Μετά τον τελικό του League Cup, η Chelsea έχασε πάλι στα πέναλτι και τον τελικό του FA Cup απο την Liverpool.sn0ufel4 έγραψε:Πολύ ξύλο στο τσελσι Λίβερπουλ
Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Τρίτο συνεχόμενο τελικό χάνει η Τσέλσι; Άρσεναλ, Λέστερ φανέλα ΑΕΚ σήμερα ... Που πάτε ρε;
Ο Mount έχει χάσει έξι συνεχόμενους τελικούς στ Γουέμπλεϊ.

Ο Mount έχει χάσει έξι συνεχόμενους τελικούς στ Γουέμπλεϊ.
- thomas Murg
Εντωμεταξύ στο λίγκ καπ είχε κάνει αλλαγή τερματά και είχε βάλει τον καλό στα πέναλτι αλλά δεν έπιασε κανένα από τα 13, 14 που έβαλαν οι κόκκινοι. Σήμερα δεν τόλμησε να κάνει το ίδιο (δεν ξέρω εάν τον είχε ως αλλαγή βέβαια γιατί το χαζοέβλεπα) σε μικρή οθόνη καθώς όταν παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ ποιος γαμεί FA cup...
Ακριβώς!! Κι εγώ για τον ίδιο λόγο ετσι το είδα. Τον Arrizabalaga τον είχε στον πάγκο αλλα δεν τον έβαλε αυτή τη φορά. Το είχε κάνει όμως στον και στον προηγούμενο τελικό, στο UEFA Super Cup και του είχε βγει, καθώς είχε πιάσει 2 πέναλτι. Είναι η πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στον κόσμο (είχε κοστίσει 80 εκατομμύρια απο την Μπιλμπάο) σε μια ομάδα απο την οποία έχει περάσει ενας από τους καλύτερους τερματοφύλακες και κάθεται στον πάγκο!thomas Murg έγραψε:Εντωμεταξύ στο λίγκ καπ είχε κάνει αλλαγή τερματά και είχε βάλει τον καλό στα πέναλτι αλλά δεν έπιασε κανένα από τα 13, 14 που έβαλαν οι κόκκινοι. Σήμερα δεν τόλμησε να κάνει το ίδιο (δεν ξέρω εάν τον είχε ως αλλαγή βέβαια γιατί το χαζοέβλεπα) σε μικρή οθόνη καθώς όταν παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ ποιος γαμεί FA cup...
Η Ρόμα έφερε ισοπαλία 1-1 στο Ολίμπικο με την υποβιβασμένη Βενέτσια, χάνοντας 0-1 απο το πρώτο λεπτό, και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 32'! Συμπλήρωσε έτσι 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.
Όχι ρε,ένα λαθάκι έκανα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι ο Doom επίτηδες τα γράφει για να δει αν τον ..παρακολουθούμε.

Από την στιγμή που έγραψα πως απλά δεν πρέπει να μείνει εκτός ευρώπης,απλά θα μείνει εκτός Ευρώπηςlkosmid έγραψε:Η Ρόμα έφερε ισοπαλία 1-1 στο Ολίμπικο με την υποβιβασμένη Βενέτσια, χάνοντας 0-1 απο το πρώτο λεπτό, και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 32'! Συμπλήρωσε έτσι 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη.

Εύκολη ανάγνωση!!
- thomas Murg
Η Σίτυ πάει για μεγάλη κηδεία. Χάνει 2 0 από Γουέστ Χαμ. Το παλεύει να μείνει χωρίς τίτλο φέτος!
Μόλις πάτησα υποβολή 2-1 Χαχαχα
Μόλις πάτησα υποβολή 2-1 Χαχαχα
- thomas Murg
Εάν χάσει τελικά η Σίτι μπαίνω Σιτιμάνια για να δω εάν οι οπαδοί της ζητούν απομάκρυνση του κόουτς που δεν μπορεί να αξιοποιήσει το υπάρχον υλικό ή εάν θεωρούν ότι το υπάρχον υλικό είναι μέτριο. 

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφέρον και στο Westham-City
Αλλά άμα πω ποιο είναι δεν θα βγει
Αλληλεπίδραση παντού
Ένα χωριό είμαστε

Αλληλεπίδραση παντού
Ένα χωριό είμαστε
- thomas Murg
Με προπονητή τον Ντέιβιντ Μόιζ που έφυγε κακήν κακώς νομίζω από MANUsn0ufel4 έγραψε:Ωραία ομάδα η Γουέστ Χαμ
- thomas Murg
Μόλις το έγραψες έχασε ευκαιρία η Γουέστ Χαμ για το 3 1. Υποψιάζομαι λοιπόν ποιο είναι το συμφέρονDoomlord4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει συμφέρον και στο Westham-City
![]()
Αλληλεπίδραση παντού
Ένα χωριό είμαστε