κάργα για να ξεπληρώσει την μαλακια του.
Πρόκριση με γκολ Μπισεσβσρ Αουγκούστο και κάργα για να ξεπληρώσει την μαλακια του.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή καινούριες μεταγραφές;toumba5 έγραψε:...αλλα περιμενω τουλαχιστον να πεθανουν στο γηπεδο.
Εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να κρίνω μια καινούργια ομάδα από το πρώτο της ημίχρονο στην χρονια. Ποσό μάλλον όταν είχα τραυματισμούς και επαιξα ουσιαστικά χωρίς φορ.
Σίγουρα στις μεταγραφές γινανε μέχρι στιγμής κάποια λάθη αλλά σε αυτό δεν μου φταίει κανένας Κουαλιατα και κανένας νταντας για να τον απαξιώνω .η μπενφικα ήρθε τούμπα με 100 μυρια μεταγραφές έχασε αποκλείστηκε και τώρα ο νιουνιεζ πχ παίζει λιβερπουλ.
Δύσκολο είναι αύριο γιατί η ομαδα δεν είναι καλά ακόμα + ότι έχουμε απουσίες κομβικές αλλά έχω πίστη ότι θα περάσουμε …
Θέλει τύχη υπομονή και στήριξη. Αλλά πάνω από όλα πίστη .
Όσοι πάτε γήπεδο να στηρίξετε πραγματικά και όλα θα γίνουν .
Σίγουρα στις μεταγραφές γινανε μέχρι στιγμής κάποια λάθη αλλά σε αυτό δεν μου φταίει κανένας Κουαλιατα και κανένας νταντας για να τον απαξιώνω .η μπενφικα ήρθε τούμπα με 100 μυρια μεταγραφές έχασε αποκλείστηκε και τώρα ο νιουνιεζ πχ παίζει λιβερπουλ.
Δύσκολο είναι αύριο γιατί η ομαδα δεν είναι καλά ακόμα + ότι έχουμε απουσίες κομβικές αλλά έχω πίστη ότι θα περάσουμε …
Θέλει τύχη υπομονή και στήριξη. Αλλά πάνω από όλα πίστη .
Όσοι πάτε γήπεδο να στηρίξετε πραγματικά και όλα θα γίνουν .