ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
τέτοιες απόψεις υποτιμούν το χαρακτήρα του ανθρώπου Πάμπλο Γκαρσία.
Απο που πηγάζει πως θα υπάρχει ανταγωνισμός ή πως υπάρχει πικρία;
Πικρία θα υπήρχε αν τον έλεγαν "μείνε πίσω" και κουβαλούσαν κάποιον άσημο ή αποτυχημένο προπονητή.
Εκεί ναι, ο Πάμπλο θα εβγαζε πικρία.
Όταν όμως σου λένε "κάνε πίσω, φέρνω έναν καλύτερο", ο σωστός επαγγελματίας χαίρεται, διότι κοντά στον καλύτερο, βελτιώνεται και ο ίδιος.
Πικρία θα υπήρχε αν τον έλεγαν "μείνε πίσω" και κουβαλούσαν κάποιον άσημο ή αποτυχημένο προπονητή.
Όταν όμως σου λένε "κάνε πίσω, φέρνω έναν καλύτερο", ο σωστός επαγγελματίας χαίρεται, διότι κοντά στον καλύτερο, βελτιώνεται και ο ίδιος.
Αποκλείεις το ενδεχόμενο, ο Γκαρσία να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο του Λουτσεσκου προπονητικά, για τον σημερινό ΠΑΟΚ Α' ?gpap έγραψε:τέτοιες απόψεις υποτιμούν το χαρακτήρα του ανθρώπου Πάμπλο Γκαρσία.
Αυτό με την Οσασουνα από που προκύπτει? Του έγινε ποτέ επίσημη πρόταση? Οι Ισπανοί θα έβαζαν στον πάγκο "προπονητή" χωρίς δίπλωμα?paok re niamou έγραψε:Ας πήγαινε στην Οσασούνα τότε....
Μακάρι ολο αυτό που πέρασε να τον πεισμωσει και να στρωθεί στο διάβασμα ωστε να διευρύνει το πεδιο των γνώσεων που χρειάζεται ενας προπονητής.
-
Η ιστορία του δείχνει και ποια θα είναι η συμπεριφορά του.
Σημ. Η πρόταση της Οσασούνα είναι στην φαντασία των οπαδών του, όπως σχεδόν όλα
Σημ. Η πρόταση της Οσασούνα είναι στην φαντασία των οπαδών του, όπως σχεδόν όλα
Συμφωνώ απολύτως. Είναι το σκεπτικό βάσει του οποίου διαφωνούσα με την επιλογή Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ Β.dimitris88 έγραψε:Όλοι τον γουστάρουμε τον Πάμπλο για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν χωράει αμφιβολία σε αυτό αλλά εγώ έχω ένα σκεπτικισμό. Πως θα πάει η συνεργασία του με το Λουτσέσκου. Τον Πάμπλο τον πείραξε πολύ η απομάκρυνση του από την πρώτη ομάδα και δεν ξέρω εάν το έχει ξεπεράσει αυτό ή υποχρεωτικά το έκανε γαργάρα. Σκέφτηκε δηλαδή ότι μένω (ενώ συναισθηματικά είναι θυμωμένος) γιατί είναι καλά η οικογένεια μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί ακόμα δεν έχει τα πτυχία και δεν ήταν έτοιμος από αυτήν την άποψη.
Έλα όμως που αντικαταστάθηκε από την ομάδα στη λογική ότι "ξέρεις Πάμπλο, σε αγαπάμε αλλά ο Ρουμάνος είναι πολύ καλύτερος σου για πρωταθλητισμό γι' αυτό φέρνουμε αυτόν". Κάτι που ο Πάμπλο δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αποδέχεται. Και αυτό δημιουργεί πικρία αλλά και ανησυχία ειδικά ξέροντας και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Πάμπλο.
Επίσης υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, τώρα στη Β ομάδα. Δεν θα έχει την αυτονομία που είχε στην Κ-19 γιατί η Β ομάδα είναι ομάδα συγκοινωνούν δοχείο με την Α ομάδα και ουσιαστικά είναι κάτω από τον έλεγχο του προπονητή της Α ομάδας. Δηλαδή μπορεί να του στείλει κάποιο παίκτη (πχ Περέϊρα) και να του πει να τον βάζει συνέχεια για να πάρει παιχνίδια γιατί τον υπολογίζει για την Α ομάδα. Ο Πάμπλο όμως να θεωρεί καλύτερο τον Τσαούση. Τι θα κάνει; Θα πρέπει φυσιολογικά να πειθαρχήσει στα θέλω του Λουτσέσκου. Δεν ξέρω αυτό πόσο καλά μπορεί να το υπηρετήσει ο Πάμπλο με δεδομένο όλα τα προηγούμενα που υπάρχουν στην ιστορία Πάμπλο-Ράζβαν. Ο Πάμπλο δεν είναι πλέον ένας προπονητής Κ-19 που θα είναι σούζα στα θέλω του προπονητή της Α ομάδας. Στις άλλες ομάδες έχουν αναλάβει, στο γαύρο ο ιμπαγάσα, στην κούλα ο οφριδόπουλος και στο βάζελο ο βονόρτας δηλαδή όλοι τους προπονητικά ανύπαρκτοι σαν μεγέθη, που εξ' ορισμού είναι δεδομένο ότι θα κάνουν ότι τους ζητάει ο προπονητής της Α ομάδας. Ο Πάμπλο όμως δεν είναι τέτοιος μέγεθος, έχει πάρει τίτλο. Ουσιαστικά είναι δυνητικά ο προπονητικός ανταγωνισμός του Ράζβαν μέσα στον ΠΑΟΚ.
Και μήπως ο Ράζβαν είμαστε σίγουροι ότι θέλει να έχει "καλή" συνεργασία με τον Πάμπλο. Δηλαδή να παίρνει παίκτες που αναδεικνύει ο Π'αμπλο και να τους βάζει στην πρώτη ομάδα για να φαίνεται ο Πάμπλο καλός.
Καταλαβαίνω που όλοι πανηγυρίζετε γιατί δέχτηκε ο Πάμπλο και σκέφτεστε ιδανικά αλλά στη ζωή τα πράγματα ποτέ δεν είναι ιδανικά. Εγώ θέλω να δω στην πράξη πως θα λειτουργήσει το πράγμα με το Λούτσο. Μπορεί και ν' αποδειχτεί πολύ κακή επιλογή ο Πάμπλο, όχι λόγω αξίας αλλά λόγω των συγκεκριμένων ειδικών συνθηκών που υπάρχουν.
Μη ξεχνάμε ότι όταν έφυγε ο Ράζβαν και ήρθε ο Αμπέλ, ο οποίος έδειχνε ενδιαφέρον και κοιτούσε τις ακαδημίες, ο Πάμπλο την είχε πει για το Ράζβαν ότι δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για την Κ-19, σε αντίθεση με τον Αμπέλ.
Οπότε για μένα είναι πρόωρο να πανηγυρίζουμε, ας δούμε στην πράξη πως θα πάει το πράγμα. Και επίσης κατά τη γνώμη μου ο Πάμπλο δε μένει με όλη του την καρδιά στη συγκεκριμένη δουλειά αλλά αναγκαστικά (για τους λόγους που ανέφερα). Είναι ξενερωμένος με αυτό που που έγινε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει καυτό σ' ένα άνθρωπο με τον ψυχισμό του Πάμπλο....
Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι επιφυλακτικός για το πως θα κυλήσει η παρουσία του Πάμπλο στη Β ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
ναι. αποκλείω το ενδεχόμενο ο Γκαρσία να θεωρεί εαυτό του καλύτερη επιλογή ποιοτικά κ τεχνικά απο τον Λουτσέσκο.Aye4 έγραψε:
Αποκλείεις το ενδεχόμενο, ο Γκαρσία να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο του Λουτσεσκου προπονητικά, για τον σημερινό ΠΑΟΚ Α' ?
Μπορεί να την θεωρεί "οικονομικότερη", πιο "ΠΑΟΚ", επιλογή με λιγότερο ρίσκο, αλλά με τίποτα δεν δέχομαι πως την θεωρεί καλύτερη τακτικά απο την επιλογή Λουτσέσκου.
Για αυτό και δέχθηκε να συνεχίσει στην Β'.
Αντιλαμβάνεται πως έχει μόνο να κερδίσει απο τον Ρουμάνο, σε γνώσεις τακτικής, σε ανάλυση ψυχολογίας παιχτών, σε επικοινωνία με την διοίκηση.
Θα συνεργαστούν καλά οι δυο τους, αρκεί να τους αφήσουμε ΕΜΕΙΣ να δουλέψουν
Εγώ που μια μέρα θα ήθελα τον Γκαρσία πρώτο στον ΠΑΟΚ ξενέρωσα με την εξέλιξη.
Τον ήθελα να πάει έξω προπονητής σε κανονικό πρωτάθλημα, με πίεση από διοίκηση, κόσμο, φτασμένους παίκτες, τη μέγιστη δυνατή προπονητική τριβή και όχι στη φούσκα σχετικής ασφάλειας που θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ Β.
Νομίζω σε 3 χρόνια τα ίδια σκηνικά θα έχουμε πάλι με αυτά που περάσαμε προ διμήνου
Τον ήθελα να πάει έξω προπονητής σε κανονικό πρωτάθλημα, με πίεση από διοίκηση, κόσμο, φτασμένους παίκτες, τη μέγιστη δυνατή προπονητική τριβή και όχι στη φούσκα σχετικής ασφάλειας που θα του προσφέρει ο ΠΑΟΚ Β.
Νομίζω σε 3 χρόνια τα ίδια σκηνικά θα έχουμε πάλι με αυτά που περάσαμε προ διμήνου
- ΑποστόληςΑ
Έχοντας προπονήσει τόσα χρόνια την Κ19 θα ήταν φυσιολογική συνέχεια να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β΄. Να προετοιμάσει τους πιτσιρικάδες της εφηβικής ομάδας για την πολύ απαιτητική ανδρική.
Μεσολάβησε όμως η απότομη, αναγκαστική ανάληψη της ανδρικής ομάδας, που έμπλεξε τα πράγματα.
Θέλετε να το πιστέψετε, ή όχι, ο PG έσωσε τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, που κινδύνευε να βγει εκτός όλων των στόχων και επιπλέον χωρίς να υπάρχει budget για διορθωτικές κινήσεις.
Τα κατάφερε στο τέλος, σε μια δύσκολη προσπάθεια, όταν πια κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Όχι μόνο βγήκε 2ος ενώ μπήκε 4ος στα p.o., αλλά εξασφάλισε τη θέση αυτή 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας κερδίσει όλους τους ανταγωνιστές του.
Χτύπησε τον γαύρο των 24+ διαφοράς βαθμών στα ίσια (2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία σε 5 αγώνες) και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την επικράτησή του στον τελικό, όπου ο γαύρος στο ΟΑΚΑ είχε κάθε κίνητρο να πάρει τη νίκη.
Χαίρομαι που θα συνεχίσει, γιατί πιστεύω ότι θα συνεχίσει τον στόχο να παίρνει τα ταλέντα της Κ19 και να τα προετοιμάζει ώστε να γίνουν διαμάντια και να λάμψουν στον ΠΑΟΚ Α΄.
Για μένα η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική, ελάχιστα (αν όχι καθόλου) λιγότερο σημαντική του προπονητή της α΄ θέσης.
Μεσολάβησε όμως η απότομη, αναγκαστική ανάληψη της ανδρικής ομάδας, που έμπλεξε τα πράγματα.
Θέλετε να το πιστέψετε, ή όχι, ο PG έσωσε τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, που κινδύνευε να βγει εκτός όλων των στόχων και επιπλέον χωρίς να υπάρχει budget για διορθωτικές κινήσεις.
Τα κατάφερε στο τέλος, σε μια δύσκολη προσπάθεια, όταν πια κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Όχι μόνο βγήκε 2ος ενώ μπήκε 4ος στα p.o., αλλά εξασφάλισε τη θέση αυτή 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, έχοντας κερδίσει όλους τους ανταγωνιστές του.
Χτύπησε τον γαύρο των 24+ διαφοράς βαθμών στα ίσια (2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία σε 5 αγώνες) και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την επικράτησή του στον τελικό, όπου ο γαύρος στο ΟΑΚΑ είχε κάθε κίνητρο να πάρει τη νίκη.
Χαίρομαι που θα συνεχίσει, γιατί πιστεύω ότι θα συνεχίσει τον στόχο να παίρνει τα ταλέντα της Κ19 και να τα προετοιμάζει ώστε να γίνουν διαμάντια και να λάμψουν στον ΠΑΟΚ Α΄.
Για μένα η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική, ελάχιστα (αν όχι καθόλου) λιγότερο σημαντική του προπονητή της α΄ θέσης.
ΑποστόληςΑ έγραψε: Μεσολάβησε όμως η απότομη, αναγκαστική ανάληψη της ανδρικής ομάδας, που έμπλεξε τα πράγματα.
δεν τον πίεσε κανείς να αναλάβει
δικό του κατόρθωμα το ότι κόντευε να βγει εκτός όλων των στόχων
τον έκανε πελάτη ο Αστέρας κ ο βαζελος του μπολονι βέβαια αλλά αφού κέρδισε 4 ματς όλα καλά
μια διαφορά που δημιουργήθηκε εξαιτίας του αλλά αφού κέρδισε έναν τελικό όλα καλά
- ΑποστόληςΑ
Θερμη παρακληση, επειδη εχει κουρασει μεχρι αηδιας το θεμα με τον Γκαρσια (οχι ο ιδιος ο Γκαρσια για να μην παρεξηγηθω) ας μεινουμε στα του ΠΑΟΚ Β' εδω που φαινεται οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον φετος.
Έχω την εντύπωση πως θα υπάρχουν όμιλοι (Βόρειος κ Νότιος)?
Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα παίζουμε μόνο με χωριά και όχι με gayB, αεχB και αλαφουζΒ?
Και αν έχει ακούσει κανείς για τηλεοπτικά. Κεντρική διαχείριση ή ότι να'ναι?
υγ θα μου πεις εδώ δεν ξέρουμε ο ΠΑΟΚ Α που θα είναι...
Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα παίζουμε μόνο με χωριά και όχι με gayB, αεχB και αλαφουζΒ?
Και αν έχει ακούσει κανείς για τηλεοπτικά. Κεντρική διαχείριση ή ότι να'ναι?
υγ θα μου πεις εδώ δεν ξέρουμε ο ΠΑΟΚ Α που θα είναι...
Το θέμα δεν ειναι Γκαρσια πλεον αλλά η συνέχεια μεταξι Α και Β ομάδας.icue έγραψε:Θερμη παρακληση, επειδη εχει κουρασει μεχρι αηδιας το θεμα με τον Γκαρσια (οχι ο ιδιος ο Γκαρσια για να μην παρεξηγηθω) ας μεινουμε στα του ΠΑΟΚ Β' εδω που φαινεται οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον φετος.
Θα έχουμε το ίδιο πλάνο/σύστημα με την Α ομάδα, ώστε παίκτες που ξεχωρίζουν να μπορούν να κολλάνε ή να εκπαιδεύονται για χαμηλό χρόνο προσαρμογής στην Α ομαδα;
ή
Παμε για 2 διαφορετικες ομαδες, με το κάθε «αφεντικό» να ακολουθει τα δικα του θελω.
Πιστεύω επιβάλεται η άριστη συνεργασία Παμπλο/Λουτσε για να πετύχει το πλανο με τις 2 ομαδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αδέρφια ο Βόρειος Όμιλος δεν έχει σχεδόν καθόλου χωριά …
Ισα ισα … οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι ιστορικές ελληνικές ομάδες … μην σε λέω ονόματα. Μπαίνετε και τα βλέπετε
Η β ομάδες είναι σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ προχωρήσει μια προσπάθεια που ξεκίνησε επι Ζαγοράκη και έχει επενδύσει πολλά ο Σαββιδης για να πετύχει
Το κόμπλεξ μερικών με τον Παμπλο Γκαρσια έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια …
Ότι θα ρίχνατε ευθύνη στον Παμπλο όμως για το σκορποχώρι που του παρέδωσε ο άσχετος δεν το περίμενα
Αφήστε λοιπόν τον ΠΑΟΚ Β τουλάχιστον να γουστάρουμε εμείς οι υπόλοιποι. Και μετά βγάζετε την χολή σας ελεύθερα εκ του ασφαλούς
Ισα ισα … οι περισσότεροι αντίπαλοι είναι ιστορικές ελληνικές ομάδες … μην σε λέω ονόματα. Μπαίνετε και τα βλέπετε
Η β ομάδες είναι σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ προχωρήσει μια προσπάθεια που ξεκίνησε επι Ζαγοράκη και έχει επενδύσει πολλά ο Σαββιδης για να πετύχει
Το κόμπλεξ μερικών με τον Παμπλο Γκαρσια έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια …
Ότι θα ρίχνατε ευθύνη στον Παμπλο όμως για το σκορποχώρι που του παρέδωσε ο άσχετος δεν το περίμενα
Αφήστε λοιπόν τον ΠΑΟΚ Β τουλάχιστον να γουστάρουμε εμείς οι υπόλοιποι. Και μετά βγάζετε την χολή σας ελεύθερα εκ του ασφαλούς