71. Brandon Thomas Llamas
-
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Σκόραρε και με τα δύο πόδια, το πρώτο με το δεξί και το δεύτερο με το αριστερό εν κινήσει, με τη μία και χωρίς να ζαλίζει την μπάλα και καθάρισε το ματς μπαμ μπαμ.
Είναι σκληρό και πολλές φορές άδικο να περιμένεις από κάποιον να αποδείξει πράγματα στο πεντάλεπτο και στο δεκάλεπτο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και το αποτέλεσμα μετράει.
Ο παίκτης έχει το δικό του προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ κάτι που δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό
Είναι σκληρό και πολλές φορές άδικο να περιμένεις από κάποιον να αποδείξει πράγματα στο πεντάλεπτο και στο δεκάλεπτο αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή και το αποτέλεσμα μετράει.
Ο παίκτης έχει το δικό του προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ κάτι που δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό
- ΑποστόληςΑ
Εγώ, θα το πω.
Ειδικά με τους τραυματισμούς που έχουμε, ο Τόμας επιβάλεται να παίζει βασικός πίσω από τον επιθετικό σε ρόλο Πέλκα, ειδικά σε μικρότερα παιχνίδια. Σε φάση άμυνας παίζουμε ούτως ή άλλως 4-4-2. Σε φάση επίθεσης, μπορεί να μπαίνει στο κουτί σαν κρυφός κηνυγός, να συγκλίνει ο Ντέλιας ή ο Αντρίγια προς το κέντρο και να ανεβαίνει το εκάστοτε μπακ να παίρνει την πλευρά.
Είμαι σίγουρος ότι ο Ράζβαν θα ήθελε πολύ να το δοκιμάσει αυτό.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη δεύτερου φορ. Όταν ξέρεις ότι ο Ολιβέιρα στο 60' θα είναι για αλλαγή και έχεις μόνο τον Μπράντον να μπορεί να παίξει τη θέση, ε αναγκαστικά τον κρατάς έξω ξεκούραστο.
Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο φορ περιοχής τύπου Κρμέντσικ ή Ολιβέιρα, να μοιράζεται τη θέση του φορ, και να δούμε τον Μπράντον στη θέση που μέχρι τώρα έχουμε δει Καντουρί, Φελίπε και Αουγκούστο.
Ειδικά με τους τραυματισμούς που έχουμε, ο Τόμας επιβάλεται να παίζει βασικός πίσω από τον επιθετικό σε ρόλο Πέλκα, ειδικά σε μικρότερα παιχνίδια. Σε φάση άμυνας παίζουμε ούτως ή άλλως 4-4-2. Σε φάση επίθεσης, μπορεί να μπαίνει στο κουτί σαν κρυφός κηνυγός, να συγκλίνει ο Ντέλιας ή ο Αντρίγια προς το κέντρο και να ανεβαίνει το εκάστοτε μπακ να παίρνει την πλευρά.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη δεύτερου φορ. Όταν ξέρεις ότι ο Ολιβέιρα στο 60' θα είναι για αλλαγή και έχεις μόνο τον Μπράντον να μπορεί να παίξει τη θέση, ε αναγκαστικά τον κρατάς έξω ξεκούραστο.
Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο φορ περιοχής τύπου Κρμέντσικ ή Ολιβέιρα, να μοιράζεται τη θέση του φορ, και να δούμε τον Μπράντον στη θέση που μέχρι τώρα έχουμε δει Καντουρί, Φελίπε και Αουγκούστο.
Χθες το έκανε με Τόμας και Τζίμα. Ουσιαστικά σε φάση επίθεσης έπαιζε σαν 4-4-2, αλλά όντας τόσο απείθαρχη η ομάδα λόγω της αγγαρείας δεν ήταν ούτε ο σχηματισμός εμφανής.
Αυτό μου άρεσε χθες. Αλλά δυστυχώς χωρίς δεύτερο φορ εμπιστοσύνης, και όχι 17 χρονών με 20 λεπτά επαγγελματικού ποδοσφαίρου στα πόδια του, δεν θα το τολμήσει ο Ράζβαν σε ματς πρωταθλήματος.
Γι' αυτό, φέρτε φορ
Γι' αυτό, φέρτε φορ

- NikLiverpool
Θα συμφωνησω απόλυτα. Αν θυμάμαι καλά όταν υπέγραψε ο παίκτης είχα δει μία συνέντευξη απο έναν πρώην προπονητή του (νομίζω) που έλεγε ότι ο παίκτης αποδίδει πίσω απο το φορ και όσες φορές είχε δοκιμαστεί στην κορυφή δεν τα πήγε καλά.gika έγραψε:Εγώ, θα το πω.
Κι εγώ συμφωνώ, αλλά αν δεν πάρουμε επιθετικό, δεν νομίζω να ρισκάρει ο προπονητής να τους έχει και τους 2 στο ίδιο σχήμα.
μια χαρά σεντερφορίσια γκολ έβαλε εχθές ... πρώτο φορά βέβαια αλλά σεντερφορίσια ...
μακάρι να συνεχίσει έτσι και η ομάδα μετά δεν χρειάζεται κανέναν ...
Ο Μπράντον δεν έχει καμία σχέση με θέση πίσω από το φορ ... δεν είναι χάφ ... δεν έχει αυτά τα στοιχεία καθόλου ... θα μπορούσε μόνο σε 4-4-1-1 ή 4-4-2. Σε εμάς μόνο μπροστά μπορεί να παίζει σε 4-2-3-1
μακάρι να συνεχίσει έτσι και η ομάδα μετά δεν χρειάζεται κανέναν ...
Ο Μπράντον δεν έχει καμία σχέση με θέση πίσω από το φορ ... δεν είναι χάφ ... δεν έχει αυτά τα στοιχεία καθόλου ... θα μπορούσε μόνο σε 4-4-1-1 ή 4-4-2. Σε εμάς μόνο μπροστά μπορεί να παίζει σε 4-2-3-1
Εχασε χθες την ευκαιρία προς το τέλος να γίνει ο ήρωας του αγώνα.
Είναι αξιοπερίεργο πως, ενώ είναι γρηγορος παίκτης, βρίσκεται πάντα μισό κλικ πίσω από τις φάσεις.
Είναι αξιοπερίεργο πως, ενώ είναι γρηγορος παίκτης, βρίσκεται πάντα μισό κλικ πίσω από τις φάσεις.
- Shivaspace
- ΑποστόληςΑ
Ο Brandon έκανε καλή κάθετη κίνηση, απλά η πάσα του Dpuglas ήταν ελάχιστα πιο δυνατή απ' όσο έπρεπε και ο φορ μας μόλις που πρόλαβε και την άγγιξε. Τέτοιες φάσεις δεν βγαίνουν όλες με τη μία. Αν είχαμε κάνει τέσσερις τέτοιες στο 90λεπτο, μία τουλάχιστον θα γινόταν γκολ. Κοιμόμασταν όμως.
Δίκιο έχεις αποστολή,έπρεπε νωρίτερα να χτυπήσουμε από τον άξονα,ίσως και με τον Τόμας ο οποίος μαζί με τον ολιβειρα κόλλησε συμπαθητικά.
Ίσως είναι και οδηγός πως αν έρθει φορ ο Τόμας θα πρέπει να πάρει περισσότερα ματς(ειδικά όταν μας παίρνει να πάρουμε ρισκα) εκεί ως ελεύθερος όπου φάνηκε να τον βολεύει αρκετα
Ίσως είναι και οδηγός πως αν έρθει φορ ο Τόμας θα πρέπει να πάρει περισσότερα ματς(ειδικά όταν μας παίρνει να πάρουμε ρισκα) εκεί ως ελεύθερος όπου φάνηκε να τον βολεύει αρκετα
- ΑποστόληςΑ