Όσο έπαιζε στο 10 ο Αουγκουστο μεσοεπιθετικά είμασταν πολύ καλοίbuffalobill4 έγραψε:Γιατί αν κάτι μας λείπει στο κέντρο είναι ακόμα ένας αργός χαφ. Είναι εμφανές άλλωστε.Afanas έγραψε:Σαν να λείπει πολύ ο Αουγκουστο
ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
-
Το κακό με τον λου είναι πως δεν εμπιστευεται μικρους. Αντί να στείλει στη Β ομάδα άλλους κ άλλους στέλνει τα ταλέντα... Ο Κουτσια φέτος θα ήταν ο νέος Τζολης αλλά αντίθετα αυτός τον έστειλε παλι Β...JohnDag έγραψε:Υπάρχουν ευθύνες και του Ραζβαν σαφέστατα. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι αυτή την εποχή απ ότι είμαστε τώρα.Parolos έγραψε:Οκ ένα είναι αυτό έχεις δίκιο.JohnDag έγραψε:Έχοντας 5 μήνες μπροστά τους, με 40Μ στα ταμεία, με δεδομένη την απόφαση λόγω προπονητή να παίξει 4-2-3-1 άφησαν την ομαδα χωρίς εξτρεμ!
Έχοντας 5 μήνες μπροστά τους, με 40Μ στα ταμεία, με δεδομένη την απόφαση λόγω προπονητή να παίξει 4-2-3-1 άφησαν την ομαδα χωρίς εξτρεμ!
Έχοντας 5 μήνες μπροστά τους, με 40Μ στα ταμεία, με δεδομένη την απόφαση λόγω προπονητή να παίξει 4-2-3-1 άφησαν την ομαδα χωρίς εξτρεμ!
Το γράφω πολλές φορές ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά με το χέρι στην καρδιά περίμενες αυτή την εικόνα εσύ, σχεδόν Δεκέμβριο μήνα?
Η ομάδα δυστυχώς δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει αυτή τη στιγμή κανέναν αντίπαλο.
Σήμερα οπωσδήποτε Χ ή Νίκη γιατι τα πράγματα δε θα είναι καθόλου καλά
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα οσον αφορά την βασική αιτία του κακού, για το ότι η ομάδα έμεινε ΓΥΜΝΗ το καλοκαίρι, η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν ευθύνεται αυτός.
Απλα η κάνουλα είναι απελπιστικά κλειστή. Αλλα απελπιστικά όμως.
Γενικα, η φάση πλέον είναι φάτε αυτάρκεια και βγάλτε τον σκασμό.
Με τις υγείες μας!
-
Ακομα και να γυρισουμε το ματς.. πρεπει να παραδεχτούμε ότι η ομαδα μας ΠΑΣΧΕΙ απο ελλειψη ποδοσφαιρικού σχεδιασμού.
Εαν βαλουμε στο τραπεζι οτι η ομαδα ξερει τον προπονητη της απο τον Απρίλη, και με έσοδα κοντα 40 χαρτια, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εικονα μας.
Εαν βαλουμε στο τραπεζι οτι η ομαδα ξερει τον προπονητη της απο τον Απρίλη, και με έσοδα κοντα 40 χαρτια, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εικονα μας.
- buffalobill4
Όχι φίλε. Δεν είναι απελπιστικά κλειστή η κάνουλα. Είναι απελπιστικά άσχετοι αυτοί που στελεχώνουν το αγωνιστικό. Γιατί δεν γίνεται όλες οι ομάδες να έχουν γρηγορότερα χαφ και εξτρεμ από εσένα.JohnDag έγραψε:Υπάρχουν ευθύνες και του Ραζβαν σαφέστατα. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι αυτή την εποχή απ ότι είμαστε τώρα.Parolos έγραψε:Οκ ένα είναι αυτό έχεις δίκιο.JohnDag έγραψε:Έχοντας 5 μήνες μπροστά τους, με 40Μ στα ταμεία, με δεδομένη την απόφαση λόγω προπονητή να παίξει 4-2-3-1 άφησαν την ομαδα χωρίς εξτρεμ!
Το γράφω πολλές φορές ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
Αλλά με το χέρι στην καρδιά περίμενες αυτή την εικόνα εσύ, σχεδόν Δεκέμβριο μήνα?
Η ομάδα δυστυχώς δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει αυτή τη στιγμή κανέναν αντίπαλο.
Αλλα οσον αφορά την βασική αιτία του κακού, για το ότι η ομάδα έμεινε ΓΥΜΝΗ το καλοκαίρι, η δική μου πληροφόρηση είναι ότι δεν ευθύνεται αυτός.
Με τις υγείες μας!
Θα βρεθεί κάποιος αρδ να του πει κάποια πράγματα σκληρά του ρασβαν ή όλοι κοκοκο?
Μόνο ένας τρελός θα επενδυε στον μουργκ
Μόνο ένας τρελός θα επενδυε στον μουργκ
Αυτό που με τρομάζει είναι ότι ποδοσφαιρικά δεν βρίσκω τρόπο πως να γυρίσει αυτό το ματς...
Ελπίζω να διαψευστω πανηγυρικα
Ελπίζω να διαψευστω πανηγυρικα
Κανά λινκ της προκοπής παίζει? να απολαύσουμε το χάλι τουλάχιστον σωστά?
Πέρσυ το ματς καρμπον κοντεψαμε να το γυρίσουμε όταν παίξαμε 4-4-2 φλάτ.
Ακπομ στη θέση του Μουργκ και γυρνάει.
Δεν έχουν την άμυνα αυτοί για δύο επιθετικούς.
Ακπομ στη θέση του Μουργκ και γυρνάει.
Δεν έχουν την άμυνα αυτοί για δύο επιθετικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 28 Νοέμ 2021, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστες από εμάς.. όσο και αν μην μας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια.. δεν με νοιάζει αν ο ιδιοκτήτης τους, τους πληρώνει σε παλέτες ή με δωρεές από ευτραφείς άλλους Προέδρους..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Greek live channelsImmemoric έγραψε:Κανά λινκ της προκοπής παίζει? να απολαύσουμε το χάλι τουλάχιστον σωστά?
Όχι, είναι απελπιστικά κλειστή η κάνουλα.buffalobill4 έγραψε:Όχι φίλε. Δεν είναι απελπιστικά κλειστή η κάνουλα. Είναι απελπιστικά άσχετοι αυτοί που στελεχώνουν το αγωνιστικό. Γιατί δεν γίνεται όλες οι ομάδες να έχουν γρηγορότερα χαφ και εξτρεμ από εσένα.JohnDag έγραψε:Υπάρχουν ευθύνες και του Ραζβαν σαφέστατα. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι αυτή την εποχή απ ότι είμαστε τώρα.Parolos έγραψε:Οκ ένα είναι αυτό έχεις δίκιο.
Με τις υγείες μας!
Τα έλεγα από τον Ιούνιο όταν εδώ μέσα τα inside info έλεγαν για παιχταράδες των 1.5, 2.5, 3.5Μ.
Είδαμε τι έγινε.
Το ίδιο θα γίνει και τον Γενάρη.
Εδώ θα είμαστε.
Δεν αντιλαμβανομαι που απορειτε μερικοι μς την εικονα μας.
Έκανε μπαμ απο το καλοκαιρι πως αυτο θα ειναι το εργο φετος.
Οταν στηριζεσαι σε 30+ που δεν φημιζονται για την αθλητικοτητα τους και την φυσικη τους κατασταση, και σε ενα συνονθύλευμα απο μετριους ρολιστες με ξεσπασματα ποιοτητας, τοτε δυσκολα θα εχεις μελλον και διαρκεια.
Συν το οτι μας διαβασαν οι αντιπαλοι και πλεον μας χτυπανε εκει που ποναμε
Μακαρι να δουμε αλλον ΠΑΟΚ στο β μερος, γιατι δεν μας παιρνει να μεινουμε 10 βαθμους πισω απο τον γαυρο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανε μπαμ απο το καλοκαιρι πως αυτο θα ειναι το εργο φετος.
Οταν στηριζεσαι σε 30+ που δεν φημιζονται για την αθλητικοτητα τους και την φυσικη τους κατασταση, και σε ενα συνονθύλευμα απο μετριους ρολιστες με ξεσπασματα ποιοτητας, τοτε δυσκολα θα εχεις μελλον και διαρκεια.
Συν το οτι μας διαβασαν οι αντιπαλοι και πλεον μας χτυπανε εκει που ποναμε
Μακαρι να δουμε αλλον ΠΑΟΚ στο β μερος, γιατι δεν μας παιρνει να μεινουμε 10 βαθμους πισω απο τον γαυρο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Immemoric έγραψε:Κανά λινκ της προκοπής παίζει? να απολαύσουμε το χάλι τουλάχιστον σωστά?
Κώδικας: Επιλογή όλων
watch.stream2watch.sx/video/paok-salonika-vs-aris-salonika-2021-11-28-17-30-00
Δεν χανεις και τιποτα που δεν το βλεπεις.Immemoric έγραψε:Κανά λινκ της προκοπής παίζει? να απολαύσουμε το χάλι τουλάχιστον σωστά?
Ισα που γλυτωνεις το σπασιμο νευρων με την αποδοση της ομαδας
Sent from my iPhone using Tapatalk