Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Την επιτυχία η μη της απόκτησης Ολιβέιρα θα κρίνει για μένα η απόκτηση του ετέρου επιθετικού. Ο Πορτογάλος έχει για πλάκα 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν το ζευγάρι του είναι ποιοτικός παίκτης που θα δώσει το κάτι παραπάνω τότε μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Τον θεωρώ εν ολιγεις πολυτέλεια ως δεύτερο επιθετικο. Αν όμως προορίζεται για πρώτος με όχι ανάλογο η καλύτερο δίπλα του τότε δεν περιμένω πολλά.
Δε νομίζω ότι πάει για πρώτος!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
proedros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Νομίζω ότι δεν ήταν θέμα χρημάτων. Αν κατάλαβα καλά η οικογένεια του ήθελε να γυρίσει πίσω.

Δεν ήταν θέμα χρημάτων;;;Αχαχα....Ο ιδιος διαλαλούσε παντού πως θέλει να μείνει..Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πότε σε διαπραγμάτευση γιατί δεν ήθελε να δώσει φράγκο..,Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πως φέτος δεν πέφτει χρήμα..Θα πάνε μόνο σε ελεύθερους και δανεικούς...Αν δεν πουλήσεις πρώτα, μεταγραφές γιοκ...Βρήκαμε μια φορά σωστό φορ και ούτε καν ασχοληθήκαμε...μόνο για γέλια είναι για ακόμη μια φορά ο σχεδιασμός..
overfm.gr
Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Ο Κρμέντσικ μίλησε, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».
“Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας “ που υπήρχε ήδη προσφορά από αυτές, εσύ περίμενες να σου απαντήσει “Όχι παιδιά θα μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια , δεν με θέλουν εκεί ούτε έγινε πρόταση ούτε τίποτα “...Προτάσεις είχε ΜΟΝΟ από αυτές τις δύο...τι περίμενες δηλ. να πει;;;Κάθομαι στην Μπριζ που δεν θέλω να τους βλέπω ή θα περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου μήπως και φιλοτιμηθεί ο ΠΑΟΚ να μου κάνει πρόταση;;
Ας είμαστε λίγο σοβαροί παιδία και να καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και να μην μας περνάνε για πρόβατα...Η ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για να κρατήσει τον Κρμέτσινκ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Χαμόγελο Ροναλντίνιο,θα αφήσει εποχή,χαρούμενος άνθρωπος,τέτοιους θέλω να βλέπω.
Συντάσσομαι με Barlow,θα γαμαει και θα δέρνει ο παίχτης και βραστε εσείς στο ζουμί σας. :opaokara:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Δεν ήταν θέμα χρημάτων;;;Αχαχα....Ο ιδιος διαλαλούσε παντού πως θέλει να μείνει..Απλά ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε πότε σε διαπραγμάτευση γιατί δεν ήθελε να δώσει φράγκο..,Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι πως φέτος δεν πέφτει χρήμα..Θα πάνε μόνο σε ελεύθερους και δανεικούς...Αν δεν πουλήσεις πρώτα, μεταγραφές γιοκ...Βρήκαμε μια φορά σωστό φορ και ούτε καν ασχοληθήκαμε...μόνο για γέλια είναι για ακόμη μια φορά ο σχεδιασμός..[/quote]

overfm.gr
Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ. Ο Τσέχος επιθετικός δήλωσε ότι επιστρέφει στην πατρίδα του. «Δεν θέλω ποτέ να επιστρέψω στην Κλαμπ Μπριζ. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, συμφωνήσαμε μαζί με τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στη Τσεχία», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν επιστρέφει για λογαριασμό της Σλάβια ή Σπάρτα Πράγας, απάντησε: «Έχω συνδεθεί και με τα δύο κλαμπ αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία και να κερδίσω τρόπαια. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες…».

Ο Κρμέντσικ μίλησε, πάντως, με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ. «Με τον ΠΑΟΚ κέρδισα το πιο σημαντικό μου τρόπαιο. Ήταν κάτι σπουδαίο. Οι άνθρωποι εκεί ζουν γι΄αυτό, χιλιάδες πανηγύρισαν στο κέντρο της πόλης. Ήταν όμορφα. Ο κόσμος σέβεται τους ποδοσφαιριστές και για πρώτη φορά έλαβα πραγματική αγάπη από τους οπαδούς. Ακόμη λαμβάνω νέα. Δεν λέω πως ασχολούνται διαρκώς μαζί μου αλλά μερικές φορές μου το δείχνουν με κάθε τρόπο… Στους έξι μήνες που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».
[/quote]Κάτσε ρς τολη μίλησε ο πρόεδρος!

Ξέρει και τι λεφτά και τι δανεικούς και τα παντα..

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Τίποτα δεν ξέρω...Τα αυτονόητα πάντως μπορώ να τα καταλάβω...
icue

Δημοσίευση από icue »

Το βιντεο ισως κοστισε παραπανω. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:Χαμόγελο Ροναλντίνιο,θα αφήσει εποχή,χαρούμενος άνθρωπος,τέτοιους θέλω να βλέπω.
Συντάσσομαι με Barlow,θα γαμαει και θα δέρνει ο παίχτης και βραστε εσείς στο ζουμί σας. :opaokara:
θα βλεπετε καμπουρα λουκας και θα κλαιτε.
τελευταιος θα πηγαινει στη προπονηση και πρωτος θα φευγει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

O υγιης Ολιβειρα ειναι αναβαθμιση σε σχεση με Κρμεντσικ. Αυτο πιστευω εγω.

Επισης πιστευω οτι αν ανανεωσει και μεινει ο Σφιντερσκι θα παμε με τριαδα Ολιβειρα-Σφι-Κουτσια.

Μονο αν πουληθει ο Πολωνος θα παμε για αλλον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Την επιτυχία η μη της απόκτησης Ολιβέιρα θα κρίνει για μένα η απόκτηση του ετέρου επιθετικού. Ο Πορτογάλος έχει για πλάκα 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν το ζευγάρι του είναι ποιοτικός παίκτης που θα δώσει το κάτι παραπάνω τότε μπορούν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Τον θεωρώ εν ολιγεις πολυτέλεια ως δεύτερο επιθετικο. Αν όμως προορίζεται για πρώτος με όχι ανάλογο η καλύτερο δίπλα του τότε δεν περιμένω πολλά.

Στην αεκ έπαιρνε μυριο. Σε εμάς ακούστηκε για 700 800. Εκτός και αν δώσουμε συμβόλαια πάνω από εκατομμύριο φέτος, για βασικός προορίζεται. Θα το δούμε κιόλας ας υπογράψει πρώτα και μακάρι να τινάξει τα δίχτυα.

Μας παραμυθιαζουν οι αρδ με απεριόριστα μπάτζετ και λοιπές μπούρδες ας είμαστε ρεαλιστές εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ένα δίδυμο Ολιβέιρα-Σφιντερφσκι όχι δεν είναι καλό…
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Κρίμα για τον Τσέχο.
Το ποσό δεν ήταν απαγορευτικό.
Έχουμε δώσει περισσότερα για παλτουδιές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Στην αεκ έπαιρνε μυριο. Σε εμάς ακούστηκε για 700 800. Εκτός και αν δώσουμε συμβόλαια πάνω από εκατομμύριο φέτος, για βασικός προορίζεται. Θα το δούμε κιόλας ας υπογράψει πρώτα και μακάρι να τινάξει τα δίχτυα.

Μας παραμυθιαζουν οι αρδ με απεριόριστα μπάτζετ και λοιπές μπούρδες ας είμαστε ρεαλιστές εδώ μέσα.
Εγώ θεωρώ ότι θα πουληθεί ο Πολωνός.

Εκεί πατάω και λέω ότι θα πάει για δεύτερος ο ολιβειρα.

Επίσης δε χρειάζεται απαραίτητα να δώσεις λεφτά παραπάνω για να πάρεις 1ο φορ.

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

gika έγραψε:Αν ήσασταν ΤΔ και σας έλεγαν Ολιβέιρα ελεύθερος με 700Κ συμβόλαιο ή Κρμέντσικ αγορά με 3Μ και 700Κ συμβόλαιο τι θα διαλέγατε;
Αυτά τα ερωτήματα όντως θα τιθονταν στον τδ. Βέβαια εμείς δεν έχουμε :lol:

Οπότε πάλι καλά να λέμε που παίρνουμε και παίκτες. Ολα πάνε βάσει του πλάνου που έχει καταστρωθει
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Απ ότι βγαίνει κλείνει και ο Ολιβειρα.
Να πω ότι με ενθουσιάζει σαν κίνηση ψέματα θα πω. Θα δείξει.

Παντως, σίγουρα δεν έρχεται σαν 2ος επιθετικός τουλάχιστον σε αυτή την φάση. 1Μ το χρόνο για 2ο επιθετικό θα δώσουμε; Δεν γίνονται αυτά.

Αν πουληθεί ο Σφι βλέπουμε τι και πως, στην παρούσα φάση 1ος επιθετικός μας λογικά θα είναι ο Ολιβειρα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”